Hlaváčková má zlomený i nos. Kvalifikaci na US Open hrát nebude

21. 8. 2016, 12:28
Aktuality 183
Zranění Andrey Hlaváčkové z olympijských her je vážnější, než se podle prvních vyšetření zdálo. Po úderu tenisákem z rakety Martiny Hingisové má zlomenou nejen podočnicovou kost, ale i nos. Příští týden tak přijde o kvalifikaci US Open a bude doufat, že si v New Yorku zahraje aspoň čtyřhru.
Profily hráčů
Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková před osmi dny v semifinále olympijské čtyřhry dostala ránu tenisákem pod levé oko od švýcarské hvězdy Martiny Hingisové ve chvíli, kdy měla s Lucií Hradeckou mečbol. České tenistky pak nakonec prohrály a následná vyšetření navíc odhalila, že Hlaváčková má zlomeninu podočnicového oblouku. Navzdory varování lékařů nastoupila po necelých 24 hodinách s nateklým okem k zápasu o bronzovou medaili, ale v duelu proti krajankám Barboře Strýcové a Lucii Šafářové neuspěly.

Třicetiletá Hlaváčková po úterním návratu z Brazílie podstoupila dvě vyšetření, která zlomeninu v očním oblouku potvrdila a vyloučila poranění oka. V dalších dnech však čeští lékaři z vyšetření CT odhalili i zlomeninu nosu a česká tenistka musí chtě nechtě odpočívat. Proto se příští týden nezúčastní podeváté v kariéře kvalifikace US Open, na němž si v roce 2012 zahrála své jediné grandslamové osmifinále ve dvouhře.



"Kvůli závažnosti té zlomeniny pod okem a také zlomeniny nosu, o které jsem doteď nevěděla, jsem musela odsunout odlet na US Open a zrušit kvalifikaci," oznámila Hlaváčková prostřednictvím sociálních sítí. "Moc doufám, že se za týden budu cítit dobře a odletím do New Yorku na debla," přeje si vítězka čtyřhry na posledním grandslamu sezony z roku 2013.

"Uvědomila jsem si, že bych to neměla podcenit a rozhodla jsem se, že místo odletu do Ameriky budu ještě odpočívat, abych se vyhnula nárazům a tlakům. Když to půjde, tak bez velké přípravy chci hrát v New Yorku aspoň debl," řekla pro web Sport.cz desátá deblistka světa, jež má od lékařů příkaz měsíc nesmrkat.

Hlaváčková si myslí, že ji Hingisová trefila úmyslně, byť ji nechtěla zranit. "Pokud někdo na světě ví, kam míček trefí, tak je to Hingisová," prohlásila Hlaváčková, které se slavná Švýcarka neomluvila během utkání a prý ani po něm. "Napsala jsem jí pak, že má velkou ránu. A ona mi odpověděla, že je za to ráda," byla zklamaná česká tenistka. Od té doby se pětatřicetiletá Hingisová neozvala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

183
Přidat komentář
smazaný uživatel
Proste takova dekovacka...
...ovsem pravdou je, ze uplne tak jednoducha nebyla.
Rekl bych celkem takove vyznani pro pratele a lidi, kteri ji podporuji v zivote, a nema moznost a cas vsem podekovat, tak udelala onlajn dekovacku na FB vsem:).

Jinak asi pekny moment o tom, ze ta placka neni tak dulezita, a pohary, ktery pokryje prach... jak lide, kteri ji inspirovali k tomu, ze doshala toho, ceho dosahla...
...ze za temi trofejemi jsou uzasni lide, bez kterych by to proste nemela, a je hrda, stastna atd. na ty lidi, takze proto jim proste chtela podekovat;)

Tak tohle by me fakt nenapadlo...je to sok, ale prijemny;)

...a asi to bylo vic inspirujici nez to finale v Cincinnati.

S Lucy chce hrat, to je jasne!!! Bez ni ani krok, je take jednou z tech pribehu za temi trofejemi...A uz se tesi na NY i na Lucinku;)

Come On Beth!!!

Takze kdo vsazel u Anakanina, tak samozrejme vsechno projel....a ted jen muzeme cekat jeho dekovacku, za to ze ho sazkari dnes podporili;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak celkem zajimave postrehy mely tenistky a fans pred online videem...

Tak Sloane napsala, ze doufa, ze nema infarkt;D)
Matka doufala, ze neni tehotna a nic nevi...
Nejaky fanda psal jestli je tehotna s Jackem, tak gratuluje;D)))

Ale faktem je, ze kdyz nekdo neco chce prohlasit takhle ofiko..., tak se vetsinou ceka nejaky ten problem atd...
...ale podekovani lidem, kteri jsou za vyhranymi trofejemi, to uz necekame...
Rekl bych, ze to je celkem k zamysleni...
Reagovat
janek_da
téměř jsem to trefil s tím, že je v pořádku, a to byl nejvyšší kurz :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo... to je pravda, ale bohuzel jsi tam dodal to - "...a zdravá";D)
zdrava ona neni, to asi ani nejde...alergicka je na kazdou hovadinu, kterou bys snad ani nevymyslel, furt s tim ma problemy...ty jeji spec snidane, vsechno...
,,,ale na druhou stranu, mozna diky i tomu je tak krasne prastena;)
A mozna je vlastne ze vsech nejvic normalni, takze nakonec je i nejzdravejsi...
noooo
clovece
asi jsi to trefil;D)
pokud vezmeme v uvahu ne fyzicke zdravi, ale spis to psychicke...ale ted to budes muset obhajit.
Reagovat
janek_da
já to beru, zase z toho nic nebude :(
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosim te...byls nejbliz, to je inspirativni;)

No skoda, ze ti nevysla ta Angie dnes, asi bys mel vetsi radost... ale i tak je neskutecna, to zase jo. To musim uznat...
Reagovat
janek_da
Ale, úžasné vůbec bylo, že došla tak daleko. Karolině to přeju, super titul.
Reagovat
FulnekUltras
dobré... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
K zamyšlení, k zamyšlení, a já myslel, že na tom založíme byznys! :-) No a nějaká ta statistika, nejvíce sázek jsem evidoval na 2) dítě s Jackem Ponožkou a 3) miluje Jacka ponožku - klasičtí seriáloví diváci. Uvolněnost doby podrthl druhý nejvyšší počet sázek na 7) změna pohlaví, zde si mimochodem vsadila i Matka. No a jako třetí 9) fosforizace vlasů v kurzu 7, do toho se prostě muselo jít ;) Všem zhrzeným sázkařům upřímně děkuji.

No a speciální dík janekdovi, že nakonec nevsadil v tak lukratvním kurzu 1:500, teď si musí rvát vlasy, pokud nějaké má :-)
Reagovat
sprchon
Pěkně nás napínala, mrška. :D Ale video se mi líbí, Beth je prostě správně praštěná. :D Jen mohla tu kameru někam postavit, asi se jí klepaly ruce, protože obraz celou dobu poskakuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Beth až za půl hoďky :D
Reagovat
dunphy
Tak nakonec asi jen takové jedno velké díky a poselství všem co chtějí něčeho dosáhnout :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tohle Vlkouš kurzy nevypsal :-D
Reagovat
dunphy
Potom se mi to seklo, ale už to nevypadalo na nějaké extra oznámení. Těhotná není, ani nekončí, říkala, že moc všem děkuje za podporu, jak moc se těší na USO a tak :) zbytek už se mi jaksi odmítal načíst, tak nevím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já zas propásl začátek. Tak bylo vidět, že je celá dojatá a pak jen tak nezávazně reagovala na některé komentáře, co jí psali lidi pod video na fb, třeba že má hrát do padesáti :-) a že bude hrát s Lucy na USO, to jsme ale věděli :-)
Reagovat
dunphy
Jako bylo to takové moc hezké, že všem tak emotivně děkovala a promlouvala ke všem co mají nějaké sny :) ale zase tím spoustu lidí včetně svých kolegyň a mě vyděsila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hej měli jsme tu psát, že ukončila kariéru a aspoň někoho vyděsit, kdo to video neviděl :D a bylo to od ní fakt hezké.
Reagovat
dunphy
Si myslím, že bludy se tento portál momentálně jen hemží, takže bychom nemuseli úplně přispívat ještě svým dílem :D ale jako nápad dobrý :D
Reagovat
Frick
1) Martina Sáblíková (3-1-1)
2) Barbora Špotáková (2-0-1)
3) Jan Železný, Martin Doktor, Štepánka Hilgertová (2-0-0)
6) Kateřina Neumannová (1-4-1)
7) Kateřina Emmons (1-1-1)
8) Roman Šebrle, Jaroslav Kulhavý (1-1-0)
10) Milan Hnilička, Dominik Hašek, Jaroslav Špaček, Milan Hejduk, Jaromír Jágr, Robert Lang, Martin Ručinský, Martin Straka (1-0-1)
18) Roman Čechmánek, Petr Svoboda, Roman Hamrlík, František Kučera, Libor Procházka, Robert Šmehlík, Jiří Šlégr, Vladimír Růžička, Jiří Dopita, Josef Beránek, David Moravec, Robert Reichel, Pavel Patera, Martin Procházka, Jan Čaloun, Aleš Valenta, David Kostelecký, David Svoboda, Miroslava Knapková-Topinková, Eva Samková, Lukáš Krpálek (1-1-0)
39) Ondřej Synek, Ondřej Moravec (0-2-1)
41) Gabriela Soukalová-Koukalová (0-2-0)
42) Lukáš Bauer, Josef Dostál (0-1-2)
44) Jana Novotná, Ondřej Štěpánek, Jaroslav Volf, Lucie Hradecká, Jaroslav Soukup (0-1-1)
49) Lukáš Pollert, Helena Suková, Miroslav Šimek, Jiří Rohan, Petr Málek, Rudolf Kraj, Lenka Hyková, Lenka Šmídová, David Kopřiva, Jakub Hanák, Tomáš Karas, David Jirka, Vavřinec Hradilek, Andrea Hlaváčková, Veronika Vítková (0-1-0)
64) Daniel Havel, Lukáš Trefil, Jan Štěrba (0-2-0)
67) Šárka Kašpárková, Tomáš Dvořák, Miroslav Januš, Martin Tenk, Marek Jiras, Tomáš Máder, Jan Řehula, Věra Cechlová, Jaroslav Bára, Libor Capalini, Tomáš Vokoun, Dušan Salfický, Filip Kuba, František Kaberle, Pavel Kubina, Marek Malík, Marek Židlický, Tomáš Kaberle, Jan Bulis, Petr Čajánek, Martin Erat, Patrik Eliáš, Aleš Hemský, Aleš Kotalík, Rostislav Olesz, Václav Prospal, David Výborný, Šárka Strachová, Martin Jakš, Martin Koukal, Jiří Magál, Adéla Sýkorová-Bruns, Vítězslav Veselý, Zuzana Hejnová, Lucie Šafářová, Barbora Strýcová, Radek Štěpánek, Jiří Prskavec (0-0-1)
= 104
Reagovat
smazaný uživatel
Zapoměls na Petru. :-)
Reagovat
Frick
Tu jsem chtěl nechat pro tebe :o)
Reagovat
Kytka
Přesně, Petra mi tam taky chybí.
Reagovat
FulnekUltras
ta je na úrovni nějaký Báry... ;)
Reagovat
Fandina
Havel, Trefil, Štěrba mají dva bronzy
Reagovat
Frick
A ty zas neumíš číst.
Reagovat
Frick
Teda umíš. 0-0-2 ty čísla podělaný

Já už se zbláznim. :-(
Reagovat
Frick
Ale z toho umístění to bylo jasně patrno, že tim myslim dva bronzy.
Reagovat
Fandina
Radši nemysli.
Reagovat
Frick
104 sportovců má doma medaili (pokud jí obdrželi, neprodali nebo neztratili), celkem 79 meadilových umístění. Stovka by se dala oslavit zřejmě v Pekingu 2022 nebo na LOH 2024....
Reagovat
Frick
+ Petra Kvitová (105)

Človek se snaží, aby nikoho neopomněl a stejně to nakonec pos.ere, chjo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jen nedělej, tys tu Petru vynechal schválně. :-))
Reagovat
Dobry-den
Máš to blbě. Kromě již zmíněné chybějící Monačanky ti tam chybí ještě minimálně zlato u Pollerta...
Reagovat
Dobry-den
Aha, tak ne. Moje chyba. Tak jenom ta Monačanka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Žádná Monačanka tam není.
Reagovat
brixner
Dobr den.
Reagovat
tommr
když dneska porazily spolu s Mirzaovou Hingisku s Vandeweghovou. Hingisce nepomohlo ani to, že dneska hrála na turnaji teprve druhej zápas zatímco Bára jich celkem odehrála osm (tři singly + 5 deblů). Spravedlnost tak pro jednou zvítězila ... :)
Mirzaová se navíc po dnešku osamostatní na čele deblovýho žebříčku takže Hingiska měla dneska dvojnásobnou smůlu. Za to její arogantní chování jí to ze srdce přeju ... :)
Reagovat
bIbec
Sanbora porazila Coctinu. Super!
Reagovat
sprchon
Come on Bania! :D
Reagovat
bIbec
:-)))
Reagovat
kada.tom
Super, Bára se Saniou maj titul :-)
Reagovat
FulnekUltras
Hned od začátku je třeba Hingis ukazovat, čí zásluhou se ještě chvíli mohla vyhřívat na výsluní... ;)
Reagovat
Frick
Na počet medailí vyrovnán Londýn (před nedávnou revizí), na kvalitu je to tak na úrovni Athén. (1-3-4, po revizi 1-3-5).

Ve srovnání s Athénama je ten rozdíl, že tady jsme si skutečně "zahrávali" s nulou u zlatejch medailí, zatímco v Athénách byl Roman ohromný favorit (i když ne asi na úrovni Sáblíkový na 5000m) a o zlato ho asi mohlo připravit jen zranění.

Měli jsme spousta disciplín, kde se přede hrami (řekněme několik měsíců přede hrami) dala odhadovat šance na zlato někde v intervalu 10-35% (ne tedy jako u Sáblíkový na 5000, kde je to někde mezi 75 až 85%) - jmenovitě Kudějová, Krpálek, Prskavec, Deblkanoe, Kulhavý, ženský debl, mix, Špotáková, Hejnová, Kuf/Svoboda, Synek, Dostál, Fuksa, čtyřkajak (+ nakonec mohla o zlato hrát i Petra, která ty šance asi měla o dost menší než 10%). To máme hned 14 příležitostí. A když je jich 14 těch šancí mezi 10 až 35 %, tak se očekává, že by se to mohlo "protnout s relitou" více než jednou. A to se bohužel nestalo. Někdy nesloužilo zdraví (Zuzka), někdy (asi) zbytečný chyby (divoká voda) ano a mnohdy zkrátka nebylo štěstí na to, aby ti největší (a mnohdy více favorizovanější) rivalové se třeba blbě vyspali a němli svůj den nebo žel nějaký outsider "zajel jak nikdy" (případ Pepy Dostála, aneb Španěl jeden svinskej).

V Londýně jsme to štěstí zkrátka měli...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, na kvalitu jsou Atény lepší o to jedno stříbro, jak už jsem vysvětlil... :D
Reagovat
FulnekUltras
Jestli se svět do čtyř let nezblázní úplně, doplní Pepa v Tokiu sbírku... ;)
Reagovat
vrabejka
WTA čeká jedno z nejzajímavějších finále v sezoně a ty nám tu cpeš tohle.
Reagovat
FulnekUltras
flekuj ho nahoře... ;)
Reagovat
vrabejka
když si myslíš že Svoboda měl šanci na medaili tak vážně sportu nerozumíš :D
Reagovat
darek.vrana
A neměl? Zas tak daleko nebyl, v parkúru mohl zajet o dvě chyby líp a hned byl ve hře. Koneckonců i podle kurzů šanci měl.
Reagovat
darek.vrana
Roman byl možná ohromný favorit, ale v desetiboji je to tak nejisté a tolik se tam toho může přihodit, že bych to zas tak jasně neviděl.
Reagovat
vrabejka
Joo gratulace!! Ty arogantky si nic jiného nezasloužily!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
blixa
Co to meleš ?
Reagovat
vrabejka
pokud to nevíš vyhrály titul.
Reagovat
blixa
Jo, jenže ty si jim gratuloval za stavu 5:3 :D :D
Reagovat
sprchon
Spíš 5:2. :D
Reagovat
blixa
Jojo vlastně, 5:3 to bylo až chvíli po té :D
Reagovat
vrabejka
na mojem livesportu už vyhrály.
Reagovat
sprchon
Na mém taky. Dokonce už je to i tady v expreskách.
Reagovat
FulnekUltras
Doražte to holky !!!!!
Reagovat
sprchon
Jdou si suverénně pro to! 5:1 ve druhym! :) Doklepnout, ne že bude pro změnu otočka na druhý straně. :D :D
Reagovat
sprchon
Tak na druhej pokus. :D Gratulace k prvnímu společnému úspěchu! :)
Reagovat
Kytka
A je to. Porazily je. Zejména kvůli té vzteklé feně Hingis jsem ráda. Bára aspoň trochu pomstila Andreu.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se to někomu nebude líbit, ale podle hodnoty (ne počtu) medailí je Česk(oslovensk)ý olympijský tým v Riu nejhorší od LOH v Los Angeles 1932 (1-2-1).
Reagovat
smazaný uživatel
co to je za nesmysl?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pořadí národů se primárně dělá nejprve podle zlatých, pak podle stříbrných a nakonec podle bronzových. Jedna zlatá byla v Aténách 2004, ale tam byly tři stříbrné. Jedna zlatá byla v Melbourne 1956, ale tam byly čtyři stříbrné. Pak byla jedna zlatá a dvě stříbrné v Los Angeles 1932, ale tam byla jenom jedna bronzová. Už tomu rozumíš? :) Naopak kdyby se to bralo podle počtu (což je taky varianta), tak Rio zase patří mezi ty lepší olympiády z pohledu česk(oslovensk)ého týmu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nerozumim ani poctove, ani ideove;D)
Rio 2016 - Ceska Republika 1-2-7
Reagovat
smazaný uživatel
Čemu na tom nerozumíš? :D Jde prostě o srovnání jednotlivých česk(oslovensk)ých účastí na LOH metodou, podle které se dělá medailové pořadí národů...
Reagovat
kada.tom
na hodnotu kašle pes ... 10 medailí je 10 medailí :-)
Reagovat
FulnekUltras
do volátka lepší placka nežli chléb a voda... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe tanky. Sovětský.
Reagovat
FulnekUltras
před us obrněncem z Vyškova uteču zrychleným krokem... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Lina
Nikdo se nezeptá na pořadí národů, ale kolik medailí bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť říkám, že to je taky varianta. Na ofic. stránkách Ria jsou obě možnosti...
https://www.rio2016.com/en/medal-count-country

Ale většinou se to uvádí podle hodnoty (taky s tím nejsem úplně ztotožněn)...
http://oh.idnes.cz/databanka.aspx?idSampionat=21&cmd=medaile
Reagovat
Kozoroh
Tak to je teda horší, než jsem si myslel. Věděl jsem, že dle odstupňování zlato-stříbro-bronz je Rio pro českou výpravu nejslabší olympiádou v 21. století, ale toto by mě nenapadlo.
Reagovat
darek.vrana
Je třeba vzít v úvahu, že už nejsme Československo, tudíž máme o 1/3 míň obyvatel a je docela s podivem, že na počet medailí to zas tak velký vliv nemělo, což je dobré. Třeba v Barceloně ještě federálně jen 7 medailí, ale 4 zlaté.
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Konec kariery (zdravotni problemy)
1:1,15

2/ Tehotenstvi (otec Jack Ponozka)
1:1,5

3/ Miluje Jacka Ponozku (takze rozvod)
1:1,5

3/ Jede v Meldoniu
1:50

4/ Prodlouží si ponožky a přidá k nim podvazky.
1:100

5/ Konec deblu s Luckou
1:50

6/ Zmena trenera
1:25

7/ Zmena pohlavi
1:100

8/ Zmena obcanstvi, bude hrat za Cesko, aby mohla hrat FC s Luckou
1:50

9/ Fosvorizace vlasu, aby mohla hrat atraktivni night session na USOpen.
1:7 (jako tady ten kurs jit vys nemuze...je to showmanka;)

10/ Nejaka operace, preruseni kariery
1:1,15

Sazi se u Anakina, muzete dodavat dalsi napady...
Reagovat
sprchon
Nesázím, jen si tipnu.

Ukončení singlový kariéry, pokračování pouze v deblech.
Reagovat
Lunej..
Betka mě mrzí, je super. správný tenisový úkaz...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to bychom meli taky kursove vypsat;)

Takze na konec v singlu a pokracovani v deblu

1:1,15

To je mozne taky;)
Reagovat
smazaný uživatel
To se zdá být nejrozumnější.
Reagovat
janek_da
konečně je naprosto v pořádku a zdravá
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Tak na to klidne placnu 1:500
Reagovat
sprchon
Jinak bych bral tu 4), 8), nebo 9)

A ten kurz na Jacka Ponožku by nikdo rozumnej nehrál. To nemá žádnou hodnotu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nechci zrujnovat Anakina...jak bych na to prdl 50, by to hral kazdy, a jeste by zbankrotoval...;D)
Ta moznost tu je celkem realna, ze si sedli vic nez partaci do mixu...nebylo by to poprve...
Reagovat
sprchon
Tak proč ne, no. :D Oba sympaťáci, oba mají rádi ponožky... Obzvlášť my, Češi, to přece dokážeme ocenit.
Reagovat
sprchon
http://1gr.cz/fotky/idnes/13/092/org/ERT4deee4_WIG21_GERMANY_ELECTION_0913_11.JPG
Reagovat
smazaný uživatel
No prave, na to vypsat vysoky kurs muze bud necech, a jestli cech. tak hazarder se sklony k sebevrazde;)
Reagovat
smazaný uživatel
Děcka, nežertujte, co se týká možnost mého bankrotu, dvakrát vesele se netvářím a můj vzkazník se teď může přetrhnout :-) Děkuji Vlku za solidaritu s těmi nižšími kurzy, částečně to odčiňuje tu tvoji ťafku pod pás ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jinak tu 8icku a 9vitku bych bral taky;)
Reagovat
Frick
Snad nemá raka. :-(
Reagovat
A.R.R.
Bětka se rozvede, vezme si Lucku a adoptují si deset černoušků :-) To je tutovka :-D
Reagovat
sprchon
Haha, kéž by. :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak si počkej na kurz a pojď all in, tutovky přece vždycky vycházejí :D
Reagovat
blixa
Tak !!! ;-) :D
Reagovat
sprchon
Wow, dobrá otočka v prvním setu. :)

Z 1:5 a 15:40 na 7:5. Tak ještě jeden.
Reagovat
sprchon
Sakra škoda, že to není na kamerách. :D
Reagovat
kada.tom
snad to Bára se Saniou nesportovní Hingisce natřou i ve druhým setu :-)
Reagovat
Kytka
Taky by jí měly citelně trefit do obličeje.
Reagovat
kada.tom
Jubilní desátá placka :-)
Jarda dneska na víc neměl, stříbro má velkou hodnotu :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Měl, celkem pět a kousek kola. :) A pak se něco stalo. :)) Nicméně reálný byl před závodem i bronz, takže nakonec super výsledek, ale jasné..pět kol jel o zlato, nicméně pak to tempo Nina bylo vražedné.
Reagovat
kada.tom
a proto bychom měli být rádi za stříbro :-)
před závodem to bylo samý Sagan sem, Sagan tam a jak dopadl :-D
Reagovat
Kytka
Já jsem hrozně ráda. V tom posledním kole, když jsem viděla, že na Šutra nemá, jsem se jen bála, aby nespadl na nějakých šutrech, nepíchl kolo a dojel. 3. a 4. měli už velkou ztrátu. Sice nabral v posledním kole ztrátu, ale už nemělo cenu to hrotit, když to bylo přes 20 vteřin a dojet si ve zdraví pro stříbro.
Reagovat
blixa
V půlce posledního kola měl před třetím minutu. Pak zvolnil protože už nebyl důvod se hnát.
Reagovat
FulnekUltras
Na rozdíl od poněkud ruletózních ;) londýnských dun vznikl na poctivě členité trati u Ria konečně výsledek, který plně odráží dlouholetou dominanci Schurtera - ten zaútočil v technickém sjezdu s balvánky, když už viděl, že Jarda je právě tak "zralý", a pak už to byla záležitost hlavně tempařská. Pro našeho borce po peripetiích letošní sezóny skvělý výsledek. Hodně bavil bronzový Španěl... ;)
Reagovat
Kytka
No Schurter se utrhl tam v tom bahništi a pak pokračoval přes kameny v trháku. Ale po těch zdravotních peripetiích je stříbro super.
Reagovat
FulnekUltras
po pravdě jsem nečekal ani bronz...
Reagovat
patriks
ale kdo hraje čtyřhru proti Hingisový, tak by asi měl měl používat helmu, aby si ochránil zdraví. Sice to není obvyklé, ale léčení potom může být hodně drahé...
Reagovat
Kytka
A obličejový kryt k tomu.
Reagovat
sprchon
Shelby se zase rozjíždí nebo "mezírce" něco je?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad ten rozjezd bude pomalejší, vzhledem k 2. kolu :-)
Ale kdyby náhodou postoupila, vadit mi to nebude. Na FO se mi její hra líbila.
Reagovat
brixner
Vždyť ta Martina jí mohla klidně prorazit i lepku! Bejt to hockey, asi by bylo dřevo už dřevěný! Jenže tam se nosej ty štíty...
Každopádně to nebylo moc férové, to ne! Měla s tím úderem počkat, až dřevo uhne, jenže ona tam stála jak vytesaná ze dřeva...
Každopádně Martině bych znemožnil obhajobu zlata, to každopádně!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujes ten cross?
Reagovat
janek_da
nene, sleduji jenom svůj zájem
Reagovat
smazaný uživatel
;)
v kazdem pripade, celkem slusny ulet...nemyslim ten tvuj zajem;D)
Reagovat
blixa
Schurter není člověk ale zvíře ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutecny...co tam ten Nino vyvadi...Jaroslav bez sance, trochu mi to pripomina vcerejsek, kdy Maja letela v cele s tou Svedkou, ta najednou se rozjela, a byla v prachu;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Nino
Peking bronz
Londyn stribro
Rio zlato
Reagovat
sprchon
DelPo
Londýn - bronz
Rio - stříbro
Tokyo - ??? :)
Reagovat
smazaný uživatel
no hlavne, aby vydrzel aspon pul roku na okruhu hrat turnaje...
...to bude asi to nejdulezitejsi.;)
Reagovat
sprchon
Jasný, snad jo. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa
Peking zlato
Rio zlato
Tokio 2 zlata? :)))
Reagovat
sprchon
Ne, to bude brát to z mixu, ať má ze všech disciplín. ;)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
blixa
Takže příště brambory ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jaroslav pekny zavod...
...po tom desti to tam bylo fakt drsne. Nektere pady...masakr. Jinak podle me asi 1000x atraktivnejsi na sledovani, nez ty nekonecne tour na cestach...;)
Reagovat
Haitik
https://twitter.com/BMATTEK/status/767382973096140800

Po půl roce další tajemné oznámení od tenisové hráčky.. :D Tak co to bude tentokrát? Co tipujete? Já těhotenství.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k jejim zdravotnim potizim, ktere ji dost omezuji i v normalnim zivote...tipuji konec kariery...
Reagovat
Haitik
A nebo to.. To by byla škoda i pro Lucku, která by si musela hledat novou partnerku do debla..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za hodinu a pul se to dovime;)
Reagovat
smazaný uživatel
A treba budeme jeste ve vetsim soku, nez s tou Marii...;)
Reagovat
A.R.R.
Třeba Bětka poletí na Mars :-D
Reagovat
darek.vrana
Myslíš jako domů?
Reagovat
A.R.R.
Pro Lucku by to vyšlo nastejno. Kdyby byla Bětka těhotná, tak bych byl raději než konec kariéry kvůli zdraví.

Jsem napnutý jako struna :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka po OH tvrdila, že zbytek sezóny odehraje s Beth. Takže pokud to nakonec nepůjde, bude to i pro ni dost nečekané.

Napadá mě konec singlové kariéry, konec kariéry, těhotenství, meldonium ;)
Reagovat
janek_da
Prodlouží si ponožky a přidá k nim podvazky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by byla skvela zprava, ale nevim jestli je to ten nej. tip;)
Ovsem!!! I s timhle tipem se musi pocitat...
Reagovat
smazaný uživatel
Vypíše někdo kurzy?
Reagovat
smazaný uživatel
Mame na to hodinu;)
Reagovat
gigin
Tak tuto bych chtěl trénovat, tak se slaví s trenérem:

https://www.youtube.com/watch?v=QQgAlf1ITK8
Reagovat
FulnekUltras
kato... ;)))
Reagovat
brixner
Myslím, že Tě mám rád!
:-)
Reagovat
Lunej..
no toho nejsem vůbec hodna...
Reagovat
misa
nemá jen zlomené kosti, dokonce si jí na tváři po té ráně udělaly zelené pruhy!
Reagovat
Lunej..
Nechci to už nějak rozebírat, ale u Andrey mě jen překvapilo, že ze začátku psala, že to od Martiny bere, že je zvyklá na nástřel a že ji určitě schválně nezasáhla. A o pár dní píše, že pokud někdo ví, kam střílí, tak je to Martina. Že se Martina zachovala jak se zachovala, to je věc jiná. Mohla určitě k Andree jít a zeptat se, jak jí je nebo tak. Ale to pochopí jen Brixner, podle těch hlodů, co tu píše. Já jen věřím, že ji nezasáhla schválně.
Reagovat
blixa
Já věřím, že ji schválně zasáhla (jistý bod) ale ne schválně do obličeje, natož do oka. To už je jen náhoda.
Reagovat
Lunej..
Omlouvám se, takhle jsem to myslela, že ne schválně do oka a obličeje. Máš pravdu.
Reagovat
EllNino
nepochopilas :D
Reagovat
Lunej..
co? Brixnera nebo Andreu nebo Martinu nebo vůbec nic? :)
Reagovat
EllNino
misův komentář :D
Reagovat
Lunej..
Ten jsem pochopila, zas tak blbá nejsem (doufám teda). Jen jsem k tomu napsala svůj názor co se týče Andrey. :)
Reagovat
EllNino
jo dobře :D ... já jsem se lekl :D
Reagovat
Lunej..
Je fajn, že se staráš o mou stařeckou demenci, klidně v tom pokračuj, potřebuju strážného anděla :D
Reagovat
EllNino
:D :D :D ... dneska pro jistotu už nebudu nic psát :D jinak se tu naštvu :D :D
Reagovat
Lunej..
Ale já to myslím vážně, mě nevadí, když mě opravíš nebo připomeneš, že dělám chybu, jsem ráda. :)
Reagovat
EllNino
Já vím :D já myslel, vzhledem k tomu, v jakém kontextu se to dnešní finále hraje :D
Reagovat
blixa
V jakém ??? :-o
Reagovat
misa
Jestli to bylo nebo nebylo schválně ví jen jeden člověk na světě.
Reagovat
gigin
Fulnek Ultras.
Reagovat
sprchon
Dneska to v tom rozhovoru celý znovu rozebrala. Koukni na to, jestli tě to zajímá. ;) Úplně dole.

http://oh.idnes.cz/andrea-hlavackova-v-olympijskem-studiu-idnes-cz-ft4-/oh-tenis.aspx?c=A160821_033926_oh-tenis_ot
Reagovat
Lunej..
Díky, tak nějak to vystihuje situaci. Martina mohla projevit víc vřelosti, ale když jí v sobě nemá, těžko to po ní chtít že? :)
Reagovat
FulnekUltras
Jako celek se iběs v tomto článku a pečlivě vybraných videích chová přesně tak, jak jsme u něj už čtvrtstoletí zvyklí - naprosto živě vidím jeho čecháčkovskou hysterii v případě, že by takhle naši hráčku trefila třeba Makarovová.
Reagovat
smazaný uživatel
proč máš pořád potřebu používat to slovo čecháček...
Reagovat
FulnekUltras
abych nějak odlišil Čechy, kteří se za svou příslušnost nemusejí stydět... ;)
Reagovat
brixner
No teď na to koukám...Nemá zlomenej i ret? Nebo jí ten krám špatně fotí...
Ale volejový bekendy má dobrý, to zas jó!
:-))
Reagovat
darek.vrana
A ještě má zlomené srdce.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby tehdy Andy skrečla, to by bylo aspoň vítězství pro Hingis, byla by za ještě mnohem větší záporačku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se snad podari Andree z toho dostat, nejen zdravotne, ale i sportovne, a potom ji porazi v deblu;)

Ovsem ted ohlednuti k LOH.
Tak Andrea ma zlomeny nos, a rekl bych ze Atletika definitivne pater...cili same smutne zpravy...a to se nebudu ani zminovat o chovani pseudosportovcu na petiboji...

Hlavne opravuji tu pokryteckou vysledkovou listinu z behu na 800m zen.

Cili zde oficialni vysledky.

1. Melissa Bishop (Kanada)
Meliso gratuluji ke zlatu, mas to i s hymnou...;)
https://www.youtube.com/watch?v=kRPGPAnPNa8

2. Joanna Jozwik (Polsko)
pekne stribro, krasny osobak.

3. Lynsey Sharp (V.Britanie)
Pekny vykon Lynsey;) Zaslouzeny bronz a take pekny osobak;)

Holky Moooooz gratuluji k plackam, a uvazuji, ze vam snad udelam i nejakou jednoduchou www stranku opravdu s ofiko vysledky;D)

Zde pryyyyyy zeny, ktere vyhraly...

http://static.prsa.pl/images/78e9f458-6827-4110-9c76-71a05fc81c43.jpg

Jenze tady nejde o to jak kdo vypada, mne jde o to, ze jsem se dovedel behem noci a zavodu, ze ti kr*teni opet zvysili moznou povolenou hladinu testosteronu v zenskem tele...tak kurde kde to jsme???

Atletika uz tak dost trpi...a pachne dopingem kdo vi jak dlouho, snad jako kazdy vrcholovy sport... (Jako mam pochopeni...i k te pokrytecke hre...)jenze tohle je uz i na mne moc.
Vzdycky proste tim vrcholem OH je Atletika...je to proste pater her,... ale tohle uz vlastne prestava byt atletika
...a k OH se jeste vratim... a vesele hodnoceni to nebude;D))))
Reagovat
brixner
Co kdybys už konečně začal psát česky?
Víš, co je zajímavé? Tihle SMSkáři mají vždycky potřebu psát nejdelší příspěvky, na Novinkách, na iDnes, prostě všude!
Akorát zasírají stránku/ky!!
Reagovat
blixa
Ale no tak !!! Vlk sice nemá diakritiku, ale zato má obsah, což se nedá říci o spoustě ostatních ;-)
Reagovat
Lunej..
jo, hlavně se to nedá říct o brixnerovi, který tady píše takový d.bility, že to snad ani nemůže být pravda. a pokud to má být jeho image, tak hodně blbá.
Reagovat
slacker
hemafrodit nepatri do zavodu zen. tot6alni vysmech ze neco takoveho smi zavodit mezi zenami
Reagovat
misa
To jsou ale krásná děvčata :)
Reagovat
FulnekUltras
A ještě horší je, když se zlomená páteř nahradí gumovou... ;)
Reagovat
Pedronegro
o Casterovi jsem tu už psal, ale tohle trio chlapíků mi atletiku dokonale znechutilo...
Reagovat
Mayo
Dostala dobrú šupu potom kks ale aj zranenia patria k športu.
Reagovat
sprchon
Ale v tom rozhovoru pro iDnes dneska vypadala dobře. :) Tak snad bude brzo v pohodě.
Reagovat
FulnekUltras
však ji taky zabírali šikmo z opačné strany ;)
Reagovat
brixner
Neuklouzla Lahváčková po zápase třeba ještě ve sprše? Občas se to stává, dřevo je dřevo... A teď to bude všechno sypáno na hlavu Martiny?
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
George_Renel
Ono to spíš vypadá, žes uklouzl ty. A spadl na palici.
Empatie některých zde a hlavně Hingisové je v hlubokých mínusových hodnotách.
Reagovat
brixner
Já, když uklouznu, tak zásadně do parakotoulu!
Říká se tomu "Řízený pohyb pod kontrolou!"
Znáš?
Reagovat
brixner
A navíc - Martina byla suverénní No.1, na rozdíl do Dřeva!
Takže si takovéhle trefování soupeřek může tak nějak dovolit...
Reagovat
rib
no a taky byla nevyrovnaná, tloustla, hubla, brala kox, neuměla se přiznat k chybám a radši utekla z tenisu... prostě kromě obrovského talentu k ní patří i tyhle charakteristiky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist