Hájek v Casablance dohrál, nestačil na hráče třetí stovky

8. 4. 2010, 17:55
Aktuality 13
Ani v marocké Casablance se letošní sezona Jana Hájka nezačne obracet k lepšímu. Český tenista, který se tento rok na turnajích ATP ještě nedostal do třetího kola, dnes nestačil na 286. hráče světa Redu El Amráního. Za hodinu a 48 minut mu podlehl 3-6 6-2 2-6.
Jan Hájek

Maročan Reda El Amrání, který je ve světovém žebříčku až ve třetí stovce, startuje na turnaji s dotací 450 tisíc dolarů díky divoké kartě. Pořadatelům se odvděčil postupem do třetího kola, když si v dnešním utkání poradil s Janem Hájkem.

Český daviscupový reprezentant, který se minulý týden oženil s bývalou tenistkou Danielou Bedáňovou, se sice poprvé po třech měsících dostal přes úvodní kolo, další výhru ale nepřidal. El Amrání jej na antuce zlobil nepříjemným servisem, kterým nasbíral 13 es. Hájkovi se sice podařilo soupeře třikrát brejknout, sám ale ztratil podání čtyřikrát a po necelých dvou hodinách prohrál 3-6 6-2 2-6.

Namále dnes ale měli i favorité na zisk titulu. Nejvýše nasazený Stanislas Wawrinka, který El Amráního čeká v dalším kole, dlouho nedokázal najít recept na slovenského kvalifikanta Martina Kližana. Ve vyrovnané úvodní sadě mu sice dvakrát dokázal sebrat servis a získal ji v poměru 6-4, druhý set ale ovládl Kližan, který při podání turnajové jedničky řádil, sebral mu všechna tři a Švýcarovi tak nadělil 'kanára'.

Wawrinku to ale nerozhodilo. V rozhodujícím setu zpřesnil servis a šanci na další brejk už Kližanovi nenabídl. Sám naopak jednou udeřil a za dvě hodiny zvítězil 6-4 0-6 6-4.

Jednoduchý postup neměl v Casablance ani třetí nasazený Victor Hanescu. Rumun, který letos zatím marně hledá formu, ztratil s finským kvalifikantem Jarkkem Nieminenem první set hladce 2-6. Prohraná sada s hráčem, kterému ve dvou dosavadních setkáních pokaždé podlehl, ho ale nesrazila. Vynutil si třetí set, ve kterém odvrátil všech pět brejkbolů svého soupeře, a po výhře 2-6 6-3 6-2 postoupil do čtvrtfinále.

Výsledky - Casablanca (antuka, dotace 450.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
El Amrání (Mar.) - Hájek (ČR) 6:3, 2:6, 6:2, Wawrinka (1-Švýc.) - Kližan (SR) 6:4, 0:6, 6:4, Hanescu (3-Rum.) - Nieminen (Fin.) 2:6, 6:3, 6:2.

Komentáře

13
Přidat komentář
lofas
Hajek žumpa , ten smrad jde cítit i přes monitor .Hajek mě zajímalo kolik jsi dostal zaplacené za tu žumpu co jsi předved , za to bych ti vyplatil leda tak dvacet ran bičem !
Reagovat
smazaný uživatel
Vapete, proč už nejsi zmrzlina na klacku?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? stačí když jsem VOKOKUNDY ne? he hi ha)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co je tu zabordel sakra Himelhergot!
Reagovat
smazaný uživatel
ty vo.e von ma 3 nicky a 1 horsi nez druhej:-D
Reagovat
carolyn
jen 3? to přidej, za chvíli dožene i okouna :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
HA HA HA HA HA!!!!Tak nám to Honzík projel.Nedělej ostudu a následuj Nicolku.Tak pište srabove.Včera jste ho omlouvali.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby každej čech kdo vyletí do druhýho kola měl následovat Nicolku, tak už tam nikdo z čechů hrát nebude! Jsou jen výjmky, že Berdych má teďkom formu a že se trochu vyšvihnul, ale toto období dlouho trvat nebude!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nejsi ty slovák? A neptám se proto, že nemáš rád český tenisty, ale proto, že si právě tak vypatlanej
Reagovat
smazaný uživatel
ty si keket!! tak my sme ti vypatlany?!!! ty si normalny sedlak! ja proti cechom nic nemam dokonca fandim ceskym tenistom mam par skvelych kamosov cechov..ale ludia ako ty kazia cesko slovenske vztahy..na gilotinou s tebou ty h*ovno smradlave
Reagovat
smazaný uživatel
Mutadéme, čecháčkové snad nejsou vypatlaní? Z úrovně příspěvků v diskusích na českých webech bych musel usoudit, že kolegáčkové čecháčkové jsou supervypatlanci. Za takové tupé ubožáky bych se styděl. Naštěstí reálný svět je trochu jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi ko ko t!
Reagovat
smazaný uživatel
Mutademus-kouřič penisu!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist