Hraj, nebo skonči, radí Dinara Maratovi

5. 5. 2009, 11:30
Aktuality 5
Jedno velké trápení. Tak se dá stručně popsat letošní sezona Marata Safina, kdysi nejlepšího hráče světa, který uvažuje o konci kariéry. Měl by říct, jestli chce hrát, nebo skončit, říká jeho sestra Dinara.
Profily hráčů
Sourozenci Safinovi

Byly doby, kdy Marat Safin neměl problém dát do tenisu celé srdce. I díky tomu a díky svému talentu usedl na přelomu tisíciletí na tenisový trůn. Dnes už ale čest rodiny Safinů hájí spíš jeho sestra Dinara, momentální světová jednička.

Když dvacátý hráč žebříčku ATP vypadl minulý týden v Římě v prvním kole, byl to už sedmý turnaj v řadě, ve kterém nedokázal vyhrát dva zápasy po sobě. A to přesto, že několikrát neměl k vítězství daleko - jako například v Itálii proti Robredovi, kde ztratil vedení 6-2 4-1.

Přestože je Dinara mladší než její bratr, tentokrát radí ona jemu: jestli to nedokážeš změnit, pověs radši raketu na hřebík.

"Ví, že skončí letos (na konci roku), takže je to těžké," řekla úřadující světová jednička v Římě, kde ženy hrají o týden později. "Řekla bych, že když chcete skončit, tak to buď udělejte, nebo hrajte. To on nedělá. Měl by se rozhodnout, jestli chce hrát, nebo jestli chce ukončit kariéru. Očekávalo se, že skončí už loni, a pořád hraje. Je trochu nepředvídatelný," dodala Safinová.

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
MARAT SAFIN se nezapomenutelně zapíše do tenisové historie stejně jako GUILLERMO CORIA IN LOVING MEMORY
Reagovat
smazaný uživatel
marata mam fakt ráda, je to sympaták a tak.hlavně at nekončí...:(
Reagovat
smazaný uživatel
To je nase tenisova kralovna !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem proste kouzelnik :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Marat Safin byl jeden z největších talentů nového tisíciletí, uměl porazit kohokoliv, ale taky prohrát s kýmkoliv... Jeho psychika byla labilní, jinak FENOMÉN TENISU!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist