Halepová se odhlásila, Plíšková deklasovala náhradnici 6-0 6-0. Čtvrtfinále si zahrají i Kvitová a Strýcová

13. 1. 2015, 05:33
Aktuality 566
Karolína Plíšková vyhrála poprvé v kariéře zápas bez ztráty jediného gamu. V Sydney dnes česká trojka v boji o čtvrtfinále deklasovala Američanku Gibbsovou, která na poslední chvíli nastoupila místo nemocné turnajové jedničky Halepové. Do čtvrtfinále postoupily i další české tenistky Barbora Záhlavová-Strýcová a Petra Kvitová.
Karolína Plíšková

Simona Halepová v sobotu vyhrála turnaj v čínském Shenzhenu, ale už po sobotním vítězném finále přiznala, že jí den před zápasem nebylo dobře. Necelé tři dny dny poté už měla vstoupit do turnaje v australském Sydney, z generálky na Australian Open se však šest dní před startem úvodního grandslamu sezony odhlásila kvůli nemoci z jídla.

"Se žaludkem jsem měla problémy už v Číně a teď netrénuju již tři dny. Cítím, že nemůžu hrát. Čekala jsem, jestli se to dnes zlepší a budu připravená, ale opravdu hrát nemůžu," omlouvala se Halepová. "Jsem smutná, protože jsem tady, abych odehrála všechny turnaje, tak není příjemné zastavovat. Ale nejprve se musím uzdravit a pak můžu myslet na tenis," uvedla Rumunka s ohledem na Melbourne.

"Jak jsem vyhrála v Shenzhenu? Popravdě ani nevím. Bylo to o adrenalinu a touze vyhrát turnaj. Na sebe jsem moc nemyslela, jen jsem hrála tenis. A dělala jsem to moc dobře," dodala nasazená jednička.

Místo rumunské favoritky se tak do hlavní soutěže v Sydney a rovnou do druhého kola dostala jako lucky loser Nicole Gibbsová, která vypadla ve třetím kole kvalifikace. Na svou druhou šanci ale v dobrém vzpomínat nebude.

Jednadvacetiletá Američanka totiž utrpěla debakl s o rok starší Češkou Karolínou Plíškovou. Ta na včerejší dvousetovou výhru nad slovinskou kvalifikantkou Hercogovou navázala parádním výkonem a nad 92. hráčkou světa zvítězila za pouhých 38 minut hry drtivě 6-0 6-0 poté, co po svém servisu prohrála jen deset fiftýnů.

Bez ztráty gamu dvaadvacetiletá Plíšková vyhrála zápas na okruhu WTA poprvé v kariéře. Překonala tak výhry 6-0 6-1 nad Parmentierovou z loňského Australian Open a nad Namigataovou z Kuala Lumpur 2012.

Postup do čtvrtfinále může Plíškovou teoreticky dostat poprvé mezi dvacítku nejlepších tenistek světa, záležet ale bude ještě na dalších výsledcích. V live žebříčku už figuruje na 20. příčce.

O postup do semifinále se juniorská vítězka Australian Open z roku 2010 utká se Španělkou Carlou Suárezovou-Navarrovou, s níž jediný vzájemný souboj loni v Montrealu prohrála ve třech setech. Šestadvacetiletá Suárezová dnes zdolala 4-6 6-1 6-4 čerstvou světovou desítku Jekatěrinu Makarovovou. Ta v rozhodujícím setu neproměnila ani jeden ze šesti brejkbolů.

Záhlavová-Strýcová vyřadila Stosurovou, čeká ji obhájkyně titulu
Za včerejší vyřazení Lucie Šafářové se v Sydney pomstila Barbora Záhlavová-Strýcová, která dnes v zápase druhého kola porazila v prvním vzájemném měření sil 7-6 6-2 domácí Samanthu Stosurovou. Třicetiletá Australanka znovu potvrdila, že se jí na domácí půdě nedaří. V Sydney si před deseti lety zahrála ve finále, od té doby se ale dostala jen třikrát do druhého kola, dál ne.



"V tom větru to nebylo jednoduché, ale zvládla jsem to a jsem ráda, že se projevuje tvrdá práce z přípravy," řekla česká tenistka na kurtu.

Už o druhé letošní semifinále se Záhlavová-Strýcová utká s obhájkyní titulu Cvetanou Pironkovovou, s níž má vyrovnanou bilanci 1-1. Bulharské tenistce dnes vzdala za stavu 6-4 a 1-4 devatenáctiletá Američanka Madison Keysová, která měla problémy s pravým ramenem. Pironkovová tak v Sydney neprohrála už 13 zápasů v řadě, loni i letos totiž startovala už v kvalifikaci.

"Tady se jí daří, takže to nebude jednoduché," řekla plzeňská rodačka Záhlavová-Strýcová, kterou trénuje Francouz Jerome Adamec. V novém vydání žebříčku znovu vylepší své nejlepší umístění. V případě postupu do semifinále by měla velkou šanci poprvé proniknout do Top 20, které mohou být teoreticky čtyři Češky.

Třetí českou čtvrtfinalistkou se stala Petra Kvitová. Semifinalistka ročníků 2012 a 2014 dnes porazila Shuai Peng, s níž si poradila i v sedmém vzájemném střetnutí.

Česká jednička vyhrála první set hladce 6-1, ale ve druhém si nechala soupeřku odskočit na rozdíl dvou gamů. Jediný ztracený servis si okamžitě zpět a vyrovnala na 3-3. Pak zápas na několik desítek minut přerušil déšť, ale tenistky se na kurt vrátily a než začalo znovu pršet, Kvitová stihla zápas ukončit. Brejkbol za stavu 4-4 ještě nevyužila, v jedenáctém gamu ale už uspěla a nakonec zvítězila 6-1 7-5.



"Je to dobrý start do týdne. Peng už měla za sebou jeden zápas, zatímco pro mě to byl tady první, takže to bylo těžší, ale zvládla jsem to," řekla světová čtyřka Kvitová.

O své třetí semifinále v Sydney si čtyřiadvacetiletá rodačka z Fulneku zahraje s domácí Jarmilou Gajdošovou, která ve třech setech vyřadila svou někdejší krajanku Dominiku Cibulkovou.

Poté, co včera nedohrála zápas prvního kola zraněné Caroline Wozniacká a dnes se odhlásila Halepová, skončila v generálce na Australian Open i Agnieszka Radwaňská, která vypadla stejně jako před rokem už v druhém kole. Šampionka ze sezony 2013 podlehla 6-3 6-7 2-6 Španělce Garbině Muguruzaové, se kterou ve třetím vzájemném duelu prohrála poprvé.

Polská tenistka minulý týden triumfovala na Hopman Cupu, kde v sobotu získala premiérový skalp světové jedničky Sereny Williamsové. První ostrý turnaj pod vedením Martiny Navrátilové ale opouští nečekaně rychle.

Výsledky - Sydney - ženy (tvrdý povrch, dotace 731.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (2-ČR) - Shuai Peng(Čína) 6:1, 7:5
Kar. Plíšková (ČR) - Gibssová (USA) 6:0, 6:0
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Stosurová (Austr.) 7:6(7:1), 6:2
Muguruzaová (Šp.) - A. Radwaňská (3-Pol.) 3:6, 7:6 (7:4), 6:2
Kerberová (5-Něm.) - Gavrilovová (Rus.) 6:7 (6:8), 7:6 (7:2), 6:3
Suárezová (Šp.) - Makarovová (6-Rus.) 4:6, 6:1, 6:4
Gajdošová (Austr.) - Cibulková (7-SR) 1:6, 6:3, 6:4
Pironkovová (Bulh.) - Keysová (USA) 4:6, 4:1 skreč

Čtyřhra - 1. kolo:
Dateová-Krummová/Karolína Plíšková (Jap./ČR) - Bencicová/Šafářová (Švýc./ČR) 6:0, 7:6 (7:3)
Babosová/Mladenovicová (Maď./Fr.) - Krajicková/Záhlavová-Strýcová (Niz./ČR) 4:6, 6:3, 10:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

566
Přidat komentář
Fredy
Velká gratulka k postupu do SF. Kája ve 3. setu výrazně zlepšila podání a byl z toho krásně zpívající kanárek. Trenér Vaněk radí perfektně! Jsou sehraný tým. Kájo a teď až do finále pojď ! ! ! :)
Reagovat
Frick
http://www.digizone.cz/clanky/stanice-slovak-sport-cekaji-zmeny-dotknou-se-dvb-t-i-placenych-sluzeb/
Reagovat
pepin
Tak to byl tedy super rychlík, jak ji Kája smázla. Zdá se, že soupeřka odešla úplně fyzicky a Káje začalo jít podání. Tak dobře, první mise splněna. Jinak Slovak stojí za dvě věci a ani je nebudu psát.
Reagovat
Fandina
gratulkaaaaaaaaaaaa. Od druhého setu trochu zlepšila podání a nebezpečnou Carlu porazila. Ve třetím setu dokonce s kanárem. Super a gratulka. Výborně, výborně, výborně!!!
Reagovat
smazaný uživatel
První míček jsem neviděl, ale pak 3 esa! Tak bum bum bum do finále a udržet se ve 20!
Reagovat
smazaný uživatel
No chtěla nasbírat esa :D Asi aby na konci roku předběhla Serenu v počtu es
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápas se přišla mrknout i Květa Peshce , že by se šla podívat kdo ji porazí ve čtyřhře?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ať si ty úspěchy holky rozdělí :-). Karolína ať se soustředí na semi debla.
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Karolíně v deblu jen proto , že má se sebe K.D.Krumm tedy moji nejoblíbenější hráčku hned po našich českých holkách .
Reagovat
smazaný uživatel
To je legenda. Neviem, ci nehrávala už v 80tych rokoch.
Keby žila v mori, nazýval by som ju praryba.
Všetka česť pratenistke :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je legenda. Neviem, ci nehrávala už v 80tych rokoch.
Keby žila v mori, nazýval by som ju praryba.
Všetka česť pratenistke :)
Reagovat
smazaný uživatel
3x eso (2x na ADV), ale taky jedna dvojchyba. Ale ubojováno!
Reagovat
Frick
je to lesba nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, ty se jdi fakt už léčit. To snad ví každý ne?
Reagovat
smazaný uživatel
to řeší ignorace :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já třeba to vubec nevim , ale ani mě to nějak nezajímá :).
Reagovat
Michaelus
Já jsem to taky nevěděl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vím, lesbických tenistek je víc a je mi to taky úplně jedno. :)
Reagovat
Michaelus
Jako mně to je taky jedno, ale nevěděl jsem, že je jich tak hodně :O
Reagovat
Frick
Tak ano na to vypadá - mužatka....

Tak kolik jich je? Carla, Casey...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jestli hodně, já vím o pár. :)
Reagovat
Frick
Ani Google neví...
Reagovat
smazaný uživatel
Slyšel jsem dobře toho trenéra Plíškové - hraj dobře nebo jinak dostaneš na prdel? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, povzbuzení na závěr :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale trenér je opravdu skvělý :D
Reagovat
Fandina
Tak tak. Moc jsem toho neslyšela, ale líbilo se mi, jak říkal. Hraješ výborně, moc o tom nepřemýšlej, jen jsem ti chtěl řici ... a pak pokračoval s tím, jak něco zahrát ... a působí pohodově. Nádhera.
Reagovat
smazaný uživatel
Chválí a podporuje Karolínu: "Věříš tomu, že vyhraješ."
Reagovat
Empe
"Chvilku ještě pokecáme nebo už mám jít?" Pěkný závěr. :-D
Reagovat
George_Renel
Doufám,že práva na WTA koupí co nejdříve jiná sportovní TV. Člověk by se už smířil s tím že jejich komentátoři stojí za starou belu. Ale ten amatérismus, že nevysílají co mají v programu, nebo jako včera dávají záznam když Dominika hrsje je na odstřel.
Reagovat
smazaný uživatel
Super! Karolína si věří.3:0.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně má skvělého trenéra, jak ji povzbuzuje, to je fajn. :)
Reagovat
Michaelus
Ten pták by už mohl zavřít zobák :D
Reagovat
Fandina
Kája začala třetí set brejkem. Super. A je dobře, že se jí ve druhém setu trochu zlepšilo podání. A byly i nějaká es. Vzhledem k tomu, že to byla loňská esová královna, princezna, zatím v tomhle směru dneska nic moc. Ve druhém 3 v prvním jen 1.

Super teď Kája potvrdila a vede ve třetím 2:0. Jen tak dál Kájo!!!
Reagovat
Fandina
Tak oprava, i v prvním setu měla Kája tři esa. Teď ve třetím má už dva a vede 3:0. Super Kájo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrzený brejk! Tvrdý podání, snaha dávat míčky k lajnám. Ať ta vlna, na který Karolína jede, ještě vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Karolína jde do třetího setu ze získaným breakem
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky otočila a povodila Carlu po kurtu. Te´d potvrdit!
Reagovat
smazaný uživatel
Kája to nejen potvrdila , ale získala ještě jeden navíc , ted už nějaký esa a jdem do semifinále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Po 2. setu trenér Karolíně radí, aby to nervala tolik k lajnám, že Carla už tak dobře neběhá. Každopádně závěr 2. setu dost bum bum tenis.
Tak pojď, Karolíno. Klidně i ty lajny, ale trochu přesnější :-)
Reagovat
Fandina
Kája brejk ve druhém na 4:3. Super. A teď to chce podržet!
Reagovat
pepin
Kde na to koukáš?
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise.
Reagovat
Fandina
Podržela a dopodávala na 6:4. Super!
Reagovat
sprchon
Teď jsem vstal a hned vidím, že Carla akorát získala první set... Až se vrátím ze školy, chci vidět na livesportu hezky tučnou Karolínu :-) Stejnětak Báru. Petru snad stihnu.
Reagovat
pepin
Je to zatím takové nemastné, žádný náboj, žádné emoce, prostě hrajou.
Reagovat
EllNino
35 stupňů no ...chápu, že jsou bez náboje :D
Reagovat
Patri.k
Tak to nevím jak to vymyslím, abych ty tři zápasy viděl, můj denní režim je celkem bohémskej, chodím spát o pěti, vstávám v jedenáct, ve 12:00 jdu na pomaturitní kurzy z angličtiny na 4 hodinky... to abych už šel spát :D
Reagovat
slacker
Proste vstanes v 5:30. Na to nemusis byt Einstein.
Reagovat
sprchon
Samozřejmě. Půlhodina spánku bohatě stačí. :D
Reagovat
blixa
No a ne ? Ta dnešní mládež, nic to nevydrží :D
Reagovat
Frick
Co to sakra zase bylo. Ke kan?ru nechybělo málo. TX zlatý dresy byl fakt výsměch, jakkoliv účel byl bohulibý.
Reagovat
EllNino
Doha MD list
MD list

1. Halep
2. Kvitova
3. Radwanska
4. Kerber
5. Makarova
6. Cibulkova
7. Pennetta
8. Petkovic
9. Jankovic
10. Safarova
11. Suárez Navarro
12. V.Williams
13. Cornet
14. Stosur
15. Peng
16. Ka.Pliskova
17. Muguruza
18. Zahlavova Strycova
19. Svitolina
20. Kuznetsova (#27)

podobná soupiska jako v Sydney :)
Reagovat
lars
neni tam dost hracek z top10?
Reagovat
EllNino
je to stejná kategorie jako Sydney, tam jich bylo taky dost :)
Reagovat
lars
mysleno , ze je tam malo z hracek top10
Reagovat
Michaelus
5 je dost si myslím :)
Serena tohle moc neobjíždí,to samé Maria, Ana se chce zaměřit na ty důležité....
Reagovat
smazaný uživatel
Ona tam nebude hrát Serena? :-o
Takže si dá asi zase "volno" skoro měsíc od Dubaje.. :-) Nebo všechny překvapí a zavítá i do IW.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
dufajme, že nas prekvapi s tym IW :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě, že nehraje ai Genie ani Máša, oproti loňsku tam byla šance nabrat porci bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda , obe by tam mohli nahrať super body.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, to máš pravdu.. Trošku nechápu, proč si Maria místo Dohy vybrala Acapulco.. Asi viděla fotky Genie a Grigora, tak si ho tam letos jede ohlídat! :DD Tak snad tam aspoň získá titul no.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Za finále Genie- Máša bych se nezlobil ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja tiež nie :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli myslíte v tom Acapulcu, tak tam finále Masha - Genie nebude, protože Genie tam hrát nebude.. :-)
TAk jsem to napsal tak, že to vyznělo, že tam Genie hrát bude, tak se omlouvám.. :DD
Reagovat
VlS
Hledej za tím něco jednodužšího - třeba lepší startovný
Reagovat
lars
mozna se kurt podoba kurtu v IW ?
Reagovat
smazaný uživatel
bud preto :D :D alebo možno kvoli antuke :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak nič, oprava , hraje sa na harde :D
ale prišlo mi to že ked je to v Mexiku tak sa bude hrať na antuke :D
Reagovat
smazaný uživatel
Letos je z Doba "jen" Premier a z Dubaje je Premier 5.
Reagovat
Frick
A to se cyklicky střídá?
Reagovat
EllNino
po 2 letech :)
Reagovat
lars
asi po 3
Reagovat
EllNino
jj po třech :)
Reagovat
aligo
Neví někdo kdy a kde bude hrát Nicole? :)
Reagovat
slacker
a co a s kym.
Reagovat
Frick
Příští týden hraje další ITF 25.000. Tentokrát si vezme divovčáka a bude hrát rovnou hlavní soutěž. V ní se Nicole dařívá lépe než v kvaldách.
Reagovat
aligo
to je pravda no... snad dá aspoň dva nebo tři zápasy...
Reagovat
kohlik
tenhle týden už hrála v kvalifikaci ale prohrála s mladou maďarkou už v 1. kole
Reagovat
smazaný uživatel
AHOJ NENI NEKDE ZAZNAM Z DNESNIHO ZAZNAMU PETRY?DEKUJU
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuju moc
Reagovat
smazaný uživatel
5:30 Karolína vs Carla myslím, že tohle bude vyrovnaný zápas,ale pokud Karolíně pujde servis myslím , že by to mohla vyhrát.
7:00 Tsvetana vs Barča , Tstvetana má někdy velmi dobré momenty, ale pokud bude hrát Barča jako proti Carol , myslím , že je to na straně Barči.
9:00 Jarmila vs Petra - Jarmila opravdu poslední dobou hraje velmi dobře , ale Petra když nebude chybovat tak to vyhraje .
Ještě připomenu 6:30 Jiří vs Ernest bude velmi zajímavý sobouj , ale tady si myslím , že to vyhraje Ernest.

-----------------------------------
Podle sázení.
Carla vs Karolina 1,90 pro obě hráčky tohle svědčí o tom , že to bude opravdu vyrovnaný.
Tsvetana vs Barbora 2:20 , 1:66 pro Báru.
Jarmila vs Petra 5:00 , 1:16 svědčí o tom , že je veliký žebříčkový rozdíl a Peta by to měla opravdu dát.
Ernest vs Jiří 1:44 , 2,64 Ernest je prostě na tom zatím lépe jak Jirka.
Zítra je taky 1 kolo kvaldy na Ao tedy i Mertl , Henrych , Pavlásek na Adama jsem opravdu zvědavej .
Reagovat
lars
A jak Ti jde sazeni ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohu si stěžovat :D
Reagovat
VlS
Tak já teda nevím, když je tenis ve dvě ráno, tak tu kde kdo skučí, když je ve 4 odpoledne, tak je skučení fůra zas.
Reagovat
kada.tom
No, nechtěl bych být v kůži ani jedný z aktérek - Kerber sice půjde spát (snad to stihne ještě za tmy :-D) o něco veselejší, ale čeká jí "za chvíli" Muguruza, a to nebude lehkej zápas, klidně to může být zase zápas na 2-3 hodinky :-D .. Gavrilova podala pěknej výkon, ale ve 3. setu se ukázala zkušenost Němky. V kůži Rusky bych ovšem nechtěl být vůbec - odcházet ve čtvrt na 4 ráno z kurtu po takovýhle porážce ... nechtěl bych :-)
Reagovat
Fandina
Kerber dlouhé zápasy vyloženě přitahuje, viz FED s Petrou a další ...
Reagovat
smazaný uživatel
...gratuluji a hurá na Muguruzu!!!
Reagovat
sprchon
Garbine budu fandit, ale Angie mi taky vůbec nevadí... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No Ruska má myslím slibnou karéru před sebou opravdu některé výměny byly senzační, stejně jako mi bylo v tomhle duelu jedno kdo vyhraje tak to také bude proti Muguruze jen si zase přeji at je to na 3hodiny zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Také? tak to je dobré :D Přesně jak známe petru:D
Reagovat
Frick
Dobrý, no....

je to rekord?
Reagovat
Fandina
Letošní určitě ... úsměv
Ne já nevím, ale je to možné. Unikátní!
Reagovat
kada.tom
těžko říct, našel jsem 3 zápasy, který na US Open skončily v čase 2:26 ráno (Raonic-Nishikori 2014, Isner-Kohlschreiber 2012 a Wilander-Pernfors 1993), jestli se někdy a někde hrálo ještě do časnějšího rána, to nevim :-D
Reagovat
aligo
vím o zápase který skončil v půl páté ráno :D :D
Reagovat
kada.tom
fakt? a kterej to byl a kde? :-)
Reagovat
aligo
už to máš v expreskách :D :D
Reagovat
kada.tom
jojo, už jsem to zjistil :-D no tak teda 4:35 je ještě větší hardcore ...
Reagovat
aligo
to jo no :D
Reagovat
Davor1
Ale večer proti Garbine s takým výkonom ani nemusí nastupovať :/(
Reagovat
smazaný uživatel
Cibuľa, cibuľa.
Čo len z teba bude, po Austrálii??
Reagovat
blixa
Česnek ?
Reagovat
Frick
6 medvědů
Reagovat
Fandina
po Austrálii to vypadá na 25 ... na žebříčku nebo někde okolo toho ... úsměv
Reagovat
kada.tom
hmm, doservíruje nebo nedoservíruje? :-D
Reagovat
sprchon
Zvládla to dobře. :) Konečně! :D
Reagovat
blixa
Doservírovala. Ale stejně má odklad jen do zítřka, zítra ji Garbine pošle do Melbourne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda ta má scény. Ošklivá protivná a nemožná. Angie ukonči to
Reagovat
pepin
Svatá pravda.
Reagovat
Davor1
nebude to náhodou ruska ? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. TEda ale ječí festovně :D
Reagovat
Frick
reached!
Reagovat
Davor1
A potvrdiť !!
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojky lidi, sem tu nový. MOC FANDÍM peťulce snad se jí v sydney podaří získat titul má na to i docela teď velkou šanci vypadla aga halep ale pořád je tu kerber no a i muguruzka,... JEe mi líto že vypadla lucka proti sam ale zase jí barča pomstila to je dobrý
Reagovat
Empe
Ahoj, tež tu dneska začínám. :D Petra má šanci na titul všude, ale známe ji... Lucky je škoda, ale Barča to jistí. Doufám, že bude české čtvrtfinále! A finále, ale to je ještě hoodně daleko. I když, když bylo ve Wimbledonu české semi, tak je možné všecko! :D
Reagovat
Empe
*české semifinále...
Reagovat
tommr
cestičku do finále má Petra opravdu hezky umetenou, ale to už tady bylo mockrát - naposledy v Shenzhenu - a nic z toho ... :)
Reagovat
slacker
Jak nic? Semicko s toho bylo
Reagovat
Kozoroh
Ahoj a vítej mezi námi. Na úvod mám na tebe otázku, jestli sleduješ mužský tenis a pokud ano, komu fandíš? Jen pro info - já jsem fanda Djokoviče :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo také djoki a samozřejmě i berdych :) Také se mi líbí jak hraje třeba stan ..
Reagovat
Frick
V noci?

No tenis zásadně v noci, pane!
Reagovat
sprchon
http://nd01.jxs.cz/324/666/d7a4dbfe75_20332280_o2.jpg
Reagovat
sprchon
Tak pojď! Poslední game.
Reagovat
Davor1
Kurnik urýchli to, mám aj inú robotu ako pol dňa pozerať na tvoj otrávený ksicht :(
Reagovat
EllNino
:) deuce #5 :)
Reagovat
EllNino
máte někdo na naše náměsičnice stream ? :D
Reagovat
Frick
ještě jeden TB a hezky k němu před gemy s pěti schodama. Žádný 40:0, 40:15
Reagovat
kada.tom
naprosto souhlasím, ať se tam tahaj třeba ještě dvě hodiny :-D
Reagovat
sprchon
Zatím jim to docela jde. :D Garbine budu v ČF fandit tak jako tak...
Reagovat
blixa
Tak o tom žádná !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak super. Angie jedeme. Ať tam má Petra taky nějakou tu konkurenci mezi nasazenými.!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, kdyby Angie prohrála a Petra třeba celý turnaj vyhrála, tak se zase bude psát, že měla štěstí, že jí všechny soupeřky vypadly atd.
Reagovat
PetaM
Už teď tam žebříčkově není nikdo, koho by neměla porazit ... Bohužel, je to sport.
Reagovat
blixa
No to tam žebříčkově stejně byla jen Simona.
Reagovat
slacker
Nebyla. Simona je treti Petra 4. Ruzna mista
Reagovat
blixa
Bože, neumí čééésky ...
Reagovat
slacker
Zase jsi zapomel vyjadrit nevyjadreny podmet?
Reagovat
blixa
To já dělám běžně ;-)
Reagovat
Fandina
kdyby byl podmět vyjádřený, tak by neexistoval pojem nevyjádřený podmět, který stejně každý pozná
Reagovat
PetaM
No, o to jde :) Měla dojít do finále a podlehnout výše nasazené hráčce. Teď musí vyhrát :D
Reagovat
blixa
Jo táák ! No chuděrka .. :D
Reagovat
PetaM
Já jí titul přeju, ten ještě nemá, navíc po roce 2012, kdy díky titulu by získala post No. 1, prostě věřím, že ho letos vyhraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. A na úvod porazit světovou devítku by nebylo od věci a tím si tak zvednout sebevědomí před AO :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chce to ešte jeden tiebreak! :'D :'D
Reagovat
sprchon
Tak snad ve třetím setu použije všechny tři hlavy a tu nesympatickou Rusku roztrhá. :D
Jedu pryč, budu jen doufat.
Reagovat
vrabejka
Kerberová asi hodlá hrát do 7 hodin místního času :D
Reagovat
smazaný uživatel
Volejbal? Važne?!
Reagovat
PetaM
Už to asi nikoho nezajímá :D :D
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Já přepnul na tipsport, tam to jde...
Reagovat
smazaný uživatel
:'DDDD
mate niekto stream kde sa stale hraje? :D
Reagovat
PetaM
Holky si aspoň po zápase můžou zajít na snídani no ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak je tu už druhý tiebreak, ešte jeden chýba aby sa tvoja prognóza naplnila :D :D
Reagovat
sprchon
Snad ne. :D Ale stejně ted jedu pryč, tak se nervovat nebudu... Jen pak kouknu na výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
ja nemožem z Gavrilovej :D to je "come on" :D :D
Reagovat
LukasH
Ale hraje pěkně. Asi to bude tím, že jí při hře nepřekáží prsa.:))))
Reagovat
smazaný uživatel
ved ani Kerberovej :'D :'D

stale pri pohlade na jej postavu (najviac ma záujmu jej stehna) zarazí , že kde nechala prsia ? :/
Reagovat
Davor1
Keby neprekážali Serene, tak by bola neporaziteľná :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
:'DDD
ale Serena to nejako nedava najavo, že jej prekážaju
Reagovat
Davor1
Serena je za ne rada, a myslím, že aj všetci tenisoví fanúšikovia mužského rodu :-))
Reagovat
sprchon
Asi :D
Reagovat
sprchon
Mně leze neskutečně na nervy. :D Ale i Angie, která se proti ní asi necítí dobře. :D
Je tu TB, tak ted se ukáže...
Reagovat
LukasH
Má prostě den, no....bejt na místě Kerber, měl bych chuť přetáhnout jí raketou.:-)
Reagovat
sprchon
To já mám i tak a ani nemusím bejt Kerber. :D
Reagovat
Empe
Ahoj všem, tak jsem se rozhodla se přidat mezi vás... chodím sem už delší čas, ale až teď jsem se zaregistrovala. Jsem ráda, že můžu napsat pod článek o českých výhrách. :) Snad našim svou registrací tady nepřinesu na tu dálku smůlu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak vitaj :)
Reagovat
LukasH
Vítáme tě.:-)
Reagovat
sprchon
Ahoj! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, vítej.
Reagovat
slacker
Ahoj, ale dej si majzla na nicky od F
Reagovat
Fandina
ty také
Reagovat
blixa
No nazdar ! :D A napiš něco o sobě, třeba komu fandíš, jestli ATP nebo WTA a tak ;-)
Reagovat
Empe
Díky za uvítání, budu asi pořád spíš sledovat, než přispívat - jsem totální amatér co do teorie i praxe, ale tenis se mi hrozně zalíbil, protože nikdy není konec, dokud není konec. Obzvlášť s našima holkama, že. :D
Sleduju spíš WTA, fandím vždycky našim - všem, ale nejradši mám obě Petry, obě Lucky a Báru Z-S. Z cizích hráček... třeba Ana nebo Caroline. V ATP sleduju zase hlavně Čechy, kdybych si měla vybrat někoho z TOP, tak Federera. :) A těším se na DC do Ostravy, už jsem byla loni, ale letos možná pojedu zas - víc jsem chtěla na FC, ale ty se sem letos asi nedostanou (aspoň myslím, že jsem se dívala, že budou teď hrát pořád "venku").
Reagovat
blixa
Vybraný vkus !!! ;-)
Reagovat
sprchon
Pěkné. :)
Reagovat
slacker
Fandit nasim, to jses tady "blbe" :-)
Reagovat
blixa
Ale nekecej, našim tu fandí většina. Renegátů je tu méně. ;-)
Reagovat
misa
Příznivců Petry K. a Lucie Š. není nikdy dost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj. Bekhend hráš obojručne alebo jednoručný?? ;)
Reagovat
Empe
Na poheld se mi líbí jednoručný, ale hraju obouruč. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí mi, že sa ti páči :)

Ja kvôli lakťu asi tiež presedlám na oboruč..
Reagovat
Davor1
A už je to tu. Nevyužije 3 BP na doublebreak, následne odovzdá servis a prechádza sa tam, ako by jej ublížil celý svet. Ženská logika :(
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla bych vidět tebe ve čtvrt na tři v noci, jak hraješ tenis...
Reagovat
Davor1
Ver tomu, že keby som bol profesionál, či dokonca hráč top10, tak sa pritom netvárim ako najväčší mučeník. Zaujímavé, že Gavrilovej to vôbec nevadí...
Reagovat
LukasH
Ona se tak často tváří i Serena a to je světová jednička, takže tak jednoduchý to asi nebude...:-)
Reagovat
Davor1
veď hovorím, ženská logika :-) (nič proti ženám, mám ich viac ako veľmi rád :D)
Reagovat
tommr
naopak by spíš měla bejt ráda, že to může dohrávat ještě dneska a nebude tak muset v případě postupu zítra hrát dva zápasy v jednom dni ...
Reagovat
misa
ona ale 2 zápasy v jednom dni hrát bude, v sydny je už středa
Reagovat
smazaný uživatel
neviete niekto ako bude vyzerať?
Mariin, Vikin aj Luckin tu niekto dal. Na internete som našiel aj outfity Caroline a Anin ( http://www.womenstennisblog.com/2014/11/22/sneak-peek-womens-adidas-tennis-dresses-2015-australian-open/ )
len Serenu nemožem najsť :D a ta ma zaujíma najviac :D
Reagovat
littlegeorge
Test
Reagovat
Davor1
Angie to strašne nebaví, nepochopím tie ženy, obhajuje finále, z pavúka jej vypadnú Simona aj Aga, takže je najvyššie nasadená vo svojej polovici- teda celkom dobrá šanca to finále urobiť a ona tam plače, že musí byť ešte na kurte o takomto čase. Namiesto toho, aby sa skoncentrovala a zahrala čo vie, tak TB pustí z 3-0 servis, 6-5 servis. Pritom keby hrala čo vie, tak už je po zápase. Teraz pravdepodobne otočí celý zápas, ale úplne zbytočne si predĺži pobyt na kurte. Pritom stačí, keby v tých kľúčových momentoch zachovala chladnú hlavu a nenechala sa ovládnuť emóciami. Veď je to dlhodobá hráčka top10 kurnik. Problém je, že má z tej desiatky úplne suverénne najslabšiu hlavu :((
Reagovat
tommr
zajímavý je, že se přitom vždycky tváří jako sfinga. To je u takový labilky dost neobvyklý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ona mi pride strašne podobna Cibuli
až na to že Cibula utoči až sa brani a Kerber sa bráni až utoči :D :D
Reagovat
EllNino
skalpy 13. a 11. hráčky světa jsou super :)...budu ti zejtra výjimečně fandit proti Petře :)
Reagovat
tommr
teda že se nestydíš. To si bereš příklad z montyho? :)
Reagovat
EllNino
ne, ale Jarka je moje srdcovka :P :)
Reagovat
Davor1
Nečudujem sa, že je tvoja srdcovka, je to slovenka, mimoriadne pekná a keď jej ten hit or miss štýl vychádza, tak aj výborná tenistka :-))
Reagovat
EllNino
je fakt moc hezká a když jí to vychází, tak má prostě užasný údery :)
Reagovat
tommr
mě je taky hodně sympatická, ale proti Petře bych jí nikdy fandit nemoh ... :)
Reagovat
EllNino
tak Petře fandím v každým zápase :) ...
Reagovat
blixa
Tak v tom koukej pokračovat !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Budiž ti odpuštěno. Ale Petra snad vyhraje. :-))
Reagovat
Davor1
Angie to strašne nebaví, nepochopím tie ženy, obhajuje finále, z pavúka jej vypadnú Simona aj Aga, takže je najvyššie nasadená vo svojej polovici- teda celkom dobrá šanca to finále urobiť a ona tam plače, že musí byť ešte na kurte o takomto čase. Namiesto toho, aby sa skoncentrovala a zahrala čo vie, tak TB pustí z 3-0 servis, 6-5 servis
Reagovat
Davor1
sorry omylom som stlačil enter skôr ako som dopísal :/
Reagovat
PetaM
Tobě se příspěvky odesílají pomocí Enteru? Jak to děláš? :D
Reagovat
Michaelus
Ty skončí někdy o půlnoci tam ne? :D
Garbine si s oslabenou soupeřkou ale poradí, myslím si
Reagovat
misa
Půlnoc už byla.
Reagovat
sprchon
Doufám, že se budou hrát tři tiebreaky. :D
Reagovat
sprchon
Nee, tady fandím Angie a další tiebreak jí nepřeju. Teď to bylo o nervy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://cs.thetimenow.com/australia/sydney
Reagovat
historik
občas ty skřeky to je šílený
ale jinak je mi celkem sympatická úrovní a stylem hry, samozřejmě udělá i školácké chyby, ale na to, že je to ročník 94, tak je dobrá
Reagovat
sprchon
Je dost nebezpečná... Angie si s ní neví rady. :D
Reagovat
tommr
Gavrilova hraje skvěle. Rusáci si možná za pár let budou rvát vlasy, že jí nechali běžet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak , ale to budu aj Chorvati kvoli Ajle :)
Reagovat
ptpc
Ja som pozeral jej zápas s Belindou Bencic a úplne ju rozbila.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina vs. Garbine
Bara vs. Petra

:) ! :D #POJD
Reagovat
tommr
není to nemožný. Hlavně to český semifinále je docela reálný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
najviac by bolo aj tak české finále :) ale aj Garbine by nebola vo finále zlá ale o to nebezpečnejšia ako Karolina
Reagovat
sprchon
Všechny zápasy budou dost zajímavý... A všechny naše holky mají docela slušnou šanci projít dál. :)
Reagovat
tommr
ve čtvrtfinálových zápasech v Sydney se postupně představí 3 naše elitní tenistky ...
Jako první bude od 5:30 hrát Karolína. Karolína to bude mít proti Suarez Navarrový těžký. Výhry Suarezový nad Lisickou a Makarovovou naznačujou, že CSN je v dobrý formě a bude proti Karolíně mírná favoritka ...
Od 7 hodin bude hrát Bára. Bára by to měla mít podstatně snazší než Karolína. Pironkový se sice v Sydney daří, ale do čtvrtfinále postoupila hlavně díky zdravotní indispozici Keysový. Pokud Bára proti ní zahraje aspoň tak jako hrála proti Wozniacký a Stosurový tak by měla bez větších problémů vyhrát ...
Hned po Báře bude hrát Petra. Ta je proti Gajdosový jasná favoritka. Soupeřku ale nesmí podcenit, protože Gajdosová se v poslední době hodně zlepšila a po dlouhý době se vrátila do první stovky. Výhry nad Petkovicovou a Cibulkovou navíc svědčí o tom, že je momentálně v dobrý formě ...
Reagovat
sprchon
Přesně tak, nejvíc se bojím o Káju. Ty jednoručný bekhendy budou špatně čitelný, zatím porazila Sabine a Ekaterinu... Bude to náročný. Báře i Petře věřím víc. :)
Reagovat
Michaelus
Jarmila Gajdosova is serving for the set :D
Reagovat
PetaM
Zabité no :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D bože Cibuľa to zas nedala
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak Angie, křičet u čopu snad už nemusíš ne? :D
Reagovat
sprchon
Jinak gratulace Báře, Káje i Petře. Ve 4 zápasech máme 3 tenistky. Paráda! :))
Reagovat
sprchon
Po dlouhé době vidím hráčku, která se mi vůbec nelíbí (jak projevem, tak vzhledem).
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. :D
Reagovat
tommr
mě je náhodou docela sympatická a líbí se mi jak prohání Kerberovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo takže je ti je sympatická, protože se jí daří proti hráčce, která je nebezpečná pro hráčku, které fandíš :D
tommre, máme tě všichni přečtenýho :D
Reagovat
mahycek
Pokud vás zajímá WTA v Sydney,tak zítra od 5.30 vysílá zápasy zase Slovak sport TV2 živě a během dopoledne se zase přidá Slovak sport TV1 (záznamy). Ale od čtvrtka dává Slovak sport TV1 od 7.30 živě čtvrtfinálové zápasy a to už Skylink v nabídce má.
Reagovat
misa
by si na ten pád žebříčkem už měla připravit padák.
Reagovat
Frick
Reagovat
blixa
"V případě, že se padák neotevře, ztrácí navždy naši důvěru. Padáku, padáku, už si neskočíš !" ;-)
Reagovat
Fandina
Momentálně je to na 25 místo, po odpočtu AO.
http://live-tennis.eu/forecast-wta-ranking
Reagovat
misa
To samozřejmě není všechno: Pak tam má 280 za Akapulko, 215 za IW a 390 bodů za Miami. Když uvážíme, jak Dominika hraje mnoho posledních měsíců...
Reagovat
Fandina
Snad nebude pořád prohrávat, proboha. Jinak to je výhled na pět týdnů dopředu, pokud nic neuhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímvás kdy startuje ženská kvalda na AO?
Reagovat
PetaM
Asi pozítří ...
Reagovat
Frick
Víte o nějakym pozdějšim startu tenisovýho mače?
Reagovat
Frick
By třeba mohly hrát do 3:30 ráno, kdyby to bylo vyrovnaný...
Reagovat
PetaM
Vzhledem k tomu, že hraje Angi, tak není problém :D
Reagovat
kada.tom
ideální by bylo, kdyby hráli fakt ty 3 hodiny a kdyby k tomu Kerber prohrála :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No , ale zatím Ruska pro mě mile překvapuje . Jinak zatím jsem zvědavý kdo bude na desátém místě nějak se to střídá Cibulková , poté Ekaterina , ted by tam měla být Petkovic jsem zvědavý kdo to po AO nahradí . :)
Reagovat
Frick
Luckaaaaa :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude předvádět to co na Hopman cupu pravděpodobně ano , jestli to bude ta Lucka co hrála proti Stosurové tak myslím si , že určitě ne
Reagovat
Frick
No, potřebovala by na to (minimálně) SF. Težká věc.
Reagovat
misa
Už 3. kolo nebude pro Lucku žádná sranda: hrozí ji tam mj. Venus, Karolína, Muguruza, Bára, Svitolina, atd. Fakt, nic snadného.
Do 4. by se hodilo jít na některou ze čtveřice Ana, Aga, Genie, Caro.

Nicméně turnaj začíná 1. kolem, už tam to může být pekelně těžké, viz Vika.
Reagovat
tommr
jj ta Azarenka mě tam straší a to nejen kvůli Lucce ... :)
Reagovat
misa
Některá z nasazených může do 1. kola dostat taky Stephens, Giorgi, Bacsinszky, Vandeweghe, atd. Speciálně Lucku by asi vůbec nepotěšila Monica Niculescu :-(
Reagovat
tommr
letos tam budou číhat mraky nebezpečných hráček. Když ted koukám na tu Gavrilovovou tak bych jí Petře nebo Lucce do prvního kola taky nepřál ... :)
Reagovat
lars
Hradecka ? :))
Reagovat
tommr
v pondělí se na desátý místo vrátí Cibulková, který k tomu stačil postup do druhýho kola v Sydney. Moc dlouho se tam ale neohřeje a po AO s největší pravděpodobností spadne až do třetí desítky ...
Reagovat
Kozoroh
Až začne AO, tak první senzací bude vyřazení loňské finalistky!
Reagovat
smazaný uživatel
Bych řekla, že to ani tak velká senzace nebude. :-)
Reagovat
VlS
mě potěšila, gratulace. Dobrej servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá někdo odkaz na stream Tennis TV? Nebo aspoň nějaký kvalitní stream. Díky :-)
Reagovat
VlS
Tennis TV je placenej kanál, musíš se zaregistrovat a zaplatit, třeba přez Apple store. Kvalita je super.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že je to placený, ale o TM sem někdo dával odkaz na stream zadarmo, já to teď nikde nemůžu najít..
Reagovat
PetaM
http://live.shiftyland.net/

Tohle myslíš? Poslední dobou tam ale nic nebylo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Hm, tak tam píšou, že to bude fungovat až na turnaj z Antwerp. Tak nic no. :-)
Reagovat
Fandina
Bývá to na tomhle odkazu a teď je tam uvedeno, že budou až Antverpy.
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
littlegeorge
Pazdera tenis a StreamHunter oba jsou zadarmo
Reagovat
historik
to nakonec zvládla, hlavně servírovala teda neskutečně
Reagovat
blixa
Hmmm, pěkný lajny Jarmilka sází. To skoro vypadá jako cibulka na roštu :D
Reagovat
mahycek
Nová zpráva z Eurosportu.Před chvilkou mi potvrdil Karel Janů,že kvůli špatnému počasí byl dnešní podnik v Melbourne zrušen a proto dnes mezi 12-14 opakovali včerejšího Rogera. A zítra platí od 9.30 na Eurosport 1 se můžete těšit na Rafaela,který si zahraje set s Philipousisem,z juniorem 2014 a 3 sety s Verdaskem. To mi potvrdil.
Reagovat
historik
vypadá přece jen nebezpečně
Reagovat
PetaM
Bohužel, Jarmila hraje hodně dobře, podle mě je pro Petru nebezpečnější, než Dominika ...
Reagovat
blixa
Nehraje špatně, ale nebezpečnější není. Cibule, když jí to jde je jiný level.
Reagovat
PetaM
Asi jo ... Radši si nikoho nepřeju :D Na USO jsem si místo Medison přál Alex, a jak to dopadlo ... Radši nebudu přát ani jedné a osud rozhodne :D :D
Reagovat
Frick
Cibulková? S ní snad ani nejde prohrát, ne?
Reagovat
tommr
to si už nepamatuješ na Sydney 2013 kdy proti ní Petra uhrála jen dvě hry?
Reagovat
smazaný uživatel
Loni s ní Petra prohrála v IW.
Reagovat
VlS
Do finále loňskýho AO se asi dostala jak, podle tebe? Dostala to od přítele k Vánocům?
Reagovat
Frick
Máma poslankyňa zvedla telefon a....
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-zimni-sporty-lyzovani/224876/neporazitelni-zabiji-norska-dominance-bezecke-lyzovani.html
Reagovat
smazaný uživatel
a což si odskočit na biatlonovej portál ? Než tady na tenisovym pořád naříkat.
Reagovat
Frick
Jestli sis nevšimla, tak sport mimo tenis se to probírá běžně. Nejen biatlon. Včera se tu hodně diskutovalo o Zlatym míči.
Reagovat
smazaný uživatel
A to ovšem v pohodě není.
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo, toho jsem si ráčila povšimnout, i když jsem chodím teď dosti sporadicky. Chodím totiž do práce a není to práce na počítači a s počítačem. Probíráte tu také nejen sport, ale i holky, to jsem taky registrovala. Mě spíš šlo o to, že když nehraje tvá oblíbenkyně, tak tady v jednom kuse naříkáš a naříkáš....
Reagovat
smazaný uživatel
a ono se nám to zamotalo....
Reagovat
blixa
Teď to vypadá spíš jako smažená cibulka .. :D
Reagovat
kada.tom
Snad Jarmila své dílo dokončí a Cibulkovou vyřadí :-)
Chci vidět Petru s Jarmilou :-)
Reagovat
historik
se probudila!?
Reagovat
blixa
Zdá se :D
Reagovat
tommr
vypadalo to na rychlej proces, ale Gajdosova ve druhým setu zabrala a srovnala. Kéž by to ještě otočila - rád bych jí viděl hrát proti Petře ... :)
Reagovat
historik
ale nikdy nevíš, gajdošová na vlně, může jí to tam padat. Pro Petru by ale mělo být výhodou, že ten zápas byl na dlouho přerušený a dohrávají ho do noci.
Reagovat
PetaM
To, co je výhoda pro ostatní, málokdy bývá pro Petru :D :D
Reagovat
historik
recht:-)
Reagovat
tommr
"na vlně" je skoro každá hráčka nebezpečná, ale z Cibule mám větší obavy než z Gajdosový. Cibulková hraje na začátku roku vždycky svůj nejlepší tenis a předloni Petru v Sydney doslova smetla z kurtu ...
Reagovat
PetaM
O to lepší by bylo, kdyby jí to Petra na tom samém místě oplatila :D
Reagovat
historik
cibulková s jarmilou už se rozcvičují
Reagovat
Fandina
Domčo pome!!!
Reagovat
tommr
už se dokonce hraje, ale na SlovakSportu dál vysílají záznam utkání Petry. To fakt nechápu ...
Reagovat
blixa
Proč ne, když hraje "jenom" Slovenka :D
Reagovat
Frick
Slovenka se Slovenkou s aussíe passportem na SlovakSportu. :o)
Reagovat
Fandina
Dokonce dvě, jedna ale za Austrálii!!!
Reagovat
Fandina
Dělají to dneska celý den. Na Slovak Sport 1 permanentně opakují, nic tam nebylo live.
Reagovat
slacker
Ja nechapu ze nic nebezi live ani ze zaznamu na CT Sport, Eurosport 1+2 nebo Fandovi?
Reagovat
Frick
Hm.... Že by to bylo kvůli absenci TV práv?
Reagovat
slacker
No a? Dulezite je ze "chytam" tolik "sportovnich" kanalu a zensky tenis v poradne obrazove kvalite zadny.
Reagovat
Fandina
WTA bývá na SuperTennisu a ten je HD. A tomuhle HD věřím, protože obraz je ostrý a nejostřejší proti všem ostatním. Problém je v tom, že tam nedávají všechno. ATP zápasy tam některé jdou také, i na Slovak Sportu a kromě toho i na Eurosportu a NovaSport. ATP je pokryt super. WTA bohužel ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se to brzy ( za rok ? ) změní. Mě totiž pánský tenis až na výjimky neuchvacuje....
Reagovat
lars
Kde davaji pansky tenis? Ja sleduji muzsky :)
Reagovat
blixa
To je v pořádku. Ty sleduješ mužský a dámy sledují pánský ;-)
Reagovat
Fandina
Je to tak, od oku 2017 poběží přímé přenosy ze všech 2000 zápasů ve dvouhře na tenisových turnajích žen okruhu WTA, to se psalo tady na TP někdy v prosinci. Teď se vysílá jen asi třetina WTA zápasů. A mě by moc zajímalo, která televize u nás to bude dávat. Jak to bude. Jestli zase jen Slovak Sport nebo to koupí i jiné a které turnaje.
Reagovat
aligo
všechno vysílají živě na dvojce patrně... :D ale tu já nemám... :D
Reagovat
aligo
dvojce slováku...
Reagovat
Fandina
Já mám bohužel také jen Slovak Sport 1 a v programu je to jak říkáš. Live na 2.
http://www.slovaksport.tv/program
Reagovat
mahycek
Je to pravda na Slovak sport 2. Jsem zvědav,kdy ho Skylink zařadí do nabídky.
Reagovat
Fandina
Doufám, že to bude co nejdřív, takhle je to škoda, protože ostatní sportovní Skylink nabízí všechny.
Reagovat
tommr
na dvojce dávají basket. Tenis by tam měl běžet až od 14:45, ale to už bude dávno konec zápasu ...
Reagovat
lars
race :)
Reagovat
aligo
to samý Bára a Kája... ale to nic neznamená...
Reagovat
lars
ne nic , ale 1. misto v race tesne pred GS
Reagovat
Fandina
Kdyby si to udržela, tak super a proč ne, že?
Reagovat
tommr
no hlavně by si tím Petra v podstatě zajistila nejhůř čtvrtý místo i po AO. Předstihnout by jí totiž mohla jen vítězka AO ... :)
Zároven by si tím zachovala i reálnou naději na 1.místo v žebříčku po AO ... :)
Reagovat
tommr
kdo ráno nestihnul zápas Petry proti Pengový má ted příležitost vidět opakování na SlovakSportu1 ... :)
Reagovat
tmora
Momentálně začíná na Slovák Sportu záznam dnešního utkání Petry.
Reagovat
Fandina
OT ... na Slovak Sport 1 právě opakují zápas Petra Peng.
Reagovat
tommr
dnešní nedohraný zápasy zmizely z nabídky LiveScore a už je venku program na zítřek (zatím ale bez dohrávek dnešních zápasů) ... :(
Reagovat
blixa
Ještě že to Petra s chlupem stihla ...
Reagovat
tommr
jj to bylo štěstí v neštěstí ... :)
Reagovat
aligo
nevíte jak je to? ještě prší? bude se ještě hrát? :D
Reagovat
Frick
Měla dnešek mnohem veselejší a v 1. kole ITF 10.000 Š-a-Š porazila admirála Yamamota 6:1 6:1....
Reagovat
tommr
3 naše hráčky ve čtvrtfinále Premier turnaje je skvělej výsledek ... :)
Dohrávka zápasu Petry mi bohužel unikla, ale z výsledku je zřejmý, že si s ní Petra poradila dobře. Pengová zůstává i nadále Petřina oblíbená soupeřka. Za postup do čtvrtfinále Petra získá 100 bodů a trochu si zase vylepší postavení v žebřícku ... :)
V žebříčku si díky postupu do čtvrtfinále polepší i Karolína a Bára. Pokud ještě nebudeme odečítat lonský body z AO dělí se ted Karolína s Bárou v průběžným žebříčku o 22.místo. Obě mají 1870 bodů a mají jen nepatrnou ztrátu na 20.Stosurovou (1895 bodů) a 21.Pengovou (1880 bodů) před který by se v případě výhry ve čtvrtfinále posunuly ... :)
Reagovat
Frick
Tři Češky ve ČF? To umíme i na jinačích turnajích :o)
Reagovat
VlS
No, po odečtu AO je teď Kája 20. a Baruna 21., pokud přejdou do SF budou 19. a 20.
Reagovat
slacker
proc by se mel odecitat AO? je to 2 tydenni turnaj, takze posun o tyden na to nema vliv. pred zacatkem AO se lonsky AO rozhodne neodecte
Reagovat
Kozoroh
Souhlasím, body za loňské AO se budou odečítat normálně, tedy po průběhu letošního ročníku, nikoliv před.
Reagovat
Frick
Škoda, že Kája se nedohodla s Luckou. Aspoń bysme věděli, zda by to třeba byla reálná možnost pro FC.
Reagovat
blixa
Možná vědí, že k sobě pro čtyřhru nepasují. Těžko říct.
Reagovat
FulnekUltras
Pořád bych ještě Háčka nezatracoval. Nehrají spolu po znovuobnovení spolupráce zase tak dlouho, a skalp dvojice Erakovic-Puig z Aucklandu je hodně cenný...
Reagovat
VlS
to bych taky tak viděl, případně Kája s Barčou - silnej servis Káji + Barčino čarování na saku - to by moh bejt pěkně jedovatej kokteil. Před FC by se to moc hodilo. Třeba Barču s Kájou trkne, že by to mohla bejt jasná letenka do Kanady.
Reagovat
blixa
To si taky myslím, že herně by k sobě Kája s Bárou mohly jít. Třeba to někde zkusí.
Reagovat
Frick
Hm, Petra, Lucka, Karolína, Bára - to by skutečně byla nekompromisní síla.
Reagovat
Fandina
Z jednoho turnaje stejně nic nepoznáš. Pro FED jsou buď důležité sehrané páry a nebo to postavit podle žebříčku, kdo je nejvýš, buď na deblovém nebo i singlovém, záleží na situaci.
Reagovat
slacker
Lucka je kouli na noze kazdeho debl paru :-)) . Zdanlive vysoko na singl zebrizku ale uspechy na velkych turnaji limitne 0
Reagovat
mahycek
Nejprve blahopřání Karolině,Báře i Petře k postupu.Ted by měli nastoupit na závěr střelci Kyrgios-Janowicz,ale asi zase prší,nevím zaseklo se to.Zítra 9.30 na Eurosport1,zápas na 1 set Nadal-Phillipousis,potom též na 1 set Nadal a nejlepší junior 2014 a nakonec Nadal-Verdasco na 3 sety. Podobný podnik,jak hrál včera Roger a Leyton s návrhy na změny pravidel.Bylo to zajímavé,ale myslím,že vše bude při starém, akorát při servisu,když se míček otře o sít,tak se bude hrát dál.
Reagovat
blixa
Stejně jsou v tom žebříčku někdy srandovní paradoxy. Andrejka snad od začátku roku nevyhrála ani zápas a už je v Live rankingu v první desítce :D
Reagovat
Frick
No jo no. Dlouho tam asi nevydrží. Nicméně pro Lucku je to výzva. Po AO a FC by se rozhodně měla hodně soustředit na Antverpy. A když píšu soustředit, myslim tim vyhrát.
Reagovat
misa
Ten program Lucky je dost nabitý: AO, pak zřejmě FC v Kanadě, Antverpy, Dubaj, poté možná Doha v jednom kuse. Něco zřejmě vynechá, jinak se to nedá zvládnout. Pokud ovšem nebude končit v úvodních kolech...
Reagovat
Frick
Tak teoreticky by možná ten FC vynechat mohla, že? Bude-li Petra, tak by to s Kájou a Bárou zládly taky. Nicméně je fakt, že by bylo vysoce netaktický, aby do Kanady nejela přemožitelka Bouchard...

Nicméně relax si bude moc dát po Dauhá. Týden poté se nic (zajímavého) nehraje a v IW a Miami je ten program hodně roztahanej.
Reagovat
tommr
ted ještě nemá cenu spekulovat o nominaci na FC. Rozhodující budou výsledky na AO. Hráčky, který tam dojdou daleko by měly dostat na FC volno. Nejspíš se to bude týkat Petry a Lucky, ale překvapit můžou i Karolína a Bára ...
Svou roli bude hrát i účast/neúčast Bouchardový. Pokud by Bouchardová FC nehrála můžou za nás nastoupit prakticky všechny holky z první stovky + Háčka a stejně bychom bli favority ...
Reagovat
Frick
Já si nějak ale nedovedu představit, že Pála "řízeně" nenominoval to nejlepší, co je k dispozici.

Tedy - že by třeba nenominoval Petru s Luckou, pokud by od nich neměl nějakej impuls, že by si rády dáchly.

A neměla by bejt nominace už pomalu zveřejněna? Nebo to bude až ve 2. týdnu AO?
Reagovat
tommr
já si to teda představit umím a pokud by za Kanadu nehrála Bouchardová tak bych to dokonce považoval za optimální řešení. Proč by se měly Petra a Lucka zbytečně vysilovat když máme tolik dobrejch hráček ... :)
Reagovat
slacker
A proc by se mely vysilovat karolina s barou? :-)
Reagovat
Fandina
Protože toho už udělaly pro FED dost, třeba?
Reagovat
lars
...a riskovat zdravotni problemy
Reagovat
misa
Lucy miluje týmové soutěže, možná padnou za oběť Antverpy, což by byla škoda, protože v hale jí to sedí: 5 ze svých 12 finálových účastí WTA turnajů sehrála právě v hale.
Reagovat
Frick
dostane se na court, nedostane se na court?
Reagovat
Frick
Už asi nebyl, co?
Reagovat
misa
ani ne...
Reagovat
Frick
Škoda ho včera. Dneska věřím, že už by Lucka vyhrála.
Reagovat
misa
Taky tak.
Reagovat
Frick
Škoda ho včera. Dneska věřím, že už by Lucka vyhrála.
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu!!! :) Tři naše tenistky ve ČF, to tady od Wimbledonu nebylo ! To je super ! Zítra to holky zopakujte, těch 100 % úspěšnosti! :)))
Reagovat
FulnekUltras
A vše zvolna směřuje k AO...kde teprve zjistíme skutečné rozložení sil. Do svědomí samozřejmě nechci sahat nikomu, ale pohyb, jaký předvedla Simona v šen-čenském finále, neodpovídá náhlému onemocnění z jídla ani omylem.
V Sydney zatím naše holky skvěle. Bára potvrdila své kvality se Stosur, a Petra psychicky využila vysoce pozitivní H2H s Pcheng, což v ženském tenise hraje vždycky velkou roli.
Pojďme dál, na ostatní nehleďme a udržujme správnou provozní teplotu...
Reagovat
slacker
Jak pohyb v sobotnim finale souvisi s uternim potizema?
Reagovat
FulnekUltras
Simona uvedla, že potíže začaly už den před finále...a to bývá většinou řitní lavina...
Reagovat
misa
Od toho finále uběhla taky nějaká doba. Simona ale často z turnajů odstupuje, takže to u ní není žádné překvapení.
Reagovat
blixa
Tajné zprávy hovoří o tom, že Simoně trenér v rámci taktické přípravy pustil záznam zápasu Vika-Kája. Na to Simonu chytla strach,hrůza a panika a udělalo se jí špatně od žaludku. Tolik rádio Jerevan ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
aji kdyby Simona kecala, tak co? Za týden začíná GS. To je mnohem důležitější.
Reagovat
slacker
Lhat je spravne?
Reagovat
blixa
Není, ale WTA ti jinou možnost nedává.
Reagovat
slacker
Dava a hned nekolik. Kazde ma nejake plus a minus
Reagovat
blixa
Já vidím už jen jednu možnost, může říct že hrát nechce a zaplatit mastnou pokutu. Žádné + na tom ale nevidím :D
Reagovat
smazaný uživatel
nebo může nastoupit k zápasu a prostě ho vypustit..
Reagovat
blixa
Bavíme se o variantách zdůvodnění, proč nenastoupí, takže odchodit nebo vyhrát je v tomto kontextu nesmysl. Skreč je to samý, jako výmluva na zdravotní problémy. Takže pořád jinou variantu nevidím.
Reagovat
blixa
Jeh, nějaká chyba, to byla reakce na slackera.
Reagovat
slacker
A kdyz nema skutecne vazne zdravotni problemy proc nechce nastoupit do prihlaseneho turnaje?
Reagovat
blixa
Vím já ???!!!! :D :D
Reagovat
blixa
Navíc to je opravdu jen a jen ryzí spekulace.
Reagovat
Fandina
Pořád je to její věc, její problém, když se necítí. Sama se tak připravuje o možnost zabodovat, nikdy neví, jestli ta proti ní nebude hrát hůř a o finance. V každém případě je to její problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, je to její problém. :)
Reagovat
slacker
Kdyz je to jeji problem tak to potom neni tvuj problem aby jsi se k tomu musela vyjadrovat. Mel by ji prohlednout doktor Grunstein a dostat dvojity klistyr a chinin.
Reagovat
Fandina
A tvůj problém je, že píšeš nesmysly. Jako obvykle!!!
Reagovat
slacker
Muj problem je alergie na dobytek
Reagovat
Fandina
Svůj k svému. Chytrý ti nevadí!!!
Reagovat
slacker
Bingo, chytry mi nevadi :-))
Reagovat
Fandina
Protože mu nerozumíš, proto ti nevadí.
Reagovat
FulnekUltras
;-))))))))))))
Reagovat
lars
setrit sily na AO
Reagovat
slacker
Protoze pravda a ucta k pravde u tebe neni plusem :-)) Ja vidim dalsi 3 ruzne cestne moznosti. Skrecovat, odchodit zapas, vyhrat :-))
Reagovat
blixa
Vzhledem k tomu, že jsme se minule ani vzdáleně neshodli na definici "pravdy", těžko v této debatě pokračovat. Bude to jeden o voze, druhý o koze ;-)
Reagovat
VlS
A z čeho soudíš, že lže?
Reagovat
slacker
Blbec to naznacuje
Reagovat
blixa
To je ale jen čirá spekulace.
Reagovat
smazaný uživatel
já nic nenaznačuju, reaguju na příspěvek, který to nazančuje..
Reagovat
smazaný uživatel
který to *naznačuje
Reagovat
smazaný uživatel
takže nakonec lže slacker :D:D
Reagovat
slacker
Ano lhat je spravne je lez :-) I kdyz to nebylo tvrzeni ale otazka. Da se lhat v otazce?
Reagovat
slacker
Ale Blbce ty naznacujes ze je spravne i lhat. meritum neni kdo lze ale jestli lhani budeme velebit
Reagovat
smazaný uživatel
ty děláš, jako kdyby si nikdy nelhal? Pokud se odvoláš, že nebudeme lhaní velebit, ok, je to správné, ale každý by měl tím pádem začít u sebe a ne kritizovat lhaní u druhých :)
Reagovat
blixa
A nejhorší ze všeho jsou sedmilháři ! (a nebo trpaslíci ? :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Já trpaslík nejsem :D
Reagovat
slacker
Trpaslice se vzhledem temer nelisi od trpasliku. To delaji ty vousy
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pocit, že jsem trpaslice? Jsem větší než ty :P :D:D
Reagovat
slacker
na chudach
Reagovat
smazaný uživatel
Co kecáš ale? Jsem větší než ty, ve všech směrech :D:D
Reagovat
slacker
do stran i dopredu
Reagovat
smazaný uživatel
Drzoune :D
Reagovat
slacker
nemas se tolik chvastat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
říká ti něco "jemný humor"? Asi moc ne koukám. :)
Reagovat
blixa
Ona myslí, že je větší duševně ! A to má pravdu, tak o dvě až o tři patra ;-)
Reagovat
slacker
Tak to je odsouzena bydlet ve vytahove sachte
Reagovat
blixa
Ale "trpaslictví" není o výšce. Třeba Karotka měl skoro dva metry ;-)
Reagovat
blixa
No to doufám ! Copak snad máš fousy ? :D
Reagovat
FulnekUltras
ještě důležitější je udržet si sebedůvěru... ;-)
Reagovat
blixa
To je fakt, dostat dva kanáry od Káji, tak se z toho bude vzpamatovávat ještě půl roku :D
Reagovat
Kozoroh
Neviděli jste někdo zápa Agy a Gabriny? Začala Aga od 2. setu víc chybovat?

A k zápasu Petry - jsem rád, že zvládla úvodní utkání. V dalším kole bude Dominika nebo Jarmila, prašť jako uhoď, doufám, že i QF zvládne ve dvou setech.
Reagovat
Fandina
Momentálně opakují zápas na Slovak Sport 1.
Reagovat
Pavlis
Vyhledej si příspěvek Garbine vs Aga ze 7:57 hod. Vyjadřovali se k tomu i ostatní. Koukal jsem na to od druhého setu, pěknej zápas.
Reagovat
Kozoroh
Jj už ten příspěvek vidím. Dík :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím všechny holky co jsem chtěl postoupily ted ještě Domča a Daria.
Reagovat
Fandina
dobře. Na vítězné a UE je to Petra 29/20 Peng 12/11. Gratulka Peti k výhře, super!!!
Reagovat
Pavlis
Málem dojela na neproměňování brejků a přerušení kvůli dešti, ale nakonec to ubojovala. Ale výkony tento rok zatím průměr. Líbila se mi ta agresivita ke konci, tak by měla hrát pořád, byť to kolikrát vede k přestřelování kurtu. Vzájemná bilance nyní tedy 7-0, velmi slušné. Jsi tam Petro už jako nejvýše nasazená, tak ti přeji hodně štěstí do dalšího zápasu.
Reagovat
FulnekUltras
ať to vyjde až na titul!!!
Reagovat
PetaM
Super, že to Petra skončila, zase začalo pršet :D Gratulace :)

Zítra super program, od 5:30 Kája, od 7:00 Barča a od 9:00 Petra.
Reagovat
Frick
Tak to je skutečně dobrý.
Reagovat
misa
od Petry a zasloužený postup do čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
na závěr, velká gratulka, koukám, že ve 2. setu se asi Kvítko trápilo, ale má to za sebou. :)
Reagovat
misa
1. set byl od Petry výborný, pak začala víc kazit
Reagovat
smazaný uživatel
řekněme, že teda zcela běžný zápas? :D Tak hlavně, že nešla do 3.
Reagovat
misa
Jo
Reagovat
blixa
Třetí nepřipustila, na konci zkušeně přitlačila.
Reagovat
Fandina
Tak tak. Dva poslední game byly rozhodně v její režii.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsem stihla, já vůbec koukám, že mám dobrý vliv. U Sam jsem musela odejít a hned to projela :)
Reagovat
blixa
Tak si zítra koukej přivstat ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty já to fakt nějak letos nezvládám, vůbec nevydržím. Měla jsem budíka na Delpa a prostě jsem neměla sílu se zvednout z postele.

Misa - jsem čekala, kdy si rýpneš :D
Reagovat
misa
Závěr včerejší Sam jsi taky mohla vynechat :-)
Reagovat
blixa
Ale zase by se musela sestrovraždit Bára s Luckou. Třeba je to tak dobře.
Reagovat
Fandina
Ani ne, každá výhra se počítá a dneska bych si bývala zápas užila, bylo by mi jedno, která vyhraje. I když je fakt, že Barčin zápas proti Sam jsem si užila i tak. Hraje teď super!!!
Reagovat
misa
Každá výhra je důležitá. Navíc, když chce Lucka do desítky, měla na tomhle turnaji relativně schůdnou cestu až do sf.
Reagovat
blixa
No nevím, přes Báru v aktuální formě by to asi stejně nevyšlo.
Reagovat
kada.tom
Hezky doservírováno, paráda :-)
Reagovat
kada.tom
Krásnej winner na ten BP!
A teď DOSERVÍROVAT :-)
Reagovat
d@ve
Povedlo se..
Reagovat
Frick
se nebudou hrát žádný singly?!
Reagovat
PetaM
Budou se hrát ...
Reagovat
PetaM
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=2&eventid=M001&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk je chvíli pryč a to jsou věci. Takže Sam je opět out, nicméně Báře velká gratulka. No a teď držet palce Petře. :)
Reagovat
misa
A teď přišel čas na brejk :-)
Reagovat
misa
místo brejku podává Petra na udržení v setu :-(
Reagovat
PetaM
Tak holky už se zase rozehrávají :)
Reagovat
PetaM
No, už skončily :D A začínají hrát :D
Reagovat
PetaM
Ach Bože ... Opakují umírající ... :/
Reagovat
misa
Prší, prší, jen se leje, kam Petruško pojedeme?
Reagovat
Frick
http://www.metroweb.cz/metro/stanice/linka_b/LK/LK.htm
Reagovat
tommr
a Petra srovnává ... :)
V zápase se ale bohužel nebude pokračovat - už zase prší. Pro Petru je to nepříjemný, protože se zrovna dostávala do laufu ... :(
Reagovat
Pavlis
Jj, štve mě to dost. Na tohle Petra doplácí docela dost :(
Reagovat
pepin
Tak já Ti nevím, mně přijde, že se ta Petra v určitých chvílích blbě pohybuje.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak,hlavně,že vyhrála...
Reagovat
misa
svou chybu přešel úsměvem. Kdysi by podobnou "opravou" mohl výrazně ovlivnit zápas.
Reagovat
tommr
Petra si naštěstí vzala brejk hned zpátky. Snad nedopadne jako včera Pavlyuchenkova ... :)
Reagovat
misa
Teď v klidu za srovnáním stavu.
Reagovat
tommr
Petra si zbytečně komplikuje život - hrubejma chybama darovala Pengový brejk. Že by na ní přišla obvyklá krize druhýho setu? :(
Reagovat
slacker
petre uplne bliklo, ne?
Reagovat
historik
už zase začíná blbnout! To to nemůže být v klidu?
Reagovat
tommr
ve druhým setu se Pengová zlepšila na podání. Petra to s ní ještě bude mít těžký ...
Reagovat
aligo
Zacina prset..... :( snad je to jen mini dest.........
Reagovat
PetaM
V dešti se hraje úplně skvěle! :D
Reagovat
lars
Nevite, proc nehraly spolu debla lucka a karolina?
Reagovat
VlS
Protože se Lucka dohodla s Belindou a Kája s Kimiko.
Reagovat
kada.tom
Petra se nezdržuje. Snad udrží výkon i ve 2. setu :-))
Reagovat
tommr
a Petra bez větších problémů set doservírovala. Zatím je jasně lepší ... :)
Reagovat
tommr
Petra si při podání Pengový opět vytvořila několik BP a tentokrát už brejk získala. Bude podávat na set ... :)
Reagovat
kada.tom
ty vítězný returny od Petry jsou parádní :-)
Reagovat
misa
Petra zatím na servisu mnohem lepší než Peng.
Reagovat
misa
a na returnu taky :-)
Reagovat
tommr
Petra získala svůj servis čistou hrou a udržuje si náskok brejku ... :)
Reagovat
tommr
Petra si při podání Pengový vytvořila dva BP, ale oba doslova zahodila. Škoda ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Peng patří mezi moje nejoblíbenější zahraniční hráčky , ale Kvitová si to vzít nenechá myslím , že se můžem těšit na výhru ve dvou setech .
Reagovat
tommr
zatím vypadá Petra dobře ... :)
Reagovat
misa
Petra konečně na nějakém zajímavém turnaji.
Reagovat
tommr
Petra potvrzuje brejk. Měla s tím ale trochu problémy když čelila dvěma BP. Oba ale odvrátila krásnejma esama ... :)
Reagovat
tommr
Petra hned v úvodu získává brejk po nádherným winneru ... :)
Reagovat
kada.tom
Bára moc pěkně a Karolína měla štěstí v podobě odstoupení Halep, ale tak odvážným a připraveným štěstí přeje, dva kanáry jsou pěknej výsledek. Teď ještě, aby postoupila Petra :-)
Reagovat
Frick
Kája i Bára mají rozhodně šance jít ještě dále.

Kája by mohla těžit z toho, že Suarézka svedla dvě těžký bitvy nad 130 minut hry, následkem čehož s Muguruzou (která taky svedla dvě težký 3-setový bitvy) hodily ručník do deblového ringu. Kája naopak si deblík dopřává a asi se ho ani nemusí bát. I s deblem totiž stlačila celkový čas na kurtu pod 3h, Carla strávila na singlovém dvorci přes 4,5h...

Báře bych proti Cvetvaně věřil, protože je to prostě dobrá hráčka.
Reagovat
FulnekUltras
Každopádně to bude krásný ;-) zápas...
Reagovat
tommr
Karolína to bude mít proti Suarez Navarrový těžký. Výhry Suarezový nad Lisickou a Makarovovou naznačujou, že je v dobrý formě a bude proti Karolíně mírná favoritka ...
Bára by to měla mít podstatně snazší. Pironkový se sice v Sydney daří, ale do čtvrtfinále postoupila hlavně díky zdravotní indispozici Keysový. Pokud Bára proti ní zahraje aspoň tak jako hrála proti Wozniacký a Stosurový tak by měla bez větších problémů vyhrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
... už začala. Bohužel to neuvidím
Reagovat
tommr
Petra už se rozehrává ...
Dneska půjde o hodně. Petra si při vítězství připíše 100 bodů do žebříčku. Navíc by pomohla i Karolíně a Báře, protože Pengová se s nima přetahuje o první dvacítku ...
Reagovat
Frick
Přesně, Petro, za sebe, za vlast!
Reagovat
smazaný uživatel
Má někdo kvalitní stream na Kvitku?
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás , čím to je , že Dominika už zlětěla z 11 na 25 misto?
Reagovat
PetaM
Protože letošní sezóna začala o týden později, než ta minulá. Tento týden se tudíž odečetly body za AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha díky.
Reagovat
Frick
Už odečetlo AO. Je to nějaké letos o týden posunuté.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika je furt jedenáctá..
Reagovat
smazaný uživatel
podle tohoto http://live-tennis.eu/wta-live-ranking je 25
Reagovat
smazaný uživatel
to ale není oficiální ranking. Mají tam odečtené body u všech hráček za AO. Oficiálně se ale ještě neodečetly.

Dominika je stále 11.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak samozřejmě, pokud se Dominika nedostane do finále AO, tak pozice ztratí, to je jas :-) Ale prostě stále je jedenáctá.
Reagovat
PetaM
Tak ho zajímá neoficiální ranking no :D V pondělí už Dominika nebude mít body z AO no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak oficiální ranking se dává každé pondělí tudíž by jsme nemohli brát ani , že jedna z našich holek bude v top 20.
Reagovat
Kozoroh
To se mýlíš. Body za loňské AO se budou odečítat 2. 2., po proběhnutí AO 2015.
Reagovat
PetaM
Nevím no, podle mě pondělí žebříček vyjde už bez bodů z AO.
Reagovat
PetaM
Ale asi jo nooo :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ano to vím :)
Reagovat
Fredy
To byla tenisová báseň ! Vychutnával jsem si krásný tenis Báry. Kéž je víc takových zážitků. ... :)))
Reagovat
Fandina
Souhlas. Bára hrála super. Nádhera!!!
Reagovat
George_Renel
má syna Andrého.
Bude hrát AO?
Reagovat
Frick
2,5 M USD v prize money na 30 letýho hráče věru není zas tolik, aby si mohl říkat mego (v Kč) sem, mego tam...
Reagovat
Frick
In sport line mu asi taky za tu reklamu tolik dát nemohl (milion?)
Reagovat
Fandina
Podle bulváru by to měl stihnout.
http://www.super.cz/321746-vime-prvni-krasna-michaela-ochotska-porodila-tenistovi-rosolovi-syna-je-to-poradny-macek.html
Reagovat
slacker
andre hrat AO nebude
Reagovat
dadaft
taky myslím.
Reagovat
George_Renel
Kdybys byl tak jazykově vzděán, jak se snažíš prezentovat a rozuměl psanému textu, měl bys také něco tušit o nevyjádřeném podmětu. ;-)
Reagovat
slacker
Kdybys jedl maso
Reagovat
blixa
... byl bys Hannibal Lecter :D
Reagovat
rod_laver
To mi připomnělo jednoho českého kulturistu, který svého syna pojmenoval Dorian (Dorian Yates, jedna z největších legend kulturistiky). Byl taky trošku švihnutý jako Lukáš... Ale třeba to nemá nic s Agassim společného :-))
Reagovat
slacker
Dorian Gray je taky ikona - geju
Reagovat
rod_laver
Oscar Wilde je oblíbený Štěbrův spisovatel.
Reagovat
smazaný uživatel
...gratuluji :)
Reagovat
tommr
a Bára zápas ukončila už při podání Stosurový když využila hned první mečbol ...
Bára byla dneska jasně lepší a až na jedno zaváhání kdy nedopodávala první set měla zápas pod kontrolou. Stosurová hrála stejně špatně jako včera proti Lucce ...
Reagovat
VlS
nádhera, už zase jste s Kájou v tandemu, teď 20,21- to je sen.
Reagovat
tommr
a když jim pomůže Petra výhrou nad Pengovou můžou bejt už brzy obě v první dvacítce ... :)
Reagovat
Fandina
super. Výborná hra. Supeeeeeeeeeeeeer a gratulka!!!
Reagovat
Frick
z oficiální stravy někde na hotelu / promo akci, tak by ty Číňani z toho měli mít průšvih....
Reagovat
FulnekUltras
ono to myslím nebude tak horký...ani řídký... ;-)
Reagovat
historik
parádně!
Reagovat
tommr
Bára je na podání i nadále suverénní a už jí k výhře chybí jen jedna hra ... :)
Reagovat
vrabejka
Někdo stream na Báru?
Reagovat
Fandina
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2654761749380190.html
Reagovat
vrabejka
Nejde se připojit k serveru :(
Reagovat
Fandina
Aha, mě to chodí, tak nevím.
Reagovat
vrabejka
už výhrála tak je to jedno :D
Reagovat
tommr
Bára si udržuje náskok brejku ...
K zatím jediný hře ve druhým setu dopomohli Stosurový rozhodčí když jí odpustili jasnou dvojchybu ...
Reagovat
tommr
brejk potvrzenej. Bára je jasně lepší - pokud nebude dělat zbytečný chyby nemůže prohrát ... :)
Reagovat
Davor1
radšej nič nehovor, u žien kým nie je premenený MP, tak sa môže stať všetko. Včera Nasťa bila Peng, bola jasne lepšia, vyhrávala 6-1, 3-0 a nakoniec prehrala :( Snáď sa to dnes nebude opakovať...
Reagovat
tommr
to máš samozřejmě pravdu. Bára si to ale může prohrát jedině sama, protože Stosurová hraje stejně špatně jako včera proti Lucce ... :)
Reagovat
Oin
Proti Lucce hrála Stousa rozhodně líp, hlavně podání jí šlo.
Reagovat
Davor1
je pravda, že Lucka hrala zle od začiatku až do konca, s malými záchvevmi zlepšenia, zatiaľ čo Bára hrá konzistentne dobre, u nej je predpoklad, že to zvládne :-))
Reagovat
tommr
a Bára získává první brejk i ve druhým setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
sleduješ to? hraje hezky, nadává? :D
Reagovat
Fandina
Hraje hodně na základní čáře, protože jí Sam na ní tlačí a zatím se nestačila moc rozčilovat. Zaslechla jsem nějaké kamon, ale neviděla jsem všechno ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:D na síť nechodí?
Reagovat
Fandina
Ale také, to jsem špatně napsala. Po podání chodí. Teď hezky podala a pak hezky zabodovala na síti. Je to 5:2. Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda od Báry , jinak na statistiky prvního setu .
Bára trefuje 66% 1podání kdyžto Stosur 59 , ale zato má o dvě esa více.
Jinak na winnry a chyby je to stejné.
Stosur má problém ve využtí breaků 1/5 když to Bára 1/1
Reagovat
tommr
Bára začla dobře i druhej set ...
Zápas vysílá přímým přenosem SlovakSport2 ...
Reagovat
Fandina
a SuperTennis
Reagovat
historik
bára zvládla ten konec včetně tiebreaku, jinak by si asi hodně vyčítala to hloupě ztracené vedení 30:0 při stavu 5:4
Reagovat
tommr
jj tam to Bára hodně pokazila - zazdila lehkej volej na síti za stavu 30:0 a pak už se vezla ...
Reagovat
tommr
v TB Bára napravila svoje zaváhání a nedala Stosurový šanci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé Barča :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, škoda 1. setu, ale dneska mě případná prohra nebude tak mrzet, když vyhraje Barča.
Reagovat
Oin
Tie-break dost dobrý :-)
Reagovat
Davor1
Bára fantastický odohratý TB. Snáď ju v druhom dokončí...
Reagovat
smazaný uživatel
:/ To mě mrzí ./
Reagovat
smazaný uživatel
Aga od druhé setu opravdu hrála mizerně
Reagovat
smazaný uživatel
já to neviděl :/ mám bohužel školu, ale pokud ano, tak je to docela špatné. na AO obhajuje semifinále, snad se zlepší a začne už mát pěkné výsledky
Reagovat
Pavlis
Garbine vs Aga - parádní zápas. Španělka ve druhém setu ztratila vedení a musela to dát až ve zkrácené hře. Navrch měla i v setu třetím, kde byla jedna famózní výměna. Polka měla v hledišti i Martinu, ale bylo to houby platné. Fandil jsem Garbine, super :)
Reagovat
Davor1
V treťom to už bola paráda len zo strany Garbine, Aga totálne odišla psychicky a hrala ako hráčka z tretej stovky. Muguruze tam padalo všetko, triafala to ako Cibuľa na AO. Nerozumiem, prečo za celý set neprišiel k Age ani tréner, ani Navrátilová. Dnes to bolo ako cez kopirák z minuloročným zápasom Agy práve v Sydney, kde takisto vyhrala s Mattek- Sands prvý set a potom nepochopiteľne prestala hrať, súperka sa chytila a vystrieľala ju z kurtu. Už ma s tým Agnieszka začína vážne s*ať :((
Reagovat
Michaelus
Připadá mi, že pak už nějak nehraje to, co umí.
Reagovat
Davor1
Rozdiel medzi prvým a tretím setom bol obrovský. Hlava robí v tenise viac, ako údery...Muguruza ale už týmto štýlom vyradila aj Serenu na FO, keď do toho trieskala ako hluchý do vrát a padalo jej všetko...
Reagovat
smazaný uživatel
Prohra me mrzi. zvlaste po tom, kdyz mohla ve druhym setu ten zapas uz nejak dotahnout v tiebreaku ale i to spatne je pro neco dobre. Aspon Aga bude moct vice natrenovat na AO kurtech. Jinak snad ji ten zapas nejak nepoznamena. Zapas jsem nevidel, ale to ze ve tretim setu odesla me bohuzel ani nejak neprekvapuje. Neni to poprve a bohuzel ani naposledy, kde po vyrovnanych dvouch prvnich setech a nedotahlym druhym setu na vitezstvi totalne zkolabuje ve tretim. :-(
Reagovat
pepin
Mě spíš překvapilo to jak Aga hrála. Po Hop. jsem si myslel, že nastala nějaká výraznější změna, ale dnes se to nepotvrdilo a ve 3 setu byla zralá na vyřazení, což se také stalo. S tímto horko těžko na AO.
Reagovat
tommr
Bára bohužel nedopodávala i když už vedla 30:0 ... :(
Reagovat
tommr
Bára bude podávat na vítězství v prvním setu ...
SlovakSport vysílá místo zápasu Báry zápas Agy Radwanský s Muguruzou ...
Reagovat
tommr
Bára získala první brejk ...
Pokud dneska Stosurovou porazí pomůže nejen sobě ale i Karolíně do top-20 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby ty dvě naše holky nedohnaly ještě Luxku :D
Reagovat
tommr
pokud bude Lucka hrát jako včera proti Stosurový i nadále tak je to docela možný ...
Reagovat
Fandina
Bára hraje super a navzdory nebo právě kvůli věku se pořád a pořád zlepšuje a Kája jde nahoru postupně a vzhledem k věku je možné, že skončí opravdu top. Oběma to moc přeji a Lucce samozřejmě také. Hraje moc dobře. Škoda, že včera nedala Sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za stavu 2:2 se podařilo vzít Stosurové podání , ale zatím to není extra výkon oproti včerejšku
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak mi selhal budík takže jsem zápas vubec neviděl , prosím není nějaký záznam jak hrála Plíšková.
Reagovat
SubOptikT
Podle výsledku docela blbě asi :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist