Hopman Cup má kompletní obsazení. Největšími hvězdami budou Alcaraz, Bencicová a Rune

5. 4. 2023, 16:03
Aktuality 3
Po čtyřleté pauze se znovu uskuteční Hopmanův pohár. Oblíbená exhibiční soutěž smíšených dvojic se ale nebude konat tradičně v lednu v Austrálii, nýbrž v červenci na antukovém povrchu ve francouzském Nice. V akci bude šest týmů a pořadatelé chtějí diváky nalákat hlavně na Carlose Alcaraze, Belindu Bencicovou a Holgera Runeho.
Carlos Alcaraz (© AFP)

Na začátku března byla známa jen polovina účastníků. Start přislíbili Paula Badosaová s Carlosem Alcarazem (Španělsko), bývalí vítězové Alizé Cornetová s Richardem Gasquetem (Francie) a Belinda Bencicová, která ovládla poslední dva ročníky po boku Rogera Federera, s Leandrem Riedim (Švýcarsko).

Zhruba po měsíci je startovní listina kompletní. Obnovené exhibiční soutěže se v Nice Lawn Tennis Clubu zúčastní ještě Clara Tausonová s Holgerem Runem (Dánsko), Elise Mertensová s Davidem Goffinem (Belgie) a Donna Vekičová s Bornou Čoričem (Chorvatsko).

Letošní ročník Hopman Cupu se má uskutečnit na antukovém povrchu od středy 19. do neděle 23. července, tedy pár dní po skončení travnatého Wimbledonu. Každé utkání bude mít tradičně dvě dvouhry a jednu čtyřhru, rozlosovány budou dvě skupiny o třech týmech.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
GaelM
Hopman cup... na antuce... ve Francii... po Wimbledonu smile smile
Reagovat
aligo
Když vidím některá jména, tak je mi velkou záhadou, proč tam není Česká Republika? smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Už vypsaly sazkovky kurzy na to, kolik týmů se rozpadne?smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist