Hlaváčková v Číně porazila nasazenou Puigovou

7. 10. 2014, 09:31
Aktuality 235
Vítězstvím nad sedmou nasazenou Monikou Puigovou vstoupila Andrea Hlaváčková do turnaje v čínském Tianjinu. Česká tenistka dnes porazila favoritku 7-5 6-1 a s Rumunkou Cirsteaovou si zahraje o své druhé čtvrtfinále v řadě.
Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková svůj první singlový zápas po téměř měsíční pauze neodstartovala vůbec dobře, v utkání s Monikou Puigovou ztratila dvakrát po sobě podání a rychle prohrávala 0-3. Špatný začátek ale česká hráčka dokázala stejně rychle hodit za hlavu: soupeřce sebrala dvakrát servis, srovnala na 4-4 a díky třetímu brejku stihla set získat pro sebe ještě před zkrácenou hrou.

Druhá sada už patřila jasně plzeňské rodačce. Aktuálně až 174. hráčka světa si bez problémů hlídala své podání, Puigové ještě dvakrát prolomila to její a za 68 minut zvítězila 7-5 6-1.

Dnešní výhrou nad soupeřkou, s níž dosud nezískala ani set a loni v Charlestonu dokonce dostala "kanára", Andrea Hlaváčková potvrdila, že ji podzim zastihl v dobré formě. Zatímco od ledna čekala na výhru na okruhu WTA více než osm měsíců, v září už v Québeku došla do čtvrtfinále a minulý týden vyhrála soutěž deblistek v Pekingu.

"Už na US Open mi to šlo. Vrátila jsem se tři dny před US Open ke starým raketám, což se ukázalo jako hodně dobrý tah," vysvětlila Hlaváčková serveru iDnes příčinu dobrých výsledků. "Hrozně se mi to osvědčilo, hrozně dobře se mi začalo hrát. V Québeku se to ukázalo na výsledku a teď jsem neměla šanci hrát singly, protože to byly velké turnaje," uvedla pro iDnes.

Divoký vstup do turnaje má za sebou jeho největší favoritka Jelena Jankovičová. Srbská tenistka šla v souboji s Allou Kudrjavcevovou podle očekávání do vedení, ale po vyhraném úvodním setu neuhrála v tom dalším ani game a podruhé v letošní sezoně jí soupeřka uštědřila "kanára". Jankovičová, která v nepovedené druhé sadě získala po svém servisu pouhé čtyři body,

V rozhodujícím setu už ale Jankovičová nedala Rusce šanci, "kanára" jí oplatila a do druhé kola prošla po výhře 6-2 0-6 6-0.

Set na úvod turnaje ztratila i Shuai Peng, která v Tianjinu vyrůstala. Druhá nasazená hráčka měla před domácím publikem plné ruce práce s Izraelkou Shahar Peer, kterou udolala až po téměř dvou a půl hodinách.

Výsledky - Tianjin (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Hlaváčková (ČR) - Puigová (7-Portor.) 7:5, 6:1
Jankovičová (1-Srb.) - Kudrjavcevová (Rus.) 6:2, 0:6, 6:0
Peng (2-Čína) - Peerová (Izr.) 7:5, 4:6, 6:2
Lepchenková (4-USA) - L. Kičenoková (Ukr.) 6:1, 6:0
Zhang (5-Čína) - Koviničová (Č. Hora) 6:2, 6:1
Tomljanovičová (8-Chorv.) - N. Kičenoková (Ukr.) 5:7, 6:1, 6:2
Zheng Sai-Sai (Čína) - Babosová (Maď.) 7:5, 6:4
Hsieh (Tchaj-wan) - Rodionová (Aust.) 6:1, 6:1
Kuličkovová (Rus.) - Solerová (Šp.) 7:6 (8:6), 4:6, 6:1
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

235
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hlavně že musela Andrea vyřadit Picu a teď dostane debakl od Sori...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tady vykecávám a Donna už vede 3:0. Tak mi pojď spravit chuť, Donno. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To já se du koukat na vztekající Giorgiovou :)
Reagovat
blixa
Kšá kšá, jdu fandit Andrejce !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já fakt nevím , když Giorgi pořádně bude práskat raketou o zem je to moje favoritka :))
Reagovat
pockerface
teď od holek odbočím k Nadalovi.Nevím,nevím jestli si Rafa nezahrává.Oni mu diagnostikují slepé střevo a on na to bere antibiotika a bude hrát!Někteří možná budou psát,že je bojovník,ale podle mně je to hazardér.Aby ho to nestálo TM.Slepák není žádná sranda i když se říká,že ho operují na vrátnici.Nevím jestli mu jde tak o peníze,body,možná o obojí.Ale pokud je to fakt zánět slepáku,tak bych raději nehrál a soustředil se na TM.
Reagovat
pockerface
jak dlouho vlastně holky hráli?Já to nějak zapomněl sledovat.
Reagovat
blixa
Bez mála tři hodiny.
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Katko, tohle jsi měla vyhrát. :( Je to strašná škoda, protože horší než Klára určitě nebyla. První set měla rozehraný na vítězství a ztratila ho, ve 3. setu to samé... Pro Katku mohl být tenhle zápas odrazový můstek, takhle si na něj musí zase počkat. Kdyby mi někdo před turnajem řekl, že Katka postoupí do hlavní soutěže, tak bych to bral všema deseti. Vzhledem k dnešnímu zápasu mi to ale přijde málo. :(
Reagovat
pockerface
jj souhlasím.Mohla prolomit 1.kolo na WTA.Snad si z toho vezme ponaučení,že by se měla méně vztekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona už ho prolomila v Istanbulu, ale tohle by bylo ještě cennější vítězství nad mnohem výše postavenou hráčkou...
Reagovat
blixa
Já myslím, že by pro výstrahu ostatním měla být aspoň na měsíc vyřazena z Dulcinea teamu ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, udělej si svůj vlastní tým a tam si vyřazuj koho chceš... :D
Reagovat
VlS
No, tak ve třetím už Klára vedla 4:1, takže spíš průser Kláry, že musela jít do TB, než něco zázračnýho od Katky, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale potom Katka vedla 6:5 a podávala (já vím, u ní to není výhoda)... Prostě to beru z pohledu Katky, která ten zápas ztratila.
Reagovat
blixa
Já bych řekl že spíš průser od obou ;-)
Reagovat
Fanda67
Ted to hodnoceni beru, TB ve třetím setu je už loterie. Zda se ze Katka je ještě nepředvídatelnějsi než petra a kardiakum by měli fandit katce zakázat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem přál Siniakové , vzhledem AO ted už asi nenebere body aby se vyhla kvaldě :(
Takže Siniakovou asi na AO neuvidíme .
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by nemohla zvládnout kvalifikaci? V letošním roce to byl jediný grandslam, na který ji zvládla...
Reagovat
smazaný uživatel
Můj názor je taký dostat se ze 118 místa na 100 místo je lehčí jak projít kvalifikací .
Neříkám , že je o 18míst postoupit nějaký lehký je to dost těžký , ale takhle si myslím , že by to šlo lépe .
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo, s tím souhlasím.
Reagovat
tommr
Katka ted bude body spíš ztrácet, protože toho do konce roku hodně obhajuje. Tento týden obhajovala 50 bodů za lonskej titul z turnaje v Budapešti a protože uhrála jen 18 bodů za kvaldu tak příjde o 32 bodů ... :(
Reagovat
EllNino
Achjo, tak tenhle divokej zápas naštěstí skončil :D ...Katko neva, i ta kvalda zvádnutá je velice dobrá, výhry nad Zanevskou, Larsson a Terkou taky cenné, tak si myslím, že dneska to rozhodně hratelné bylo, ale Klára pak byla trpělivější, přeci jenom už zkušenostmi překypuje, ale docela mě udivuje, že zrovna dneska se psychicky nesložila, ikdyž vlastně málem jo, kdybys jí tim 12. gemem nepomohla :/ ...No nic, teď do Moskvy, skoro domácí prostředí :)
Reagovat
tommr
ale bude tam ještě větší konkurence než v Linci. Žádný zázraky proto od Katky nečekám ... :)
Reagovat
EllNino
ale notak :) určitě jí to tam prospěje
Reagovat
Fandina
Klárce gratulka. Konečně zase vyhrála. A co se týká Katky, tak to chce trochu víc na kurtu přemýšlet a také to bude dobré. Rány má celkem solidní a je to bojovnice. Tak uvidíme. Gratulka Klárce, zkušenost vyhrála i když tam zase byly slzy na krajíčku a ksichtíčky. To už se asi nezmění. Tak držím palce do dalšího kola. Klárko ... pojď pojď pojď!
Reagovat
blixa
No vidíš Kárko že to jde ! Tos to musela tak protahovat ? No já vím, chtěla si, abychom si tě užili, viď :D
Reagovat
aligo
Dopadlo to jak to dopadnou mělo :) jsem spokojený :)
Reagovat
kada.tom
No tak ale jako ani jedna si nezasloužila postoupit dál. Co tam obě předváděly - katastrofa. Erakovic si Kláru podá. Katky je mi líto, ale za to jak se chová ... no asi nebude mezi mými oblíbenkyněmi.
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho Katka asi neusne, že nebude mezi tvými oblíbenkyněmi. :D BTW: Vika dřív taky divočila. :)
Reagovat
kada.tom
tak mně je vcelku jedno jestli usne nebo ne :-D a Vika taky řádila a občas taky řádí, ale přeci jen dneska to Katka dost přeháněla, zdá se mi ...
Reagovat
VlS
Monty, můžeš mi říct, čím je ti sympatická? Já tam vidím vzteklýho, nevychovanýho fracka, kterej by potřeboval přehnout přez koleno a nasekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, chování na kurtu je jedna věc a člověka podle toho rozhodně nesoudím. Katka mi třeba v rozhovorech připadá jako sympatická a milá holka. Pracuje na sobě, má pokoru, inspiruje se u světových hráček apod. Kontakt s fanoušky má taky velmi dobrý. Když k tomu ještě přidám, že se mi jako holka hodně líbí (rozhodně to není žádná tuctovka :)) a tenisově to je obrovská bojovnice (někdy ji asi sráží horší koncentrace a nezkušenost, ale to se snad časem zlepší), tak není co řešit. :)

Jinak s Katkou mám jako divák taky živou zkušenost (dokonce dvakrát), což ty asi říct nemůžeš. Už jsem tady psal, že když hrála letos na Spartě proti Krunic, tak si klidně mezi gemy přátelsky povídala s rozhodčím. No a největší sranda byla, když Katka ztratila tlumítko a ten rozhodčí (takový mladý kluk a byl to Čech) se jí zeptal: "Máš ho?" Katka ho našla, jak se válelo po antuce a pobaveně mu odpověděla, že jo. :D Prostě Katka je milá slečna, což ti potvrdí i EllNino, který měl tu čest si s ní zapinkat. :)
Reagovat
George_Renel
Plný souhlas. Je třeba s tím něco dělat. Jinak to skončí jako u Fogniniho. Nejdříve vztekání, pak nadávky a nakonec fakáč. Stromek se má ohýbat dokud je mladý.
Reagovat
pockerface
to je to nevybouřené mládí :-).Až bude ve věku Kláry,tak bude třeba flegmouš :-). Vem si jak se v jejím věku choval Novak,Rafa,Roger,Andy,taky se vztekali jak pominutí.Ne vždy,ale občas ano.Nevím jestli si fanda Rogera,ale ten ve své knížce napsal,že mu trenér,když byl v juniorech řekl:jestli chceš vyhrávat a být No1,tak se musíš přestat vztekat.Vztekem nic nevyhraješ,a taky že jo.Přestal se vztekat a jaký je to šampion.Petra Kvitová je podle mě taky vysoko v žebříčku,protože je klidná hráčka a nevzteká se.Třeba Katka k tomu dojde,tímhle obdobím si asi prošla téměř každá hráčka/hráč.
Reagovat
PetaM
Je to psycho :D :D :D
Reagovat
Cico93
obe sa trárili ako pred popravou celý zapas:)
Reagovat
Cico93
tvárili
Reagovat
PetaM
Hrůza :D :D Ale člověk se občas dobře baví ...
Reagovat
pockerface
já vím,že na kdyby se nahraje,ale přece jenom,kdy si to Katka nenechala utéct v 1.setu za stavu 5:2,tak už mohlo být dávno vymalováno.Takhle to nakonec asi projede.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš naprostou pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, v tomhle zápase to je fakt nevýhoda... Tak to dej v tie-breaku, Katkoooo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je v hajzlu. :(
Reagovat
kada.tom
jasný, čistá hra - vůbec mě to nepřekvapuje :-DDD

každá ať postoupí která chce - od Mariny dostane nevýslovnej kotel :-D
Reagovat
blixa
Chjo, včera Terka psycho, dneska Klárka psycho ...
Reagovat
blixa
Ještě že Trotlička je taky psycho ..
Reagovat
kada.tom
a teď schválně jestli Katka doservíruje zápas :-D
podle mě ne a rozhodne loterie :-)
Reagovat
pockerface
škoda,že na Eurosportu dávají nezajímavou Pironkovovou,když zápas holek je daleko napínavější,tam se to přelévá sem a tam.
Reagovat
EllNino
Káťo, pojď to otočit, přece jednou ten servis udržet musíš ! :D ve 2. kole čeká hratelná Marina Erakovic ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čistou hrou na 5:5! :) Bude to ještě drama, ale psychická výhoda by měla být na straně Katky...
Reagovat
smazaný uživatel
A pojď dopodávat, Katko! :)
Reagovat
PetaM
To je strašně těžký fandit někomu, komu fandíš i ty :D :D :D
Reagovat
PetaM
Je to děsná prča ten zápas :D :D :D
Reagovat
EllNino
musí, ale moc tomu nevěřím :DDD
Reagovat
blixa
Je u Klárky podání výhoda, nebo nevýhoda ??!!
Reagovat
Cico93
trápenie:)
Reagovat
Patri.k
Siniaková umí parádní zkracováky, i když tenhle úder je podle mě zbytečný, protože většina hráčů to pokazí.
Reagovat
Patri.k
I když, teď si zkracovákem prohrála servis. Jsem to zakřikl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jí dneska vyšlo asi takových pět. Ale teď jí zrovna jeden nevyšel proti brejkbolu... Je to strašná škoda, že Katku málokdy podrží servis. Jinak na to má, tak snad ještě zabojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk! Tak teď už to na servisu musí vyjít...
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že mu fakt nezávidím... :D
Reagovat
Cico93
Večer pozdrav Anu Ivanovič:)
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict ze sedim kousek a poznavam starou dobrou Klaru..Vubec ji to nebavi, otravena jako prasa..Jeste zacit becet a je to navrat do 2008-2009.:)
Reagovat
Cico93
nám zamavaj do kamery
Reagovat
Roger_Federer
Ktery ocas ju tady ma nastarosti?, potrebuje psychiatra.;)
Reagovat
Cico93
ty!
Reagovat
Roger_Federer
jak me hraje turek?
Reagovat
Cico93
Ihnan? prehral 1 set.a prehra i zápas.
Reagovat
Cico93
a možno aj nie:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam už nic nepomůže, Klára je v tomhle ztracený případ, na stará (tenisová) kolena se už těžko něco změní. Ještě bych jí pár protrpěných sezón přál, ale asi se blíží konec...
Reagovat
Roger_Federer
jj, nadruhou stranu musim rict, ze diky Klare mam na par turnajich na co vzpominat..Jako kdyz sedite v hledisti a ozve se cesky" ku-rva co chces, se vy-ser ne."
Reagovat
Fandina
A kde sedíš? Já tam byla včera, tak to popiš.
Reagovat
Roger_Federer
Ja byl na tom turnaji 3x, takze i kdybych tam ted nesedel, tak tu halu v Linzi znam naspamet.
Reagovat
Fandina
Já myslela kde sedíš teď v tom okamžiku, nebo kam máš lístky?
Reagovat
Roger_Federer
Box. listky(vip, vysacku) mam od kamarada ktery pracuje pro jednu Evropskou sazkovku a je tady tez..Rad by ta poznal:)
Reagovat
Fandina
Díky za info, ale nemám zájem se s tebou ani tvými známými setkávat, není důvod. To by si se musel ke mně chovat jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Katko no tak to zvládneš
Reagovat
blixa
Tak Klárko, konec srandy, dej se do toho ! Přece s tou trotličkou neprohraješ ?!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Trotličkou? To kdybych tady napsal o Petře nebo Lucce (což nenapíšu), tak bych dostal šílenýho čouda... :D
Reagovat
blixa
To je stejný, jako když, FulnekUltras říká Petře Bumbrlíčku ;-) Prostě takové milé oslovení. Což ty nikdy nepochopíš :D
Reagovat
PetaM
Bumbrlíček je supér! :D
Reagovat
blixa
No dyk jo ! Jenže nazvat nějakou Montyho favoritku nějakou podobnou vtipnou přezdívkou, tak se pomine :D Já myslím že Katce bude Trotlíček slušet ;-)
Reagovat
PetaM
Já si nejdříve myslel, že je to nadávka, ale pak jsem to viděl v kontextu a úplně pohoda :D :D Docela jsem si to i oblíbil :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě by slušelo, kdyby tě Katka flákla raketou po hlavě (možná by se ti aspoň rozsvítilo)... :D
http://slovnik.seznam.cz/de-cz/word/?q=Trottel&id=3i9Omn6If00=
Reagovat
blixa
Já německy neumím, takže pro mě Trotlíček :D V češtině to má stejně už širší a trochu posunutý význam.
Reagovat
VlS
Neměla by ta Kača hrát v náhubku?
Reagovat
kada.tom
tak jsem se podíval na dva gamy zápasu Kláry s Katkou ... a hnus - jedný je to jedno a druhá se tam vzteká až to hezký není :-/

ale fandím Kláře, lepší ty její otrávený obličeje jak agresivní máchání raketou
Reagovat
PetaM
Ty naše holky jsou fakt vtipné :D :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
Patri.k
české holky jsou hodně soutěživé, taky díky tomu jich máme tolik ve stovce, soutěživost je potřeba.
Reagovat
smazaný uživatel
Dotáhnout set při vlastním podání je sice v podání Katky strašný porod, ale tentokrát to zvládla! :) Pokud bude soustředěná, tak ten zápas určitě může vyhrát. Jinak doufám, že Katka je v pohodě, protože teď ji protahuje fyzioterapeutka...
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Katka srovnala na 1:1 na sety. Jen tak dál Katko
Reagovat
gedzitka
5:1 a servis odevzdaný čistou hrou. Neviděli jsme to už dneska náhodou?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka má znova break jako v 1. setu, tak snad tenhle set už dotáhne! :-)) A pak ještě ten 3. set by taky mohla když tak! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skóre 4:1 vypadá nadějně, ale to 5:2 vypadalo taky... Já se teď obávám, že se Klára zase vypovídá trenérovi a začne hrát líp. :D
Reagovat
gedzitka
Kdyby teoreticky Jankovičová vyhrála Tianjin, zůstane jí ta divoká karta nebo ji můžou dát někomu jinému?
Reagovat
smazaný uživatel
Můžou ji dát někomu jinému. Stalo se to už v případě Any (v roce 2010), která vyhrála Linec.
Reagovat
smazaný uživatel
No původně jsem měl připravené úplně jiné hodnocení 1. set... Katka sice v úvodu ztratila servis, ale pak urvala brejk na 2:2 a potom byla lepší hráčkou. Tenis to sice moc pohledný nebyl, ale Katka hrála líp, dala několik pěkných dropshotů a připadalo mi, že má Kláru dobře přečtenou (však se taky znají ze Sparty). Co se dělo potom, to nechápu. Dva gemy na servisu od Katky úplně odevzdané... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No a mizérie na servisu pokračuje i na začátku 2. setu... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Rebrejk! Tak aspoň něco... :)
Reagovat
Fanda67
Myslíš že hodnocení prvního setu je objektivní?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, jestli chtít objektivitu po fanouškovi jedné ze zúčastněných hráček není trochu kravina. :D Ale takhle jsem to viděl a podle mě to celkem odpovídá...
Reagovat
Fanda67
Víš co jsi teď vlastně napsal?
Reagovat
gedzitka
:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
A co jako? Vidím to z pohledu fanouška Katky, ale že byla od stavu 2:2 do stavu 5:2 lepší hráčkou, to snad uznají i ostatní...
Reagovat
Fanda67
monty
Napsal jsi že jako fanoušek jedné z hráček nemůžeš být objektivní a protože tu komentuješ takřka výhradně zápasy tvých favoritek , tak vlastně nemůžeš být objektivní nikdy :)
K tomu zápasu - kdyby jsi na konec napsal že se klára na konci prvního setu zlepšila tak bych to bral
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, asi se trochu zlepšila. Ale na returnu se teda moc snažit nemusela, když Katka dala za stavu 5:5 tři dvojchyby v jednom gemu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten konec setu se Katce moc nepovedl.. :-/ Škoda, měla to hodně dobře rozehrané.. Tak snad to ještě otočí!
Reagovat
gedzitka
Z 5:2 na 5:7, jo? No tak to se Katce povedlo...v těch otrávených výrazech zdatně konkuruje Kláře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímvás nevíte jestli není někde uvedeno o kolik es prohrává Plíšková nad Serenou ?
Reagovat
VlS
Ke konci minulého týdne o 30. Je to na webu WTA, záložka scores and statistics a nemám v hlavě podzáložku, proklikej si to. Data jsou aktualizována 1x za týden v pondělí za předchozí týden.
Romane, trochu iniciativy a hledat.
Jinak dlouhodobé statistiky a přehledy doporučuji www.coretennis.net
Reagovat
smazaný uživatel
Díky , omlouvám se já totiž ted nemám mnoho času tak proto jsem rád když mi to pošlete.
Reagovat
Frick
Přemýšlím....

Á!

Pojď Kláro, dej tu Montyho děfku!
Reagovat
blixa
.... děvenka moje starostlivá ! Děvka !!! .. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez, sešívko. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Počítal jsem dobře, že v tom jedenáctém gemu dala tři dvojchyby? :( To snad není pravda. Přitom to měla tak dobře rozehrané a byla na kurtu lepší hráčkou...
Reagovat
gedzitka
Ale ten konec je hrůzostrašnej...
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že Katka je ještě mladá a nezkušená, ale tohle prostě nechápu. Úplně to Kláře darovala... :(
Reagovat
gedzitka
Teda pro Katku s Klárou měli v Linzi postavit speciální kurt, za čtyřicet minut hry stav 3:2 v prvním setu, to je tak, když se potkají dvě "servismanky" :-)
Reagovat
tommr
já se na to při nejlepší vůli nemůžu koukat - pořád při tom usínám ... :)
Reagovat
blixa
No nedá se, to radši pracuju, je to o něco zábavnější :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))) tak tak tak ... válím se smíchy
Reagovat
gedzitka
Taky na to koukám jen místy...už jsem viděla záživnější tenis :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka na to má! :)
Reagovat
Fandina
Hraje moc dobře, hezky se pohkládá do FH a dobře pohybuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ale za stavu 5:3 Katka doslova odevzdala servis. :( Jinak ona se pokládá do všech úderů a dává do toho obrovské úsilí, což se mi na ní líbí. :)
Reagovat
rib
jj, promrhala šanci. Ale je to ještě mládě, tak se může ještě učit soustředění
Reagovat
Fanda67
monty
teď budu asi trochu trapnej, ale nedívej se na druhý set, a uvidíš jak to Katce půjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, jsi trapnej. :D
Reagovat
Fandina
Já myslím, že není trapnej, protože na to sám upozornil, že nechce být trapnej, spíš je slušný.
Reagovat
blixa
A co že na to má ?
Reagovat
rib
to asi má, ale soustředění na klíčové momenty se bude ještě muset naučit... Prostě samo to nepůjde, Katko :-)))
Reagovat
blixa
Reagovat
rib
jo to bejvávaly časy :-), pamatuju! Bony jsem měla za dolary od tetičky z Kanady :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčka měsíce - nominace: Ana, Petra, Masha

http://www.wtatennis.com/news/article/4197252/title/vote-september-player-of-the-month

-> hlas pro Petru ;)

Vycházející hvězda - nominace: Genie, Garbine, Elina

http://www.wtatennis.com/news/article/4197256/title/vote-september-rising-star-of-the-month

-> Dala jsem Elinu, ale podle mě by měla být v nominaci Karolína Plíšková...

Úder(výměna) měsíce - nominace: Zhang Shuai, Ana, Alize, Caro, Petra

http://www.wtatennis.com/news/article/4196287/title/vote-september-shot-of-the-month

-> hlasovala jsem pro Petru, ale pochybuju, že to vyhraje :)
Reagovat
aligo
nevím co ve vycházející hvězdě dělá Genie? tak už je vyšlá...
Reagovat
blixa
No, koukal jsem na hráčku měsíce, a když vidím v diskusi ty kvanta orgastických výkřiků pro Marfušku, tak je to asi jasný. Jen sem tam nějaký racionální člověk napíše , že dvě finále a z toho jedno vítězné je víc, než má Marfuša ale to je hrstka mezi těmi iracionálními orgastiky. Co na tý jekně všici mají, nechápu. Kdyby volili Aničku, protože ta je fakt krásná, budiž, pochopím, ale po tý si taky skoro nikdo nevzdechne.
Reagovat
aligo
konečné slovo má ale komise... už se to párkrát psalo že hlasování je jen orientační...
Reagovat
blixa
No já vím, ale když budou mít výsledek v poměru 80:15:5, tak nepudou proti davům.
Reagovat
aligo
kdyby se to mělo brát objektivně tak je jasným vítězem Petra... nikdo nehrál jako ona...
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčka měsíce - jeden hlas pro Mashu, jeden hlas pro Anu.
Úder měsíce - jeden hlas pro Anu, jeden hlas pro Caro.
:)))
Reagovat
blixa
Fixluješ !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych fixloval? Máš mít taky možnost hlasovat z více IP adres... :D
Reagovat
blixa
Mám, ale to je podvod ! :-P Ty "rytíři" ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podvod to není. Počítají se IP adresy, ne lidi. :D
Reagovat
blixa
Podvod to je, dobře to víš, a ještě to hloupě obhajuješ. To si mě tedy hodně zklamal.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, je to prostě udělané tak, že z každého kompu ti to povolí jeden hlas. Tak proč toho nevyužít, když mám v těch anketách dvě favoritky? :) Kdybych tam měl jednu, tak hlasuju jenom jednou. Kdyby žádnou, nehlasuju vůbec... Nikomu jsem prostě nedal víc než jeden hlas.
Reagovat
blixa
Já vím , že je to tak udělané, ono to dost dobře ani jinak udělat nejde. Princip ale je ten, že jeden člověk má hlasovat jednou. Obejít se dá téměř cokoliv, pokud ti to připadá fér. Mě teda nepřipadá.
Reagovat
George_Renel
To není o principu,to je o morálce a etice.
Reagovat
PetaM
Velice neobjektivní a sprosté. Ale co od tebe čekat. Hlasuje se o hráčku měsíce, ne o hráčku, nad kterou si nejčastěji vyhoníš.
Opravdu trapné a neobjektivní. Tohle jsem od tebe nečekal. Vím, komu fandíš, ale že jsi sketa, to ne.
Reagovat
aligo
já to od něj přesně čekal... nic jiného....
Reagovat
PetaM
Jako sorry, ale každý normální člověk hlasuje pro hráčku měsíce podle toho, kolik toho uhrála daný měsíc. Sympatie v tomhle ohledu prostě musí jít stranou. Jinak jsou takové ankety absolutně na nic.

Já jsem každý měsíc hlasoval pro tu hráčku, která si to ten daný měsíc zasloužila (až už počtem získaných bodů, nebo triumfů = což je většinou to samé). A podotýkám, že jsem hlasoval i pro Mášenu, když vyhrála FO - abyste mi neřekli, že jsem zaujatý ... ;)
Reagovat
blixa
Ano, 3x FUJ Montymu !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, že tady sis z toho dělal srandu a dneska jsi nějaký nas*aný... :D
http://www.tenisportal.cz/zpravy/hlavackova-finale-v-bad-gasteinu-nezopakuje-smitkova-neustala-zaver-proti-obhajkyni-titulu-14595/

Ano, jsem zaujatý, ale v takových anketách to považuju za normální (už jsem to vysvětloval v té staré diskusi)... A když jsem taková sketa, proč mě teda sleduješ na Twitteru a bavíš se tady se mnou? :D
Reagovat
PetaM
Protože doteď jsi nebyl :D

Na druhou stranu ... Aspoň, že to rozhoduje někdo jiný a ne hlasy :D I když i na ty se zřejmě bere nějaký ohled ...
Reagovat
smazaný uživatel
No ale vždyť jsem tehdy udělal to samé, a to jsi tak nevyšiloval... :D
Reagovat
PetaM
Poslední dobou už si na to dávám pozor :D

Jakože nejenom u tebe :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych ti dal na Twitteru unfollow, tak se nediv... :D
Reagovat
PetaM
A to je co? :D :D Já ho ještě tak moc neznám :D :D Jakože už mě nebudeš sledovat, nebo tak? :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo (a kdyby ses ptal za co, tak za to "vyhonění"). :D No a ještě tě tady mám mezi zvýrazněnými diskutéry... Člověče, jak ty to děláš? :D
Reagovat
PetaM
Hele hele, nedělej :D :D Nejsi svatoušek :D

Ty jo, fakt? Já jsem si jednu dobu myslel, že v ignoru :D Ale chápu tě, tak skvělého diskutéra přece nemůžeš mít nezvýrazněného :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
V ignoru jsem tě nikdy neměl a považoval jsem tě tady za jednoho z nejrozumnějších Kvitovců. Sice nějaké kecy proti Mashe se mi nelíbily, ale nevím proč, u tebe jsem to vždycky nějak překousl a bral docela s humorem... Ale po tomhle pěkně poputuješ. Už jsem si tě zablokoval na Twitteru, takže mě nemůžeš sledovat ani ty. :D
Reagovat
PetaM
Takže už jsem v ignoru i tady? :D :D :D Monty, ty jsi nejlepší :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tady už ignor nepoužívám. Akorát poputuješ ze zvýrazněných, takže nic zásadního... :D
Reagovat
PetaM
Hm, zase tak nejlepší teda nejsi :D :D

Dát si mě pryč ze zvýrazněných :D Jsi posral kámo :D :D Však počkej :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jestli mě ještě napadne dát si do zvýrazněných nějakého Kvitovce, tak si radši dám facku. :D Čest výjimkám jako je Markét (PetraFans). :)
Reagovat
blixa
Dej si tam všechny a můžeš se klidně vlastnoručně umlátit :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takovou radost ti neudělám. :D
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D
Reagovat
PetaM
Vím, kdo je Markét :D

Nevím, co ti vadí, akorát jsem řekl pravdu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
V čem jsi jako řekl pravdu? To mi nějak uniká... :D
Reagovat
PetaM
V tom, kvůli čeho sis mě smazal z Twitteru :D :D Ale chápu, že takhle veřejně je to těžké přidat :D :D

Samozřejmě jsem to nemyslel jako fyzicky, ale duševně :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti dám duševně. :D Už jsi smazanej a žádná škoda to není. Stejně tam chodíš jenom občas a nepíšeš nic moc zajímavého. No a třeba tě takhle aspoň donutím, aby sis přidal Anu a Caro. :D
Reagovat
PetaM
Nepíšu, ale sdílím super věci! :D :D

Mně nejde o Twitter, ale tady o tenhle web! :D :D
Reagovat
VlS
Monty fuj, hlasovat víckrát je čuňárna
Reagovat
smazaný uživatel
Ať je to třeba bejkárna, ale podpořil jsem všechny moje oblíbené hráčky. O to mi jde. :D Jinak tě můžu uklidnit, že do těchto anket hlasuju velmi nepravidelně. Jenom když si toho zrovna všimnu na webu WTA. :)
Reagovat
VlS
No, tak jestli stejně uvažují a jednají všichni fandové marie, tak není divu, že má taková čísla
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně Petra byla dvakrát ve finále. Ana sice vyhrála Tokio ale ve Wuhanu vypadla v 1.kole a potom SF v Pekingu a Marfuša Osmifinále ve Wuhanu a vítěztví v Pekingu. Petra je jednoznačně nejlepší proto jestli nebude Petra hráčka měsíce tak at jde WTA do pr.dele
Reagovat
smazaný uživatel
Takže já jsem hlasoval takhle
1/Petra
2/Svitolina
3/Wozniacki
Reagovat
Michaelus
Pro mě jasné:
1.Petra - ani nemůže být jinak
2.Elina - ukázala svůj potenciál, ale uvažoval jsem i o Garbine
3.Zhang - ten volej mě prostě uchvátil ;-)
Reagovat
Frick
by si měla poradit, ať to bude Bertens či Bartel a poté repete s Anou? :o) To by byl pěkný zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi, z jakou lehkostí tam ty plocháče sází. Většina hráček se snaží hrát útočně, perou to ze všech sil, ale Kája to má prostě v sobě.. když se k tomu připočte parádní servis. No příští rok by ta dvacítka mohla klapnout.
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě pro hráčku jejího vzrůstu je to jednodušší.. naopak bude vždycky limitovaná pohybově, ale prostor pro zlepšení tam určitě je, je ještě mladá. No sem zvědavý :-)
Reagovat
George_Renel
tímto vítězstvím také predskočila v žebříčku Baru. Troufám si říci, že definitivně.
Reagovat
tommr
jj kdo sledoval včerejší zápas Báry a dnešní zápas Karolíny tak musí jasně vidět, že Karolína má mnohem větší potenciál a už ted je lepší než Bára ... :)
Reagovat
Fandina
super hra dneska. A hezký zápas od obou, Flipkens také hrála dobře a gratulka Káje. A samozřejmě moc držím palce i do debla s Týnou.
Reagovat
tommr
tak Karolína to zvládla když třetí mečbol proměnila krásným winnerem ...
Dnešní výhra nad Flipkensovou je už její padesátá v týto sezóně (pro srovnání - Petra vyhrála 40 zápasů) ...
Reagovat
tommr
Karolína bude podávat na zápas. Zatím byla na servisu suverénní a poslední dvě hry na podání dokonce získala bez ztráty míčku ...
Reagovat
pepin
Tak tak koukám a nabývám přesvědčení, že by ta naše Petra potřebovala ten servis Karolíny, zatím tedy paráda.
Reagovat
tommr
hlavně doufám, že se Petra dneska dívala jak se má proti Flipkensový hrát. Petra má s Flipkensovou bilanci 1:3 ...
Reagovat
tommr
napodruhé už Karolína stav 40:0 při podání soupeřky využila (Flipkensová jí pomohla DF) a má první brejk ve druhým setu ... :)
Reagovat
Cico93
odohrala neaka tenistka tuto sezonu viac zápasov ako Karolina? zdá sa mi, že hra skoro každý týždeň:)
Reagovat
mrafe
podívej se na wta Karolína 27 a nejvíce je 28 Mladenovič a KUDRYAVTSEVA
http://www.wtatennis.com/road-singles-leaderboard
Reagovat
mrafe
sorry to je počet turnajů, ne zápasů, budu se muset vrátit do první třídy
Reagovat
pepin
Tak jen aby ji to vydrželo, ted již také vede tak doufejme, že to dopodává.
Reagovat
Fandina
A teď 5:3. Hezky hraje, pohodově a přitom účelově. Dneska super.
Reagovat
tommr
Flipkensová na začátku druhýho setu trochu přidala. Karolínu čeká ještě spousta práce ...
Reagovat
Fandina
Kája s Flipkens v Linci live na Eurosportu. První se vyhrála, tak ještě jeden Kájo ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
tommr
škoda, že Karolína nevyužila ty 3 BP za stavu 40:0 v první hře druhýho setu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína hraje zatím moc pěkně. Moc by mě ani nepřekvapilo, kdyby se stala příští rok českou dvojkou..
Reagovat
tommr
jj v prvním setu byla Karolína jasně lepší. Flipkensová mi zatím nepřipadá tak nebezpečná jako obvykle ... :)
Reagovat
pockerface
pokud jí vydrží forma a přes zimu zapracuje na tom,aby herně,fyzicky a psychicky vydržela celou sezonu,tak se o to druhé místo české dvojky bude určitě přetahovat s Lucií.Taky tipuji,že by mohla být v top15.
Reagovat
Frick
To by zřejmě znamenalo stagnaci Lucky. Takže, Karolíně přeji pobyt na hranici TOP 20 a Lucce o jeden řád míst výše...
Reagovat
George_Renel
Vzkaz pro Pálu? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dvouhry Petra a Lucka, čtyřhra Plíščata ... ideaální podle mě
Reagovat
aligo
plíščata? neřekl bych že jsou na to psychicky zralé...
Reagovat
Frick
Začíná to bejt dilema mezi Bárou a Karolínou.

Jako rezervní singlistku bych nyní asi ukázal na Karolínu. Jako debl se ovšem jeví lépe dvojice Andrea-Bára. Pochopitelně by i šlo Andrea-Lucka, ale aby zase hrála Lucka singla i debla?! Taky by teoreticky připadalo do úvahy nasadit na Petko nebo Angie Karolínu a Lucku pošetřit do debla.

Nicméně si myslim, že s Němkama to bude lehčí práce a po třech singlech může bejt klidně hotovo.

Myslim, že kurz 1,72 na naše holky má hodně velkou hodnotu.
Reagovat
blixa
Zajímavý debl by mohl být Karolína-Andrea, jenže holky spolu asi nikdy nehrály a to je blbě. Ovšem při představě, že nastupujou Plíščata do rozhodujícího zápasu finále, aniž by ve FED Cupu sehrály jediný zápas, tak je mi za ně špatně. Nevím, nechtěl bych být Pálou :D
Reagovat
VlS
udělal bych to taky tak
Reagovat
Frick
Plíščata jsou do debla nesmysl. Možná časem nebo kdyby nebyla k dispozici kupa jiných hráček.
Reagovat
Cico93
Reagovat
VlS
To tady bylo už minulej týden, to jsou holt ty absence tady.
Reagovat
Cico93
:) prepač
Reagovat
gigin
Reagovat
Cico93
Reagovat
blixa
Musím říct, že Elina to zvládá podstatně lépe ! :D
Reagovat
VlS
No konečně, abych začal jásat, tak je potřeba výhru ještě aspoň 2x zopakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Přes Soranu má určitě šanci přejít, ta se poslední dobou taky docela trápí.
Reagovat
VlS
No právě
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděl, ale očekával jsem vítězství Monči. :( Jak ztratila ten náskok dvou brejků, tak už to asi bylo v háji... Je fakt, že Andrejka se zvedá a Monča neměla asijskou šňůru nějak oslnivou. Jak Monča uvedla na Twitteru, měl by to být její poslední turnaj v tomto roce. Takže mě mrzí, že je ten konec takový...

Ale možná si ještě Monča zahraje v Singapuru na TM! :) Jestli se ptáte, jak je to možné, tak probíhalo hlasování a čtyři z vycházejících hvězd WTA si tam zahrají. Měly by to být dva zápasy podle toho, z které oblasti hráčka pochází (Asia Pacific, Rest of World). Co jsem viděl průběžné výsledky, tak ze "zbytku světa" Monča v hlasování vedla (také na tom mám malý podíl :)) před Belindou Bencic.
http://www.wtafinals.com/Rising-Star-Poll
Reagovat
Cico93
Trochu mimo tenis, ale vydržal niekde Franz Straka dlhšie ako polroka?;(
Reagovat
George_Renel
Samozřejmě, třeba v Teplicích.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ve Wuppertalu a Teplicích. :D
http://cs.wikipedia.org/wiki/Franti%C5%A1ek_Straka

Jeho působení v Teplicích si nepamatuju až tak dobře. Zaprvé to bylo dávno a zadruhé fandím Teplicím, ale relativně krátkou dobu (druhou sezonu). :) Ale trochu si vzpomínám, že se dostal s Teplicemi do tehdejšího poháru UEFA a tenkrát z toho byl docela velký úspěch. Teplice vyřadily Kaiserslautern a Feyenoord, až potom vypadly s Celticem. Matně si vzpomínám, jak ve zprávách ukazovaly ty davy skotských fanoušků, které přijely do Teplic... :)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Poh%C3%A1r_UEFA_2003/04

Teplice byly snad jeho jediným angažmá, odkud ho nevyhodili. Potom mu totiž dala nabídku Sparta, kterou jako sparťanský srdcař (pořád se za něj považuje :D) nemohl odmítnout. Tehdy Sparta dokonce hrála LM. V české lize měla pod jeho vedením po podzimu slušný náskok, jenže pak prohrála v Lyonu 0:5 a Křetínský (majitel Sparty) se rozhodl Straku vyhodit a nahradit ho Hřebíkem. Straka z toho byl hodně smutný, že ho aspoň nenechal dokončit tu sezonu, kterou měl rozjetou na titul (který taky nakonec získali). Pamatuju si, že sparťanští fanoušci tehdy na zápasech doslova demonstrovali proti Hřebíkovi a nemohli Křetínskému odpustit, že vyhodil Straku, který byl jejich modlou. Straka taky tehdy prohlásil, že se do Sparty jednou vrátí a fanoušci dokonce udělali takový transparent (viz foto)... Jenže místo toho po několika nepříliš úspěšných angažmá (nikde nevydržel moc dlouho) vzal 7 let od svého působení ve Spartě nabídku Slavie. Takže spousta sparťanů už v něm přestala vidět modlu, stal se zrádcem a tím, jehož jméno se nesmí vyslovit. :D
https://pbs.twimg.com/media/BzQcce6CMAAzv71.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak už se Franz asi nezbaví té nálepky trenéra "motivátora", který po svém příchodu do klubu tým zvedne, ale dlouhodobá a koncepční práce u něj nefunguje. Je to prostě ideální trenér pro mužstva bojující o záchranu. :D No a takovou zajímavostí ještě je, že Straka je jediným trenérem, který má v české reprezentaci stoprocentní úspěšnost (před jmenováním nového trenéra totiž odkoučoval jeden přátelák proti Maltě, který Češi vyhráli 1:0). :D
Reagovat
Cico93
Mne ho aj bolo ľúto včera, keď bol v športe. Ano on mal zodpovednosť za vysledky Slovana, ale tam je problem inde si myslim. A už keď ich dostal do tej Europskej ligy tak ho mohli tam už nechať aspoň do konca zakladnej časti (Slovan aj tak nemá šancu na postup), ale je pravda, že Slovan už fakt bol poriadne mimo posledne týždne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se těm ligovým výsledkům Slovanu taky hodně divil... Je fakt, že vaši ligu nesleduju, ale co všude čtu, tak Slovan by měl mít o třídu lepší kádr než ostatní týmy. Asi ty dvě soutěže najednou prostě nezvládají a taky prý mají hodně zraněných...
Reagovat
Cico93
asi to bude tým no, ale tak aspoň do toho zápasu so Spartou mu ešte mohli dať šancu (tj o 3 týždne)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se na to těšil. Teď už to bohužel nebude tak pikantní, ale přesto federální derby určitě náboj mít bude...
Reagovat
Cico93
a na Sparte tam by ten zápas mohol byť s Franzom zaujímavý:) fakt veľká škoda, že tam nevydržal..((
Reagovat
Frick
Jo, Franz, to byla sranda....
https://www.youtube.com/watch?v=ZPLbrxCzIY4
Reagovat
Cico93
smutne:(
Reagovat
smazaný uživatel
Já si pamatuju Strakovu slávistickou premiéru na Žižkově, jak Viktorka vyhrála 1:0 (gólem Kalivody) a fanoušci Slavie udělali děkovačku jedinému Kalivodovi jako svému bývalému hráči... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=7141267462113
Reagovat
Frick
http://youtu.be/V-Pix_da0Aw?t=4m46s
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace! Pro Andy je škoda, že sezona už skoro končí. Snad se ji ale příští rok začne víc dařit už od začátku. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist