Hernych po dvou měsících zvítězil, bude hrát s Djokovičem

3. 11. 2009, 15:48
Aktuality 7
Český tenista Jan Hernych se dočkal prvního vítězství od konce srpna. Na turnaji v Basileji porazil v prvním kole Australana Luczaka 6-3 6-4 a postoupil do druhého kola. V něm ho zřejmě čeká čtvrtý hráč světa Novak Djokovič.
Jan Hernych

Třicetiletý Hernych si s Luczakem poradil za hodinu a šestnáct minut. V utkání s australským kvalifikantem, který měl problémy s úspěšností prvního podání, lépe využíval brejkboly. V obou setech měl po jedné šanci na prolomení soupeřova servisu a obě využil, zatímco sám šest brejkbolů odvrátil. Ten poslední pak za stavu 5-4, kdy nakonec nezaváhal a zápas ukončil.

Dalším soupeřem 59. hráče světového žebříčku bude druhý nasazený Srb Novak Djokovič, který v prvním kole zdolal 6-3 7-5 Andrease Becka z Německa. Oba letošní vzájemné duely vyhrál aktuální třetí tenista světa Djokovič, v roce 2006 na trávě v Hertogenboschi zvítězil Hernych.

Výsledky
Dvouhra - 1. kolo:
Hernych (ČR) - Luczak (Austr.) 6:3, 6:4, Djokovič (2-Srb.) - Beck (Něm.) 6:3, 7:5, Chiudinelli (Švýc.) - Kohlschreiber (Něm.) 7:6 (7:5), 3:6, 7:5, Koroljov (Rus.) - Bolelli (It.) 3:6, 7:6 (7:4), 6:2, Troicki (Srb.) - Becker (Něm.) 6:2, 7:6 (7:5).

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
čtvrtý hráč světa?????
Reagovat
smazaný uživatel
Podle těch stats ten zápas nevyhrál Honza ale prohrál si ho ubohej Luczak s 49% prvního servu (I Dementeva má víc :-), kdo viděl Hernycha ve Vídni s Crivoiem tak ví že ten borec momentálně nemá šanci něco uhrát, pokud to Djok veme trošku vážně tak bude za 30min po zápase...
Reagovat
weak
...jestli Djokovic porazi HERNYCHA za 30 minut (aniz by byla skrec), tak si necham na bricho vytetovat: "s KSČ na věčné časy" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ok, to chci pak vidět!
Reagovat
smazaný uživatel
je to hova.do, ktere na tiket nepatri
Reagovat
weak
Honza udělal svou práci, šel na kurt a vyhrál, takže do hova cosi nadávej buď Luczakovi ale spis sam sobe... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mas pravdu, moje chyba, nechal jsem se unest, byl po zraneni, cekal jsem ze uz sezonu jen tak odboucha a bude se pripravovat na novou ale udela to asi az v dalsim zapase:-) jinak je to pro me osobne nejmin citelny hrac na sazeni, mam k nemu dost respekt, ale to zraneni me nalomilo, takze honzo sorry a ty se weaku na me taky nezlob:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist