Hopman Cup: Gasquet s Mladenovicovou uspěli proti Německu

2. 1. 2017, 07:35
Aktuality 17
Francouzské duo Richard Gasquet a Kristina Mladenovicová potvrdilo v prvním utkání skupiny A roli favorita. Německou dvojici Alexander Zverev a Andrea Petkovicová porazilo v závěrečné čtyřhře 4-2 a 4-1. V prvním utkání uspěla Petkovicová, o vyrovnání se postaral Gasquet. Vítěze určila smíšená čtyřhra. Ve večerním programu se na kurtu v duelu mezi Švýcarskem a Velkou Británií objeví Roger Federer.

Dnešní program Hopmanova poháru odstartoval premiérovým utkáním mezi favorizovanou Francií a Německem. V první dvouhře uspěla Andrea Petkovicová, jež za 70 minut smetla 6-2 6-1 Kristinu Mladenovicovou a Francouzku tak porazila popáté v řadě.

O vyrovnání skóre a udržení naděje na vítězství se zasloužil Richard Gasquet, který si poradil s devatenáctiletým německým talentem Alexanderem Zverevem.

Rozhodnout tak musela závěrečná smíšená čtyřhra, pro níž letos platí nová pravidla. Pořadatelé v ní uplatňují nový formát tzv. Fast4 Tennis. Hraje se tak pouze na čtyři vítězné gamy.

Ve čtyřhře uspěl Gasquet po boku vynikající deblistky Mladenovicové. Francouzi se tak dostávají do čela skupiny A. Večerní program obstará duel mezi Švýcarskem a Velkou Británií, v němž se poprvé od loňského Wimbledonu představí Roger Federer.

• HOPMAN CUP 2017 •
Perth, Austrálie, tv. povrch
pondělní výsledky (2. 1. 2017)
Skupina A
Francie - Německo 2-1
Mladenovicová (Fr.) - Petkovicová (Něm.) 2-6 1-6
Gasquet (Fr.) - A. Zverev (Něm.) 7-5 6-3
Gasquet/Mladenovicová (Fr.) - A. Zverev/Petkovicová (Něm.) 4-2 4-1

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

17
Přidat komentář
ipko
radosť sa na Rogera pozerať
Reagovat
Hector.Salamanca
tak tak. obzvlášť u toho drive voleje ze základní čáry jsem koukal jak puk.. ona je otázka, v jaký formě je evans, ale nezdárek to není a přijde mi, že roger hraje slušně z obou stran. občas nějaká chyba, ale celkově velmi slušný
Reagovat
ipko
servis iba 37% v 1.sete, to je veľmi zlé číslo.. ale vo výmenách nemá problém si vytvoriť tlak a na sieti výborný ako vždy..
Reagovat
Hector.Salamanca
ale drží ho, až na ten jeden gam nebyl nějak zásadně pod tlakem. on myslím v nějakým rozhovoru říkal, že dostat se do servisu mu po tý pauze šlo hodně špatně
Reagovat
Padme
Marně hledám na streamu jeho zápas. Oni to nikde nedávají? Děkuji ;)
Reagovat
Nola
Eurosport2
Reagovat
Padme
:)
Reagovat
dunphy
https://twitter.com/hopmancup/status/815833253395382274
Reagovat
EllNino
tenisty to akorát blbne ...
Reagovat
dunphy
To jo, máš pravdu, ale zas třeba tady je to takový roztomilý :) Jak se tomu i Asderaki usmívala :D
Reagovat
EllNino
to bylo pěkný, Asderaki je skvělá :)
Reagovat
EllNino
Myslím, že dneska jsou funkcionáři spokojeni ne, stejně tak jako televize :) ... zápasy krátké, mix za 39 minut ;) ....

Achjo, na výsledek 4:2 4:1 si fakt asi nezvyknu
Reagovat
smazaný uživatel
copak ty, ale hraci jsou prece vnitrne uplne jinak nastaveny a maji pocit, ze se stavem 4:1 nebo 4:2 by se dalo jeste v klidu pohnout... neprirozeny.. :-(
Reagovat
EllNino
přesně ... stejně tak to hraní s páskou
Reagovat
smazaný uživatel
aaaa, tu bych nejak zkousla, ale ten stereotyp v hlave jen tak neprekonas. Ja treba ani nedokazu hrat zodpovedne a naplno treti set, kdyz vyhraju dva predchazejici, proste mam hotovo.. Jinak ale Risa dobry.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
skousla? :-)))
Reagovat
EllNino
mám stejný probém, když vyhraju proti někomu 2 sety, třetí už se mi hrát většinou nechce :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist