Hradecká ukončila černou sérii, letos je poprvé ve 2. kole

18. 5. 2010, 17:40
Aktuality 5
WTA ŠTRASBURK - Lucie Hradecká ve Štrasburku vykročila za obhájením loňského finále. Česká tenistka na úvod porazila domácí Julii Coinovou a poprvé v letošní sezoně postoupila do 2. kola. V něm může pomstít vyřazení krajanky Sandry Záhlavové, kterou ze soutěže vypráskala Španělka Medinaová.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká loni ve Štrasburku dosáhla na jeden ze svých tří finálových startů, které zůstávají jejími nejlepšími výsledky na okruhu.

Letos však česká tenistka táhla černou sérii devíti turnajů, na kterých nedokázala postoupit z prvního kola. Až povzbuzená titulem z podniku ITF v Praze uspěla na francouzské antuce, kde zahájila výhrou 7-5 6-2 nad domácí Julií Coinovou. S tou neztratila set ani ve třetím vzájemném střetnutí.

O čtvrtfinále svede souboj s pátou nasazenou Španělkou Anabel Medinaovou, jež zdemolovala druhou Češku vsoutěži Sandru Záhlavovou 6-0 6-1.

- WTA INTERNATIONAL ŠTRASBURK (Francie, antuka, 220.000 dolarů) -
úterní výsledky (18. 05. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Hradecká (ČR) - Coinová (Fr.) 7-5 6-2
Medinaová (5-Šp.) - Záhlavová (ČR) 6-1 6-0
Bammerová (6-Rak.) - Parmentierová (Fr.) 2-6 6-4 7-5
Meusburgerová (Rak.) - Kudrjavcevová (Rus.) 6-4 6-3
Görgesová (Něm.) - Camerinová (It.) 5-7 7-5 6-1
Jevtimovová (Bulh.) - Maleková (Něm.) 6-4 7-5
Arvidssonová (Švéd.) - Craybasová (USA) 6-2 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Vojtiik
hmm bojim se ze zitra anabela zitra lucku vymeta v underu ...
Reagovat
skott
Hm, tak Maria nakonec zitra prakvapive s Evtimovou.Marne patram v pameti jestli jsem nekdy vubec Bulharku videl hrat, ale dost pochybuju.Melo by to byt pro Mashu mnohem jednodussi nez proti Regi v prvnim kole.To byl osklivy los.
Reagovat
smazaný uživatel
Psát její jméno nesmyslným anglickým přepisem s SH je zvrácenost. Čeština i ruština mají písmeno Š, takže podobné pisálky nechápu (totéž Kunitsyn, Kuznětsova, Pavlyuchenkova).
Dále jsem pro tebe a další ubohé prznitele češtiny bez háčků a čárek, kteří jsou líní jak veš (jak moc se tím zrychlí napsání příspěvku?), zkopíroval krásný text z jedné cizí diskuse:

Jsem na internetu od roku 1996 a přesto bych se styděl, kdybych měl ukazovat svou nevzdělanost nepoužíváním diakritiky. Ano, kdysi se tak psalo, byl problém s kódováním, ale tento problém už dávno není. Holt se tak pozná inteligentní člověk od blbce.
Reagovat
skott
Si budu psat jak chci, jestli se ti to nelibi, necti.Zatoc si misto toho radsi rotatorem a drz pysk, imbecile, kapis?:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist