Harkleroadová pózovala pro Playboy

26. 5. 2008, 13:50
Aktuality 3
Americká tenistka Ashley Harkleroadová sice v Paříži podle očekávání vypadla hned v prvním kole, přesto se dostala na titulní stránky novin. Oznámila totiž, že se vydala ve stopách některých sportovních kolegyň a zapózovala pro fotografy Playboye.
Profily hráčů
Ashley Harkleroadová

Třiadvacetiletá Američanka je sice až 61. ve světovém žebříčku a na Roland Garros dostala lekci od Sereny Williamsové, ovšem za pár měsíců bude stejně populární, jako některé úspěšnější tenistky. Když ležela v nemocnici, kde se zotavovala po operaci vaječníku, dostala nabídku od známého časopisu pro muže - a kývla na ni.

"Jen tak jsem tam ležela tři týdny, když přišla ta nabídka. Přemýšlela jsem o tom a nakonec s tím souhlasila. Jsem hrdá na své tělo," řekla Harkleroadová. "Jsem pořád ve formě. Ráda bych jen reprezentovala sportovkyně a jejich těla. Také ony mohou být sexy," dodala.

Rozhodnutí Američanky, která ukázala své tělo podobně jako předtím plavkyně Amanda Beardová nebo volejbalistka Gabrielle Reeseová, ocenila i její krajanka Serena Williamsová. "Jestli to chtěla udělat, pak mám radost i za ni. Člověk musí mít odvahu, aby to udělal."

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo ona je dobra buchta to muze byt zajimave pokoukanicko...
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy to vyjde??? Kupujůůůů.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist