Hlaváčková vytvoří na turnajích v Americe pár s Niculescuovou

28. 2. 2018, 10:43
Aktuality 22
Andrea Sestini Hlaváčková vytvoří na březnových turnajích ve Spojených státech amerických deblovou dvojici s Monicou Niculescuovou z Rumunska. Po nedávném rozchodu se světovou jedničkou Latishou Chan z Tchaj-wanu se spolu dohodly na dočasné spolupráci na akcích v Indian Wells a Miami.
Profily hráčů
Andrea Hlaváčková

Rumunka už prý Hlaváčkovou oslovila v závěru minulé sezony, česká tenistka se ale po konci úspěšné spolupráce s Maďarkou Tímeou Babosovou domluvila na novou sezonu s Latishou Chan. "Bylo štěstí, že nebyla s nikým domluvená a byla takto last minute volná. Díky postavení nás obou v žebříčku WTA budeme i relativně vysoko nasazené," citoval Hlaváčkovou server sport.cz.

Jednatřicetiletá Hlaváčková, aktuální šestka ve světovém deblovém žebříčku, odehrála s Latishou Chan pět turnajů. V polovině ledna hrály finále v Sydney a na Australian Open došly do čtvrtfinále. S Babosovou předtím získaly pět trofejí včetně triumfu na Turnaji mistryň v Singapuru.

Hlaváčková ve čtyřhře vyhrála v roce 2011 Roland Garros a o dva roky později US Open po boku krajanky Lucie Hradecké. Společně také získaly na olympiádě v Londýně 2012 stříbro. Celkem má česká hráčka na kontě 25 deblových titulů. Niculescuové patří v žebříčku čtyřhry 72. místo a vyhrála osm turnajů, z toho dva s Klárou Koukalovou.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

22
Přidat komentář
FulnekUltras
to snad těch pár březnových dnů se sládkovou vydrží bez úhony...
Reagovat
Enterprise
Zdravím. Nedíval se někdo na nějaké zápasy Chan s Hlaváčkovou ? Docela by mne zajímal pohled nezaujaté osoby na důvody, proč jím to nefungovalo ?
Reagovat
EllNino
Latisha si nezvykla na bekhendovou pozici
Reagovat
Enterprise
Jasně tohle je oficiální důvod, ale mně píše zajímá pohled někoho, kdo jejich zápasy viděl. Protože jestli si dobře pamatuji, tak Latisha pár let zpátky hrála na backhandu.
Reagovat
aligo
a hlavně, mě přijde že i má lepší BH
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
tommr
jj to je jen zástupnej důvod. Ve skutečnosti jde o to, že jim to spolu moc nešlo a to hlavně proto, že obě momentálně hrajou hodně pod svoje možnosti. Chanová navíc upřednostnuje hraní se svojí mladší sestrou se kterou se letos chystá na nějaký asijský hry (přesnej název si nepamatuju), který jsou pro ně hodně důležitý ...
Reagovat
Fandina
Já se dívala na její poslední mač s Chan přímo v Dubaji a také syn a manžel. Ale jen na první set, ten v pohodě proti Rosolska Spears vyhrály, takže jsme odešli na centr kurt a pak mě mrzelo, že zápas prohrály.
Reagovat
Fandina
Tam se mi zdálo, že Andrejka byla trochu horší než Chan, ale vždycky, když šlo do tuhého, tak game dotahly a vyhrály set s přehledem.
Reagovat
tommr
mohla dopadnout i hůř. Uprostřed sezóny se vhodný partnerky hledají velice těžko. Niculescu je dobrá deblistka a s Andreou by jim to mohlo klapat, protože se s Andreou spíš domluví než Chanová, která od Hingisový převzala hvězdný manýry ...
Reagovat
Torn
Mám dotaz, netušíš, proč tu někteří Andreu furt hejtují, že nic neumí a jen se přicucne na lepší hráčky? Mi nepříjde špatná nebo já nevim, jako upřímně vždycky mi byla sympatičtější než její spoluhráčky, ať tu byla Lucka, Babos nebo kdokoliv jiný.
Reagovat
blixa
Co jsem si všiml, tak ji hejtujou samí dementi, takže proč se divit.
Reagovat
aligo
a začalo to když poprvé opustila lucku
Reagovat
PetaM
Ále, poslední pán spravedlivý, nejmoudřejší, všude byl, všechno zná. Pokloňte se před slávou jeho génia.
Reagovat
blixa
Sice co nesnáším je devotnost poddaných, ale jako dobrý. Jen by ses mohl ještě plazit v prachu ;-)
Reagovat
PetaM
Tebe v poslední době musel kopnout kůň, protože tu poslední dobou meleš strašné stračky ... Už jsi horší, než Fricek ...
Reagovat
blixa
Čímpak jsem se do tebe trefil, že kvičíš jak píchnuté podsvinče ? :D
Reagovat
Kozoroh
3. místo - Martina Navrátilová
http://www.tennis.com/pro-game/2018/02/50-greatest-players-open-era-no-3-martina-navratilova/72421/

Její rekordy jsou ohromující - vyhrála 354 turnajů WTA (žádná jiná hráčka nemá nad 200), z toho 167 ve dvouhře a 177 ve čtyřhře (obojí je jejím prvenstvím). V ženské čtyřhře dosáhla impozantního počtu 31 grandslamů a kalendářního GS v roce 1984. V tom samém roce ho mohla získat i ve dvouhře, ale Helena Suková utnula Martině šňůru 6 vyhraných majorů v singlu v SF AO (AO bylo tehdy posledním majorem sezóny). Samozřejmě nezapomínám na Wimbledon, který ve dvouhře 9x opanovala, z toho 6x za sebou. Žádná jiná profi-tenistka neskloubila singlovou a deblovou dráhu tak dobře, jak Martina Navrátilová.
Reagovat
Dobry-den
tak se nám tu formuje nejsympatičtější deblový pár současnosti ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D stejně se i Monicaa na ní vysere
Reagovat
Nenela
Ja myslela, ze na Babos se vykaslala Andrea
Reagovat
rosm
to tezko, Babos hraje dvouhru ne Hlavackova.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist