Hewittovo uvedení do Síně slávy se kvůli koronaviru o rok odkládá

7. 5. 2021, 09:50
Aktuality 0
Uvedení Lleytona Hewitta do tenisové Síně slávy bude o rok odloženo kvůli koronavirovým opatřením, která komplikují cestování z Austrálie do USA. Bývalý první hráč světa se letos dočkal schválení volitelů jako jediný z nominovaných tenistů, na vstup do hvězdné společnosti si ale ještě počká.
Profily hráčů
Lleyton Hewitt

Odklad oznámili zástupci Síně slávy v Newportu. Australan, jenž během kariéry získal dva grandslamové tituly, měl do elitní společnosti vstoupit při slavnostním ceremoniálu 17. července.

"Bohužel kvůli všem věcem kolem covidu se s rodinou letos v červenci do Newportu nedostaneme. Ale moc se těšíme, že se vrátíme a budeme součástí ceremoniálu v červenci 2022," uvedl šampion Wimbledonu a US Open ve videovzkazu.

Hewitt měl letos vstoupit do Síně slávy spolu s Billie Jean Kingovou a ostatními členkami "Original 9". Tenistky, které před 50 lety položily základy ženské profesionální tenisové tour, budou uvedeny společně jako první skupina. Spolu s nimi bude uveden i předloni zesnulý tenisový instruktor Dennis Van der Meer.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist