Halepová se kvůli zranění achillovky odhlásila z Eastbourne

21. 6. 2018, 09:56
Aktuality 2
Simona Halepová po triumfu na French Open bojuje se zánětem a bolestmi achillovky. Od lékařů má světová jednička nařízený klid, a proto se odhlásila z turnaje WTA v Eastbourne, který je na programu v příštím týdnu a měl být jedinou generálkou rumunské tenistky před Wimbledonem.
Profily hráčů

Halepová, jež se před dvěma týdny na pařížské antuce dočkala kýženého grandslamového titulu, už na French Open bojovala s bolestmi a zánětem achillovky.

A jedná se o podobné zranění, které si přivodila hned v prvním kole na Australian Open, když upadla v souboji s domácí Aiavaovou. Nakonec došla až do finále. Následně však vynechala podnik WTA v Dauhá.

"Je mi líto, že si letos v Eastbourne nezahraju. Už na French Open mě trápily zánět a bolest v achillovce a ještě jsem zranění stoprocentně nedoléčila. Dle lékařů mám pokračovat v léčbě a hlavně být v klidu. V Eastbourne jsem si to loni zamilovala. Doufám, že se uvidíme příští rok," vzkázala Halepová svým fanouškům na sociálních sítích.

Halepová teď musí doufat, že bez problémů stihne Wimbledon. Nejslavnější turnaj světa startuje už 2. července. V All England Clubu se nejdále dostala do semifinále (2014), v posledních dvou letech skončila vždy ve čtvrtfinále.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

2
Přidat komentář
tommr
na to, že měla zánět achilovky lítala na FO jako čamrda. Asi to zranění nebude tak strašný ...
Reagovat
slacker
koukam ze i kdyz si kripl na davkach tak cumet a psat furt muzes, vrat davky a mazej neco delat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist