Hlaváčková s Voráčovou vyhrály čtyřhru ve Fesu

24. 4. 2011, 18:49
Aktuality 0
České tenistky Andrea Hlaváčková a Renata Voráčová vyhrály turnaj ve Fezu. Nejvýše nasazený pár ve finále čtyřhry zdolal rusko-rakouskou dvojici Nina Bratčikovová a Sandra Klemenschitsová 6-3 6-4. Na cestě za vítězstvím je nezastavil ani déšť, který přerušil druhý set za stavu 4-0 pro české hráčky.
Andrea Hlaváčková

Pro čtyřiadvacetiletou Hlaváčkovou, která většinou nastupuje po boku Lucie Hradecké, jde o šesté turnajové vítězství na okruhu WTA. Sedmadvacetiletá Voráčová má na kontě o jednu trofej více. 

Letos si Voráčová ve Fezu spravila chuť po loňské finálové porážce, když ve dvojici s Hradeckou nestačily na další Češku Ivetu Benešovou a Španělku Anabel Medinaovou-Garriguesovou.

- WTA INTERNATIONAL FES (Maroko, antuka, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (24. 04. 2011)

Čtyřhra - finále:
Hlaváčková/Voráčová (1-ČR) - Bratčikovová/Klemenschitsová (Rus./Rak.) 6-3 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist