Görgesová: Na semifinále proti Češkám v každém případě budu

13. 2. 2018, 21:56
Aktuality 1
V dubnovém semifinále Fed Cupu proti českým tenistkám nastoupím, potvrdila Němka Julia Görgesová. Aktuální desítka světového žebříčku a německá dvojka svou účast potvrdila během turnaje WTA v Dauhá, kde dnes vyřadila v prvním kole Lucii Šafářovou.
Profily hráčů
Julia Görgesová

Německý tým o víkendu porazil v Minsku 32 loňské finalistky Bělorusky, i když nehrály Görgesová ani bývalá světová jednička Angelique Kerberová. Reprezentační šéftrenérka Barbara Rittnerová už v pondělí řekla, že s účastí obou v domácím semifinále proti Češkám počítá.

"V každém případě budu," řekla Görgesová portálu tennisnet.com v Dauhá. Fedcupové semifinále se bude hrát 21. a 22. dubna zřejmě na antuce ve Stuttgartu. Roli favoritek nepřipsala světová desítka žádnému týmu.

"Všichni čtyři semifinalisté mají stejné šance. Ale je fajn, že budeme hrát doma. A pro fanoušky je úžasné, že přivítáme takovou tenisovou velmoc, jako je Česko. Dají se očekávat špičkové zápasy," dodala.

Ve středu v Dauhá Görgesová vyzve další českou tenistku Barboru Strýcovou. Ta o víkendu s Petrou Kvitovou zařídily postup přes Švýcarsko, domácí jednička Karolína Plíšková do hry v pražské O2 areně kvůli střevním potížím nezasáhla.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
FulnekUltras
loni se naše elita prdelce vyhnula, letos není kam... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist