Hantuchovou bude trénovat Carlos Rodriguez, který vedl Heninovou či Na Li

20. 12. 2014, 09:49
Aktuality 0
Jednatřicetiletá Slovenka Daniela Hantuchová se nakonec přeci jen domluvila na spolupráci s trenérem Carlosem Rodriguezem. Argentinský kouč naposledy vedl Číňanku Na Li, předtím byl u úspěšné kariéry Justine Heninové.
Profily hráčů
Daniela Hantuchová

Poté, co se rozešla se Španělem Ricardem Sánchezem, trénoval Danielu Hantuchovou několik měsíců Peter Lundgren. Se Švédem však spolupráci už po Wimbledonu ukončila a byla bez trenéra.

Po skončení sezony se slovenská tenistka připravovala s Carlosem Rodriguezem, na navázání dlouhodobější spolupráce se však kvůli Argentincově vytíženosti v čínské tenisové akademii nedomluvili a Hantuchová se tak nyní připravuje v Dubaji pod vedením Jihoafričana Johna-Laffina De Jagera.

Carlos RodriguezNicméně včera jednatřicetiletá Slovenka oznámila, že si nakonec s Rodriguezem plácli a úspěšný Jihoameričan bude jejím trenérem.

"Jsem velmi ráda, že mám příležitost spolupracovat s Carlosem Rodriguezem, jehož práci obdivuju už několik let. A to hlavně proto, co dokázal s Justine Heninovou a Na Li. Moc si této šance vážím a já udělám všechno co je v mých silách, aby nám to spolu fungovalo, abych byla dobrou žačkou a na kurtu dělala to, co se ode mě čeká," napsala na facebook Hantuchová.

Rodriguez byl 15 let trenérem bývalé světové jedničky Justine Heninové z Belgie, kterou mimo jiné dovedl k sedmi grandslamovým titulům. V posledních dvou letech pomáhal Číňance Na Li, kterou dostal na post světové dvojky a byl u jejího letošního triumfu na Australian Open.

Bývalá světová pětka Hantuchová je aktuálně na 63. místě žebříčku WTA. Zda v jejím týmu zůstane i De Jager, neupřesnila.
Oznámení Daniely Hantuchové na twitteru

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist