Gonzalez prohrál s Belluccim a jeho vítězná série skončila

7. 2. 2010, 12:49
Aktuality 6
ATP SANTIAGO - Fernando Gonzalez na domácí antuce třetí titul v řadě nezíská. Chilan po jedenácti vítězných zápasech prohrál s Brazilcem Belluccim a do finále nepostoupil. Naopak nezaváhal Juan Monaco, jenž si zahraje o čtvrtý titul.
Thomaz Bellucci

Turnaj Movistar Open se po devíti letech vrátil z Viňa del Mar zpět do metropole Santiaga. V rodném městě obhajoval poslední dva tituly čtyřnásobný šampion Fernando Gonzalez, po jedenácti vyhraných zápasech v řadě však našel přemožitele.

Na Chilana si vyšlápl Thomaz Bellucci, který vyhrál 3-6 6-4 6-3 a podruhé v kariéře postoupil do finále. Dvaadvacetiletý Brazilec loni získal titul na antuce ve Gstaadu, kde startoval už v kvalifikaci. 

Nyní ho čeká Argentinec Juan Monaco, jenž zastavil překvapení turnaje Joaoa Souzu. Jednadvacetiletého Brazilce, který uspěl v kvalifikaci a hrál poprvé v hlavní soutěži podniku ATP.

Druhý nasazený Monaco si vypracoval druhou možnost zahrát si na tomto turnaji o titul. Před dvěma lety sice do finále postoupil, ale ve čtyřhře si podvrtl kotník a triumf slavil bez boje Gonzalez. Chilanovi podlehl loni ve čtvrtfinále, letos ho však z cesty odklidil Bellucci.

"S Monakem to bude těžký zápas, ale cítím se v pohodě a na souboj se těším," řekl Bellucci před prvním vzájemným střetnutím.

Pětadvacetiletý Monaco bude hrát jubilejní desáté finále a znovu na antuce. Všechny tři tituly slavil v roce 2007.

- ATP 250 SANTIAGO (Chile, antuka, 398.250 dolarů) -
sobotní výsledky (06. 02. 2010)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Bellucci (3-Braz.) - Gonzalez (1-Chile) 3-6 6-4 6-3
Monaco (2-Arg.) - Souza (Braz.) 6-1 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
vata, manhoef a jaroslava - tady je docela dobře poznat, že tenisu moc nerozumíte, protože Belluci není žádný kolohnát a na antuce patří k americké - mysšleno ne USA, ale k panamerické, špičce...
Reagovat
smazaný uživatel
mops/soderling/terminator/nikolaj12 a tisic dalsich nicku :D
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem nikde jsem nepsal, ze Bellucci je kolohnat, nebo ze tenis neumi, potencial ma velky a casem bude nebezpecny i mimo antuku.
Reagovat
smazaný uživatel
A pak sázejte. V tenise je opravdu včechno možné. Zápas jsem neviděla, ale podle výsledky ho evidentně podcenil.No uvidíme, jestli se lekne vítězství nebo to ustojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to prekvapeni. Ale kdo videl hrat Bellucciho, tak vi, ze tenis proste umi a hraje celkem agresivne, casto na riziko a kdyz mu to vychazi je nebezpecny. Dobry podani a forehand, uz loni hral z kraje roku finale na domacim antukovym turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
no Gonzo s takovým pazdrátem.Styď se..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist