Indičtí tenisté se vzbouřili. Nechtějí Paese

25. 2. 2008, 09:07
Aktuality 0
Velké napětí je v těchto dnech v daviscupovém výběru Indie. Hráči druhé nejlidnatější země světa odmítají hrát, dokud bude kapitánem Leander Paes. Deblový specialista prý narušuje morálku v týmu a má špatný vliv na výkony hráčů.
Profily hráčů
Leander Paes

Poslední kapkou byl pro indické reprezentanty zápas proti Uzbekistánu. Paes v úvodním utkání nenominoval Prakashe Amritraje, který měl předtím sice žaludeční problémy, ale podle svých slov byl stoprocentně připravený. Kapitán týmu ho navíc veřejně kritizoval za to, že se předtím zúčastnil večírku, který mohl být příčinou jeho zdravotních potíží. Amritraj to ovšem odmítl s tím, že problémy začal mít až o několik dní později.

Amritraj, Paesův bývalý deblový partner Makesh Bhupathi, Rohan Bopanna a Karan Rastogi se proto rozhodli poslat indické tenisové asociaci dopis, ve kterém jí kladou ultimátum: buď Paes, nebo my.

"Nebudeme připraveni nastoupit v Davis Cupu, pokud bude kapitánem Leander. Je nám to líto, ale doteď jsme nenašli odvahu jakkoliv se ozvat a situace se jenom zhoršuje," píše čtveřice.

"Hrát v Davis Cupu je pro nás největším potěšením. Pro jeho zápasy žijeme a připravujeme se na ně tak, abychom byli v nejlepší formě," řekl Amritraj místním novinám. "On (Paes) tu radost v nás ale zabíjí," dodal hráč, který by mohl Indii chybět už v dubnovém souboji s Japonskem.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist