Hradecká vyřadila Ivanovičovou! Ve 2. kole jsou i Plíšková, Koukalová a Siniaková. Šafářová prohrála

19. 1. 2015, 04:26
Aktuality 535
AUSTRALIAN OPEN ženy - O první velké překvapení letošního Australian Open se postarala česká tenistka. Lucie Hradecká dokázala vyřadit pátou nasazenou Anu Ivanovičovou a v Melbourne postoupila čtvrtý rok po sobě do 2. kola. V něm už jsou i Karolína Plíšková, Klára Koukalová a poprvé na grandslamovém turnaji také Kateřina Siniaková. Naopak trochu nečekaně skončila Lucie Šafářová.
Lucie Hradecká (© ausopen.com)

Lucie Hradecká startovala na 20 grandslamech v řadě, loni však musela začínat v kvalifikacích a z té se dostala pouze v Melbourne. Tam letos své roční čekání na jednadvacátý start ukončila, když stejně jako loni prošla tříkolovou kvalifikací.

A stejně jako v předchozích třech letech dokázala postoupit i do 2. kola, čímž vyrovnala svůj nejlepší grandslamový výsledek. Letošní postup má ale pořádnou váhu. Aktuálně až 142. hráčka světa si totiž připsala skalp páté nasazené Srbky Any Ivanovičové. Finalistku z roku 2008 zdolala po setech 1-6 6-3 6-2.

Hradecká bývalou světovou jedničku potrápila už před šesti lety ve Wimbledonu, kde neproměnila dva mečboly a nakonec padla 6-8 ve třetím setu. Také dnešní zápas rozhodoval třetí set, tentokrát ale bez závěrečného dramatu a se šťastným koncem pro devětadvacetiletou Češku.

I když byla Hradecká rozehraná z kvalifikace, začátek zápasu na centrálním kurtu Roda Lavera ji utekl. Při svém podání uhrála pouhé tři míčky a po 22 minutách prohrávala 0-1 na sety. Od té chvíle ale udržela 8 z 9 her na servisu a vývoj otočila. Ve druhé sadě sice přišla o vedení 3-0, ovšem od stavu 3-3 získala 9 z 11 gamů a nakonec zvítězila 1-6 6-3 6-2.



Ana IvanovičováZatímco v první sadě česká hráčka trefila jen tři winnery a spáchala 13 nevynucených chyb, v rozhodujícím dějství statistiky otočila na 14-7, když si pomohla i pěti esy. Na vítězné údery soupeřku nakonec přestřílela 27-19, ale 'vyhrála' i v nevynucených chybách (37-30). A zatímco Srbku potopilo i deset dvojchyb, Hradecká bodovala při hře u sítě, u které získala 19 fiftýnů z 23 pokusů o náběh.

"Na začátku zápasu jsem byla nervózní, ruka se mi třásla. Ale cítila jsem podporu publika a to mi postupně pomohlo se uvolnit," řekla Hradecká. "Už jsem s Anou jednou hrála a neproměnila jsem dva mečboly. Takže mým cílem bylo, že když je budu mít znovu, tak je tentokrát proměnit. A teď jsem moc šťastná, že jsem to dokázala."

Hráčku Top 10 Hradecká porazila teprve potřetí v kariéře. Předchozí dvě výhry zaznamenala v roce 2012 na antuce (tehdy modré) v Madridu, kde porazla světovou čtyřku Petru Kvitovou a pětku Samanthu Stosurovou.

"Pořád nemůžu uvěřit, že to je pravda," řekla Hradecká na tiskové konferenci po hodinu a půl dlouhém utkání. "Jsem šťastná a pořád se směju," zářila Češka.

Hradecká tak postoupila teprve posedmé do druhého kola grandslamového turnaje ve dvouhře, z toho už počtvrté v Melbourne. O premiérový postup do 3. kola se utká s Poloňou Hercogovou, kterou loni na podzim zdolala v kvalifikaci halového turnaje v Linci. Slovinka dnes otočila zápas s Číňankou Qiang Wang.

"Na další zápas ještě nemyslím. Užívám si tuhle chvíli," řekla Hradecká.

Plíškovou pomalý start nerozhodil
Svůj premiérový zápas v pozici nasazené hráčky na grandslamovém turnaji a tenistky Top 20 zvládla Karolína Plíšková. Dvaadvacetiletá Češka, jež před necelými dvěma dny prohrála finále v Sydney s Petrou Kvitovou, si poradila s ruskou kvalifikantkou Jevgenijí Rodinovou.

Plíškové sice v úvodu zápasu chvíli trvalo, než se aklimatizovala, nakonec ji ale k výhře stačila hodina hry. V prvním setu si dvakrát neudržela servis, od stavu 4-5 však dostala duel pod kontrolu, získala 9 z 10 gamů a zvítězila 7-5 6-1.

"Poslední úspěchy mi dodaly sebevědomí, takže i přes ten nepovedený začátek jsem věřila, že to otočím a přinejhorším vyhraju ve třetím setu," komentovala Plíšková.

Bývalá juniorská vítězka Australian Open potvrdila, že zřejmě zná recept na zvládnutí zápasů prvního kola. Přes svou první soupeřku se dostala už na 24. z posledních 30 turnajů WTA. Na grandslamech to dokázala popáté v řadě.


V Melbourne už Plíšková vyrovnala své maximum z loňské sezony a o zopakování svého grandslamového maxima, které si postupem do 3. kola vytvořila loni na US Open, se utká s Francouzkou Oceane Dodinovou. Ta dnes zdolala ve třech setech Američanku Alison Riskeovou.

"Nějaké konkrétní cíle si tady v Melbourne nedávám. Samozřejmě mě těší, že jsem se dostala do elitní dvacítky žebříčku a vím, že grandslamové výhry budou pro udržení pozice nejdůležitější, teď si ale užívám postup a co bude dál, se uvidí," řekla Plíšková webu idnes.cz

Koukalová letos poprvé vyhrála
První výhru v sezoně si v Melbourne připsala Klára Koukalová. Dvaatřicetiletá Češka na úvod využila příznivého losu a domácí dvacetiletou hráčku z páté světové stovky Storm Sandersovou, jež startovala na divokou kartu, porazila navzdory čtyřem ztraceným servisům 7-5 6-4.

"Byla jsem hodně nervózní," přiznala Koukalová, která v úvodu sezony prohrála v prvním kole jak v Shenzhenu, tak i v Hobartu. "Docela to dneska foukalo. Snažila jsem se hrát trpělivě i když to tam soupeřce padalo, přece jen je ještě mladá a její chyby nakonec přišly. Dnešní výkon nebyl moc ideální, doufám, že ta nervozita ze mě po téhle výhře spadne a ve středu už nastoupí úplně jiná, sebevědomější Koukalová,“ řekla Koukalová serveru idnes.cz.

O postup do 3. kola, v němž si na Australian Open zahrála pouze při svém debutu před 12 lety, se 46. tenistka žebříčku WTA Koukalová utká s o šest let mladší Julií Görgesovou. S německou soupeřkou, bývalou světovou patnáctkou a aktuálně 73. hráčkou světa, má vyrovnanou bilanci 2-2. "Šance je určitě větší, než proti výše nasazeným hráčkám."


Siniaková porazila Vesninovou a je poprvé ve druhém kole
Svůj druhý start na grandslamovém turnaji přetavila v premiérové vítězství Kateřina Siniaková. Osmnáctiletá Češka, která spolupracuje s Helenou Sukovou, dnes porazila 6-2 7-5 Rusku Jelenu Vesninovou.

Siniaková prohrála úvodní dva gamy zápasu, ale pak získala deset her po sobě, vedla už 6-2 a 4-0 a kráčela za rychlým vítězstvím. To si ovšem pořádně zkomplikovala, když třikrát po sobě nedružela servis a nechala soupeřku nadechnout se k obratu. Vesninová už dokonce podávala na zisk druhé sady, talentovaná Češka se ale zavčasu vzpamatovala a nakonec bývalou jednadvacátou hráčku světa porazila ve dvou setech.

"Vesninová už si mě pamatovala z minulého duelu v Moskvě, kde jsem ji asi překvapila. Dnes už na mě byla mnohem lépe připravená, i proto mě těšilo, jak se zápas od začátku velmi dobře vyvíjel," řekla Siniaková. "Ona už pak neměla co ztratit a najednou ji začalo vše vycházet. Jakmile se ale vrátila do zápasu, zase znervózněla," dodala k vývoji druhé sady.


O postup mezi 32 nejlepších se Siniaková utká překvapivě s Irinou-Camelií Beguovou, kterou porazila před dvěma týdny v Shenzhenu. Rumunská tenistka se dnes postarala o vyřazení už druhé hráčky Top 10, když zdolala 4-6 6-0 6-1 světovou devítku Angelique Kerberovou.

Lucie ŠafářováŠafářová nenaplní ambice, dohrála i Voráčová
S velkými ambicemi vstupovala do nové sezony Lucie Šafářová a hned na Hopman Cupu v Perthu předvedla, že na sezonu je dobře připravená. Porazila Pennettaovou, Bouchardovou a potrápila i Serenu Williamsovou. Jenže na důležitých turnajích ještě nevyhrála.

Poté, co před týdnem v Sydney podlehla Stosurové, si s poměrně těžkým losem neporadila ani na Australian Open. Melbournská čtvrtfinalistka z roku 2007 a semifinalistka loňského Wimbledonu nestačila na dvojnásobnou čtvrtfinalistku Roland Garros Jaroslavu Švedovovou.

Sedmadvacetiletá Šafářová se svou kazašskou vrstevnicí prohrála i druhý vzájemný souboj. Ten dnešní nabídl velmi agresivní pojetí hry z obou stran. Obě tenistky udělaly 33 nevynucených chyb, na vítězné údry vyhrála světová šestnáctka Šafářová 39-30. Jenže závěr utkání zvládla lépe Švedovová. Od stavu 5-6 získala 12 ze 14 výměn, potřetí sebrala české tenistce podání a po dvou a čtvrt hodinách zvítězila 6-4 2-6 8-6.

"Teď jsem strašně moc zklamaná. Byl to takovej blbej zápas, ani jsem neměla pocit, že jsem nějak horší, byl to zápas o pár míčích, které se nakonec bohužel přičetly na její stranu. Po špatném úvodu se mi povedl dobrý návrat ve druhém setu, pak jsem měla velkou šanci na začátku třetího, ale nakonec to nevyšlo," komentovala pro idnes.cz Šafářová, jež prohrála už třetí vyrovnanou třísetovou bitvu v řadě.

 

"Jsem opravdu hodně zklamaná, vstupovala jsem do sezóny s velkým odhodláním po tvrdé přípravě a dopadlo to takhle špatně. Ale jediná cesta je hodit to za hlavu, makat dál a věřit, že se ta sezona přece jenom rozjede vítězně hned na dalších turnajích."


Šafářová v Melbourne neobhájí 3. kolo z loňska, kdy vypadla po neproměnění mečbolů proti pozdější šampionce Na Li. V Austrálii ale ještě zůstává, čeká ji čtyřhra s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Z českých tenistek se dnes s turnajem rozloučila ještě Renata Voráčová. Jednatřicetiletá Češka, jež po úspěšně zvládnuté kvalifikaci hrála hlavní soutěž grandslamového turnaje poprvé po čtyřech letech, se stala vůbec první vyřazenou hráčkou z letošního Australian Open, když prohrála hladce 1-6 2-6 se Španělkou Larou Arruabarrenaovou.

V úterý čeká první kolo na českou jedničku a čerstvou šampionku ze Sydney Petru Kvitovou, Barboru Záhlavovou-Strýcovou, Terezu Smitkovou a debut na grandslamovém turnaji s odbyde Denisa Allertová.

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 austr. dolarů)
pondělní výsledky českých tenistek (19. 01. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (22-ČR) - Rodinová (Rus.) 7-5 6-1
Hradecká (ČR) - Ivanovičová (5-Srb.) 1-6 6-3 6-2
Koualová (ČR) - Sandersová (Austr.) 7-5 6-4
Siniaková (ČR) - Vesninová (Rus.) 6-2 7-5
Švedovová (Kaz.) - Šafářová (16-ČR) 6-4 2-6 8-6
Arruabarenaová (Šp.) - Voráčová (ČR) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

535
Přidat komentář
EllNino
Gratulace Denise k postupu do 2. kola ! :D ...Krása
Reagovat
blixa
http://www.bbc.com/sport/0/tennis/30482257
Reagovat
tommr
díky za odkaz na zajímavej článek. Snad Petra ten hektickej přechod ze Sydney zvládne bez nějaký větší újmy ... :)
Reagovat
sprchon
Pokud už to tu někde není, dovolím si předběhnout Mariana99/Berdycha99 a dávám sem odkaz na rozhovor:

http://sport.idnes.cz/tenis-denisa-allertova-australian-open-d9v-/tenis.aspx?c=A150119_101157_tenis_tny
Reagovat
sprchon
No spíš článek než rozhovor. Ale o Denise se toho až tak moc neví, takže každá informace dobrá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl jsem čas, bohužel jsem to tu nestihl. Ale chválím! ;)
Reagovat
sprchon
Ale na fejbůk jsi to stihl dát... Já to jen poslal dál. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
OK :-)
Reagovat
Patri.k
Koukám, že je tady nějaký velký fanklub Allertové :D
Reagovat
slacker
dvoucleny, dva nicky s dveme devitkama
Reagovat
Frick
6:3 6:4, zítra bude hrát o hlavní soutěž. Ale jde to ztuha.
Reagovat
sprchon
Jo, hlavně ať hraje furt. Ono to snad půjde... ;)
Reagovat
FulnekUltras
O dva roky mladší Holanďanka Richel Hogenkamp (136.) vyhrála sice všechny tři své kvalifikační zápasy na letošním AO ve třech setech, ale nemyslím, že by ji to dnes mohlo posílit stejně, jako před 14 dny Lucku Hradeckou v Aucklandu proti Kuzněcovové, byť minulý týden v Hobartu zůstala v 1. kole na raketě Hantuchové až po dvou těžkých TB (5, 10). V každém případě ji Bumbrlíček nemůže ani na okamžik podcenit.
Poooooojď do ní Peti, ale hned od začátku !!!!!!
Reagovat
blixa
136 je věk ? Čupr babka !! ;-)
Reagovat
Jan
Když je Petra o 2 roky starší (138), tak o co jde ? :)
Reagovat
FulnekUltras
Pro bulvár jsem ještě nepsal... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš Bouzková bohužel z kvaldy v Daytoně Beach nepostoupí.. :-/ Dneska prohrála s Lauren Embree, která je na 353. místě žebříčku WTA.. No škoda.. Po prvním setu, který vyhrála 6:4 pak Maruš dostávala celkem na prdel, když 2. set prohrála 0:6 a ve 3. setu prohrávala už 0:4, tak ještě zabojovala a stáhla na 3:4, ale bohužel to nestačilo.. :-(

Ale naopak Nicole zatím vede 6:3 a 1:0.. Tak pojď Nicole!!! :D
Reagovat
Frick
10 her v řadě prohrát, to je šílený. Bude mít o čem přemejšlet s týmem.

No, pomalu se Maruška dostává do věku, ve kterém se Katka dokázala kvalifikovat do Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
by z nasazených mohly vypadnout Stosur, Jankovic a Cibule. Kromě toho, po těch dnešních klopýtnutích favoritek se tam zajímavě otevírají 2 čtvrtfinále... Karolína má teď slušnou šanci.
Reagovat
FulnekUltras
Jo, Niculescu se v případě postupu do OF může stát nepříjemným oříškem i pro Petru.
Reagovat
sprchon
Karolína měla slušnou šanci i včera touto dobou. Klidně mohla porazit i rozjetou Anu. Takhle pro ni bude velkou hrozbou Ekaterina, ale nedivil bych se, kdyby přes ní prošla Vinciová... Je to otevřené. :)
Reagovat
VlS
Karolína může zaškobrtnout s kýmkoliv, žádnej patent na výhry nemá, stačí, aby přestal fungovat servis a je to, ale pokud bude hrát jako hrála v Sydney, tak by Káťu dát mohla a Bobinu taky.
Reagovat
Frick
A co Simonu? Ha!
Reagovat
blixa
No jestli bude Simča hrát jako dneska v noci, tak se ke Káje ani neprokouše.
Reagovat
sprchon
Samozřejmě, že nemá patent na výhry. Jen jsem pochopil příspěvek od anakin01 tak, že má teď Kája větší šanci, když vypadla Ana.
Reagovat
sprchon
Zkrátka a dobře jsem chtěl říct, že si myslím, že zrovna Ana není pro Káju takovou hrozbou. Obzvlášť teď, když jsem viděl ten turnaj v Sydney. :)
Reagovat
FulnekUltras
vypadá podle nejčerstvější předpovědi docela zajímavě. Vyložená vedra mají být jen tento týden ve čtvrtek (až 34°C) a ještě i v pátek (31°C), zatímco od soboty a celý druhý týden už spíš oblačno až zataženo s občasným deštěm a maximálními teplotami do 25°C, od příští středy dokonce jen kolem 22°C. Takže doufejme, že Petra druhé, resp. třetí kolo šťastně překlepe... ;-)
Reagovat
VlS
Tak už nemusíme mít strach, co s tou holkou bude. Ana už zahájila trenink na jiné povolání

http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/221488/tenistka-ana-ivanovic-obsluhovala-jsem-berdycha-podivejte-se-v-jakem-luxusu-leta-elita.html
Reagovat
smazaný uživatel
To už zahájila během IPTL... :)
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/xbUZZnO7m7/?modal=true

Taky vám na týhle fotce přijde, že sakra silný stehna. Skoro i ve srovnání s tim Adamem.
Reagovat
misa
Že ty jsi tou Luckou úplně zblázněný? Bude to asi tím, jak stojí. Tady mi přijde, že má nohy normální:

https://lh3.googleusercontent.com/-q4LErAxM7MU/VLzn6Y2UgkI/AAAAAAAAcX8/3r0csZfAivM/w1069-h802-no/P1080021.JPG

Trénink v Melbourne.
Reagovat
Frick
Jj, tady skutečně působí štíhlym dojmem. I na těch rukou-
Reagovat
Cico93
To dievča naberá na kvalite čo sa týka hrudnika:)
https://twitter.com/GenieBSite/status/557163638663163904/photo/1
Reagovat
misa
Pěkný pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si všiml. :)
Reagovat
Cico93
by som bol prekvapený keby si si toho nevšimol.
Reagovat
Frick
Ač třeba mi není úplně sympatická, tak skutečně, o jejim exteriéru lez hovořit jen v superlativech. Pro nikoho nemůže být ani tlustá, ani hubená, ani žehlící prkno, ani kozy jako vozy, ani příliš muskulaturní.
Reagovat
Frick
Ale rozhodně bych jí už nehádal jen 61 kg při 178 cm. Já si nějak pořád myslím, že v takovém případě, by se holka naopak měla velmi chlubit vyšší hmotností. Protože to jsou "ta dobrá kila navíc", které hráčka po kurtech netahá, ale naopak oni tahnou jí samou.
Reagovat
sprchon
Takže tuctová? :D
Reagovat
Frick
To ne. Její tělo je prostě univerzálně pěkné.

Frajer 1) Ta Domča je moc při těle
Frajer 2) Ta Lucka má hrozně velký svaly
Frajer 3) Ta Terka je strašně vychrtlá

Všichni tři imaginární frajeři ale neůžou nic podobně kritického říct k Genie.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych řek moc cukru.

Nikdo není dokonalý.
Reagovat
smazaný uživatel
teda kdybych ji neslyšel mluvit. Ve skutečnosti je dost hrubá.. strašně nepříjemná. Jenom od pohledu by to do ní člověk neřekl.
Reagovat
Frick
A ona nativné mluví francouzky? To by přeci neměla mít hrubej hlas....
Reagovat
VlS
A co má hlas danej genetikou a fyziognomií mluvidel společnýho s jazykem, který je hlasem vyslovován?
Reagovat
smazaný uživatel
ale samozřejmě pojud mluvíme čistě o těle, tak máš asi pravdu.
Reagovat
sprchon
Tak tady jsem si nikdy nestěžoval. :) A když jí to oblečení sedne, tak paráda...
Reagovat
smazaný uživatel
Moc jí to slušelo, lepší než loňská zástěra :-)
Reagovat
misa
Ještě nikdy v její kariéře se nestalo, aby Lucie Šafářová nevyhrála při své cestě k protinožcům ani jeden zápas na okruhu WTA.

Nikdy, ani při její první cestě v roce 2005, až letos.
Reagovat
Frick
..první letošní WTA výhru si zapíše nejdříve v 6. týdnu, pokud to nepodělá v Anverpách.
Reagovat
Cico93
By ma ani nenapadlo, že dnes by mohla zaváhať potom ako hrala v tom Perthe.
Reagovat
Frick
Tak byla to těžká hráčka, to ano.
Reagovat
Frick
Kolik jich bylo mezi těma 96 nenasazenejma těžší? Vika? A kdo ještě?
Reagovat
Cico93
Gajdošova?
Reagovat
Frick
ta dala zlatý set? nedala
Reagovat
kada.tom
Sloane, Vika, no ...
Reagovat
Frick
Tak že pár kousků v moři 96 hráček. Prostě naštve to.
Reagovat
misa
Bylo jich tam dost. Co třeba Begu, Niculescu. S těma by třeba Lucka neuhrála ani set.
Reagovat
FulnekUltras
Však ona se jí zas nějaká úspěšná šňůra letos ještě povede - a ne jedna...
Reagovat
sprchon
Ona se ještě vzpamatuje. :) Zase nebude příští rok první měsíc obhajovat nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Příjde mi, že Lucka ubývá na agresivitě. Dřív to střílela o rohů a soupeřky se mohly ulítat, teď to pálí všechno do středu, a může se ulítat sama.
Reagovat
misa
Jasně, protože má obavy.
Reagovat
Frick
Má obavy z toho, že by se jí to mohlo nezdařit a ona by pak nedostala svému vytyčenému cíli v podobě TOP 10. Toho ale takto nedosáhne zcela určitě, bo jí to soupeřky vrátěj.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-australian-open/225481/slzy-a-zmar-mam-jine-cile-hlesla-safarova-po-porazce-v-prvnim-kole.html

No, fakt je z toho holka dost nešťastná. Tak snad s Robem něco vymyslej. Jestli ale skutečně se nedostala po tlak. Vytkla si TOP 10, čili nyní se úspěšnost sezóny bude podle toho hodnotit. Nedostane-li se tam, tak se sezona nebude hodnoti jako neúspěšná (pokud se bude držet okolo toho 15. místa nebo třeba i do tý dvacítky), ale ten "velký cíl" bude nesplněn.
Reagovat
misa
Jasně, že sama sebe dostala pod tlak. Vždyť i na Hopmanu se jí na tu desítku často ptali. Pak je z toho takový nijaký výkon jako dnes. Holka má svázané ruce, v hlavě velké obavy a pokud na dalším turnaji nevyhraje, opět se o něco potopí.

Pevně věřím tomu, že pokud by proti Sereně vyhrála, dnes by šla v pohodě dál. Tam už se jí zase v hlavě objevilo: Já jsem v koncovce opět selhala. A dnešní koncovka byla jen o hlavě. Stejně jako Petra ztratila vypjatý 3. set s Robsonovou před dvěma lety. Protože si vůbec nevěřila.

Jenže tohle si sama Lucka uvědomuje, takže bych řekl, že v Antverpách (pokud budou) se jí v tom 1. kole lehce hrát nebude. Nějak se nám to začíná motat v kruhu :-(
Reagovat
Frick
Tak snad by jí mohlo pomoci, že tam si bude moct zavolat Roba. Snad tam s ní bude,. To ať klidně odletí z Austrálie, pokud chce být s dětma.
Reagovat
FulnekUltras
Jsme teprve na začátku sezóny. Podle mě má Šafi pořád na to nejen na loňský rok navázat, ale ještě ho i vylepšit.
Reagovat
misa
Vezme si příklad z loňské Petry, ta končila loňskou Austrálii taky v slzách :-) A snad nedopadne takhle i letos!!! První kolo ještě čeká.
Reagovat
FulnekUltras
Větší obavy mám z druhého/třetího (viz počasí výše). Ale ona je letos přece jen už psychicky trochu jinde...
Reagovat
smazaný uživatel
druhé kolo vypadá pohodově (Donna nebo Mona).. to by měla zvládnout i přes ten hic.
Z neznáme kvalifikantky mám větší obavy..
Reagovat
FulnekUltras
Loňská blamáž se opakovat nebude... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
... Anča Schmiedlová ve třetím kole... cháchá :)
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10644831_791585890899251_2178811314585601210_n.jpg?oh=8880705c39a9da64b223fc66635301f5&oe=552870E4&__gda__=1429479224_193937853d5b5b8a32baf5363670bd55

Má nejen pěknej čumáček, ale i zcela luxusní figuru :o) Docela jsou ty Němky pohledný Carina, Julča, Angie (je-li etnická Němka a ne Polka)...
Reagovat
smazaný uživatel
a Sabine
Reagovat
Frick
To je Polka.

A ty jsou taky pěkný - Sabine, Caroline a nakonec i ségry jsou celkem fešný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak až na dva výjeby (Lucka a Angie) jsem s dneškem spokojen. Potěšili hlavně Tomáš, Kokkino, Lucka Hradecká a další postupující Češi. Zítra hlavně aby postoupili Kvítí, Bára a Sam. Sloane proti Vice moc nevěřím. Dál Vašek, Kuznetsov. Aljaz je bohužel asi bez šance.
Reagovat
misa
kdo zatím letos vládne:

https://pbs.twimg.com/media/B7mgzEsCUAAK3zr.jpg:large

A zůstane to tak i po zítřku :-)
Reagovat
Frick
To je fakt jak z Prahy do NY? :-O
Reagovat
misa
Zhruba.
Reagovat
Frick
A stejně se to má hrát v Evropě.

Třeba u nás :o)
Reagovat
misa
V O2 by mohl být pěkný turnaj, klidně halový premier.
Reagovat
Frick
To jo. Ale vstupný by stálo majlant.
Reagovat
Frick
Strýcová - Babos

No myslím, že tohle je lehčí los než třeba měla unlucky Lucy. Babos se skutečně netváří jako nezdolatelná soupeřka. Avšak pozor - loni v Birminghamu s ní Baruš hrála 3-seťák, přičemž ji Babos dala kanára. Takže tohle trochu varování. I tak ale věřím ve výhru Báry typu 6:4 6:3...

Allertová - Oprandi

I na Denisu byl los hodný a čeká ji až 113. hráčka Oprandi. Která od loňského dubna, kdy hrála finále v Marakéši, neudělala žádný slušný výsledek. Ale samozřejmě, může tu být tréma, je to pro Denču GS premiéra a skoro bych si i myslel, jelikož Denisa působí dojmem obyčejný holky, že jí může trochu svazovat i třeba ta vidina dalšího balíku peněz, ke kterému vede zdánlivě lehká cesta. Budu hodně držet palec, nějak jsem si tu holku oblíbil.

Kvitová - Hogenkamp

Tady jsou dvě možnosti. Buď to Petra bez problémů dá a může se těšit na druhý kolo a nebo to nedá a může chodit kanálama. :o)

Smtiková - Lucic

Obě hráčky loni šokovaly tenisový svět. Terka z kvaldy postoupila na svém prvním GS až do osmifinále, Mirjana zase vyhrála v 32,5 letech WTA turnaj, svůj první od konce 90. let. No ale vlastně povedl se jí i ten "Terčin" GS kousek "kvalda - osmifinále", akorát u Mirjany to bylo na USO. Samozřejmě, ač si této veteránky musí člověk velmi vážit, chtěl bych vidět postup Terky. Věřím, že podobně jako Denisa na to herně má, snad opět nebude předvádět to své slzavé údolí. Nakonec u ní chci věřit tomu, že to bude právě ona, kdo jako první hráčka "z mladých pušek" (nar. 1993 a později) dosáhne na nasazení na GS....
Reagovat
FulnekUltras
Věřím v postup všech čtyř - nejvíc práce bude mít asi Denisa.
Reagovat
smazaný uživatel
no jenom aby ses nedivil .-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem vstával ve 3 ráno, že se kouknu na zbytek zápasu Grigora a ono ejhle, on už dohrál! :D Tak snad dojde co nejdál!! :-))

Tak jsem kouknul teda na Lucku s Anou.. V 1. setu byla jednoznačně lepší Ana a vůbec to nevypadalo na nějaký obrat.. Ale Lucka se pak neskutečně zvedla, za to Ana dělala neskutečné chyby, nebyla skoro schopná ani z forhendu dat winner...

Pak už začala hrát Katka.. Začátek nevypadal nějak skvěle, ale od stavu 0:2 přestala dělat chyby a z backhandu Vesninu celkem tlačila, prostě hrála hodně dobře.. :D Ale teda Vesnina, ta nebyla skoro schopná 2x za sebou přechodit síť.. Od stavu 6:2 a 4:0 jsem už věřil i, že bude kanár, ale Vesniny hra se neskutečně zvedla, padalo jí to tam a rázem to bylo 4:4.. Pak jsem bohužel musel jít do školy a když jsem se podíval na skore pak ve škole, tak jsem byl rád, že to Katka nakonec dala! :D

Zápas Mashy se hrál, když jsem byl ve škole, takže jsem to nemohl sledoval.. Ale zase když jsem přišel domů, tak jsem se kouknul na záznam, takže cajk! :D Musím souhlasit s montym, cicem atd., že Marii to v červené neskutečně sekne!! Doufám, že tenhle outfit ještě na ní uvidíme 6x na tomto turnaji!! :-))
Maria hrála celkem dobře, občas to trošku zaskřípalo, ale jinak jsem s její hrou spokojen!! :-)) Petra hrála taky dobře, takže myslím, že Marii dostatečně prověřila.. :D Ale štve mě, že Maria nehraje zítra.. Nejdu do školy a tak budu moct sledovat u nich v noci.. A taky nechápu organizátory, že zápas Sloane vs. Vika nedali na centr třeba právě na night session.. Místo toho tam hraje Tomljanovič.. :-/
Ale jinak celkově s 1. dnem spokojenost!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Australani hodně upřednostňujou domácí hráčky a hráče. Taky jsem si myslel, že reprízu předloňského semifinále dají až na konec dne, ale opak je pravdou...
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt volové! :D
Ten zápas Sloane vs. Vika jsem chtěl vidět, ale v 01:00 fakt vstávat nebudu! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám v plánu, tak uvidíme... :)
Reagovat
Cico93
no čo jeto iná liga
https://www.facebook.com/AustralianOpen/photos/pcb.10153051819118615/10153051810938615/?type=1&theater
Reagovat
blixa
vříííííííííííííííííííííííííííísk !!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomljanovičová je moc hezká.
Ale mně to může být jedno, protože zápas stejně neuvidím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Jednu vec nechapu ... Ze je Ance trochu hloupejsi co se tyce taktiky a volby uderu je uz znamo ..
Ale co bylo k videni vcera , to me naprosto sokovalo .. uz jen kolikrat zahrala aut z voleje uderem , ktery musel byt co se tyce provedeni narocnejsi , nez kdyby ho uklidila do bezpeci .. druhe podani byla automaticky dvouchyba , dulezite body poslala do site ..

Proc s ni nekdo nepracuje , vzdyt talent ma , ale ta hlava :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se to lehce říká, těžko provádí, hra se změnit dá, taktika jistým způsobem taky, ale prostě psychika je vždy oříšek no. Anča je nějaká a diametrálně jiná nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase vyhrála grandslam, takže tak labilní by být doopravdy nemusela.
Reagovat
FulnekUltras
Jednou za čas se takovéhle výpadky stanou každé tenistce - a čím víc je to ženská se vším všudy, tím častěji... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana sama říkala před sezónou, že se chce soustředit na velký turnaje, nedivím se, že neměla na nějakým Australian Open motivaci, podle mě pošetří síly na Monterrey grandslam a další lukrativní podniky.
Reagovat
blixa
Tak si z ní zase nedělejte prdel :D, chuděrky Aničky, jako by se to třeba Petře nestalo, že .. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl za to, že Aně taky fandíš...
Reagovat
smazaný uživatel
fandím, fandím, pouze si sarkasmem utírám slzy z její prohry :(
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to já používám jiné způsoby...
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra mi padne Giorgi ještě a můžu to přestat pomalu sledovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to já mám ve hře ještě hodně hráček, ale ztráta Any dost mrzí, protože jsem jí hned po Mashe věřil nejvíc. Caro a Vika to mají na ho*no, že můžou hrát už ve 2. kole proti sobě. Takže tam se teprve uvidí, jak to dopadne... Ale snad aspoň nějaká z mých mladých pušek udělá dobrý výsledek. Reálnou šanci na 3. kolo mají po dnešku Kiki, Monča i Katka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já z těch mladých mám nejraději Anu Konjuh a ta samozřejmě už taky vypadla, Svitolinku mám rád a Donnu Vekic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Donnu máme společnou. :) Kéž by zítra postoupila aspoň do 2. kola. Pak tam bude mít nejspíš Petru...
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju i Caro ale, obdivoval jsem ji, jak dala ten maraton, to je můj sen taky dát jednou, zatím sem ale nejvíc uběhl 11 v celku no :D jsem daleko ještě hodně :D
Reagovat
blixa
Vyhodíš comp z okna a pak se ráno trapně vymlouváš, že ti nešel net :D
Reagovat
smazaný uživatel
monty naštěstí fandí půlce WTA (nadsázka), on bude mít pořád komu fandit :D
Reagovat
blixa
No právě, nastrkal si tam půlku TOP 10 a pak se prsí, jak je úspěšnej :D
Reagovat
smazaný uživatel
čekám, že nás teď obšťastní nějakým obrázkem s prostředníčkem nebo tak :D
Reagovat
slacker
Celou noc maloval a kreslil
Reagovat
smazaný uživatel
Oni tam už podruhé za sebou v pondělí ráno něco opravovali. Před týdnem aspoň poslali mail, ale teďka nic. Proto jsem to nečekal a byl jsem dost nas... Jinak ten chabý argument o tom, že záměrně fandím půlce Top 10 jsem ti tady už vyvracel. Podruhé se namáhat nebudu. :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=6141718486111
Reagovat
blixa
Bodejď bys vyvracel, když nemáš jak ! :-P :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem hledal ještě jinou diskusi, ale myslím, že tenhle příspěvek postačí (viz odkaz). :) Stručně řečeno: Aně a Vice jsem začal fandit, když v Top 10 nebyly...
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=7142168331213

Ale než házet perly svini, jdu se radši dívat na Pohár afrických národů ve fotbale... :D
Reagovat
blixa
Hochu, hochu, ty jsi mluvka, nevěřím ti ani slůvka ! :D Co nějaké důkazy ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v letech 2009-2010 jsem na TP ještě nechodil... :D
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))))
Reagovat
FulnekUltras
Prohra Šafi je sice nepříjemná, ale s Jarkou to není žádná ostuda - tahle šlachovitá Ruskokazaška už speciálně na grandslamových turnajích proti papírovým favoritkám nejednou předvedla vysokou kvalitu (mj. i v čf RG 2012 s Petrou) a svůj den měla i dnes.
Fantasticky si proti Aně počínala Lucka H. - ale zas až taková senzace to není, uvážíme-li její evidentní posun už v zimní přípravě a zatímní výsledky v letošní sezóně (mj. skalp Kuzněcovové z Aucklandu). Ještě donedávna "pražská selka" se během posledních měsíců převtělila v "pražskou srnku" - shodila pár kilo, zlepšila pohyb, zvýšila úderovou jistotu a další porci sebedůvěry jí přinesly i opakované třísetové výhry. Teď je opravdu na vlně, která jí umožňuje naplno uplatňovat všechny fyzické i herní přednosti, takže proč to nevyužít také v dalších kolech. A pořád si myslím, že její zvýšená tréninková motivace v zimní pauze bezprostřebně souvisí s obnovením deblové spolupráce Háček... ;-)
Reagovat
PH94
Škoda toho vyřazení Lucky :/ Takovéto zápasy prostě musí zvládat pokud chce do top 10 , ale abych řekl pravdu, tak tomu moc nevěřím i když mám Lucku hrozně rád :/ Podle mě reálně patří někam kolem toho 12.-20. místa a na tu absolutní špičku asi opravdu nemá, i když bych se hrozně rád mýlil. Prakticky každá hráčka z té top10 taky kolikrát vylítne na velkém turnaji v 1. kole, ale na rozdíl od Lucky to pak dokáže napravit nějakým opravdu super výsledkem a ten bohužel Lucce chybí...
Reagovat
FulnekUltras
Je pravda, že podobně jako se Serenou na HC i dnes rozhodoval samotný závěr a zjevně i psychika, ovšem Jarka není žádný podřadný grandslamový nováček, takže bych ani z této - byť nepříjemné - porážky Šafi nedělal přílišné závěry pro následující sezónu...
Reagovat
Frick
Je to tak měla kupříkladu vyhrát tu Moskvu, kde FAKT nikdo nebyl.

A po Wimblu třeba ten Washington.

To by bylo více 500 bodů navíc a snad i ta TOP 10...
Reagovat
misa
Pokud letos zakončí sezonu v top 20, budu spokojený. Ono to není žádná sranda, uhrát tu první dvacítku. Navíc Lucka obhajuje sf. grandslamu, a takhle hloupě zahazuje body :-(
Reagovat
Frick
Hned si pár bodů zřejmě odstřelila tim Hopmanem, co si budem namlouvat.

Ale tak do toho Wimblu Lucka zas tolik toho skutečně neobhajuje. V IW / Miami jí týrali losem. To stejné i ve Stuttgartu. Místo Oeiras turnaj v Praze, snad už KONEČNĚ zvládne roli nasazený jedničky (pokud se před ní nedostane Kája), místo loňský Prahy se konečně podívá do Říma. Taky neuhrála nic mezi RG a WCH, tak snad i v tomhle mezidobí by mohla uhrát něco navíc.
Reagovat
misa
Od teď až do Roland Garros včetně je to 780 bodů za 8 loňských turnajů. To není zas až tak hodně, ale na dalším turnaji musí už Lucka něco uhrát. Jinak o ní začnu mít velké obavy...
Reagovat
FulnekUltras
Hodně důležité bude, aby se jí naopak zas něco povedlo - takový zlomový pozitivní impuls...pak to může být ještě jízda.
Reagovat
misa
Jeden vydřený zápas může stačit. Něco ve stylu 7-5, 3-6, 7-6.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jestli budou dávat Petra na Eurosportu nebo Eurosportu 2
Reagovat
smazaný uživatel
Petru
Reagovat
Fandina
Před chvíli říkali, že ano.
Reagovat
smazaný uživatel
super
Reagovat
slacker
Ja bych ji tak slepe neveril, je to F
Reagovat
Fandina
nikdo se tě na nic neptal
Reagovat
slacker
No vidis tebe taky ne, tak si zamet ve svym kravine.
Reagovat
Fandina
na nic jsem se tě neptala
Reagovat
slacker
irelevantni. Ja odpovidal Kvitovce456. Zalozila sis dalsi nicky?
Reagovat
Fandina
reagoval si na mojí odpověď a jako obvykle jsi trapný
Reagovat
slacker
Ja se te take neptal. jen smejd jako ty kaze druhym vodu a sam pije vino
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš. Jsi trapný.
Reagovat
slacker
Neurazej
Reagovat
smazaný uživatel
V závěru to Masha zase trochu protahovala, ale nakonec zakončila zápas esem. :) Druhý set byl určitě lepší než první, přestože tam pořád nějaké rezervy byly. Takže výsledkově za 1, herně za 2.

Jinak Libor se moc těšil na zápas Gulbise. To se nedivím, že se s ním kámoší gigin... :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Looks wide." A byla to lajna... :D

Teď už to Masha dojede... :)
Reagovat
blixa
http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-po-vyhre-v-prvnim-kole-australian-open-pzn-/tenis.aspx?c=A150119_110131_tenis_par
Reagovat
misa
Jsem rád, že inspiruju masy :-)
Reagovat
blixa
:D
Reagovat
smazaný uživatel
O Dodin se mluví jako o jedné z největších francouzských budoucích nadějí. Snad ji Kája nepodcení.
Hrát sem ji teda neviděl, ale údajně má "ránu".
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji viděl v semifinále Limoges proti Kiki Mladenovic. Je to taková hubená laňka, ale ránu teda má. :)
Reagovat
tommr
já jí zase viděl v semifinále turnaje v Poitiers kde porazila Terku Smitkovou. Je to opravdu talentovaná hráčka a Karolína to s ní určitě nebude mít lehký ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Libor to teď řekl moc hezky... PŘEPIŠTE DĚJINY!!! :)
Reagovat
Frick
1. Bouchard
2. Kerber
3. Cibulkova
4. Petkovic
5. Safarova
6. Suárez Navarro
7. Cornet
8. Ka.Pliskova
9. Zahlavova Strycova
10. Bencic
11. Giorgi
12. Pironkova
13. Koukalova
14. Barthel
15. Flipkens
16. Niculescu
17. Rybarikova
18. Beck
19. Knapp
20. Lucic-Baroni (#60)

To se podá. Musí. Snad se tam nikdo další nepožene.
Reagovat
Frick
MD Antwerpen 2015
Reagovat
blixa
To by mohl být pro Káju príma zákusek ;-)
Reagovat
PetaM
To teda :D Tohle by mohla v pohodě vyhrát :)
Reagovat
Fandina
:-)))))
Reagovat
Frick
Spíš jsem to myslel z pohledu Lucky. Ale když nebude Lucka, tak bude Kája, no. :o)
Reagovat
misa
Ta zase letos bude chtít každý týden někde hrát.
Reagovat
blixa
Doufám že ne, dyk říkala že zvolní, že loni toho bylo moc.
Reagovat
smazaný uživatel
To by Kája mohla dát. :)
Reagovat
misa
Před Dubají se tam asi už nikdo cpát nebude, Eugenie nebude v Dubaji? Divné... Lucce hala svědčí, co jí ovšem nesvědčí, je její současné rozpoložení.
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/snad-jsem-si-tu-smulu-vybrala-doufa-po-safarova-po-australskych-prohrach-14b-/tenis.aspx?c=A150119_113734_tenis_vis
Reagovat
Frick
Nj, i po ruce končí Lucka na AO v slzách, ale nyní je to samozřejmě jiné, o něco horší.
Reagovat
misa
Je ovšem nutné, aby si Lucka připustila, že o smůlu nejde.
Reagovat
Frick
Ale je fakt, že to potkalo další pětici hráček, co jsou +/- na úrovni Lucky (Angie, Carla, Sabine, Nasťa, Světlana) - a nevíme, co přijde zítra. Prostě to k tenisu patří a neni to Lucčina specialita.
Reagovat
misa
Co je nám po ostatních? Není třeba se inspirovat :-) Lucce ten nedotažený boj se Serenou asi dost ublížil.
Reagovat
VlS
Lucy, smůlu bych v tom nehledal. Možná nepřišlo štěstí v podobě dvou míčů v řadě, ale smůla se nekonala. Prostě to byl z hlediska taktiky prohranej zápas a zbytečně.
Reagovat
smazaný uživatel
No, během 1. setu jsem dělal víc věcí najednou, takže si to netroufám úplně hodnotit. :D Masha zatím nehraje dokonale (něco tam vyhodila) a zároveň Petra taky není špatná... Ale hlavně, že 1. set je v kapse. :)
Reagovat
blixa
Snad se Petra v druhým zvedne a ukončí to trápení (zvukové) ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem na pohled to snad nemůže být trápení ani pro tebe. Nebo? :D
Reagovat
blixa
No jako "Marfušahater" přece nemůžu napsat , že ne ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=9142109074514
Reagovat
blixa
Nemůžeš k tomu rovnou do závorky napsat krátej komentář, abych věděl co to je a nemusel to otvírat ? Něco jako (svítiplyn) (h.o.v.n.o) (kecy) atd. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne! Jenom si to hezky otevři (anebo si zapamatuj čísla odkazů)... :D
Reagovat
PetaM
Zajímavé, že jsi to poznal hned na svůj první tip :D :D
Reagovat
blixa
No nezvedá se, nezvedá, tak nic. Snad příští kolo ;-)
Reagovat
Cico93
Keď Mária dohrá tak si ju pustim zase. Boha ta je ale dobá dneska v tom červenom:)
Reagovat
Cico93
dobrá
Reagovat
Cico93
V tom červenom riadne delo-:)
Reagovat
vendulkabendulka
Li Na je tehotna. Tak kdo v tom ma prsty, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš jako někdo odsud jo? :D
Reagovat
Frick
No, když se zjistí, že je to čistý žluťásek a ne žádný "Okamura", tak to tu bude z obliga. Pokud sem nechodí nějaké banánové dítě.
Reagovat
misa
na okruhu nikdy nevyhraje...

Připomíná mi to rok 2013, kdy po sezóně zakončené v top 20 a výhře v pražském finále Fed Cupu přišel velký pád. Tehdy to ovšem bylo dost ovlivněno angínou a následným výpadkem tréninku.

Takže po třítýdenní dřině na Floridě a krásném Hopman Cupu přišla pro Lucku a její příznivce studená sprcha. Doufám, že ji tělesně nic netrápí a že může naplno pracovat v tréninku. Možná na ni dolehl tlak top 10, že je vlastně tak blízko... Škoda její hlavy, nechtěla by Petra domluvit Šafářové konzultace s Šafářem? :-) Chtělo by to nějaký hezký vztah, aby pořád nemusela myslet na tenis...

Dnes hororová bilance ve využívání brejkbolů a údery na střed dvorce bez šance na úspěch. Lucka se propadla do stereotypu.

Lucinko, hlavně žádnou rezignaci, podívej na Petru, jak se po katastrofálním úvodu sezony 2014 zvedla. A věř si, ty loňské výkony nebyly náhoda!
Reagovat
tommr
náhoda nejsou ani její dobrý výkony ani ty propadáky v důležitejch zápasech. Lucka má herně na top-10, ale ta její hlava jí tam nikdy nepustí ... :)
Reagovat
misa
Hlava se sama už neopraví, to je jasné. Jestli to půjde s pomocí někoho jiného, je v jejím věku dost nejisté. A ani není zřejmé, jestli by Lucie vůbec takovou pomoc zvenčí připustila.
Reagovat
Frick
Bože, to je termín v tom nadpisu. No, tak předtim, jak dorazí do Antverp, oslavní 28 let.

To stejný bude čekat zanedlouho i Marii s Anou.
Reagovat
misa
Ale je pravdivý :-) Čas se už chýlí ke konci... Poslední zápas na okruhu vyhrála Lucka 17. 10. loňského roku, to bych fakt nečekal.

Ana s Mariou mají dávno splněno.
Reagovat
Frick
Tak já teda doufám, že minimálně bude hrát do sezóny 2018, tedy po týhle ještě tři další. Snad bude sloužit zdraví.
Reagovat
lars
zapas v FC s Kerber muzes pocitat jako zapas na turnaji
Reagovat
misa
Ale bez bodů.
Reagovat
lars
udelala 1 dulezity bod
Reagovat
misa
V týmech je Lucka světová.
Reagovat
tommr
ale body za to nejsou ...
Reagovat
kada.tom
Gulba nevyužil 3 matchbally ve 4. setu, Kokkinakis lehce vyhrál TB a Aussie jsou ve varu! Jde se do pátého setu!! :-)
Reagovat
Jan
Doufám, že nerupne Kvitová. Aby těch překvapení nebylo málo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nevím, co mám sledovat dřív. Až pojede Lindsey, tak to určitě přepnu...

Jinak outfit Mashy se mi hodně líbí, stejně jako se mi líbil outfit Any. Tak doufám, že to není nějaké špatné znamení...
Reagovat
smazaný uživatel
Lindsey Vonn = 63rd win!!! :)
Reagovat
Cico93
A to boli obavy po pauze, či nato ešte ma. A ona je asi ešte lepšia. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu říkat, že jsem se vůbec neobával. Od toho Schladmingu mám pokaždé trochu strach... Ale že na to Lindsey bude mít i po zranění, o tom jsem nikdy nepochyboval. Psal jsem tady, že jí stačí strašně málo, aby se dostala zpátky do top formy. Vlastně už ve druhém závodě po comebacku vyhrála a úspěšně v tom pokračuje. :)
Reagovat
Cico93
Už sa teším na MS zač. februára tam to bude vončo.
Reagovat
Cico93
Tina tiež konečne pekny výsledok.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se moc těším. Lindsey fandím od sezony 2009/2010 a od té doby vlastně nevyhrála MS (v Ga-Pa jela s otřesem mozku a měla stříbro ve sjezdu, ve Schladmingu měla ten ošklivý pád)... Tak doufám, že se to změní. Doma by to bylo parádní a ještě kdyby další zlato přidala Mikaela... :)
Reagovat
Cico93
Lara má z MS len striebra. Verím, že SG na MS bude patriť jej. A ten slalom Veronika, Tina Maze alebo Mikaela v tejto disciplíne mám jasno.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád Máša jde proti proudu a zvolila červenou místo do očí bijící ružovou v kombinaci s neonově žlutou. Je prostě svá!
A outfit Genie taky super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha je v tom červeném hooodně sexy! :) Bohužel já často mívám takovou smůlu, že zrovna když se mi líbí outfit mojí oblíbené tenistky, tak většinou brzy vypadne... Ale snad se to Mashy týkat nebude a příští sobotu si zahraje o titul. :)
Reagovat
Fandina
Šaty Márie jsou hezké a tan proužek dole na sukni jí dělá oblejší a je to zajímavé i k tomu boty. Ale ty růžovobílé holky jsou víc zajímavější. Je to něco jiného.
Reagovat
Frick
Holki - 1. kolo, den #1
Sanders - Koukalová

No, nebude to lehké pro Kláru, ale ta holka je z páté stovky a nejlépe byla 202., to už by konečně měla zvládnout. Nicméně je fakt, že u Kláry je možné vše. Bohužel.

Ivanovič - Hradecká

Jediný zápas, kdy naše hráčka jde do chřtánu (velké) favoritky. No, věřim, že Lucka si ostudu neudělá, ale postup bude daleko.
BTW: Jak jsem nedávno rozvířil zde tu kontroverzní debatu, tak Lucka se v této věci (prostřednictvím svého domku v Letňanech) chová vzorně. O důvod více, proč jí fandit :o)

Vesnina - Siniakova

Tak na Vesninu má Katka dobré vzpomínky, když jí v říjnu v Moskvě vyprovodila z kurtu 6:2 6:2. Ale asi toto nepřecenit. Čekám vyrovnaný zápas.

Plíšková Ka. - Rodina

No, Karolína vstupuje na GS poprvé v pozici (nasazené) hráčky, od níž se bude čekat slušný výsledek. 3. kolo určitě, OF by bylo fajn, ale tajně se doufá možná ještě v něco více. Rozhodně tedy zápas "must win". Ke štěstí Karolíny se Rodina netváří jako nějak extra silná hráčka, tak tedy snad Karolína hladce postoupí.

Švedovová - Šafářová

No, trochu s obavama vzhlížim k tomuto mači. Spíš než hladkou výhru o 3-4 brejky čekám tuhou bitvu. Můžou být TB, můžou být tři sety. Ale snad to Lucka dá, kurňa.
Reagovat
Frick
--------------------------------
*** RESUMÉ ***

Klára tedy využila lehkého losu a konečně tu smůlu prolomila, i když to nebylo úplně bez práce. Görges je navíc ve 2. kole únosný los.

Lucie se postarala o největší českou radost dne. Věřil jsem, že by nemusela dostat debakl, ale že vyhraje... PARÁDA!

Katka byla další naší hráčkou, co potěšila. Zápas s nelehkou soupeřkou dala celkem přesvědčivě, jen ta koncovka druhého setu byla nervózní. A pochopitelně - pavouk se jí otevřel také zajímavě.

Karolína se dostala v prvním setu do nepříjemných problémů, naštěstí ho ale stihla otočit a ve druhém setu to již byl splachovák.

No s Luckou Š. jsem čekal problémy, ale že budou fatální... Je to mrzuté. Ještě ten zápas byl krutý v tom, jak už člověk to vzdával, když měla Yarka 3 BP na 5:2 a Lucka to ještě zvládla ubránit + následky rebrejknout. Pak jsme věřili, že Lucka třeba využije toho, že podávala v setu jako první, bude si držet servis a jednou zvládne soupřeku brejknout. Ale bohužel, podání naopak selhalo jí a následně Yarka dopodávala zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
a co vyhlídky na zítřek? Máš to někde sepsané? :-)
Reagovat
Frick
Večer je sem dám.
Reagovat
Frick
Pokud vynecháme Petru, rozhodně se situace vyvíjí velmi zajímavě pro Káju. Řeknu to na rovinu - chci jí vidět ve ČF, kde by zřejmě čekala Simona. A i s ní by mohla být šance něco uhrát.
Reagovat
Frick
Bohužel. A nebylo to první zklamání. Opravdu trochu paradoxní situace - tři nečekaná vypadnutí v řadě na normálních turnají proložené třemi 2-setovými výhrami nad hráčkami TOP 15, které ovšem přišly na soutežích týmů.

Jediná útěcha je ta, že Lucka tolik bodů neztratila. 220 (za neobhájení ČF v Sydney + R32 na AO), nicméně samozřejmě promrhala možnost jak se trochu přiblížit té TOP 10. Teď si (pro svou duševní pohodu) asi budu přát, aby Máša hrála jak z partesu, abych si mohl říct, že se tak moc nestalo, protože by stejně Lucy udělala "jen" to OF. Čili v tom případě by tu "reálně" byla ztráta tak těch 230 bodů, o které mohla mít Lucka po AO více. Snad bych si přál, aby její účast v deblu neměla dlouhého trvání a mohla odletět z té "prokleté Austrálie" pryč. Měla by veškeré soustředění vrhnout na Antverpy. V tomto ohledu, zvláště, když by se dařilo ostatním, bych snad uvítal Lucčinu absenci na FC, ale to, pokud bude hrát Genie, by bylo asi vysoce netaktické, vzhledem k výsledku na HC. Ostatně Lucka si samozřejmě cestu žebříčkem výše zkomplikovala už právě účastí na tomto sranda turnaji. Kdyby třeba zkusila Auckland a dostala se v něm třeba do finále... No vypadá to, že HC se stává pro naše holky prokletim. Tak tam příště pošlete třeba Týnu. Ale pochopitelně dnešní prohra Lucky je menší trágou jak loňská prohra Petry s Lusilou. Malou omluvu pro Lucku může být skutečně to, že z těch 96 nenasazených holek jich mohlo být tak 70-85 lehčích než je Yarka, takže v tomto ohledu to byla trochu smůla.

Když se podíváme na výsledky, tak vidíme, že v tom Lucka z nasazených není sama, kdo vyhučel v prvním kole.

Nuže tedy - rozhodně nechci lámat hůl, že si Lucka zde definitivně zavřela bránu do TOP 10, ale je již třeba bít na poplach. Snad Rob něco vymyslí. A už žádný videa, jakkoliv byl pohled na Lucku trénující pouze ve sportovní podprsence sexy. :o) Po prvním videu přišlo ostudný vypadnutí ve Washingtonu, po druhym přišlo toto. :-(
Reagovat
tommr
už prosím žádný výmluvy na to, že měla Lucka zase smůlu na těžkou soupeřku. Pokud má Lucka ambice na top-10 tak by hráčky jako je Stosur nebo Shvedova měla jasně porážet. Problém je prostě v tom, že Lucka těžký zápasy nezvládá psychicky. On je totiž velkej rozdíl mezi srandamačem na HC a zápasem na GS ... :(
Reagovat
Frick
Je to tak, jak jsem to napsal. Do prvního kola nebyla Yarka z lehkých soupeřek. Takže v tomto ohledu měla Lucka smůlu, ale samozřejmě její chyba, že se s tim nedokázala poprat.
Reagovat
misa
OF na grandslamu není pro Lucku "jen". Vždyť loni v Paříži se do něj opětovně dostala po mnoha letech...

Co se týká Fed Cupu, myslím, že kapitán do singlu bude chtít postavit Karolínu, která je ve výborné formě. Po Fed cupu je Lucka přihlášená do Antverp, takže prosedět víkend na lavičce mi nepřijde dobré. Snad kdyby se omluvila...
Reagovat
tommr
Porážky Lucky Šafářový a Jirky Veselýho mi úplně zkazily radost z našich předchozích úspěchů. Hlavně ta Lucka mě strašně zklamala - takhle se o tu desítku nebojuje ... :(
Reagovat
lars
Jedna Lucka prekvapila druha zklamala = 0
Reagovat
tommr
to bych ani neřek. Výhra tý první Lucky nemůže ani zdaleka vykompenzovat prohru tý druhý Lucky ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hradecká hrála velmi dobře. Myslím,že bychom měli brát všechny výhry stejně a neshazovat ty druhé. Buďme rádi, že se Hradecké daří. Málo kdy se odstane ho hlavní soutěže. Šafi si to může nahrát jinde.
Reagovat
Frick
Věřim, že se postupně zlepší a vrátí se zpátky do TOP 100, takže kvaldy na GS nebo menší internationaly jí již čekat nebudou.
Reagovat
tommr
já jen říkám, že mezi tyhle dva zápasy se prostě nedá dávat rovnítko ...
Porážka Lucky Šafářový je těžká rána pro její ambice na posun do top-10 ...
Výhra Lucky Hradecký nad Ivanovicovou je pro ní sice pěkný povzbuzení, ale nic zásadního neřeší, protože Lucka Hradecká má stejně šanci na větší úspěch jen v deblu ...
Reagovat
lars
Ale resi, Karolina uz s Anou neprohraje na AO :))
Reagovat
tommr
což je pro Karolínu spíš smůla, protože by jí pravděpodobně znovu porazila ... :)
Reagovat
lars
ne . pravdepod ze by porazila Anu je mensi nez pravdepod , ze porazi jinou hracku v dane vetvi pavouku
Reagovat
Roger_Federer
Co tam delala Suarez?To je slusna poprava u zen.
Reagovat
Cico93
labilky
Reagovat
smazaný uživatel
No 8 nasazených hráček venku, to je hodně ale hlavně nedej bože aby vypadla Petra v 1.kole to bych asi už vážně skočila z balkonu :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře, že na E2 přepnou na super-G. Lindsey by dneska mohla překonat rekord. :) Ale jestli to bude komentovat Kárník, tak se budu dívat na jiném kanále... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobrý, Krátošku ještě přežiju... :D
Reagovat
Cico93
Ale ale.....SG je Larina disciplína. dnes to bude naše!
Reagovat
dadaft
vyhraje Anna.
Reagovat
dadaft
Maria Hoefl-Riesch chybí, moc chybí...............
Reagovat
smazaný uživatel
Když už o ní mluvíš, tak tady dělala rozhovor s Lindsey... :)
1. část: https://www.youtube.com/watch?v=a25CwoU3V4Q
2. část: https://www.youtube.com/watch?v=DlkgwLDOF4I

No a když Lindsey včera vyhrála, tak s ní na ARD dělali rozhovor a hned se spojili s Marií (která byla ve Wengenu) a bezprostředně jí pogratulovala. To bylo moc fajn. :) Opravdu je lepší dívat se na ARD než na Eurosport, protože Lindsey umí německy, takže s ní Němci vždycky udělají rozhovor. :) Jinak Maria opravdu hodně chybí německému týmu. Teď jezdí dobře z Němek jenom Viktoria Rebensburg.
Reagovat
dadaft
hm, docela zajímavý poměr W/UE
Šaf 39/33
Šved 30/33
Reagovat
tommr
je to daný tím, že Lucka skoro vždycky selže v klíčovejch momentech. Co je to platný, že je většinu zápasu lepší když v rozhodujících momentech zkolabuje ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ana Ivanovic (5)
Angelique Kerber (9)
Lucie Šafářová (16)
Carla Suarez Navarro (17)
Anastasia Pavlyuchenkova (23)
Svetlana Kuznetsova (27)
Sabine Lisicki (28)
Belinda Bencic (32)

Na 1. den je jich opravdu hodně. Bohužel, největší překvapení je na úkor Any... :(
Reagovat
PetaM
Neboj, za chvíli vypadne Mášena a Ana už na tom nebude tak špatně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom abys nakonec nedopadl jako Lunejka... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1214216134142
Reagovat
PetaM
To fakt ne ... :D Když jsem přežil, že Mášena vyhrála minulý rok FO, navíc ještě s Nadalem, tak přežiju i teď :D :D A kouřit fakt nezačnu, je to fakt odporné :D
Reagovat
smazaný uživatel
To chápu. Na Ostravsku je to tak zakouřené, že kouřit ani nemá smysl (to teda nemá stejně)... :D
Reagovat
PetaM
To teda :D Prakticky jsem na tom stejně, jako jiní kuřáci v čistém ovzduší :D Ale nechci vidět plíce těch, co tady kouří. Vlastně ani nechápu, jak můžou ještě žít :D No, ale nejhorší je to v barech a tak, přijdu domů a všechno oblečení dávám ihned do pračky vyprat, protože to je neuvěřitelně hnusný smrad :D Nechápu prostě, jak někdo může takový smrad kouřit a ještě v tom doma žít :D
Reagovat
smazaný uživatel
No hele, třeba v Plzni to taky není bůhvíco (i když se to v posledních letech zlepšilo)... Mně se nejvíc líbí v Praze, i když to asi není kvůli čistotě ovzduší. :D Jinak se mi líbilo v Budějovicích, což je asi jedno z nejčistších větších měst.
Reagovat
PetaM
V Praze jsem byl jednou a bohatě mi to stačilo, už nikdy více :D Nesnáším tolik lidi pohromadě ... :D :D Navíc jsou tam někde natlačení jako králíci a prostě ... nevyhovuje mi tak velké město no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase je tam nejvíc sportovních akcí... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsss, já kouřím jen e-cigarety bez nikotinu jen jako chuť, klasické cigarety úplně nesnáším a ten puch z nich už vůbec. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno. Hlavně, že ti to na tom obrázku sluší... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pošli si ten obrázek se vztyčeným prstem jo? :D:D
Reagovat
pepin
Že se s ním bavíš s exotem.
Reagovat
smazaný uživatel
koho jsi to tipoval na vítězku AO? Já jen abych věděl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče tvého slibu s raketou, tak platí předsezónní tip na Caro. Ale tady v anketě jsem dával Mashu, protože jí momentálně věřím nejvíc.
Reagovat
sprchon
Bohužel pro tebe. :D
Doufám, že ještě někdo smázne Mášu.
Reagovat
tommr
na Eurosportu říkali, že hráčka z top-5 vypadla v prvním kole na AO poprvé od roku 2003. Ivanovic tak překonala lonskej smutnej primát Petry Kvitový - ta byla až šestá nasazená ...
Reagovat
pepin
Tak asi někde udělali soudruzi z důčí teamu chybu. Neviděl jsem to a tak otázka? Byla aspon hezky oblečená?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=414171834828
Reagovat
pepin
Pošli jim také nějaké hezké obrázky na Eurosport, když jsi s nimi nespokojený, oni aspon uvidí co sem chodí za diletanty a tenisový umělce. Ty by jsi si víc rozumněl s " Beatou Rajskou."
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsi přišel na to, že jsem nespokojený s Eurosportem? Jo, občas mám nějaké výhrady, ale to má asi každý divák... Pořád mám mnohem radši Eurosport než tebe. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jedna věc: Komentátor na Eurosportu ještě během zápasu říkal, že Ana vypadla v 1. kole AO zatím jenom jednou (v roce 2011 s Káťou Makarovou). Tehdy jsem se na ten zápas díval a bylo to úplně něco jiného než dneska. Obrovská přetahovaná a Ana nakonec nešťastně prohrála 8:10 ve třetím. Dobře si to pamatuju a zajímavostí je, že tehdy to na českém Eurosportu komentoval Poulíček. :D Dneska to bylo úplně o něčem jiném a kvalita zápasu byla celkově špatná. Od půlky 2. setu nevycházelo Aně vůbec nic a výsledek 1. setu byl daný hlavně tím, že Lucka hrála fakt mizerně...
Reagovat
tommr
no nechci nějak shazovat výkon Lucky Hradecký, ale je fakt, že Ivanovic jí to dneska hodně ulehčila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom bych opakoval, co jsem napsal v 9:34... Kdyby aspoň Hradecká předvedla nějaký životní výkon, ale ona fakt nehrála nijak mimořádně (jo, ve 3. setu už hrála líp, ale spíš Ana vyráběla neskutečné chyby).
Reagovat
lars
:))
Reagovat
lars
lucka + lucka = 1 - 1=0
Fakt se na tom HC "rozehrala", jak nekteri tady tvrdili.
A Marfuse v ceste do SF uz 1. kole vypadly v 2 tezsi souperky :((
Reagovat
dadaft
Marfuša je vysmátá, soupeřky ji odpadají samy.
Reagovat
historik
je taky venku! No to je teda začátek grandslamu, nestačím se divit!
Reagovat
d@ve
Tak dnes Lucka své fanoušky zklamala. I když musím uznat, že Shvedova hrála velmi dobře, Lucka nepředvedla své maximum.
Zřejmě rozhodující byly nevyužité šance (BB 3/14) a nemohla se ani dost dobře opřít o své 1.podání. Škoda, těšil jsem se na její zápasy.. :(
Reagovat
tommr
Shvedova hrála dobře protože jí to Lucka umožnila. Kdyby Lucka na začátku posledního setu proměnila aspoň jeden z těch šesti brejkbolů tak se zápas nejspíš vyvíjel podstatně jinak ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Veřila jsme že by se Lucka mohla dostat minimálně do ČF. Naštěstí se našim dost dařilo a to je menší náhrada. Tak zítra Petka, Denča a Terka
Reagovat
smazaný uživatel
a hlavně Barča
Reagovat
mahycek
Tak přece černej Petr Lucii,škoda,škoda,tak snad to Jirka nenapodobí i když radosti je už hodně z čechů,ale Z Troického jde posledních 10 dní strach. Z Veselého, snad taky. Bude to o zkušenostech.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka nehrála zas tak špatně. Ani Shvedova zas tak dobře. Rozdíl byl ten milion neproměněných brejkbolů na straně Lucky.
Reagovat
smazaný uživatel
. Bida bida bida
Reagovat
VlS
Takticky úplně hroznej zápas, místo aby nutila Slávu běhat, lítala sama a vracela to doprostředka. Vůbec nehrála úhly, přitom je umí. Return servisu z FH strany s kickem hrůza, ale to bych jí nevyčítal, prostě tam nedosáhne.
Reagovat
tommr
přesně tak. Lucka hrála vyloženě hloupě a Shvedový to tou stereotypní a nedůraznou hrou hrozně ulehčovala ... :(
Jinak průběh zápasu byl téměř totožnej jako v zápase se Stosurovou. Lucka promrhala milión šancí a v závěru se psychicky úplně složila ... :(
Reagovat
rosm
Jasne Safarova je pro top 10 jak delana. Vtipalci.
Reagovat
sprchon
Asi dneska měla vyhrát jenom jedna naše Lucka... Pro ni je to samozřejmě cennější vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
že by na AO udělala nějaký průlomový výsledek třeba v podání ČF a výš, ale že vypadne v 1. kole... Ach jo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo Slavo, ve 2. kole končíš (proti Monče)... :D

Přemýšlel jsem, která soupeřka by byla pro Monču lepší a je to asi jedno. S Luckou má bilanci 0:2, se Slavou 0:1 (zápas z roku 2012). Ale věřím, že to Monča dá, když už bude mít papírově snadnější soupeřku... Jinak pro Lucku nešťastný začátek sezony. Po jejích výkonech na Hopman Cupu bych opravdu nečekal, že prohraje se Stosur a Shvedovou (kterou porazila i Katka Siniaková). Vlastně jste na tom dneska jako já. Taky vám vypadla druhá nejlepší hráčka (kdyby radši postoupila místo jiné Lucky)...
Reagovat
PetaM
Jak jako kdyby radši postoupila místo jiné Lucky?! Spíše, kdyby radši předvedla něco, co by ji zajistilo vítězství ...

A jak jako "nám vypadla" ... Ty jsi Maďar, nebo jak?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ale nejsem fanoušek Lucky.
Reagovat
PetaM
Ale vypadla celému Česku ...
Reagovat
smazaný uživatel
To "vám" jsem myslel jako fanouškům všech českých tenistek, kterých je tady asi většina.
Reagovat
VlS
Lucka strašně stereotypní, v rozhodujících momentech bez odvahy, případně s chybou - nešťastný představení. No nic, zapomenout a jít dál. Ten Hopman byl možná chyba, možná tam měly být raděj normální turnaje. Dneska by Lucka potřebovala dostat vynadáno ba kurtu od Roba, bohužel je to GS, kde se to nesmí. Sláva vyhrála zaslouženě.
Reagovat
Fandina
Lucko to je škody, to je škody. A já ti tolik věřila. Co naděláme.
Reagovat
smazaný uživatel
To si děláš srandu. Na Hopman cupu hraješ dobře ale když ti jde o body tak hraješ hrozně. Takhle se do té TOP 10 si nikdy nedostaneš :((((( myslím si že Kája má rozhodně větší šanci dostat se do TOP 10 protože Kája na to má hlavu, ale Lucko bohužel už pár let ne :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Tolik nasazených padlo. Ale aby vypadla Halepka, to nikdo nezařídil. Lucko, prostě musíš vyhrát primer.!
Reagovat
PetaM
Neboj, pozítří to zařídí Jarka :)
Reagovat
sprchon
Bohužel to nedopadlo, no... Těžko říct, proč Lucka nehrála to, co potřebovala. Jak mě namlsala na HC, tak teď naopak prožívám zklamání...
Reagovat
kada.tom
No, Lucka si to podělala sama, Shvedova sice hrála místy dobře, ale k poražení rozhodně byla. Lucka měla šancí strašně moc, ale nevyužívala je. Je to škoda, no.
Reagovat
Jabadu
Zkrátka, jsou i hráči, kteří mají všechny předpoklady, ale nemají na velké turnaje psychiku. A naučit se to nedá. Bohužel.
Reagovat
Andrew89
amen
Reagovat
sprchon
Asi to tak bude, no...
Reagovat
dadaft
tak to je zklamání,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
...v pic****
Reagovat
Andrew89
zasloužená prohra....žádné zlepšení, nemá hlasu na GS a vůbec mě tim hrozně zklamala, fakt neskutečný tohle
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
a ted muj Cerny Zensky Den podtrhne i Karlicka a budu mit kompletni mozkovou mrtvici...
Reagovat
d@ve
Ach, Lucka vedení zase neudržela a Shvedová má žel šanci dopodávat.
Reagovat
d@ve
Obrat se žel již nekoná.:(
Reagovat
smazaný uživatel
dlouho neohřála...
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat
dadaft
a kujwa
Reagovat
smazaný uživatel
No a je to v pi....
Reagovat
Jabadu
Je to špatné, je to špatné, je to špatné!...
Reagovat
Andrew89
já se z tý holky ....no nebudu sprostej...ted musí brejknout zpět jinak pápá
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to má vydržet?
Reagovat
dadaft
obrovské problémy pro Lucku už v úvodním zápase.

nutno ovšem říct, že Jarka hraje dobře.
Reagovat
d@ve
Lucka si naštěstí servis udržela. Snad bude mít možnost brejku..
Reagovat
Frick
Pojď vole!
Reagovat
misa
Lucinko, makej!!!
Reagovat
kada.tom
A teď!!
Reagovat
d@ve
Tak a teď už to Lucko, prosím, nepusť.
Jirka V. si vede zatím dobře..
Reagovat
Fandina
Šafi 5:4 super. Ještě jeden game Lucko!
Reagovat
Fandina
je to přetahovaná, teď 6:5. Tak a teď ten jeden game Šafi. Pojď!!!
Reagovat
PH94
Jirka taky ted zahrál parádně :)
Reagovat
sprchon
To je ta Lucka, která začala v Austrálii letos tak dobře. :)))
Od stavu 2:4, 0:40 super. Věřím v 6:4.
Reagovat
sprchon
Parádní podání ven z kurtu. :)
Reagovat
PH94
Lucka skvěle! :)
Reagovat
Andrew89
delej...když už jsi to skoro ztracené utkání dotahla tak ted to dokonej...:)))
Reagovat
Fandina
Jirka Veselý prohrál první set, ale ve druhém Troického brejknul a teď jde podávat na vítězství. Veselko pojď!
Reagovat
Fandina
tak je to tam. 3:6 6:3 zatím vyrovnané. Jirko pojď!
Reagovat
dadaft
Jaroslava je super-labilka, to se o ní ví.
ale zase má pěkné nohy. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale taky divnej účes. :D
Reagovat
kada.tom
velice divnej ...
Reagovat
smazaný uživatel
4:6 6:2 4:4 tak Lucko pooojď
Reagovat
smazaný uživatel
Lulu vybojuj to k sakru, Jarka už v mozku prohrává pomalu!
Reagovat
kada.tom
Srovnáno. Teď to chce udržet servis!
Reagovat
d@ve
Teď je potřeba brejknout!
Reagovat
d@ve
Další 3 BB, snad aspoň jeden..
Reagovat
d@ve
Uff, je to tam. :)
Reagovat
Fandina
3:4 je to jeden brejk, tak Lucko pojď ještě. Máš na to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, máš krásný šatičky, podporu obecenstva a já jsem kvůli tobě už 26 hodin vzhůru Tak to ještě koukej otočit
Reagovat
kada.tom
noo, tak Lucka se zachránila ... zatím
Reagovat
smazaný uživatel
Při GS mě spolehlivě dokáže naštvat, když na obou kanálech dávají chlapy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně na Eurosportu dostali rozum... :D
Reagovat
kada.tom
vypadá to vypadá, že tohle si Shvedova už nenechá vzít ...
Reagovat
dadaft
teď Lucka utekla hrobníkovi z lopaty, ale pořád je to na levačku.......
Reagovat
smazaný uživatel
no to teda :-))

Teď hlavně držet.. :-)
Reagovat
d@ve
Lucka dnes žel nemá svůj den.. :(
Reagovat
Andrew89
jinak si to nedovedu vysvětlit, Wimbledon se rázem v kontextu jeví jako náhoda...:/
Reagovat
Frick
Na RG i pak USO udělala OF...
Reagovat
smazaný uživatel
hra v klíčových momentech. Tam má dneska Schvedová navrch.
Reagovat
smazaný uživatel
teď ale pěkně odvrátila brejkboly.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby toho nebylo málo, tak mi po 2. setu spadnul internet (proto jsem tady nepsal) a začal jít až někdy po osmé (takže jsem neviděl Katku ani Monču)... K dnešnímu výkonu Any mě napadá jenom jedno slovo - zklamání. Byl jsem po tom zápase tak naštvaný, že jsem se pořádně ani nemohl radovat z postupu Kiki. Ale nemá cenu být naštvaný na Anu, protože ona je teď určitě nejvíc naštvaná sama na sebe. Co tam hlavně ve 3. setu vyráběla za chyby, to snad nedělala ani v dorosteneckých letech... U Any je to prostě všechno v hlavě. Jsem přesvědčený, že třeba v Brisbane by se jí tohle nestalo. Tam by za ní přišel trenér a uklidnil ji. Bohužel, na GS to nejde a hráčka to musí zvládnout sama. Největší problém vidím v tom, že Ana chce na GS strašně moc uspět (viz její slova před sezonou) a zbytečně se tak svazuje. Ona ví, že herně na to má, ale na GS to prostě v posledním roce nedokáže prodat. Od té doby, co právě loni v Melbourne porazila v osmifinále Serenu, tak na GS nic moc neuhrála. Zajímavé je, že třikrát ze čtyř případů vypadla proti české hráčce (RG - Šafářová, USO - Plíšková, AO - Hradecká) - o to víc si to tady vyžeru. V těch předchozích případech se to ještě dalo skousnout, ale proti hráčce druhé stovky? Kdyby aspoň Hradecká předvedla nějaký životní výkon, ale ona fakt nehrála nijak mimořádně (jo, ve 3. setu už hrála líp, ale spíš Ana vyráběla neskutečné chyby). Aniž bych Lucce přál něco špatného, tak si myslím, že vypadne hned ve 2. kole s Polonou... Taky mě napadlo, že Lucce se vlastně povedla odveta za ten Wimbledon 2009, kdy ji Ana v 1. kole porazila opravdu šťastně. No a zároveň Lucka už podruhé za sebou vyřadila moji favoritku v 1. kole AO. Ale když loni porazila Donnu, tak mě to sice taky mrzelo, ale až takové překvapení to zdaleka nebylo...

No nic. Nezbývá mi než věřit, že se z toho Ana oklepe a bude se jí zase dařit. Jsem o tom přesvědčený a zároveň doufám, že i GS budou mnohem lepší (na těch dalších toho letos moc obhajovat nebude)...
https://twitter.com/JuanHeredia18/status/557031383248674816
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki - Sabine: Část zápasu jsem neviděl, ale pak jsem to aspoň mohl dokoukat na Eurosportu... Jak už jsem psal během zápasu, Kiki prohrála 1. set za stavu 4:4 a 30-30, když udělala dvě dvojchyby za sebou. Ve 2. setu ale začala velmi dobře a přestože Sabine dotahovala, tak jí Kiki vždycky dokázala vzít servis, když bylo potřeba. Třetí set byl od Kiki asi úplně nejlepší (až na ty dvojchyby), ale po tom zápase Any jsem to až tolik nevnímal... Každopádně to je cenné vítězství nad nasazenou hráčkou a 2. kolo proti Bethanie by snad Kiki taky měla dát. Myslím, že pod vedením Nemanji Kontice (bývalý trenér Any) se vydala správným směrem. :)

Katka - Vesna: Moc mě mrzí, že jsem to neviděl. Katka mi dělá obrovskou radost a jsem přesvědčený, že už teď má na Top 50. Řekl bych, že je to hlavně zásluhou její obrovské píle a odhodlání. Věřil jsem, že by Vesnu zase mohla porazit, ale zároveň jsem tušil, že to asi nebude tak snadné jako v Moskvě. Druhý set podle průběhu asi opravdu snadný nebyl, ale jsem fakt rád, že to dobře dopadlo. :) Navíc má Katka ve 2. kole Begu, která překvapivě porazila Angie (o tom píšu ještě níž). Begu sice dneska hrála dobře, ale Katka ji už letos porazila v 1. kole Shenzhenu. Tak by to mohla zopakovat jako proti Vesně. :)

Monča - Ar. Rodionova: Tak tady byla Monča jasná favoritka a jsem rád, že to potvrdila. Soupeřku pro 2. kolo ale zatím ještě nezná. Už se zdálo, že to Lucka Šafářová otočí, ale teď zase ve 3. setu ztrácí brejk...

Angie - Begu: Ještě teda k tomuto zápasu, ze kterého jsem viděl poslední čtyři gemy... Angie mi dneska přišla taková bez šťávy a chvílemi byl její výkon podobný jako u Any. Podle mě jí uškodil turnaj v Sydney, kde měla docela náročný program. Po zápase mi jí bylo líto (je mi sympatická, na rozdíl od Begu), ale zároveň je to zase možná dobře pro Katku Siniakovou. Tak uvidíme... Holt se teď Ana a Angie jako kamarádky a nedávné deblové parťačky můžou aspoň navzájem utěšit.
Reagovat
tommr
bud rád že si ten zápas Katky neviděl, protože to byl zase hroznej nápor na nervy i když tentokrát se štastným koncem. Ve druhým setu už vedla Katka 4:0 a podávala, ale pak najednou úplně nepochopitelně přestala hrát a Vesnina to otočila na 4:5. Katka se naštěstí včas vzpamatovala a set a tím i zápas ještě zachránila, ale byl to z její strany hrůzostrašnej výpadek ... :)
Reagovat
d@ve
Ach jo.. :/
Reagovat
historik
tolik nevyužitých breakballů, švedova dneska 3 šance a dvakrát je využila
Reagovat
kada.tom
Nedáš, dostaneš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to mě napadlo už asi při 4. brejkbolu Lucky.
Reagovat
Jabadu
... a Šafářová dělá to nejhorší, co ji může napadnout. Hraje kopce a Yaryna do toho buší. Tohle vypadá špatně.
Reagovat
dadaft
no, zas takové kopce to nejsou, Sláva hraje dost nekompromisně a to zrychlení, které dokáže dát míčkům z forhendu i bekhendu, ji může leckterá hvězda závidět,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jsem moc zvědav, jak tohle dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
To by ještě Lucku mohlo hodně mrzet :(
Reagovat
historik
to je zase nevyužitých breakballů:-(
Reagovat
kada.tom
aby jí to nemrzelo, no :-(
Reagovat
Fandina
Nike jede na žluté a růžové vlně. Roger hezké oblečení. Žlutá opět dominuje.
Reagovat
Fandina
A Kokkinakis je celý žlutý s přecházející růžovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
d@ve
Další brejk se povedl. Teď si hlavně udržet podání..
Reagovat
d@ve
a taky ho vzít soupeřce. :)
Reagovat
d@ve
Tak ani jedno? :(
Reagovat
d@ve
Skvěle Lucko, jen tak dál! Teď to chce ještě jeden brejk.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
40:15 a z toho shoda???
Reagovat
smazaný uživatel
jestli set prohraješ, tak budu hodně nepříjemný!!!
Lucko dotáhni to do konce!
Reagovat
smazaný uživatel
Super Bobčo :) Ještě jeden
Reagovat
sprchon
Gratulace Lukášovi i Tomášovi! :)
Reagovat
sprchon
Vypadá to, že se do toho Lucka dostává a pomalu začíná hrát svoji hru. :) Navíc Shvedova se teď docela vyhazovala... Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
To vazne neni mozny. Dneska v zensky casti komu fandim tak to totalne hnoji. Jako Anniko??? Jak muzes ztratit 5-3 s antukarkou na 5-7??? WTF´???
Reagovat
smazaný uživatel
WTA priste uz jen s praskama proti bolesti hlavy. To abych si nakoupil poradny zasoby :-/
Reagovat
kada.tom
Lukáš je ve 2. kole :-)
Reagovat
smazaný uživatel
čeká miminku :3 ňuňu
Reagovat
smazaný uživatel
*miminko ... :D
Reagovat
Fandina
Luky jde podávat na vítězství v pátém. Tak doufám, že to dá. Luky pojď!
Reagovat
Fandina
A nakonec je to tam. I když livescore ukazovalo 15:40 a ve skutečnosti to bylo 30:30. A nakonec podal Lukáš Schepperovi ruku na základní čáře a ještě ho zvednul.

Gratulka Lukášovi. Super!!!
Reagovat
kada.tom
Lukáš jde servírovat na vítězství!!
Reagovat
d@ve
Tak Lucka bude žel muset otáčet a zdá se, že to nebude mít vůbec snadný.. :(
Reagovat
dadaft
jestli bude Jaroslavě i dál takhle fungovat forhend tak nevím nevím..........
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu proc na fortune nemaji stream na Luccu :-(
Reagovat
dadaft
no, slušná řežba.
ke smůle Lucky zatím hraje Sláva opravdu dost dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
a nestačím se divit. Co to tam ta Lucka vyvádí?
Reagovat
sprchon
Takových překvapení takhle po ránu! :O

Největší gratulace patří Lucce Hradecké! To jsem fakt nečekal. :)
Katce jsem věřil, neměla to jednoduché. Jsem rád, že postoupila. :)
Klára konečně taky vyhrála zápas, super. :)
Kája taky potěšila, jen tak dál... :)

Spousta kvalitních hráček, kterým jsem věřil, je venku - Ana, Angie, Světlana, Belinda, ...

Dle očekávání jede dál Simona, Sara, Ekaterina, Kiki, ...

Teď jen ať zabere Lucka!! Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš být v top10? Tak makej!
Reagovat
historik
se mé obavy bohužel naplňují
Lucka hraje špatně a Švedova je k tomu navíc velice nepříjemná
Reagovat
VlS
hraje nějak zakřiknutě a Sláva hraje dobře, mám trochu strach.
Reagovat
dadaft
hele Šafino, mám tě v lize jako vítězku AO, takže i když mám Slávu rád, tak ji koukej porazit!
kapišto?
Reagovat
Fandina
Já jí mám ve finále, ale je vidět, že Šafi je to fuk ... úsměv
Reagovat
PetaM
Jako bych to včera nepsal, že si má Ana už kupovat letenku :P No, snad si ji koupila, teď bude muset zbytečně čekat ...

Gratulace všem holkám a Tomášovi. A hodně štěstí všem, kteří ještě dneska budou hrát nebo hrají :D
Reagovat
Andrew89
jsem velmi překvapený z některých výsledků. Velká gratulace Lucce Hradecké, překvapila a snad se dostane alespon do třetího kola. Z koho jsem nadšený je Katka Siniaková!!:) super ...třetí kolo je velmi velmi reálné!:) Kerber out - ani mi nevadí, pomůže to Katce doufám. Berda v pohode, Rosola rád nemám - ale jak je jeho zvykem podle mě nezvládne koncovku.

Ještě by mohla vypadnout Maruška - promin monty, ale chci aby Péta byla no. 1 :))))
Reagovat
kada.tom
ano, Sharapka by mohla vyletět, to by bylo super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jé. To by byla krása a hned v druhém Halepka :) No můj sen :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, Masha for title! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze ji Peta vysachuje. Ale moc na to nevsazim. Spise od Mashy dostane klepec :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Masha dá klepec všem a pořádnej :)
Reagovat
Andrew89
Druhá Lucka bojuje....snad to dá...věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Mářinka to celý vyhraje, cejtim to v kostech a moc jí to přeju :)
Reagovat
tmora
Lucka aktuálně na Eurosportu!
Reagovat
dadaft
ES 2
Reagovat
dadaft
po zápase Halep - Knapp, který nepřinesl moc kvality, Simona se rozehrávala opravdu velmi pomalu a za jasný průběh může děkovat pouze neschopnosti Karin, která na loňský výkon proti Šarapovové nenavázala a v každé jedné důležité chvíli po podělala
a po prvním setu Ana - Lucka
jsem to zabalil,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a teď tohle! :))
zdá se, že Lucinka kromě nádherného růžovo-bílého outfitu předvedla i tenis!!!

gratulace všem postupujícím.

a teď koukám, že druhá Lucka to jednoduché mít nebude,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Simona hrála špatně?
Reagovat
dadaft
jo, skoro celý zápas to byla mizérie - opravdu měla štěstí, že se Karin vždy u důležitých míčů vyhodila.
Reagovat
smazaný uživatel
že by vyletěla s Jarmilou? Hmm. To by se mi moc líbilo :) Díky ;)
Reagovat
kada.tom
Lukáš srovnal na 2-2. Snad to dotáhne do vítěznýho konce :-))
Reagovat
Frick
Nejsem příznivce kérek, ale kdyby Lucky si fakt něco nechala udělat na tu lopatku, tak by to vypadala sakra dobře :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo rád neokoukaný tenisový krásky, tak koukněte na Witthoeft :)
Jinak monty soucítím s tebou, Anča byla taky moje želízko v ohni, ještě mám Camilu Giorgi, která má ale složitý los :(
Reagovat
tmora
Anna musi byt pekne frustrovana z českých hraček. Karolina a dnes Lucka. Unáhlena zmena kouče. Lucka, super překvapeni.
Reagovat
smazaný uživatel
a loni na FO taky Lucka, ale Š. :D
Reagovat
tmora
Nevíte jestli bude Šafina na Eurosportu po Erani nebo vůbec neni v planu. Připadne kde se dá zjistit koho budou přenášet do živého vysílání.
Reagovat
smazaný uživatel
http://tv.eurosport.de/tvschedule.shtml
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak Ulo tak uz Dawaj !!!! a Luccy Pojd!
Reagovat
smazaný uživatel
Ach ty zeny :-(
Reagovat
kada.tom
... a čeká mě naprostý šok! Bomba! Kerber a Ivanovic jsou venku, Rafa, Andy i s Tomášem jsou ve 2. kole! většina Čechů 1. kolo zatím zvládla a postoupila dál! No jo, ale ta Lucka Hradecká - paráda, absolutní fantazie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Boze na ty zensky neni vubec spoleh, padaji mi z fantasy jako opilci prede dverma...
Reagovat
smazaný uživatel
:/
Reagovat
smazaný uživatel
:( Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jejího tenisu fakt škoda neni, ale to je jen můj názor.
Reagovat
Frick
asi angína :o)

Poletí do jara z TOP TEN?
Reagovat
smazaný uživatel
Možná ano. Uvolní místo Lucce
Reagovat
smazaný uživatel
to moc dnes sluší. Zatím teda hra průměrná. Tak jedeme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Marcosi uz to prosimte dotahni.

Co je s Tommym, ze skrecoval?

Ulo prosimte zaber zase trosku v tom druhym setu...

a Angie, ty bys mela trosku aktivneji hrat. Pak te takhle honi Begu po tom kurtu a nestihas...
Reagovat
smazaný uživatel
Boze Baghdo, ty jsi ale ťululum (hacky normalne nepisu ale tady neni na vyber :-( )...
Reagovat
smazaný uživatel
Angie ma velky problem jestli tahle hra Begu vydrzi. Zatim to tam soli pekne jak do forhandu tak i bekhendu Angie.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano. Navíc Angie a ty krátké míče Begu prostě nahrávají.
Reagovat
mahycek
Od Nadala jsem tak hladký postup vůbec nečekal.A nyní,aby to dotáhl Rosol. Překvapily holky,zatím 4 postupují,jen mám trochu obavu o Lucii a Veselého, kteří ještě na zápas čekají. Aby nezůstal černý Petr právě jim.
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že mě baví jak jsou všichni z Rafy překvapení, přitom bylo zjevný, že na slamu to zase bude starý dobrý on, je ale fakt, že tak výborný výkon jsem nečekal ani já hned v prvním zápase, to bylo o třídu výš než to co předváděl celou Austrálii loni, takhle hrál na USO 13 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lehkovážnost Tomiče to se jen tak nevidí, proti němu je Gulbis malý pivo..
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frick
ale aby třeba si to za všechny ostatní nevyžrala Šafi :-(
Reagovat
Fandina
A přitom Renča byla favoritkou, sice ne moc velkou, ale byla.
Reagovat
Roger_Federer
;)..sledujes tenis 30 let a nikdy se nenaucis ho vnimat.
Vory sice podle kurzu byla mirnou favorytkou, ale to neznamena nic.
Reagovat
Fandina
Nikdo se tě na nic neptal. Tenis sleduji mnohem déle, nic nevíš, jako obvykle.
Reagovat
Roger_Federer
Tak porad prestan trapne argumentovat, ze je nekdo favorit ;)
Reagovat
Fandina
Neurčuj nikomu co má dělat. Ty ne!!!
Reagovat
Roger_Federer
Ja ti nic neurcuju ty trapko, pouze ti uz po nekolikate vysvetluju, ze tomu proste nerozumis(kurzum), narozdil odeme, tak proste neargumentuj, poznamkou ze "nekdo je favoryt."
Reagovat
Fandina
Nikde jsem nepsala, že když je někdo favoritem, musí vyhrát. Nauč se číst a jdi se bavit s někým, kdo je na tvé úrovni. Já opravdu nemám náladu se vybavovat s někým o nesmyslech. Nic nevíš.
Reagovat
Roger_Federer
Nelzi, podivej se na co jsem reagoval.Kdyz tomu nerozumis, tak to proste priznej, nehraj tady chytrou..
Reagovat
Fandina
Nemá smysl ti cokoli vysvětlovat. Neumíš číst neumíš psát, nerozumíš psanému slovu. Nikde jsem nepsala, že musí vyhrát. Nauč se číst.
Reagovat
Roger_Federer
A jaky smysl v te vete teda ma ta poznamka, ze Renata byla favorytka?, kdyz ne ze se divis , ze byla favoryt(mela vyhrat,podle kurzu), nevyhrala?
Reagovat
Fandina
Ano, napsala jsem, že prohrála a ani jsem nečekala, že vyhraje, jen byla malou favoritkou, takže jakáž takáž šance by tam byla, ale že to nic neznamená, ví každý, vyhrát nemusí, je to jen zajímavost, to co se běžně a denně v tenise děje, obvzlášť u holek.

Tobě je zbytečné cokoli psát. Neznáš pravopis, nerozumíš tomu, co kdo píše. Sorry. Je to děs.
Reagovat
Roger_Federer
Ted si to napasala pekne, ma to hlavu a patu.ok.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem to normálně. Každý ví, že kurz nic neznamená. Jen hlupák se na to ptá.
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz kurz nic neznamena, z ceho jsi tedy predpokladala, ze Vory je favoritkou?Kdyz vylezly kurzy stal ten zapas 1,8-1,8, rovinu.Teprve pozdeji se kurz trochu pohl smerem k Voracove.
Takze jestli ti rozumim, mrklas na pavouk a rekla sis sama, ze Voracova je v tom zapase favoritkou.??Nebo z ceho si to urcila?Postaveni v zebricku, analiza hry, povrch?
Reagovat
Fandina
Omlouvám se, ale já vážně nemám na to se s tebou vybavovat. Ať napíši cokoli, nechápeš. Samozřejmě, že byla mirnou favoritkou podle kurzu. Tak jak to vyšlo u sázkovek. O jiné favoritce jsem nepsala a od začátku. Nezlob se na mě, ale já nemám náladu se bavit s někým, kdo nerozumí psanému textu. Ty to nejsi ani náhodou. Sorry. Bav se s někým jiným. Opravdu na tebe nemám náladu.
Reagovat
Fandina
A to byla poslední odpověď, kterou jsem ti napsala. S hlupáky se bavit neumím.
Reagovat
Roger_Federer
Problem je v tom, ze ty proste nic vysvetlovat neumis, uz si toho vsimam delsi dobu.Umis jenom urazet a mlzit.Napises hovadinu a kdyz ji mas obhajit zacnes nadavat.
Reagovat
Fandina
Ano, neumím se bavit s hlupáky a ani nechci. Souhlasím s tebou ve všem a tím končím definitivně jakoukoli diskusi s tebou. Nikdy nerozumíš co napíši a já se takhle bavit neumím. Když napíši že prohrála, i když byla malou favoritkou, tak je to každému jasné. Jenom tobě ne. Proto se s tebou nechci bavit. Nemá to smyslu. Tím končím definitivně s odpověďmi tobě. Měj se.
Reagovat
Roger_Federer
Jediny opravdu,arogantni a hloupy clovek na tomto portalu je osoba,schovana za nickem Fandina.
Reagovat
slacker
Jeste do dodam ze clovek zly a zcela amoralni
Reagovat
Fandina
Jako ty určitě ne. Na tebe nikdo nemá.
Reagovat
Fandina
To je mi úplně jedno, co TP.
Reagovat
Roger_Federer
Tak logicky se to tyka i tveho realneho zivota.
Reagovat
Fandina
Do mého reálu ti nic není a podle toho, co tu píšeš, podle tvých názorů ti ani nikdy nebude. Jsi úplně mimo mou realitu. Neberu tvoje názory vážně. To by ses musel projevovat jinak. Navíc jsi mladší než moje děti. A vůbec mě nezajímáš. Sorry. Věnuj se těm, co jsou na tvojí úrovni. Já to nejsem a o tebe nestojím.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud jsem mladsi nez tvoje deti, musi ti byt pravdepodobne 55 a vice let vtom pripade jsem primo zdesen tvym vystupovanim, ktere tady
prezetujes jiz x let, pakby ses mela nad timto zamyslet..Ikdyz tvuj takto vysoky vek by vysvetlovalto, ze se casto pletes do veci, kterym nerozumis, prameni to z tvoji spatne informovanosti zastaralych nazorech.
Reagovat
Fandina
Jenže já tě neberu vážně. Je mi jedno, co píšeš, chápeš to vůbec. Mě to nezajímá, tvoje názory. Je mi to jedno. Měj se.
Reagovat
Roger_Federer
To by si mela, kdyby ses trochu nadtim zamyslela, doslo by ti, ze to myslim z tebou dobre, chci ti jenom poradit.
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že ty mi radíš nesmysly. Kdybys byl chytrý, tak bys radil jinak. Ale tvoje rady jsou o ničem. A to ty nepochopíš.
Reagovat
Roger_Federer
m.youtube.com/watch?v=EpJV6ZCo84c
Reagovat
slacker
A ja to s F dobre nemyslim, uz neni zadny duvod. ja to myslim dobre s jinyma :-)
Reagovat
Fandina
A nauč se konečně pravopis. Opravdu se to nedá číst, favorite.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má sice velmi nepříjemnou soupeřku, ale když se bude snažit, tak všechno půjde dobře. :) Dnes se ale nasazeným moc nedař
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se s váma loučím , jsem rád, že to Berdych zvládl ve třech setech , že Siniaková vyhrála i když toto si proti lepším soupeřkám nemůže zvykat no a Nadal ve třech setech to jsem nečekal.
Držte za mě palce Šafářové a přeji hezkou sledovanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal podle očekávání do druhého týdne proletí tak lehce, že ho málokdo zahlédne na kurtu :)
Reagovat
smazaný uživatel
No já to třeba nečekal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ho asi neznáš dobře, holt mistři jsou mistři když dojde na slamy :)
Reagovat
Fredy
Gratuluju k prvnímu vyhranému zápasu na GS. Hodně štěstí ve 2. kole. Katko pojď ! ! ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čechů zatím postoupilo, skvěle :) Tak ještě Lucka, Lukin a Jirka.
Reagovat
smazaný uživatel
Katko super. :)
Reagovat
Patri.k
Jupiiiii Katka to zvladla, blaznivy vykon od Vesniny, kdy chvilkama hrala fantasticky a chvilkama palila vsechno do site.
Reagovat
Frick
právě včas, M25 ještě stačí vyzvracet to balení prášků na spaní, co do sebe hodil po zápase Ana - Lucka H.
Reagovat
Patri.k
Katka musi hrat na riziko a ukoncit to uz ted, Vesnina ji zacina jasne prehravat
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa může hrát všelijak, jakmile ale přijde slam, tak to co předtím nefungovalo najednou šlape na sto a víc procent, parádní fh, výborný servis i perfektní bh, není moc co vytknout, to byla velká paráda, starý dobrý Nadal v plné zbroji, se svou obvyklou výkonností a sebevědomím. Jestli to bude stačit na Djoka je otázka, každopádně šance bude i tentokrát velmi solidní, vamooos!!! :)
Reagovat
George_Renel
by místo nadávání, brečení a rozhazování rukama měla začít zase hrát tenis. Divadla stačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
teď to zahrála parádně :) No tak mladá holka ještě no...
Reagovat
smazaný uživatel
prostě šok :D Ale moc gratuluji. Lucka se dostává do ráže
Reagovat
smazaný uživatel
I Káji ale hlavně Kláře gratuluji také
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 2. kola. Tomáši pojď ! ! !
Reagovat
Frick
nějak to pro.jebala. Taky byla vulgární po tom dalšim ztracenym servisu.
Reagovat
Patri.k
Vesnina se strasne zlepsila, nerekl bych ye hraje Katka hur, doufam ze takhle nevydri hrat furt
Reagovat
Frick
4:5 a Katka tam snad i bulí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať bulí až prohraje.
Reagovat
Fandina
gratulka. Je to tam a ve třech. Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Angie přidej laskavě!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš ve 2. kole!
Reagovat
Patri.k
Hradeckou jsem po prvnim setu odepsal, zapas vypadal jednoznacne a pak tohle, obrovska gratulace. Ivanisevicova nemela svuj den a Hradecka hrala od druhehosetu paradne, mozna ze ten prvni mizernny set vlastne byl ku prospechu souperku rozhodil. Pliskova, uz to vypadalo ze set ztrati s trochou smuly ackoliv nehrala spatne, nakonec ne a Pliskova to otocila a od te doby dominovala, souperka vubec jeji mice nestihala. Velkou radost dela i Siniakova. Vesnina tropi jednu chybu za druhou a Siniakova skoro nechybuje a hraje pekne. Zatim fantazie.
Reagovat
Patri.k
Vesnina prestava delat chyby a dotahuje, ale snad to Siniakova zvladne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, bejt fanouškem Alejandra je někdy, často, pořád (nehodící se škrtněte) strašně frustrující.
Reagovat
smazaný uživatel
škrtám to "bejt fanouškem Alejandra"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna to škrtnout nejde. Já svoje Mařenky neopouštím!
Reagovat
PH94
Katka už 6-2 3-0 :D
Reagovat
Fandina
Berďa první set super a druhý zase super v TB. A také má super oblečení.
Reagovat
Fandina
TAk teď dávají berďu na Eurosport a to oblečení je opravdu super a nápadité, moc se mi líbí. A Berďa teď 3:1 ve třetím. Super!
Reagovat
Fandina
4:1
Reagovat
smazaný uživatel
z Berdi to konecne spadlo.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
uz si to zase seda.. :-(
Reagovat
Fandina
Ale nakonec ano ... je to tam!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak nakonec slusny zacatek.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně, velká paráda. Lucka začíná být sebevědomá, super, jr
jen tak dál. Klárka a Karolína výborně !
Reagovat
smazaný uživatel
Lucku Hradeckou bude čekat ve druhém kole Hercog no tak to teda nevím jak se s tím popere přál jsem si raději Wang
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný vzájemný zápas si holky asi ještě pamatují - http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1251067
Snad bude teď šťastnější Lucka.
Reagovat
PH94
a je tam set! :) Siniaková 6-2:)
Reagovat
EllNino
super, obloženej kanár ;)
Reagovat
PH94
Katka hraje uplne užasne! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda. I když jsem tajně doufal, tak stejně je Lucčin postup překvapení. Ana málokdy končívá v 1.kole.
Montymu přeju, ať Dulcinea team míjí české hráčky ;-)
Reagovat
Frick
Co ta Vesninová mumlá neustále? AJA AJA AJA AJA AJA...?
Reagovat
EllNino
a Jáá ? :D
Reagovat
Oin
Ajááá, ajááá, pocałuj mnie w jaja :-D
Reagovat
PH94
Kája ve 2.setu už zase předváděla fantastickej tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kájo též se přidávám ke gratulaci ,druhé kolo by si měla zvládnout ve dvou setech .
Reagovat
Fandina
Kája Pláška super. Jen tak dál!!!
A také gratulka Káje Schmiedlové!!!
Reagovat
Fandina
Oprava Plíška. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 2. kola! Jen tak dál, až do finále, Kájo pojď ! ! ! :)
Reagovat
blixa
Kája po prvním "rozkoukávacím" setu už nepřipustila žádné komplikace a Rodinovou zametla. Aničku má z pavouka venku, Simona zatím nevypadá že by potkala s formou, no uvidíme, zatím je to nadějné.
Reagovat
VlS
Ještě žes objednal včera Anči tu letenku :-)
Reagovat
Frick
Trochu byly obavy, aby nepřišla ta "Kájovská" sra.čka po posvícení.
Reagovat
Frick
...přidala plyn a druhá skončila dříve než začala...

#21minut
Reagovat
Frick
*sada
Reagovat
EllNino
Kájo gratulace k postupu do 2. kola ! :)
Reagovat
Jabadu
Radetzká? Neznám. Donnerwetterkrucajselement dělat, chásko líná! Štěpanickej baron je tu co nevidět! ... :D
Reagovat
Frick
http://www.wtatennis.com/players/player/3491/title/martina-hingis

Ona vyhrála první ITF 10.000 DVA TÝDNY po 13. narozkách?!!!

BTW: Tehdy porazila i Šafi :o)
Reagovat
EllNino
Kája 1. set ! Yeah ! :)
Reagovat
blixa
Ufffffffff ...
Reagovat
Frick
No ale čekal jsem od Kaji více. Ale tak 1. set tam je. Ale je třeba přidat!
Reagovat
EllNino
jojo, rozkoukává se, navíc nvá pozice nasazený, jinej kurt než cent v Sydney ...ono to pujde :)
Reagovat
Fandina
RAfa růžovo žlutý, jako holky!
Reagovat
Frick
Nepřispívá. Asi to s nim švihlo.
Reagovat
blixa
Taky se bojim, že si to šel hodit :(
Reagovat
slacker
Kresli vam novy "obrazek"
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
Frick
Trvá mu to. Bude to dílo úrovně Slovanské epopeje.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, pěkná zpráva poránu. Tušil sem, že Lucka bude kousat :-))
Reagovat
blixa
No vidíš Monty, Kikina ti vyhrála, tak už nebreč ;-)
Reagovat
Frick
Prezident ČLTK taky hraje v Melbourne?
Reagovat
EllNino
:DDD
Reagovat
Frick
A to ho mám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Probudil mě sen, že Lucka dostala on Anči dva kanáry a já jsem psala Montymu omluvu. :D Jsem fakt ráda, že Lucka vyhrála. Věřím, že se letos do top 100 vrátí. A Kláře taky gratuluju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě probudil sen, že venčím vnoučata :D A jako mladýho mě to dost šokovalo :D
Reagovat
Fandina
Jít ven s vnoučaty je ale super, věř tomu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Když jste u těch snů mně se taky jeden zdál , že Berdych hrál s čepkou a proto jsem mu nefandil , neustále mu padala a on taky prohrál :D
Reagovat
smazaný uživatel
majstrstyk, Klara konecne.. :-)
Reagovat
Oin
Tak to je bomba! Ale Lucka to na Andulu vždycky uměla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
skvělý start, držím palce v dalším kole.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist