Hingisové se líbí hra Kvitové

22. 9. 2011, 19:51
Aktuality 3
Bývalé první dámě světového tenisu Martině Hingisové se mezi mladými hráčkami současnosti nejvíce líbí hra wimbledonské vítězky Petry Kvitové. Švýcarka u české hráčky ocenila fakt, že na kurtu ví, co dělá.
Profily hráčů
Martina Hingisová

"Rozhodně Kvitová. Její hru mám ráda," reagovala vítězka pěti grandslamových turnajů ve dvouhře a devíti ve čtyřhře, když měla v rozhovoru pro serveru tennis.com odpovědět na otázku, kterou z hráček nastupující generace oceňuje a která má největší naději se na okruhu WTA dlouhodobě prosadit. 

Hingisové se na hře Kvitové líbí, že dokáže i v nesnázích zahrát výborné údery. "Protože ví, co dělá. Je vzrušující vidět takhle mladou hráčku, která má takové znalosti o hře. To mi dnes u většiny holek chybí," řekla.

Třicetiletá Hingisová uvedla, že jí hra Kvitové trochu připomíná tenis bývalého druhého hráče světa Petra Kordy, který hrál také levou rukou. "Má stejně plynulé údery, jako měl on," řekla rodačka z Košic, která od osmi let žije ve Švýcarsku.

Potvrdit slova Hingisové a vrátit se k výkonům z první poloviny sezony může Kvitová příští týden na turnaji v Tokiu. Léto Kvitové, která letos vedle Wimbledonu vyhrála i další tři turnaje, nevyšlo a na US Open prohrála již v 1. kole.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Teo
Teovi se líbí Hingisová:o)
Reagovat
vendulkabendulka
Zabloudilovi se libi Teo a kruh se nam pekne uzavira
Reagovat
Teo
Dokonalé:o)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist