Hradecká proti Bouchardové nepřekvapila, končí i Koukalová

15. 3. 2015, 08:49
Aktuality 288
WTA INDIAN WELLS - Českým tenistkám se dnes na prestižním podniku v Indian Wells nedařilo. S turnajem se rozloučila Lucie Hradecká, jež nestačila na sedmou hráčku světa Eugenií Bouchardovou, i Klára Koukalová. Ta prohrála se šestnáctou nasazenou Američankou Madison Keysovou.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká v letošní sezoně už celkem čtyřikrát prošla kvalifikací turnaje WTA. Dokázala se kvalifikovat na turnaj v Aucklandu, na grandslam v Melbourne, hlavní soutěž si zahrála i v Acapulku a tento týden uspěla na prestižním podniku v Indian Wells.

Hradecká v úvodním kole hlavní soutěže porazila hladce Slovenku Čepelovou a dnes ve druhém kole vyzvala aktuální světovou sedmičku Eugenií Bouchardovou, která v posledních týdnech léčila zranění ruky a nad její formou tak před utkáním visel velký otazník.

Favorizovaná Kanaďanka ale v utkání se starší Hradeckou nedopustila žádné překvapení. I přesto, že Bouchardové příliš nefungovalo první podání, dokázala si s českou tenistkou bez větších problémů poradit.

Hradecká v každém setu třikrát ztratila podání, zatímco sama světovou sedmičku brejkla za celý zápas jen dvakrát. Bouchardová zvítězila za pouhých 57 minut hry hladce dvakrát 6-2 a postoupila tak do třetího kola. V něm ji čeká domácí Coco Vandewegheová.

Ve druhém kole se s turnajem v Kalifornii rozloučila také Klára Koukalová, která po úvodní výhře nad dvojnásobnou vítězkou turnaje Danielou Hantuchovou nestačila na Američanku Madison Keysovou. Češka šestnácté nasazené hráčce podlehla 3-6 2-6.

Třiatřicetiletá Koukalová, která kvůli nevydařenému úvodu roku klesla ve světovém žebříčku až na 88. místo, prohrála s Keysovou i druhý vzájemný zápas. Dvacetiletá Američanka ji vyřadila i loni ve Wimbledonu, tam ale až po třísetové bitvě.

"Jsem moc ráda, že jsem zase zpátky. Dlouho jsem nehrála a tohle vítězství mi určitě zvedne sebevědomí," konstatovala po utkání Keysová, jež od Australian Open, kde se probojovala až do semifinále, nehrála.

"Cítím se dobře, ale potřebuju teď odehrát nějaké zápasy, abych se do toho zase dostala. První zápas jsem sice zvládla, ale čekají mě další a já se pokusím udělat maximum, abych uhrála nějaký dobrý výsledek," dodala talentovaná Američanka.

Očekávaná bitva Šarapovové a Azarenkové
Velký trhák přinese ve třetím kole vzájemná bitva dvou bývalých světových jedniček a bývalých vítězek turnaje Marie Šarapovové a Viktorie Azarenkové. Ruska si dnes ve druhém kole poradila s Yaninou Wickmayerovou, kterou porazila 6-1 7-5. Běloruska zvládla utkání s Belgičanku Kirsten Flipkensovou.

Druhá hráčka světa Šarapovová ovládla podnik v Indian Wells již dvakrát - v letech 2006 a 2013, v roce 2012 tu byla ve finále, v boji o titul ale podlehla právě Azarenkové, která tak získala svůj dosud jediný titul z kalifornského turnaje.

"Jsem moc ráda, že jsem první utkání tady v Indian Wells zvládla," radovala se po výhře Běloruska, které momentálně v žebříčku WTA patří až 38. příčka.

"Moc se těším na zápas s Marií. Je to něco, na co jsem hodně dlouho čekala a teď je to tady. Bude to velmi náročné a budu muset hrát svůj nejlepší tenis, protože ona hraje v poslední době skvěle," řekla Azarenková, která vede ve vzájemné bilanci s Ruskou 7-6. Poslední vzájemný zápas spolu ale odehrály už v roce 2013, kdy v semifinále Roland Garros zvítězila ve třech setech Šarapovová.

"V minulosti jsme spolu hrály hodně vyrovnaných zápasů, ale od toho posledního utkání už uběhl nějaký čas," vzpomínala Ruska. "V minulém roce ji trápily zdravotní problémy, ale dokázala se vrátit a pomalu se zase vrací do formy, takže to určitě nebude lehký zápas. Vždy se na naše zápasy moc těším a jsem si jistá, že i tady to bude velká bitva plná zajímavých momentů," dodala Šarapovová.

Do třetího kola postoupily i další favoritky. Šampionka z roku 2008 Srbka Ana Ivanovičová si poradila s přemožitelkou Terezy Smitkové Kazaškou Julií Putincevovou, kterou smetla hladce 6-3 6-1. V příštím kole vyzve bývalou světovou jedničku Francouzka Caroline Garciová.

Nečekané potíže měla naopak vítězka z roku 2011 Caroline Wozniacká, jež zdolala Ons Jabeurovou z Tuniska až po více než dvou hodinách 7-6 6-4. Ve třetím kole se čtvrtá nasazená Dánka utká se Švýcarkou Bencicovou.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
sobotní výsledky (14. 03. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Bouchardová (6-Kan.) - Hradecká (ČR) 6:2, 6:2
Šarapovová (2-Rus.) - Wickmayerová (Belg.) 6:1, 7:5
Jankovičová (18-Srb.) - Davisová (USA) 6:7 (5:7), 6:0, 6:4
Cornetová (20-Fr.) - Mchaleová (USA) 4:6, 6:2, 6:1
Stosurová (21-Austr.) - Townsendová (USA) 6:4, 6:2
Garciaová (25-Fr.) - Hercogová (Slovin.) 6:4, 6:7 (5:7), 6:4
Vandewegheová (30-USA) - Karatančevová (Bulh.) 6:2, 6:3
Azarenková (32-Běl.) - Flipkensová (Belg.) 6:2, 6:4
Wozniacká (4-Dán.) - Džabúrová (Tun.) 7:6 (7:3), 6:4
Ivanovičová (5-Srb.) - Putincevová (Kaz.) 6:3, 6:1
Curenková (Ukr.) - Petkovicová (9-Něm.) 6:3, 4:6, 6:4
Erraniová (11-It.) - Ču Lin (Čína) 6:0, 4:6, 6:2
Bencicová (31-Švýc.) - Jovanovská (Srb.) 6:2, 7:6 (7:2)
Lisická (24-Něm.) - Vinciová (It.) 6:1, 5:7, 6:4
Keysová (16-USA) - Koukalová (ČR) 6:3, 6:2

Komentáře

288
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
d@ve
Díky Kájo, trochu jsi mi zpravila náladu po tom výpadku Lucky.
Reagovat
mahycek
Anakinu 01 nazdar. Dobrou noc i když se na něco podívám, ale ne celou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj.
Reagovat
rosm
konecne nekdo kdo ma pri hre hlavu na svem miste - Pliskova
Reagovat
smazaný uživatel
Se jí to hraje, když Váňa poví - jsi lepší .... :)))) Dobrý duo. Jak Kvitová - už slezly modráky z paží po hrátkách se Stoberem, je Kotyzou odpuštěno (resp.je tolerován nový nácvik fyzičky)? Jojo, naše Monačanka, instruktorka na MV se dvoumi trvalými pobyty:))) Vyhořelá, spíš vyš ... prý má Stober větší palcát jak Radek!!! Erotickej Wimbledon, ten jí chybí!!!
Reagovat
rosm
tos napsal peknou sracku, d@ve by te pokaral :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani né, ty modráky na pažích mne fascinovaly ... Alex je svalovec:))) S tím palcátem je to ale dohad, připouštím. Jenže ... čmuchni jednou k výšinám:))))
Plechna je nelítostná, Káju žeru a s Váňou dvakrát.
Reagovat
rosm
jj presne tak
Reagovat
smazaný uživatel
cos naklávesil je vulgární:))) Příště zkus třas "jde ti o čtenost, je to bulvár, modráky byly našminkovaný,..." Něco takovýho, máš na to:))))
Reagovat
smazaný uživatel
... nebo piš po svým, rád Tě čtu:)))
Reagovat
smazaný uživatel
To Elina ani nevytáhla svůj servis ... prostě Lůca chce dom mezi labilky, se jí stejskalo. :)))) Poslední hra - panoptikum hrůzy (víc jsem neviděl).
Reagovat
rosm
presne tak
Reagovat
VlS
to s tou Arizonou zas nemusíš brát tak vážně, dneska jsi střílela jak na divikým západu, ale těsně vedle. Těch winners požehnanejch, ale 47 UE je trochu moc, s tím se vyhrát nedá. No nic, z Floridy je Arizona daleko, uklidni se a střílej zas do kurtu.

Dadaft:
Teknda fandit Svitolině, to nejde. Hraje vyčuranej tenis, má širokej zadek, tlustý stehna, po každým míči herecká etuda, hnusně řve a ještě porazila Lucinku. Vzpamatuj se prosímtě.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se líbí
https://pbs.twimg.com/media/B2_hFVtCUAAj4mn.jpg

http://celebrityemotion.com//wp-content/gallery/elina-svitolina/Elina-Svitolina-Player-Images.jpeg
Reagovat
rosm
silena Safarova opet, hruz hruz typicky vykona aspirantky na top 10
Reagovat
misa
Proč jsi tady nic nenapsal při Doha???
Reagovat
rosm
protoze tak nehrala treba? Nedokaze opkaovat vykony, to neni dobra hracka, ale haluzarka
Reagovat
misa
Tak to jsou asi všechny...
Reagovat
rosm
nechapu jak hracka na takove urovni muze hrat takove smece, to mi hlava nebere.
Reagovat
misa
Mně hlava nebere, že se tady najdou jedinci, kteří si vyhlídnou nějakou hráčku, kterou při každé možné příležitosti tvrdě kritizují. Když má ovšem úspěchy, tak jsou zticha. Oni jsou vlastně zticha pořád, jen ta prohra je vždy přitáhne...
Reagovat
rosm
nechapu lidi, kteri nedokazou komunikovat, ale urazet a zakazovat snad neco nekomu psat, pozustatky komunistickeho skolstvi zrejme
Reagovat
misa
Vždyť přesně tohle tady předvádíš!!!
Reagovat
rosm
ty nekomunikujes, jen pises jak se zjevuji jak kdybych snad nesmel. Ja se na ten zapas dival na rozdil od tebe asi.
Reagovat
misa
Zjevuj se, kdy chceš, je mi to jedno. Komentáře vždy hodně vypovídají o jejich autorovi. Někomu stačí, když může neustále kritizovt vyhlédnutou oběť.
Reagovat
rosm
nevim co mas, psal jsem co jsem videl pouze
Reagovat
smazaný uživatel
To je argument jak noha. Žádná hráčka neumí opakovat výkony.
Reagovat
rosm
asi jsi nevidel tento vykon evidentne
Reagovat
d@ve
?? Nějak nerozumím.. To by mi nepřeložil ani Google translator..
Reagovat
rosm
cemu nerozumis? ze mam pismeno navic misto vykon?
Reagovat
d@ve
Díky za nápovědu.. :) I tak mi ale ten příspěvek moc velký smysl nedává..
Reagovat
rosm
"silena Safarova opet, hruza hruz, typicky vykon aspirantky na top 10" pro nechapaveho d@ve, tomu se rika ironie
Reagovat
d@ve
Ale no tak.. Ono stačí, když si to po sobě vždy přečteš a pak teprve "odentruješ" a nebo si možná vyměň klávesnici. ;)
Reagovat
rosm
tak se ti moc moc omlouvam za nedokonalosti, verim, ze se to tobe nikdy nestalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ago :(
Snad to dáš alespoň ty Lucko
Reagovat
d@ve
:(
Reagovat
smazaný uživatel
Svitolina jen vraci a lucka je jen zalezla vzadu
Reagovat
d@ve
Proč to ta Lucka i často vrací do středu? :/
Reagovat
rosm
nepochopitelna hra, ma snad vymeteno v hlave Safar
Reagovat
mahycek
Vůbec nic, proti nemám, jen se ptám, že někteří jste tady mnohokrát denně, to nemáte nic jiného na práci, si předávat komentáře zápasů, které probíhají celou noc??????? Jen jsem zaůkoloval dceru, která mě udělá analýzu, z celého portálu, kdo kdy, v kolik píše. Vůbec se nezlobte, jsem šílenec do tenisu, ale třeba se stane, že 16 hodin , nevím kdo a jak hrál. Samozřejmě, nejeddná se o naše hráče a muži Top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
no ono by stálo za analýzu i to, proč tvé příspěvky působí jako bys místo klávesnice používal telegraf, neb to je čárka za každým třetím slovem :)
Reagovat
smazaný uživatel
hnedka si dcerka může zaznamenat, anakin01 - 20:30.
Reagovat
PetaM
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Chudinka dcera, psychické mučení dítěte. Vytvoření skriptu by trvalo cca 10 min. Možná by bylo vhodnější dcery využít pro zopakování základů gramatiky a větné stavby.
Reagovat
rosm
magor?
Reagovat
mrafe
Můžu se prosím zeptat, k čemu ti budou takové informace dobré? :-o
Dle mého názoru, je daleko důležitější obsah sdělení a ne počet příspěvků, který ti pouze řekne, jak je, kdo aktivní v počtu příspěvků.Už se ale nedozvíš, zda ti ten příspěvek přinese nějakou informaci.
Teda pokud dcera nestuduje IT a nepotřebuje to ke studijním účelům.
Reagovat
dadaft
brejk nepotvrzen, což Elinu trápilo už v zápase s Azarenkou.
Reagovat
dadaft
Elina jde do brejku.
její taktika je po sedmi gemech jasnější -- hraje s Luckou vyťukávanou, v podstatě se jí snaží dostat do nekomfortních pozic,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
v prvních pěti gemech si hráčky drží servis.
hra jakž takž.
Reagovat
smazaný uživatel
jsi pod špatným článkem ;) zkus jít po sluchu.
Reagovat
smazaný uživatel
boji se "moralniho rozhorceni".. :-)
Reagovat
slacker
vsichni jste pod spatnym clankem
Reagovat
dadaft
tak a je to tady, hošánci a hošánky. ))))))))))))))))

((( davaj Elina )))
Reagovat
tommr
co takhle přesunout diskusi o dnešním kole na článek se Sharapovovou kde nenabíhá žádný otravný video? :)
Reagovat
smazaný uživatel
klidně mě to video nevadí. Tomu videu jsem vypla zvuk tak je mi to jedno
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka udělala chytrou věc.
Reagovat
smazaný uživatel
a tady zustane biatlon.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to video je priserny, seka se mi vsechno..
Reagovat
sprchon
Rozumné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč pod Mashu :(
Reagovat
PH94
Souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě k biatlonu od roku 2018 by mělo NMNM součástí oběhu světových zastávek to by znamenalo , že by jsme nemuseli čekat každých pět let , ale byl by u nás každý rok .
V roce 2021 by u nás mělo být MS v biatlonu.
Vše ještě není na 100% potvrzené , ale šanci máme velkou .
Což je supr zpráva , ale jsem zvědavý či by Soukalová,Šlesingr,Moravec,Vítková jezdili do tý doby ,bylo by skvělý kdyby ano a na olympiade 2022 by zkončili
Jenže to by Michalovi bylo 39 let , Ondrovi 37, Verči 34 a Gabči 33 což při štěstíčku se zdravím by mohlo vyjít .
Reagovat
smazaný uživatel
no Olemu je 41 let. Ale Bjoerdalen je kategorie sama o sobě to je legenda nejen biatlonu. Spíš to vidím jen na Gabču možná Verču. Na MS v Novém Městě tam už bude nová generace
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte si že i přes vynechaný IW a Miami bude Petra na TM. Já myslím že ano, protože Petra bude mít po Miami o 200 bodů více než loni. Letos si myslím že bychom mohli mít klidně 2 hráčky v Singapuru. Káju a Petru to by bylo úžasné
Reagovat
smazaný uživatel
tohle teď nemá cenu řešit. Sezona je dlouhá, hodně dlouhá.
Reagovat
smazaný uživatel
je dlouhá, ale každý turnaj důležitý
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že ano. IW a Miami z hlediska bodů pro Petru nepředstavují výraznou ztrátu.
Reagovat
tommr
to snad nemyslíš vážně? Petra bude mít za IW a Miami 0 bodů a všechny její největší konkurentky si tady na ní nahrajou několik set bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale pořád má více bodů než loni, ale je jasné že teď ztratí a bude kolem 15-16.místa, ale pokud se Petře podaří Wimbledon, projde přes 3.kolo na FO a USO, znovu ji vyjde Asie tak, a udělá pár bodů na antukových a americko-betonových turnajích tak do Singapuru půjde
Reagovat
smazaný uživatel
Několik set? Asi sotva, když i za semifinále je mrzkých 390 bodů a to se do SF dostanou všechny největší konkurentky stěží. Kromě toho, jak tu již bylo několikrát zminěno, že IW a Miami jsou turnaje, které Petře ze všech myslitelných turnajů na okruhu sedí snad úplně nejmíň, resp. nesedí vůbec. A vzhledem k tomu, že nebyla fit, tak i kdyby sem přijela, tak by tady žádný kloudný výsledek neuhrála. A těch 10 bodů za vypadnutí v druhém kole by ji fakt nevytrhlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by se ji dařilo klidně i o něco huř jak minulý rok tak by ji TM neměl uniknout , Petra postupovala ze třetího či čtvrtého místa ted přesně nevim .
Za minulý rok na těchto dvou turnajích,kde ted nehraje uhrála 335b
Jenže měla pokazený ty předcházející turnaje,vzpomenme si jakou budoucnost jsme ji předvídali , že vypadne z TOP 10 , že už nikdy nebude hrát tak jako dřív atd .
na Shenzenu získala 110b v Sydney o 285b více a na AO o 120b více .
Což je celkem 515b tedy o 180b více jak na těchto dvou turnajích .
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Petra udělá soustu bodů ve Wimbledonu, kde je TOP 10 velmi nevyrovnaná a Petra je jediná hráčka na okruhu která umí hrát dobrý a vyrovnaný tenis na trávě. Tam Petra uhraje dost bodů. Hráčky jako Caro, Masha, Simona vypadnou snad dřív než Petra
Reagovat
sprchon
Tak kdo ji zastaví? :) Už má stejně vyhraných zápasů jako Kája. Ale prohrané jen dva, což je zatím úžasná statistika.
Ekaterina by mohla...
Reagovat
EllNino
spíš až Lucka :))
Reagovat
smazaný uživatel
Navrhuji, ať ji zastaví až Lucka. :-)
Reagovat
aligo
už MISA vyklopil kdo to byl??? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kája přece. To bylo naprosto jasný. :D
Reagovat
sprchon
To jsem fakt nečekal.
http://music-zone.eu/wp-content/uploads/2014/07/Karel-Gott-800.jpg
Reagovat
aligo
jo už jsem to našel :D
Reagovat
sprchon
Tuhle stránku už sleduju docela dlouho. Nikdy jsem ale nepřemýšlel o tom, jestli v "Course time" jsou zahrnuta i trestná kola.
Pokud ne, znamenalo by to, že dneska čistě za těch 15 km Michal zaostal jen 1,8 sekundy za Fourcadem. Pokud v tom jsou ta kola, muselo by se brát v úvahu, že za tento výsledný čas ujel Fourcade (4 chyby) o 150 metrů víc než Michal (3 chyby) a kdyby tedy měli oba stejný počet chyb, byl by Fourcade rychlejší o víc než 20 vteřin.

http://www.imgup.cz/image/3uG

Může mi to někdo prosím objasnit? :)
Reagovat
sprchon
Aha, tak trestná kola v tom určitě jsou...
Když se kouknu na dnešní závod žen a porovnám běžecký čas Verči (6 chyb) s první Daryou (2 chyby), vidím tam rozdíl 2 minut a 22 vteřin. A nechce se mi věřit, že by Verča závod takhle běžecky vypustila. Čtyři chyby navíc, to je časově tak minuta a půl. Zbývá tedy nějakých 52 vteřin, které Verča na Daryu na trati ztratila. To je, myslím si, reálné. Po druhé střelbě už pak nebylo kam hnát. Pro srovnání Gabča zaostala 28 vteřin.
Reagovat
Cico93
Najlepšie by bolo, keby vôbec nestrelali.
Vyhrala by Darya a Martin a ja by som bol vysmiatý.-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už by nebyl biatlon. Možná zkus změnit disciplínu a sleduj klasický lyžování. :D
Reagovat
Cico93
srandujem, práve to je na biatlone krásne.

Klasické lyžovanie ma nebere.
Reagovat
sprchon
Jo, byl by to monotlon. :D
Reagovat
smazaný uživatel
The course time is the race time without time spent at the shooting range or in the penalty loop (net skiing time).

Takže běžecký čas bez trestných kol.
Reagovat
sprchon
Fakt? Tak to je super, ale ono to úplně bilo do očí, jak Boušek uháněl. :)
Reagovat
blixa
Jasná věc, když se podíváš na analýzu, tak tam všechno vidíš rozepsané do detailu, a sčítanec ti musí dát celkový čas ;-)
Reagovat
vrabejka
Je v tom započítaný jen běžecký čás bez trestných kol.
Reagovat
sprchon
Jo, díky všem. Už to chápu. ;)
Reagovat
tommr
je ovšem třeba uvážit i to, že trestný kola uberou nějaký síly takže srovnávat čistý běžecký časy je objektivně možný pouze u závodníků se stejným počtem trestných kol ... :)
Reagovat
sprchon
To je jasný. ;)
Reagovat
Frick
No tak je to vynikající, i když třeba člověk trošku v koutku duše doufal v nějaký strhující (a vítězný) finiš, bohužel, Fak je asi lepší sprinter. Ale samozřejmě - je úžasný, jak to Ondra opět natimingoval. Sec jenom, v tom SP zas tak úspěšnej není, ale na ZOH/MS to úžasně rozjel.

Boušek je trochu smutnej hrdina. Na tu jeho formu by si jednu indv. placku zasloužil.

Nu, 2x nás 1 minela zřejmě stála od absolutní senzace v podobě dvou našich na bedně.

Takže nakonec 1-2-1. Je to parádní. Samozřejmě, mohlo to být i o něco lepší (štafety!, stíhačka... - v Soči zase Gábina měla na víc), ale to už je ta biatlonová loterie a jen těžko se povede rozbít ten maximální jackpot...
Reagovat
Jan
Je to krásné. Už jsem s tou poslední medailí tolik nepočítal. Ondra byl úžasný. A k tomu ještě pátý Šlesingr, oba byli v závěrečném ceremoniálu. Celkově úspěšné mistrovství, zklamala ženská štafeta, mohlo to vyjít na medaili i v dalších individuálních závodech příp. mužské štafetě, ale vzhledem k loterii jakou biatlon díky střelbě je to je i tak pěkný úspěch.
Reagovat
sprchon
Ty jo, super! :) To jsem nečekal. Gratulace! :)
Čekal jsem, že odpadne a že dopředu půjdou Norové.
Stejně tak Michal. Nechápu, kde bral síly po třech trestných kolech. :D
Reagovat
Frick
OEB už má svuj věk. S nim by Ondra prohrát neměl.
Reagovat
sprchon
Na to jsem myslel... A Tarjei odpadl už i minule takhle před koncem. I tak Ondra i Michal příjemně překvapili.
Ale jinak jsem na ty Nory myslel v tom čtvrtém kole, kdy jeli tři z nich mezi prvními.
Reagovat
EllNino
Joooo Ondra je bůh :D a Boušek se 3 chybama 5. tvl to nasere :D ...
Reagovat
tommr
Moravec napravil zpackanou štafetu. Škoda tý střelby Šlesingra - tomu jsem medaili přál o něco víc ... :)
Reagovat
kada.tom
Ondráááá stříbrnej a Michal bere 5. flek :-)
Reagovat
George_Renel
pro Moravce a Šlesingera.
Reagovat
PH94
https://twitter.com/BNPPARIBASOPEN/status/576993963812339713
Reagovat
misa
http://www.ceskasportovni.cz/tiskova-zprava/cz/465/predprodej-vstupenek-se-semifinale-fed-cup-zacne-v-pondeli-16-brezna/

Mohli dát trochu nižší cenu.
Reagovat
sprchon
Když předpokládají takový zájem a okamžitě beznadějně vyprodáno, měli to dát na místo s větší kapacitou. A pak by i ty lístky mohli bejt o stovku levnější... Pro mě je to ještě navíc daleko, 5 hodin cesty tam, 5 zpátky. I tentokrát zůstanu u televize. :/ V době konání finále vůbec nebudu v ČR, takže si budu muset ještě rok počkat...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám skoro 7 hodin cesty, třikrát přestupovat. Takže na to taky kašlu. Na finále bych možná jela, když by bylo doma. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to mám 20 minut jízdy, takže pohoda.. Spíše mě štve, že neřekli čas, kdy vstupenky budou k mání.. CHci přední řady:D:)
Reagovat
smazaný uživatel
No já to mám tak 3 hodinky autem :) Pokud se někde nevymelu
Reagovat
smazaný uživatel
určitě beru nejvyšší kategorii :) I když čekal jsem i 1200 Kč :) misto 900 .
Reagovat
PH94
Taky beru nejvyšší :) Ta cena mi nepřijde zase tak hrozná :) Bude to paráda
Reagovat
misa
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10384614_10153584312794517_6879186545470984676_n.jpg?oh=59f5c4eff7e27b0e2db0cc8ea7d96645&oe=55680424

Někteří se trefili :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína muj první pokus , ale trchu divný ne :)
Podíváte se i na jiné sporty - během roku moc ráda na tenis :))
Reagovat
misa
Ona tenis buď hraje nebo se na něj dívá asi každý den :)
Reagovat
sprchon
Já jsem si to myslel. Až na ty filmy a seriály je to prostě můj člověk. :)
Doufám, že ji fakt začneš mít rád. Nebo dáváš podmínku, že v příštím vzájemném souboji musí vyhrát Lucka? :D
Reagovat
misa
Lucka musí vyhrát, to je snad jasné... Ale když prohraje, co se dá dělat?
Reagovat
sprchon
Nic se dělat nedá. Já bych taky přál o chlup víc Lucce, ale jen z toho důvodu, aby prolomila sérii proti českým hráčkám (rozuměj Petru a Káju) a zvedla si tak sebevědomí. Jinak mám Lucku a Káju momentálně v srdci asi tak na stejné úrovni. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To si jako myslíte , že naše holky postoupí do semifinále :) ?
Reagovat
sprchon
Já bych se nezlobil, ale byl by to spíš malý zázrak. ;)
Jinak já měl na mysli další vzájemný zápas, nepsal jsem, že to bude už v IW.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Káju poznala podle toho fotbalu, na který máme stejný názor. :D Rozhovor jsem už četla, ale teď ho nemůžu nikde najít.
Reagovat
smazaný uživatel
No já fotbal sleduji jen když se hraje reprezentace jinak fandím Spartě , ale nikdy jsem neviděl ani jeden zápas . stejně tak jako hokej , ale ten je zábavnější :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na fotbal se nedívám skoro vůbec. Nuda. :D Hokej mám ráda, ale dívám se spíš jen na nároďák. MS a OH vždycky hrozně prožívám. :DD
Reagovat
sprchon
To jsem na tom úplně stejně. Jsem rád, že poslední dobou vidím a slyším lidi s těmito názory. :) Fotbal a fotbalisti blééé, hokej je super, ale na to, abych sledoval k oblíbenějšímu tenisu ještě nějak aktivně ELH, nemám chuť ani čas. Zato na MS a OH se taky vždycky strašně těším. ;)
Reagovat
Jan
Mám to stejně. Na ELH bych se občas i podíval, ale už jsem si na to neudělal čas hrozně dlouho. Fotbal je pro mě taky bléé :) Na MS a Euro ve fotbalu se občas koukám, ale žádná slast to pro mě není.
Reagovat
misa
"fandím Spartě, ale nikdy jsem neviděl ani jeden zápas"

Ani v TV?
Reagovat
sprchon
Já ty jeho komentáře taky vždycky luštím. :D Takových nesrovnalostí a protiřečení, co se tam vyskytuje...
No nic, jdu koukat na poslední závod biatlonového MS.
Reagovat
smazaný uživatel
Když píši nikdy jsem neviděl to znamená , že ani v TV :) Jen si někdy na ně vsadím .
Reagovat
misa
Podíváte se i na jiné sporty?
"Nenávidím fotbal, ten mě fakt nebaví. Když je olympiáda, tak sleduju všechno. Během roku koukám moc ráda na tenis, a když je v televizi hokej, tak na hokej." :-))

Oblíbená kuchyně?
"Italská. Pizzy, rizoto, těstoviny, saláty. A to je tak nějak všechno, co jím. Nejím sushi, maso moc nemusím, steaky vůbec." :-))

Oblíbený film?
"Žánrově spíš detektivky. Nenávidím komedie. Dost se dívám na seriály, kde se vraždí." :-))

Tenista, od kterého bych neodmítla pozvání na pivo?
"Kdyby mě pozval Djokovič nebo Federer, tak bych asi šla. Že bych do nich byla zamilovaná, to ne. Ale bylo by mi blbé odmítnout." :-))

Asi ji začnu mít rád...
Reagovat
majkl005
kdo to ? :P
Reagovat
misa
Hádanka.
Reagovat
majkl005
mě by to sedělo na Káju Plíškovou, ale asi ne, co ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
BZS
Reagovat
smazaný uživatel
No to by i na Báru odpovidalo :) Dost se dívám na seriály, kde se vraždí." :)
Reagovat
smazaný uživatel
Eva Samková? nebo Šárka Pančochová?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Evča Samková že?
Reagovat
smazaný uživatel
100% Karolína :)
Reagovat
aligo
řekl bych že Kája to nebude... nebude přece koukat na tenis když ho hraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
takže to není tenistka? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No 100% je to tenista/ka :)
Myslíš , že takový běžec na lyžích by dostal otázku Tenista, od kterého bych neodmítla pozvání na pivo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvám se :) Tenistka muž by to být nemohl :)
Reagovat
smazaný uživatel
no třeba jo, když ta osoba kouká na tenis.
Reagovat
aligo
já myslím že to prostě tenistka není...
Reagovat
smazaný uživatel
No je to taky pravda :)
Tady je to taky zajímavý Podíváte se i na jiné sporty? , . Během roku koukám moc ráda na tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Kája, nejdřív jsem si myslela Evža :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kája :)
Reagovat
smazaný uživatel
A je to vůbec sportovec?
Reagovat
smazaný uživatel
Sportovec to je podle první otázky by bylo divný kdyby to byla hokejstka , fotbalistka či tenistka - protože otázka zní na jiné sporty :)
Reagovat
smazaný uživatel
no jo vlastně :D
Reagovat
aligo
Samková?
Reagovat
smazaný uživatel
Samková to nebude ta jedině na pivo s Jágrem :)
Reagovat
sprchon
To Kája taky.
Reagovat
smazaný uživatel
no to je též pravda , ale tenistka tohle vážně nebude :) I když jsem před tím něco říkal jiného :)
Reagovat
misa
Zkracuju si čekání na Lucku, tak díky za zábavu :-) Je to sportovkyně.
Reagovat
smazaný uživatel
Soukalová
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už nám to řekneš, nebo nás budeš mučit dál :)
Reagovat
misa
Čekám ještě na další tipy...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je tento rozhovor starý ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
40 let
Reagovat
misa
Ze začátku letošního února.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Vítková :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to Češka :) ?
Reagovat
tommr
a není to Lucka Hradecká když je ten článek hlavně o ní? :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to Ester Ledecká
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to Vítková. Jinak už vážně nevím
Reagovat
misa
tady nebude, ani když se dostane Lucka do top 10 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře byla tato sportovkyně použita již v tomto vlákně :) ?
Reagovat
sprchon
Přidej aspoň ještě oblíbenou hudbu. :D
Reagovat
misa
Hudba tam není, ale...

Oblíbená kniha?
"Nečtu zas tolik, ale mám ráda knihy od Paola Coelha."
Reagovat
smazaný uživatel
Už nás nenapínej, navíc pokaždé když to aktualizuju, rozjede se to otravné video...
Reagovat
sprchon
Jo, to mě štve nejvíc. :D To video
Reagovat
sprchon
Sakra, tak to jsem taky vedle...
Ještě nějaká indicie bude? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Šárka Strachová?
Reagovat
misa
Musíš trvat na jednom jméně a ne tady vypsat všechny, co znáš.
Reagovat
smazaný uživatel
ale já nevím. Myslím že je to Eva Samková
Reagovat
PH94
Už nás nenapínej :/ Kdo to je? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite prosim,v kolik hodin by se meli zacit prodavat zitra lostky na ten fed cup? Myslite,ze to apusti o pulnoci? Jestli treba ma nekdo zkusenosti z minulych roku,tak budu moc rad...Diky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám zkušenosti takové.. Vždycky, když jsem potřeboval, a měl zrovna čas, spustili to po dvanácté... Ale myslím ve dne.. V noci se mi to ještě nestalo.. Alespoň ne, u ticketportalu.. ALe hrozně mě štvou.. Já jsme sice celý den zítra doma, ale napsat čas snad není tak těžké... Holt budu čekat jak na trní.. Chci ty lepší místa... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi to uplne vadi,asi cekaji,ze bude clovek cely den sedet u internetu...tak ale co nam jineho zbyva,kazdopadne diky za nazor :-)
Reagovat
Frick
Cink byl pro ni dnes možný jen s 0+0+0+0. Kdyby to Gábina nedala v 1. - 3. stř., tak by asi byl "klid", ale že nedná poslední 20. ránu, to prostě nase.re :-(

V závěru se pak ukázalo, že Gábina tu běžeckou formu nemá zas tak dobrou, aby třeba dokázala se o to porvat.

Pro vynikající střelce je tu vytvalostní závod, kde se každá minela trestá minutou, což je mnohem víc než tr. okruk (cca 20-25 s) a tam to Gábina prodala. Bohužel se tam našel někdo, kdo dal 0-0-0-0. A znovu - kdyby Gábina ještě měla běžeckou formu, tak by třeba ještě byla schopna dorazit do cíle rychleji. Možná i o těch 30 s co jí chyběly k tomu, aby předstihla čistě střílející Rusku....
Reagovat
Jan
Kdyby, kdyby, ... :) Kdybychom hráli s Austrálií na antuce nebo s Berdychem :) I tak lze považovat letošní MS za úspěšné, 3 medaile, z toho 1 zlatá ve smíšené štafetě ... Střelba je vždycky trochu loterie, která se krutě trestá. I při tom stříbru měl Gábina štěstí, jak tam dala 2 rány úplně na krajíčku terče, to stříbro vůbec nemuselo být.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Gabča se v celkovém pořádí dostala na šesté místo , sedmá je Wierer ta má stejný počet bodu akorát Gabča jedne závod vyhrála . Jinak Verča se vzdálila už o 60 bodu na třetí Semerenko . Jinak Darya má náskok nad Kaisu 21b , doufám , že Kaisa ten globus získá .
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím už zbývají pouze tři závody. Kaisa může ještě stáhnout tu ztrátu, ale nebude to lehké
Reagovat
smazaný uživatel
No je to tak , jinak pochybuji o tom , že by Kaisa zkončila :)
Jinak jsem zvědavý co bude po Gabči , Šlesingrovi , Moravcovi , Vítkovi , doufám , že všichni neskončí po olympiade 2018 a my zas dlouho budem jen čekat
Reagovat
sprchon
Kaisa řekla, že je to její poslední mistrovství a že pak ukončí kariéru. Pokud chce například založit rodinu, je to pochopitelné. Nebo toho má prostě už dost. Globus bych jí přál. Rozloučit se s tím na vrcholu, je ten nejlepší způsob. :)

Pokud sis toho nevšiml, tak za posledních pár let se tady toho kolem biatlonu hodně změnilo. Ještě nedávno se měl snad ženský biatlon zrušit. No a teď je o něj najednou obrovský zájem. Jak divácky, tak aktivně. Kluby a trenéři nestíhají nabírat tolik lidí, kolik by chtěli...
Takže si myslím, že v příštích letech lze očekávat přísun dalších dobrých českých biatlonistek i biatlonistů. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim myslím předvčerejšky jsem četl finský deník jen kvuli tomuhle , protože tam byl nějaký rozhovor s Kaisou a byla tam i tahle otázka a ona na to říkala , že to nikdy takhle neřekla , že to bylo akorát z kontextu vyjmuté a že je ještě možný , že nebude končit a přibližně dneska to pravili i na Ct sport před závodem .
Reagovat
sprchon
Tak to jsem asi nějak přeslechl... Jedině dobře, Kaisu mám po Gabče a Verče nejraději.
Reagovat
smazaný uživatel
asi jedný co mě naštvalo bylo :) ?Jsem ráda, že jsi zlatá právě ty,? řekla jí Mäkäräinenová to řekla tý Rusce , která Gabči vzala zlato no to vyznělo jako by to Gabči nepřála :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kaisa s tou Ruskou občas trénovala, tak jí to přeje no. :)

Jinak já doufám, že Kaisa letos neskončí. Stačí že loni ukončila kariéru Tora Berger. A doufám, že se příští sezonu vrátí Vita Semerenko. Čím větší konkurence, tím zajímavější závody. :-)
Reagovat
sprchon
Přesně tak. Tora byla fakt dobrá, Vita by se měla vrátit. :)
Reagovat
Cico93
aj Magdalena Neuner.
Reagovat
Frick
Ještě kdyby se třeba vrátila královna :o) Dyť je *1987...
Reagovat
tedi
pote, co byla jekaterina vyrazena z ruskeho tymu, trenovala v lete s kaisou, takze to kaisa jekaterine prala. ne, ze by to neprala gabine.

http://sport.idnes.cz/jekaterina-jurlovova-biatlon-mistrovstvi-sveta-v-kontiolahti-pvq-/biatlon.aspx?c=A150312_113101_biatlon_tny
Reagovat
Cico93
Čo sa toto pos*até video samé zapína...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se nezapíná heč. :DD
Reagovat
Cico93
čo mám robiť?.-(
Reagovat
smazaný uživatel
Koupit si tablet. :D
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
Holahej
Gábi,fandím,poslední rána...,odlož,vydejchej se,najistotu..., na placku.., hezký závod!...škoda, tak příště... držím palce!
Reagovat
Holahej
Gábi,fandím,poslední rána...,odlož,vydejchej se,najistotu..., na placku.., hezký závod!...škoda, tak příště... držím palce!
Reagovat
Cico93
sakra.
Nešlo to na tej strelnici na tých MS.
čo už.
Hlavne ustrážiť ten glóbus.
Reagovat
smazaný uživatel
ani beh nebol to na čo sme u nej zvyknutí :/
Ešte Khanty-Mansiysk , tam si snáď ustráži glóbusy :)
Reagovat
Cico93
asi nebol, ale to nevadilo aj s týmto slabším behom mala na medaily. Strelnica ju zradila.
Je to o načasovaní formy. Ta prestávka pred MS jej asi príliš nepomohla. Predtým mala výbornú formu.
Reagovat
smazaný uživatel
Darye jsem přála aspoň ten bronz dneska. Docela mě překvapilo, že ho získala Karin. Celkově se favoritkám na MS moc nedařilo. Kaisa má jen jednu medaili, Darya nic, Veronika jen zlato z mixu...
Reagovat
Cico93
Tak ja som už tak nejak s tým bronzikom počítal:((
Asi každý čakal na MS súboje Kaisa vs. Darya + Veronika.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád , že ta Italka vyhrála nad Daryu. Škoda Gabči .
Reagovat
smazaný uživatel
:/ trochu to nedopadlo podla mojich predstáv :/
Gratulácia Valj a Preuss :)
Gabina a Darya boli blízko :) :/ škoda tej Oberhoferovej
Reagovat
kada.tom
Pátej flek taky dobrej, přeci jen po týhle sezóně je smíšený zlato a individuální 2., 4. a 5. místo parádní :-)
Reagovat
kada.tom
sorry, 2x 5. místo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak :) aj piate miesto je fajn :) Gabina išla tieto majstrovstva pekne :) a dnes po tretej streľbe, kde mala Darya 2 chyby som prial Gabine nech to dotiahne aspon ona! Škoda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší pátá místa než čtrtá jako na OH. :)
Reagovat
tommr
jen škoda, že si to pokazila až poslední ránou. Nejdřív přišla smolně o zlato a ted o jistou medaili. To naštve ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
jistá medaile?
Reagovat
slacker
jo jista medaile s 0. Co ti na tom neni jasne?
Reagovat
sprchon
S nulou by to byl souboj o zlato mezi ní a Valj. Medaile by jistá asi byla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem moc zvědavý, jak dopadne tato bitva a snad bude třísetová a tříhodinová. Přeji Vice, doufám, že to zvládne. Byla by to paráda. :) Držím palce
Reagovat
kada.tom
tipuji, že Vika vyhraje 7-5 7-6
Reagovat
smazaný uživatel
kéž by
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo poslední rána :(
Reagovat
kada.tom
Té poslední rány je škoda. Snad to Gabča zvládne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
se dívám, že ho tady pěkně upravili :) Takhle je to mnohem přehlednější a snáz se dá najít daný turnaj.
Reagovat
EllNino
Verča ....a je po závodě
Reagovat
smazaný uživatel
Kaisa to taky zvorala... A Darya jede
Reagovat
kada.tom
ideální by bylo, kdyby Darya byla mistryní světa, Gabča druhá a Marie D. H. třetí :-) ... tak bych byl spokojenej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gabča, Tiril, Kaisa - to asi nehrozí no
Reagovat
kada.tom
Kaisa je mimo, noo
Reagovat
smazaný uživatel
Tiril už má taky dvě kola.
Reagovat
sprchon
Tyhle tři mám fakt rád. :)
Bohužel Tiril to v poslední době vůbec nestřílí a v tom běhu je to teď taky slabší oproti začátku sezony.
Kaisa si to poslední dobou taky kazí střelbou.
Gabča dneska paráda, škoda té poslední střely.
Reagovat
Frick
Při každym F5?
Reagovat
EllNino
jo :D "Džený Bušárd egejnst Lusy Hradeka" :D
Reagovat
sprchon
Jo, už mě to docela štve. :D
Kdyby někdo přišel na to, jak vypnout automatické spouštění, dejte vědět. ;)
Reagovat
PetaM
Ztlum zvuk ... Sice se to pokaždé rozjede, ale nebude to vydávat zvuk :D :D
Reagovat
tommr
jj tenhle zlozvyk se samospouštěním videa se začíná nepěkně rozmáhat. Na WTA stránkách to mají taky tak udělaný ... :(
Reagovat
EllNino
i na Facebooku je to normální, nechápu, co to je za trend
Reagovat
kada.tom
na FB to jde v rámci nastavení vypnout :-)
Reagovat
slacker
Myslim ze islamsti teroriste by misto redakce Charlie Hesbro mely fyzicky likvidovat ty panaky z marketingu co vymysleji cim dal agresivnejsi zpusoby jak nam neco nacpat az do krku.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole turnaje v Indian Wells. Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské výsledky.
Hvězdička * znamená, že hráčka je v Indian Wells ve třetím kole.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9657 (+3382) *
2. Sharapova 8215 (+1940) *
-----------------------------------
3. Kvitová 6275
-----------------------------------
4. Halep 6246 (-29) *
5. Wozniacki 4770 (-1505) *
6. Ivanovic 4425 (-1850) *
7. Bouchard 4251 (-2024) *
8. Radwanska, A. 3480 (-2795) *
9. Makarova 3420 (-2855) *
10. Petkovic 3190 (-3085)
----------------------------------
11. Šafářová 2995 (-3280) *
----------------------------------
12. Errani 2750 (-3525) *
13. Suarez Navarro 2660 (-3615) *
14. Kerber 2650 (-3625)
------------------------------------------
15. Plíšková, Karolína 2620 (-3655) *
------------------------------------------
16. Williams, V. 2550 (-3725)
17. Keys 2130 (-4145) *
18. Muguruza 2070 (-4205) *
19. Peng 2045 (-4230)
------------------------------------------
20. Záhlavová-Strýcová 2000 (-4275)
------------------------------------------
21. Jankovic 1880 (-4395) *
22. Cornet 1870 (-4405) *
23. Bacsinszky 1860 (-4415) *
24. Stosur 1835 (-4440) *
25. Garcia 1785 (-4490) *
...
35. Azarenka 1358 (-4917) *
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová se sice dočasně posunula na třetí místo, ale v IW nehraje a Halepový proto stačí vyhrát ve třetím kole nad Lepchenkovou, aby se před Petru zase dostala. Nepříjemný pro Petru je i to, že Wozniacká, Ivanovicová a Bouchardová začnou při dalším postupu stahovat její náskok ...

Lucka Šafářová ztrácí na desátou Petkovicovou už jen 195 bodů. A protože Petkovicová už vypadla stačí Lucce k posunu do první desítky dojít v IW do semifinále. Vzhledem k těžkýmu losu (Serena ve čtvrtfinále) je to ale dost nepravděpodobný a Lucka si asi bude muset počkat až na Charleston ...

Karolína Plíšková má velkou šanci na další posun v žebříčku, protože její ztráta na hráčky na 12-14.místě je jen minimální. K posunu na 14.místo před Kerberovou jí stačí vyhrát zápas třetího kola proti Muguruze ...

Bára Strýcová promarnila velkou šanci na další posun v žebříčku a může naopak vypadnout z první dvacítky, protože její náskok na hráčky na 21-25.místě je jen minimální ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí Cibulkový a Pennettaový z první pětadvacítky.
Zajímavý bude taky sledovat kam až se dokáže posunout Azarenková, která je stále až na 35.místě ...
Reagovat
misa
Před Charlestonem bude ještě Miami, tam se může naskytnout velká šance a konečně Lucka je v IW stále ve hře.
Reagovat
tommr
v IW bude Lucka ještě ráda když dojde aspon do čtvrtfinále - Svitolina i Makarova jsou hodně těžký soupeřky ...
V Miami to asi nebude o nic lepší a tam může zabodovat i Petkovicová ...
Myslím si proto, že reálná šance na desítku bude opravdu až v tom Charlestonu kde Lucce bude stačit udělat stejnej výsledek jako Petkovicový ... :)
Reagovat
misa
V Miami může mít třeba štěstí na los.

Ještě bych nepoceňoval možnost, že Lucku přeskočí nějaká hráčka z nižšího místa.
Reagovat
tommr
Lucka a štěstí na los? To je vysoce nepravděpodobný ... :(
Z hráček za ní jí v IW můžou ohrozit jen Erraniová a CSN, který mají obě poměrně dobrej los. Věřím ale, že přes čtvrtfinále nepřejdou a Lucka si před nima udrží dostatečnej náskok ... :)
Reagovat
Cico93
Victoria 35. To už sa pekne posúva nahor.
Škoda teraz toho žrebu.
Ale nikde nieje napísane, že Máriu neporazí.
Reagovat
Frick
se dnes v IW vyšplhá cena špuntů do uší?
Reagovat
smazaný uživatel
10 000 dolarů
Reagovat
tommr
dneska ale Azarenka a Sharapova nebudou hrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
sprchon
Frick myslí dopředu. :D Zejtra už bude pozdě. Špunty budou nedostatkový zboží.
Reagovat
Frick
Skutečně má hezké nárazníky.
Reagovat
Cico93
nádherné.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať to udělá jako Petra, že se dostane do TOP 10 přes vyhraný Premier Mantadory. Petra vyhrála Madrid a dostala se do TOP 10 nemuseli jsme řešit nic, Petra vyhrála celý turnaj a bylo hotovo. Tak Lucko vyhraj IW a ať už nemusíme nic řešit
Reagovat
Frick
Tak optimisticky bych to neviděl. I když je pravda, že loni tento turnaj vyhrála hráčka, která byla možná tehdy horší jak nynější Lucka - ale loni nehrála Serena. Na druhou stranu - v svém prvém zápase se nejevila být příliš dominantní. Ne třetí stranu - Serena se postupně rozjíždí a často porazí v pozdějším kole papírově silnější hráčku vyšším rozdílem než v úvodu turnaje hráčku, které by "papírově" měla dovolit 1-3 gemy.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas Serena má často problém v úvodních kolech ale pak se rozjede. Ale mohla by vyhrát a jít stylově do TOP 10, jako Petra v Madridu kdy ho vyhrála a byla v TOP 10. V Ženském tenisu může vyhrát velký turnaj cca 20 hráček klidně i Kája ho může vyhrát
Reagovat
darek.vrana
Niculescu je dost neortodoxní, čekal jsem, že jí bude dělat problémy.
Reagovat
Frick
Kurzy na placku pro naše 4 hrdiny jsou 4,00 - 4,00 - 4,50 - 5,00...

To by bylo, aby aspoň jednou se ten kurz nepovedl, no ni?
Reagovat
sprchon
Taky věřím, že dneska ještě něco bude. :)
Reagovat
Frick
Je super, že Andrea je venku. Blíží se to. Strašně moc. To už by byla strašná smůla, aby to uniklo. Turnaj v Praze přivítá hráčku TOP 10!
Reagovat
smazaný uživatel
už stačí porazit jenom Svitolinu, Makarovou, Serenu a je tam. Brnkačka .-)
Reagovat
Frick
Ona Lucka končí po IW s kariérou?
Reagovat
smazaný uživatel
to nevím, snad ne.
Reagovat
PetaM
Počkej ... Nestačí jen ČF?
Reagovat
smazaný uživatel
ne. Musí do Semifinále
Reagovat
PetaM
Tak to je špatné, tak si musíme počkat až na Miami :D
Reagovat
smazaný uživatel
nemusíme. Třeba se do toho semifinále dostane .-)
Ona ta desítka je taková pěkná, ale chtělo by to, když už jako bude v tý top 10, tak trošku navýšit ten cíl na top 8. To je pozice, která má praktičtější význam. Ne jen symbolický.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak teda do top 8 by to musela asi celé vyhrát.
Reagovat
Frick
Praktičtější význam to má na konci října :o)
Reagovat
smazaný uživatel
praktický význam to může mít třba už v Madridu. Je lepší dostat do 4. kola hráčku 9-16 než 1-8 :-)
Reagovat
Frick
A jo - já úplně zapomněl.
Reagovat
misa
V Paříži.
Reagovat
tommr
tak je jasný, že jakmile se Lucka dostane do tý desítky tak bude první osmička její další cíl. Dostat se před Makarovovou a Agu Radwanskou ale bude podstatně těžší než dostat se před Petkovicovou a bude to vyžadovat dobrý výsledky a bude to asi trvat delší čas. Lucka na obě ztrácí poměrně dost bodů a obě jsou to mnohem lepší hráčky než Petkovicová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem viděl všechny moje favoritky, akorát u Viky a Mashy jenom 1. set a kousek. Potom už se mi chtělo strašně spát... :D

Ana - Putintseva: Už od začátku tam na obou stranách byly brejkboly, ale jediný brejk získala Ana ve druhém gemu. Yulia bojovala (hodně ten zápas prožívala) a měla tam několik parádních momentů, ale větší kvalita byla na straně Any, která si nakonec ten náskok jednoho brejku pohlídala až do konce... Druhý set už byl mnohem jasnější. Ana při svém podání nenabídla Yulii žádnou brejkovou šanci a sama jí třikrát vzala servis. Jedinou kaňkou na tom hladkém vítězství bylo to, že asi dvě výměny před koncem si tam Ana trochu zranila loket. Naštěstí to pak dokázala brzy ukončit (kdyby ne, tak asi následoval MTO)... Tak doufám, že to bude v pohodě. Na Garciu potřebuje být Ana stoprocentně fit, aby jí vrátila prohru z Acapulca. :)
Statistiky zápasu: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=9142640891611
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Jabeur: Nevěřil bych, že Tunisanka bude pro Caro tak tvrdým oříškem, ale bylo tomu tak. Caro sice vyhrála ve dvou setech, ale musela bojovat více než 2 hodiny... Taktika ze strany Jabeur byla od začátku jasná - vytáhnout Caro na síť a tam ji prohodit, přelobovat apod. Musím říct, že Jabeur hrála dropshoty opravdu skvěle a přestože je Caro dobrá běžkyně, tak s tím většinou nemohla moc dělat... V 1. setu si obě hráčky až do tie-breaku držely servis, přičemž Caro neměla žádný brejkbol (Jabeur 0/2). V tie-breaku ale Caro naštěstí měla navrch a 1. set byl její... Ve druhém Caro hned na začátku získala brejk, ale pak si to zbytečně zkomplikovala. Za stavu 2:0 vedla 40-0 na returnu, ale žádnou z možností nevyužila a místo dvoubrejkového vedení 3:0 to za chvíli bylo 2:3. Na rozdíl od 1. setu se ale Caro skoro v každém gemu dostala k brejkbolům a v sedmé hře ten brejk nakonec dokázala urvat. Pak už to udržela až do konce a mohla si oddechnout. :) Po zápase u sítě ocenila soupeřku, jejíž hra jí dělala nemalé problémy. Při jednom momentu ve 2. setu bylo vidět, jak už to Caro pěkně se*e, když po nedoběhnutém dropshotu napálila míček do hlediště. :D Takže jsem ji při tom zápase docela litoval, ale na druhou stranu to byla dobrá podívaná pro diváky. Bylo tam několik momentů, které se určitě můžou ucházet o "Hot Shot" měsíce. :)
Statistiky zápasu: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=4142640978816
Reagovat
smazaný uživatel
Vika - Kirsten a Masha - Yanina: Tyhle zápasy vezmu najednou, protože jsem je sledoval současně a pak jsem u toho usnul. :D Vika nebyla úplně stoprocentní na podání, ale jinak hrála dobře. Naštěstí když ztratila servis, tak to vždycky dokázala napravit. Ještě jsem viděl, jak ve 2. setu získala rebrejk ve třetím gemu. Druhý set byl určitě těžší, protože Vika v něm prohrávala 0:2 a 2:4, ale nakonec to dokázala otočit. :) Co se týče Mashy, tak 1. set byl v pohodě a druhý byl stejně jako u Viky těžší. Ten závěr jsem ale bohužel už neviděl, takže to můžu posoudit jenom podle livesportu. Přestože byl ten 2. set vyrovnaný, tak brejkboly v něm měla jenom Masha. Za stavu 5:4 na returnu neproměnila čtyři mečboly, ale za stavu 6:5 už se jí to povedlo. :)

Zápasy Viky a Mashy jsem spojil do jednoho taky proto, že holky se bohužel utkají už ve 3. kole. Věřím tomu, že to bude pěkný a vyrovnaný zápas. Favoritkou je Masha, ale Vika ve vzájemných zápasech na betonu často vyhrávala... Opravdu doufám, že to bude pěkný tenis, když už se holky musí utkat takhle brzy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom dodám, že Marie hrála opravdu výborně, měl jsem z její hry dobrý pocit. Kdyby nehrála dobře, tak druhý set je záležitostí Yaniny, která se za výkon ve druhém setu nemusí vůbec stydět.
Myslím, že v zápase s Vičkou bude na co koukat.

Co se týče Evženky tak tam jsem viděl pouze druhý set ze záznamu a Lucie ji příliš neprověřila, připadala mi místami hodně odevzdána. S Koko to už bude o jiném, ale i tak věřím v úspěch.
Reagovat
tommr
Jabeurovou jsem včera viděl hrát poprvé a docela mě zaujala. Má šikovnou ruku a při hře myslí. Caro si tam párkrát pěkně povodila. Nejvíc se mi líbil její kratas po naznačeným smeči ... :)
Reagovat
George_Renel
Trochu mi připomíná Marion....
Reagovat
tommr
jj je tam i určitá fyzická podoba co se týče postavy ... :)
Reagovat
sprchon
Předpovídám jí na tomto turnaji velký úspěch. v SF porazí Mashu/Viku a ve finále porazí i Simonu.
Reagovat
blixa
Nechceš radši předpovídat počasí ? Možná bys nasral méně lidí .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
sprchon
Zápas jsem neviděl, ale v highlightech se mi po delší době zase herně líbila.
Furt nevím, co zde čekat od Káji a Lucky. Na dnešní zápasy se těším. :)
Možná pak předpověď změním. V dolní polovině mám jasno. ;) Vyřazení jedné z houkaček v SF platí, ale z horní poloviny furt nevím, koho nominovat. :D Jestli se Serena rozjede, tak jí pak těžko někdo zastaví. U Simony si taky jistý nejsem, naposledy jsem jí viděl v tom finále s Kájou. Ta bude mít v případném souboji co vracet. Nad těmito 4 hráčkami mi teda visí otazník...
Reagovat
Frick
Tak to byla trochu nafouknutá bublina. A to jsem chtěl na to v noci vstávat. Dobře, že jsem se na to vykašlal.

Po nadějných výsledcích v 1. kole tedy Lucka i Klára v dalších zápasech tedy nepřekvapily. Totéž se dá říct i o Katce.

V pavouku tedy nyní zbývají pro třetí kolo jen dvě hráčky. Ty nejlepší. Tak snad se jim bude dařit i dále.
Reagovat
VlS
Fricku, to je fandění, pochybuju, že si někdo opravdu myslel, že Klárka a Lucka Háčko vyhrají.
Reagovat
Frick
Lucce se celkem věřilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak věřilo... spíš byl otazník u Eugénie, jestli bude ok.
Reagovat
smazaný uživatel
nebude hrát v Miami.
Reagovat
sprchon
Achjo, to není dobrá zpráva na začátek dne...
Snad se dá brzo do pořádku.
Reagovat
PH94
Achjo :(
Reagovat
VlS
Co tý Lauře je? Někde jsem už viděl nějaký videjka z trénků a vypadala pohybově dobře. Rád bych jí zase viděl hrát.
Reagovat
sprchon
Měla hrát už třeba v IW, ale taky se pak odhlásila... Miami už mělo bejt celkem jistý. Asi to furt není ono.
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist