Gulbis drží finálovou neporazitelnost, v Nice porazil Delbonise

24. 5. 2014, 16:39
Aktuality 44
Ernests Gulbis uspěl i v šestém finále na okruhu ATP. Lotyš přidal do své sbírky šestý titul ve francouzském Nice, když ve finále porazil Federika Delbonise z Argentiny 6-1 7-6.
Ernests Gulbis (opennicecotedazur.com)

Turnajová dvojka z Lotyšska se ve finálovém duelu tradičně opírala o svůj servis. Ernests Gulbis měl v prvním setu stoprocentní úspěšnost ve výměnách po prvním servisu a za pouhých 26 minut vyhrál 6-1.

Druhý set byl o poznání vyrovnanější. Oba finalisté vyhráli všechny hry na podání a tak přišel na řadu tie-break. V něm měl zprvu navrch Federico Delbonis, ale vedení 4-2 po výměně stran ztratil a nakonec prohrál 5-7. Gulbis zápas ukončil s více než devadesátiprocentní úspěšnosti ve výměnách po prvním servisu.

"Jsem velmi šťastný za vítězství v Nice," řekl Gulbis, který triumf věnoval kamarádovi z Lotyšska, jenž nedávno zemřel. "Mým dalším cílem je dostat se do TOP 10, možná TOP 8. Myslím, že když budu hrát dobře na grandslamech, mám solidní šanci. Je těžké porazit někoho z TOP hráčů, ale pracuji na tom," dodal.

Ernests GulbisPětadvacetiletý Gulbis se z trofeje radoval letos podruhé a opět ve Francii, poté co v únoru zvedl nad hlavou trofej v Marseille. Lotyš vyhrál poprvé turnaj na antuce, všechny dosavadní tituly získal aktuálně 19. hráč světa na tvrdém povrchu.

Finálovou neporazitelnost Gulbis drží i ve čtyřhře. V roce 2008 vyhrál finále turnaje v Houstonu se Schuettlerem, o rok později uspěl v Indianopolis po boku Tursunova.

Oba finalisté po zápase cestují na sever do Paříže na druhý grandslam sezóny. Gulbise v prvním kole French Open čeká Lukasz Kubot, Delbonis bude začínat proti Dušanovi Lajovičovi ze Srbska.

Nečekaný průběh mělo v Nice finále debla. Slovenský reprezentant Martin Kližan společně s Rakušanem Philippem Oswaldem deklasoval nejvýše nasazený pár Bopanna, Kúreší 6-2 6-0. Vítězové po finále přiznali, že se na spolupráci dohodli a do čtyřhry přihlásili deset minut před její uzávěrkou.

- ATP 250 NICE -
(Francie, antuka, 485.760 eur)
sobotní výsledky (24. 05. 2014)
• Dvouhra - finále •
Gulbis (2-Lot.) - Delbonis (7-Arg.) 6-1 7-6(5)
• Čtyřhra - finále •
Kližan, Oswald (SR/Rak.) - Bopanna, Kúreší (1-Indie/Pák.) 6-2 6-0

Komentáře

44
Přidat komentář
smazaný uživatel
AKTUALNI POCET HRACU: 20

to predcilo vsechna nase ocekavani;)

NAZEV LIGY:
II. League of TenisPortal.cz
http://www.grandslamfantasytennis.com

Pouze pro hráce, kterí hrají bez tenistu top 5.
ZAKÁZANI HRÁCI!!!
ATP: 1. Nadal, Rafael, 2 Djokovic, Novak, 3 Wawrinka, Stan,
4. Federer, Roger (SUI), 5. Ferrer David (ESP)
WTA: 1 WILLIAMS, SERENA, 2 LI NA, 3 Radwanska, AGNIESZKA, 4 HALEP, SIMONA, 5 Azarenka, VICTORIA
---
NEJPOZDEJSI SESTAVENI TYMU DO 9:30!
STALE SE DA PRIHLASOVAT
V NEDELI V NOCI KONTROLA TYMU NIKOHO NEMINE;)
Reagovat
tommr
důležitý upozornění pro všechny kdo si chtějí při FO zahrát Fantasy ...
TenisPortal League kterou založil při AO jeden z uživatelů TP funguje i nadále a je možno se na ní přihlásit pod původním heslem ...
Pokud jste heslo zapomněli nebo pokud jste se při AO neúčastnili tak se samozřejmě můžete přihlásit pod novým heslem ...
Bylo by ideální kdyby si každý zvolil nick a název týmu tak, aby bylo možno poznat kterýmu uživateli na TP patří ...
Výběr a editace týmu je možná až do zítřka do 10:00 ráno než FO začne ...

link:
http://www.grandslamfantasytennis.com

název ligy:
TenisPortal
Reagovat
smazaný uživatel
Si si istý, že to funguje?..Podľa mňa to je len stará nefunkčná tabuľka s menoslovom bývalých hráčov..hm?
Reagovat
tommr
mě to zatím normálně funguje. Výběr hráčů i hráček je podle aktuálního nasazení. Musíš bejt ale samozřejmě řádně přihlášenej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe to fungovať môže, ale tie ostatné nicky sú pasívne..Sú tam ešte od januára a to že sú v tabuľke neznamená, že sa účastnia aj RG fantasy...Podľa mňa to nepôjde.
Reagovat
tommr
pokud to funguje mě není důvod proč by to nemohlo fungovat i ostatním. Musí se ovšem přihlásit a vybrat si tým pro FO.
Můj původní příspěvek jsem napsal právě proto, abych je na to upozornil pro případ, že to sami nezaregistrovali. Já na to ostatně přišel taky až ted ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to taky funguje! :D Tak snad nás tam taky bude dost! :-))

tommr: Budeš hrát i druhou ligu? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, chápem...Veď uvidí sa, každopádne ten zoznam mohli aktualizovať..
Reagovat
smazaný uživatel
Spis je to otazka asi na admina, zalozitele ligy, jestli nemusi neco aktualizovat...potvrdit atd. Co si pamatuji, tak se to zakladalo znovu, nebot si tehdy nikdo nebyl jisty, jak to funguje po spusteni...
Tam jeste treba visi verze z roku 2013...
Reagovat
tommr
no to brzo uvidíme jestli to má nějakej skrytej háček ...
Já si myslím, že kdyby se to muselo před každým novým GS znovu potvrzovat tak by se tam člověk bez předchozího potvrzení vůbec nemoh přihlásit? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu nevim, jisty budu az pred dalsim GS;)

Ale jedno je jiste... tuhle ligu o dalsi cleny muze rozsirit jen zalozitel, nebot musi potvrdit pristup hrace do ligy... je to status private. Takze kdyz by to chtel hrat nekdo novy, bez admina nema sanci...byt v lize...

Z toho dedukuji, ze hacek tam opravdu muze byt... ale take to normalne muze fungovat, max. se nebude uplne aktualizovat poradi... vsak to se asi dozvite, nebo jeste se muze ozvat Denis... ten to myslim zakladal...
Reagovat
smazaný uživatel
Liga už je verejná...Tú ligu som zakladal ja, takže som to v settings zmenil. Ja sa nezapojím, ale kľudne si zahrajte aj bez obmedzení..
Reagovat
tommr
no ty si teda dobrej. Nejdřív mě tu balamutíš a pak z tebe vyleze, že jsi vlastně otec zakladatel ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som nevedel, že tá liga je private, naozaj..Až na základe vašej diskusie som pozeral na možnosti a zmenil to..Ale v podstate sme sa aj tak bavili o niečom inom, o tých nickoch, ktoré tam proste sú z minulého roku..
Reagovat
tommr
no pár nicků si snad ještě do zítřka stihne nominovat nový týmy a ti ostatní holt nebudou mít za letošní FO žádný body ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale Forehand aktualizoval ligu z roku 2013!!! cili tu nejstarsi verzi;) A ty jsi asi myslel verzi z roku 2014!!! a tu opravdu Forehand nezakladal, takze nebalamutil;) To jen na obranu Forehanda;) je v tom nevinne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, ďalšia zaujímavá fantasy stránka..

http://www.tffdream*team.com/frenchopen/rules.php

Je to o nominovaní 10 hráčov a hráčiek. Máte budget 50miliónov, takže ak chcete nominovať Rafu, máte 11 miliónov dole. Človek si musí veľmi rozmyslieť, koho za tie prachy nominuje..Objavil som to len teraz, takže promo sa nestihne, snáď nabudúce..

(V linku je schválne urobená hviezdička, ktorá tam nepatrí, lebo inak príspevok nešlo odoslať)
Reagovat
tommr
je možný, že každej mluvíme o něčem jiným? Mě se zdá, že tu ligu o který mluvím já zakládal Denis92, ale jistej si tím nejsem. Začínám v tom mít docela slušnej chaos. Uvidíme zítra až se FO rozběhne jak to všechno dopadne ... :)
Reagovat
gigin
I will play my first round match on monday. Today I practised with Julien Benneteau and Pierre-Hugues Herbert to get used to play against french players in Roland Garros. Tonight watching champions league together with Andi Haider-Maurer!
Reagovat
J.M.
Jsem rád, že to bere takhle soustředěně (to mi i s ohledem na nedávnou diskusi připomíná, jak se Lendl připravoval na GS turnaje tak, že si nechal postavit u sebe doma repliku jejich kurtů; Dominic zatím volí dostupnější variantu, na Francouze se připravuje s Francouzi). Jsem na pondělí moc zvědavý, ale pokud by postoupil, byl bych ještě zvědavější, s kým a jak by se připravoval na Nadala... Tady už není Španěl jako Španěl. Ale radši nepředbíhat.
Reagovat
smazaný uživatel
s ohledem na nedavnou debatu pripominam, ze prave plne soustredeni a absolutni vnitrni naladeni se (+ prace) je mnohem dulezitejsi nez ty kulisy.. ;-) Jinak samozrejme Thiemovi uspech preju, uprimne, je mi daleko sympatictejsi nez napriklad sestinasobny vitez Gulbis - pripada mi zrejme mene EXCENTRICKY.. :-)))

MTR, giginku.. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
musim se trosku umravnit, udelala jsem chybu, ze jsem sem jen vletla a cetla jako prvni diskusi, ne clanek. To gesto Gulbise je hezke, treba neni tak uplne marny.. ;-)
Reagovat
gigin
1. Já tě mám taky rád. A to moc! Ty to víš a zneužíváš toho ;))
2. Že je Ernests porucha (aspoň teda na kurtu určitě) víme.
3. Kdybys měla ztroskotat na pustém ostrově a musela by sis sebou vzít jednoho z těcho tří (Djoko, Gulba, Fogna), kdo by to byl? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja vim, ze vis, ze vim.. ;-)
Jinak ti v kvizu chybi moznost b) Nebo by ses chtela utopit?
:-))
Reagovat
gigin
:))))))))))))))))
Né fakt, střel jedno jméno ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis.. :-)))))
Reagovat
gigin
;))))))))))
Reagovat
gigin
Kdybyste náhodou někdo narazil na video, kde je ten gem, kdy Gulba dá ty 4 kraťase po sobě, tak mi to sem hoďte. Díky moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
tady to máš, Gulbomaniaku :D jsem se zasmála i já, a to ho nemusím

https://www.youtube.com/watch?v=Mrqs0VVHJqE
Reagovat
smazaný uživatel
Ernie to tam trošku rozvířil no :D degradace soupeře toto :D
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDD
Dííííííííky moc!!!
Reagovat
kada.tom
ale hustě on :-)
má můj obdiv :-)
Reagovat
gigin
?I am really happy to win here," said Gulbis, who dedicated the title to a friend from Latvia who recently passed away. ?My next goal is to be Top 10, even Top 8. I think if I play well in the Grand Slams, I have a good chance. It?s tough to kick out somebody from the top as there?s a lot of good players but I am working on it.

?I really like the South of France, I?ve repeated it many times, I think I will be coming here on vacation and I think you are going to see me a lot around this area.?
Reagovat
smazaný uživatel
Grand Slam Fantasy Tennis - II. League of TenisPortal.cz

Par mesicu jsme se dohodli s TITEM, ze udelame II.ligu,
ohlasil se do vzkazu, ze na ni ceka, tak jsem ji tedy rychle zalozil.
Je to na serv. > Grand Slam Fantasy Tennis, ponevaz se tam da potom hrat na tipy,
a vzhledem k pravidlum II.ligy je to proste potrebne;D))))

NAZEV LIGY:
II. League of TenisPortal.cz

Je to verejne dostupne, obrazek ligy je Yannick Noah;)
Pokud nekdo nedodrzi podminky, bude vykopnut;DDD)))

LINK:
http://www.grandslamfantasytennis.com

PODMINKY:
The big challenge - II. League
Only for players who play without tennis players top 5.
PROHIBITED PLAYERS!!!
ATP: 1 Nadal, Rafael, 2 Djokovic, Novak, 3 Wawrinka, Stan,
4 Federer, Roger (SUI), 5 Ferrer, David (ESP)
WTA: 1 WILLIAMS, SERENA, 2 LI NA, 3 RADWANSKA, AGNIESZKA, 4 HALEP, SIMONA, 5 AZARENKA, VICTORIA

!!! who will use them will be kicked out - only for the hardcore players !!!
-----
Velka výzva - II. liga
Pouze pro hráce, kterí hrají bez tenistu top 5.
ZAKÁZANI HRÁ?I!
ATP: 1. Nadal, Rafael, 2 Djokovic, Novak, 3 Wawrinka, Stan,
4. Federer, Roger (SUI), 5. Ferrer David (ESP)
WTA: 1 WILLIAMS, SERENA, 2 LI NA, 3 Radwanska, AGNIESZKA, 4 HALEP, SIMONA, 5 Azarenka, VICTORIA

!!!kdo je bude používat bude vyhozen z ligy - pouze pro hardcore hráce!!!

Pokud budete mit dotazy, tak do vzkazu...

je nam s Titem uplne sumak, kolik nas bude;) chceme si proste zahrat trosku jinak...

P.S. TITO > hodil jsem ti to taky do vzkazu;)
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/05/24/Jfj21.jpg
Reagovat
Davor1
Ernests veľmi pekný výkon, koncentrovaný, čo u neho nebýva až tak zvykom, super dropshoty, len tak ďalej...
Reagovat
smazaný uživatel
nu...co se uz da delat, prohra sic boli;), ale de se dal... chce to byt vic aktivni, proti takovym hracum... jinak Gulbis, pekne kreativni, takze takova porazka udela i nakonec radost;)

S pozdravem...vamos Federico;)
Reagovat
gigin
Paldies :)
Reagovat
Nola
gigin dnes hoduje :D gratulujem, teraz prosím žiadny kolaps na RG...
Reagovat
gigin
Vďaka!!

https://twitter.com/jessica4stein/status/470220067414614016/photo/1
Reagovat
gigin
Ernie dedicated this win to his friend from Latvia who passed away a few weeks ago..
Reagovat
spaniel
Finálová bilance jak řemen. Zajímavé.
Ernests dobry výkon, vyhrané míčky po prvním podání skvěle, v prvním setu 100%. Dropshoty lahůdka ;) Akorat Delbonis celkem marny, hodne pasivní a míčky bere snad u kotniku.
Reagovat
elda
Čtyři dropshoty v jedné hře to se hned tak nevidí!Super Gulbo!!
Reagovat
gigin
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist