Hewitt se v lednu vrátí na dva turnaje. V Brisbane a Melbourne si zahraje čtyřhru.

30. 12. 2017, 16:58
Aktuality 0
Australan Lleyton Hewitt se v úvodu sezony opět na skok vrátí na kurty. Někdejší světová jednička se dva roky po konci kariéry představí v příštím týdnu ve čtyřhře na turnaji v Brisbane po boku Jordana Thompsona a v polovině ledna by pak měl hrát na Australian Open v páru s jiným krajanem Samem Grothem, kterého čeká poslední turnaj kariéry.
Jordan Thompson a Lleyton Hewitt

"Bude to legrace a o tom Australian Open je. Chci si to užít. Ale nehodláme se jen zúčastnit, půjdeme do toho naplno," řekl listu Herald Sun australský daviscupový kapitán a vítěz dvou grandslamových turnajů ve dvouhře.

Na Australian Open se šestatřicetiletý Hewitt objeví po roční odmlce. Loni při své rozlučce v Melbourne vyhrál s Grothem dva zápasy, nyní bude sekundovat u rozlučky Grotha.

Hewitt si v roce 2016 zahrál čtyřhru ještě v Davis Cupu a ve Wimbledonu, kde s Thompsonem vyhráli první kolo po maratónském třetím setu 19-17.

Příští týden v Brisbane australský tandem Hewitt/Thompson vyzve v prvním kole Bulhara Grigora Dimitrova s Američanem Ryanem Harrisonem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist