Gonzalez i Monaco po boji postoupili do semifinále

6. 2. 2010, 12:33
Aktuality 3
ATP SANTIAGO - Oba hlavní favorité jsou v Santiagu už v semifinále. V posledním kole však měly oba nečekané problémy: Gonzalez vyhrál až ve dvou zkrácených hrách nad Granollersem a Monaco ztratil set s Luczakem. O vzájemný finálový souboj se je pokusí připravit Brazilci Bellucci a Souza.
Fernando Gonzalez

Peter Luczak se po pěti letech mohl podruhé prodrat do semifinále, ale s Juanem Monakem prohrál 4-6 6-3 3-6.

Argentinský tenista, který předloni kvůli zranění kotníku přišel o finále, si tak letos může spravit chuť. V semifinále na něj čeká jednadvacetiletý Brazilec Joao Souza, který tento týden hraje poprvé v hlavní soutěži turnaje ATP a hned postoupil už do semifinále.

V Santiagu porazil i Španěla Alberta Martina a po výhře 6-2 6-4 a v chilské metropoli tak uspěl včetně kvalifikace už v šestém utkání. 

Mezi nejlepší čtyřkou je už i čtyřnásobný šampion Fernando Gonzalez. Domácí ikona se však nečekaně trápila se Španělem Marcelem Granollersem. Devětadvacetiletý Chilan vyhrál až ve dramatických dvou tie-breacích a na Movistar Open vyhrál už 11. zápas v řadě.

Nyní ho čeká třetí nasazený Thomaz Bellucci. Brazilský tenista porazil Eduarda Schwanka z Argentiny dvakrát 6-4 a poprvé na turnaji v utkání neztratil set.

Do finále čtyřhry se nedostal český pár Friedl/Škoch, kteří podlehli turnajovým jedničkám Kubotovi s Marachem.

- ATP SANTIAGO (Chile, antuka, 398.250 dolarů) -
páteční výsledky (05. 02. 2010)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Gonzalez (1-Chile) - Granollers (Šp.) 7-6(8) 7-6(9)
Monaco (2-Arg.) - Luczak (Austr.) 6-4 3-6 6-3
Bellucci (3-Braz.) - Schwank (Arg.) 6-4 6-4
Souza (Braz.) - Martin (Šp.) 6-2 6-4

Semifinálové dvojice: Gonzalez - Bellucci, Souza (Braz.) - Monaco.

Čtyřhra - semifinále:
Kubot/Marach (1-Pol./Rak.) - Friedl/Škoch (ČR) 5-7 6-2 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
marika
Je opravdu na obrázku Verdasco???
Reagovat
smazaný uživatel
Na obrázku je Fernando, máriko...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Granollers je taková španělská kur*va nepříjemná, račte prominouti mou vulgaritu, ale pokaždé, když ho vidím hrát, tak mi tohle vyskočí na mysl...:-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist