I. ČLTK Praha postoupil i bez opor do hlavní soutěže extraligy

14. 12. 2023, 22:44
Aktuality 0
Tenisté I. ČLTK Praha postoupili i bez wimbledonské šampionky Markéty Vondroušové do hlavní části extraligy smíšených družstev. Klub ze Štvanice porazil dnes v předkole Most 5:1 na zápasy a v dalších dnech se utká v základní skupině s pražskou Spartou a RPM Spoje Praha. V prostějovském předkole uspěly Pardubice, jež porazily stejným poměrem Jihlavu.
Profily hráčů
Jonáš Forejtek (© Tenisová extraliga)

Vedle Vondroušové se tým I. ČLTK Praha musel obejít bez Karolíny Muchové, Terezy Martincové či Nikoly Bartůňkové. Pětici bodů vybojovali Jiří Bernat, Jonáš Forejtek, Denisa Hindová, Jurij Radionov a Andrew Paulson. Neuspěla jen Amélie Šmejkalová, která nestačila na Nikolu Břečkovou.

V prostějovské části soutěže zvítězily Pardubice, za něž v duelu s Jihlavou bodovali Marek Jaloviec, Vojtěch Vlkovský, Alexandra Ignatiková, Patrik Zahraj a Dominik Kellovský. Východočeši se v dalších dnech utkají ve skupině s Přerovem a úřadujícími šampiony z Prostějova.

Skupinová fáze extraligy se hraje od pátku do neděle. Do finále postoupí vítězové skupin. Rozhodující boj o titul se uskuteční v úterý 19. prosince v Říčanech u Prahy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist