Hradecká v Limoges nestačila na jedničku Garciaovou

17. 11. 2016, 20:04
Aktuality 34
WTA 125K LIMOGES - Lucie Hradecká na turnaji ve francouzském Limoges vypadla ve druhém kole, když ve dvou setech podlehla domácí nasazené jedničce Caroline Garciaové. Francouzka tak porazila třetí Češku během šesti dnů, o uplynulém víkendu ve finále Fed Cupu přehrála i Petru Kvitovou a Karolínu Plíškovou.
Profily hráčů
Lucie Hradecká

O víkendu na sebe narážely během finále Fed Cupu. Zatímco Lucie Hradecká zápasy sledovala pouze z lavičky, Caroline Garciaová ve dvouhrách porazila Karolínu Plíškovou i Petru Kvitovou. Ale ve čtyřhře Garciaová s Mladenovicovou podlehly páru Plíšková/Strýcová a šťastnější nakonec byla česká tenistka, byť do finálových bojů nezasáhla. 

Sezona tím však pro ně neskončila. Obě se ze Štrasburku vydaly ještě na jeden turnaj do Limoges, kde se tento týden koná podnik WTA 125k s dotací 115.000 dolarů, a už ve druhém kole na sebe narazily ve vzájemném duelu. 

Nejvýše nasazená obhájkyně titulu Garciaová v něm potvrdila svou formu. Třiadvacetiletá Francouzka vyhrála nad o osm let starší Hradeckou 6-3 6-4 a oplatila jí loňskou porážku z Charlestonu. Českou soupeřku porazila již popáté v řadě, před Hradeckou, Plíškovou a Kvitovou porazila i Terezu Martincovou a Kateřinu Siniakovou. Poslední Češkou, která ji porazila, byla v srpnu Barbora Strýcová. 

Ve čtvrtfinále se 24. hráčka světa Garciaová utká stejně jako loni cestou za triumfem s Chorvatkou Donnou Vekičovou, s níž ve vzájemné bilanci prohrává 1-2.

Jednatřicetiletá Hradecká, které v žebříčku patří až 171. místo, už nyní může vyrazit na dovolenou. S Petrou Kvitovou by měla odletět do Dubaje. V novém roce plánuje návrat do Top 100. "Ještě líp do padesátky," řekla před pár dny rodačka z Prahy, jejímž maximem je 41. místo z roku 2011. Čtyřhru bude po rozchodu s Andreou Hlaváčkovou hrát se Siniakovou.

• WTA 125K LIMOGES •
Francie, tv. povrch, 115.000 dolarů
čtvrteční výsledky (17. 11. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Garciaová (1-Fr.) - Hradecká (ČR) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

34
Přidat komentář
FulnekUltras
Tak uvidíme, kam až to napřesrok dotáhne a jestli z ní přes vánoce trochu nevyprchá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ultratrapas.
Reagovat
FulnekUltras
no já ji budu od půl čtvrté aspoň na půl oka sledovat
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/safarova-behala-v-ploutvich-po-plazi-dv0-/tenis.aspx?c=A161118_154311_tenis_lan

Až tohle udělá Petra, bude nadpis "To jsou kozičky" Nedivil bych se.
Reagovat
FulnekUltras
no ještě že ji naše holky trochu znechutily aspoň kolektivně...
Reagovat
blixa
Co to zase meleš, jaká cikánka ? Takže nejen stalinista ale i rasista ?
Reagovat
FulnekUltras
další oběť poťouchlé veřejnoprávní korektnosti... ;) ...kwa kam už jsme to dopracovali - kdybych se domníval, že jde o španělskou židovku, bylo by nejspíš ještě hůř... ;)
Reagovat
blixa
Ty zkroucenej mozečku, možná že jde z poloviny o španělskou židovku, a co ? Já o tom nic nevím, ty snad jo ? Sotva. To, že ji neustále nazýváš cikánkou (a ty neděláš nic takového bezdůvodně) má bezpochyby pejorativní význam. Seš odporné stalinistické a rasistické prase.
Reagovat
Frick
Správný soudruh není rasista!

Zajisté si vzpomeneš, jak byla v RVHP pranýřována JAR...
Reagovat
blixa
StalinUltras je směsicí těch nejodpornějších lidský vlastností, jaké si lze představit. Živoucí zlo.
Reagovat
FulnekUltras
Takže nejen ultrapravičácký bolševik, ale i kavárenský poslíček... ;))) Na těchto jedincích obdivuju, jak vždy s jistotou dokáží rozpoznat, co kam patří a co je - pro ně - ještě před nebo už za čárou...toho, co si ve své bohorovnosti určují oni sami s falešným pocitem morální převahy a hlavně zdánlivé většiny za (?) prdelí...nebo už dávno hluboko v ní? ;)))
Reagovat
blixa
Tvoje ubohé žvatlání tvou zrůdnost nezakryje, odpornej zkroucenej mozečku.
Reagovat
FulnekUltras
Zachovej flegmatickou tvář... ;) já třeba oproti staré dobré a mj. i jazykově korektní ;) "cikánce" považuju za mnohem zrůdnější a zkroucenější výraz "Garciaová"... ;) Jinak pokud by snad měli i nadále problém soudruzi tmavších vlasů a vzezření vůbec (ještě jeden se tady nedávno vyskytl a má to dokonce i v nicku ;), můžu je taktéž uklidnit - sám také rozhodně nejsem žádný vyloženě árijský typ... ;)))
Reagovat
Pedronegro
to jsi se odkopal, ty rasistickej hajzle, abych bránil černou, tak musím být taky černý, jsi fakt kripl, naopak jsem hodně světlej typ, voko šedozelený, takže v tom to není, ale v palici, ve které ty máš zřejmě kupu sra.ek ... :(
Reagovat
FulnekUltras
zdá se, že už ti hrabe víc, než Bangovi s Tunou a nastojákovou blondýnou dohromady... ;))) kdo jen tenhle smrtelně vážný patos nad hownem do myšlení pošahaných konzumních čecháčků zasel? že by arcipokrytec Havel? je to samozřejmě mnohem lehčí, než vnímat, že vzhledem ke klesajícím nočním teplotám začínají na ulicích kolem nás zdánlivě bez cizího zavinění už zase chcípat lidi...
Reagovat
smazaný uživatel
A tohleto fandí Petře?!
Reagovat
blixa
No kdyby jen to ! :(
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100038217

Měla by hrát příští týden na 25k v USA, kde bude no. 1, přestože je až 265.

Nicméně i titul a zisk 50 bodů by jí stačil jen na nějaký 225. místo, takže asi příliš málo na kvaldu o Australian Open.

Ale dost možná to pro Maruš není cíl - Na Floridě se budou hrát v lednu ty antukové 25k a to pro ni může bejt mnohem lepší volba než se hnat přes celou zeměkouli - i kdyby to vyšlo.
Reagovat
Haitik
Tak ale bylo by super, kdyby vyhrála a posunula se k tomu 225. místu, jak píšeš.. :-)) I z toho úvodu nasazování třeba na ty "padesátky", aby nenarážela na ty nejvýše nasazený hned v prvních kolech.. :D Ale nepředbíhejme, zatím turnaj ještě ani nezačal.. :D
Reagovat
Frick
1. týden: Bára v Aucklandu (žel jsou tam Williamsky)

2. týden: Kája s Petrou v Sydney

http://www.tennisforum.com/552-more-tournaments/
Reagovat
EllNino
Buhví jak to s Williamskama bude ... :) a jak to pojmou
Reagovat
Frick
Výhoda je to, že Bára bude nasazená, tak že by je mohla schytat nejdříve v ČF - dost času na to, aby mohli zjistit, že jsou zraněný a nemohou pokračovat.

Sereně se fakt divim, že radši nehraje HC.
Reagovat
Frick
*mohly :-D
Reagovat
EllNino
to byla dost nemístná chyba :D :D ...

No jasně, spíš myslím, že bude nasazená mezi top 4, takže na ně narazí v semifinále, v ideálním případě samozřejmě :)
Reagovat
tommr
Bude Karolína hrát v 1.týdnu v Brisbane? A co Lucka Šafářová? :)
Reagovat
VlS
Lucka bude šnorchlovat na bariéře, už na to trénuje.
Reagovat
blixa
Kája emigruje na Mauricius a už se odtamtud nehne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
S Timeou by tam nevydržela :-)
Reagovat
blixa
Ta pojede hrát v 1 týdnu do Brisbane ;-)
Reagovat
Frick
(ploutvové, plážové, plakvové, pomaloběžné, pěkné, působivé, potěšující, povedené)
Reagovat
Frick
http://www.stop-multikulti.cz/wp-content/uploads/2016/11/Policie-versus-extremist%C3%A9.mp4?_=2

Má řadu věrných až fanatických fanoušků. To je fajn.
Reagovat
horska.kraslice
Buďme soudní, zázrak se prostě nekonal. Zápas jsem neviděla, ale skóre slušné.
Reagovat
smazaný uživatel
dalo se , ale příležitosti nevyužila
Reagovat
VlS
asi tak
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist