IPTL: Berdych nestačil na Kyrgiose, jeho UAE Royals dnes nevyhráli jediný set

7. 12. 2016, 16:09
Aktuality 0
Tomáš Berdych druhou výhru nad Nickem Kyrgiosem nepřidal. S Australanem dnes prohrál v tie-breaku. UAE Royals utkání se Singapore Slammers vůbec nezvládli a prohráli drtivě 18-30. V prvním utkání dnešního programu zvítězili Japan Warriors 27-20 nad Indian Aces.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

OUE Singapore Slammers se díky dnešní drtivé výhře na domácí půdě v Singapuru nad UAE Royals dostávají na druhé místo tabulky a na čelo ztrácí jediný bod.

Domácí výběr dnes ovládl všech pět setů. Vítěznou vlnu odstartoval v duelu tenisových legend Carlos Moya. Španěl jasně přehrál Gorana Ivaniševiče. Následně nezaváhala ani Kiki Bertensová, která stejným skórem přehrála Anu Ivanovičovou.

Po boku Marcela Mela přidala Nizozemka další výhru i ve smíšené čtyřhře. Brazilský deblový specialista vzápětí s Marcosem Baghdatisem uspěl v tie-breaku mužské čtyřhry.

Dominantní výkon domácích uzavřel výhrou v tie-breaku Nick Kyrgios, jenž oplatil porážku Tomášovi Berdychovi. Český tenista zakončil zápas dvěma dvojchybami a nevyužil mečbol.

V úvodním utkání dnešního programu se střetl vedoucí tým tabulky s posledním. Vítězství překvapivě vybojovali Japan Warriors, kteří přehráli Indian Aces 27-20.

Duel byl od začátku velmi vyrovnaný. Vítězstvím v tie-breaku poslal Japan Warriors do vedení Fernando González, který v zápase legend přehrál Marka Philippoussise.

Náskok zvýšili po smíšené čtyřhře Jean-Julien Rojer a Jelena Jankovičová a vzápětí přidala srbská tenistka ještě výhru ve dvouhře, v níž porazila Kirsten Flipkensovou.

Indian Aces snížili díky páru Ivan Dodig/Feliciano López ztrátu na pouhé dva gamy, když si poradili s dvojicí Jean-Julien Rojer/Fernando Verdasco. Poslední jmenovaný ale definitivně stvrdil výhru Japan Warriors vítězstvím 6-1 nad krajanem Felicianem Lópezem.

• INTERNATIONAL PREMIER TENNIS LEAGUE 2016 •
Singapur, tv. povrch / hala
středeční výsledky (07. 12. 2016)
Indian Aces - Japan Warriors 20-27
Philippoussis - González 5-6(6)
Dodig/Mirzaová - Rojer/Jankovičová 4-6
Flipkensová - Jankovičová 4-6
Dodig/F. López - Rojer/Verdasco 6-3
F. López - Verdasco 1-6
Singapore Slammers - UAE Royals 30-18
Moya - Ivaniševič 6-2
Bertensová - Ivanovičová 6-2
Melo/Bertensová - Nestor/Hingisová 6-4
Baghdatis/Melo - Cuevas/Nestor 6-5(3)
Kyrgios - Berdych 6-5(6)

TÝM Z V-P GAMY BODY
1. Indian Aces 5 3-2 122-118 11
2. OUE Singapore Slammers 5 3-2 130-112 10
3. UAE Royals 5 2-3 116-118 7
4. Japan Warriors 5 2-3 106-126 7
- Za každý vyhraný zápas jsou 3 body. Poražený tým, který získá alespoň 20 gamů, získá 1 bod
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist