Heninová bude mít premiéru v Hopman Cupu, hrát bude i Serena

3. 8. 2010, 10:53
Aktuality 8
Pořadatelům Hopman Cupu se na příští ročník podařilo nalákat nejzářivější jména ženského tenisu. Vůbec poprvé v kariéře si v lednu zahraje týmovou soutěž bývalá světová jednička Justine Heninová a účast potvrdila také Serena Williamsová.
Profily hráčů
Justine Heninová

Vítězka sedmi grandslamů Heninová si v soutěži smíšených družstev v Perthu odbyde premiéru, na rozdíl od Fed Cupu v Hopmanově poháru totiž nikdy Belgii nereprezentovala. Jejím partnerem bude Steve Darcis.

Účast potvrdila také současná první žena žebříčku Serena Williamsová, kterou v americkém týmu doplní John Isner. Srbsko budou reprezentovat světová dvojka Novak Djokovič a Ana Ivanovičová, Francii Gael Monfils a loňská juniorská světová jednička Kristina Mladenovicová.

Za domácí Austrálii nastoupí Lleyton Hewitt nejspíš stejně jako loni se Samanthou Stosurovou, která však účast ještě nepotvrdila.

Vedení turnaje také doufá, že se podaří přilákat čtvrtého hráče světa Brita Andyho Murrayho, který letos spolu s Laurou Robsonovou postoupil do finále.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
skott
otresne tymy, brrrr...
Reagovat
smazaný uživatel
Lleyton a Sam? Serena a Isner? Otřesné, proč? Teda, já taky některé z nich nemusím, ale na jejich tenis se rád podívám... sakra, jak to tak čtu, bude to poprvé, co budu Hopman Cup opravdu sledovat.
Reagovat
smazaný uživatel
ačkoli se to nikdy nestane chtěl bych vidět dvojici Sharapova a Youzhny.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dumče, čemu se divíš? Jen jména Djokovič a Ivanovič stačí k tomu, aby skott ztratil náladu. Brrrrr! Ale utkání rusaček nám tady v poslední době popisuje hezky. Takový tenis ho vždy baví. Divím se, že tady ještě neplivnul na ten "trapný Wozniacki Open" (jeho vlastní slova).
Reagovat
carolyn
Myslíš, že by mě měl skott radši, kdybych byla ruska? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, ale ty nebudeš Ruska ani vzdáleně. Možná by se jednou chtěl s nějakou Ruskou i oženit, prý už v Sojuzu byl a moc se mu tam líbilo.
Reagovat
skott
Dumec: zrovna tyhle tymy jsem nemyslel:-) i kdyz ani z Isnera nijak odvareny nejsem.Myslim, ze to slo slozit lepe, ale poradatele jdou hlavne po velkych jmenech.Ja osobne bych radeji videl nejake ¨vychytavky¨ (Kiri s Igorem Andrejevem) nebo neotrele tvare (Dolgopolov s Bondarenkou)...doufam, ze jeste takovy tym doplni, to by se mi libilo mnohem vic.
Petan: Maria a Youzhny zni fajn, muj sen byl zas videt Mariu hrat s Maratem.Skoro to vyslo na zactku roku v Hong Kongu, ale bohuzel jen skoro..:(
Reagovat
skott
jinak si jeste zkusim zahrat na organizatora a tymy, ktere jsou jiz pozvane, jak bych je videl ja (kdybych mel tedy moznost a samozrejme nevim, jestli je nekdo treba neodmitl)
Belgie...uplne mimo, silene nevyvyzena dvojice.Mnohem lepsi volba, Kim a Xavier Malisse
Francie...Mladenovic asi nejaky vtip, misto Monfilse Tsonga pokud chteji show, protoze Monfils to prehani s teatralnosti
Srbsko...vubec nezvat, pamatuju jak na sebe strhavali pozornost pred lety prave hystericky Djokovic s Jankovic, jakoby tam nikdo jiny ani nebyl.S druhou Srbkou to bude to same:-/
USA...Serena je vyborna, naposledy nemohla, ale koho k ni moc netusim, jen Isner mi tam nepasuje, mozna Mardy Fish.
Australie...Hewitt hraje pokazde, nikdo lepsi neni a asi by to nebylo ono.K nemu idealne Casey Dellacqua jako pred dvema lety.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist