Isner nastřílel 21 es a je v semifinále

8. 7. 2011, 09:51
Aktuality 0
John Isner se přiblížil svému prvnímu titulu na trávě. Nejvýše nasazený hráč turnaje v Newportu postoupil už do semifinále po výhře 7-6 6-4 nad krajanem Bogomolovem. O finále si zahraje s osmým nasazeným Němcem Kamkem.
John Isner

John Isner, který ve svých předešlých dvou zápasech vypálil proti soupeřům celkem 21 es, vyslal stejný počet nechytatelných podání i proti Alexi Bogomolovi ve včerejším čtvrtfinálovém utkání. V úvodním setu nevyužila turnajová jednička dva brejkboly, stejně jako včera proti Francouzi Clémentovi ale Isner zvládl zkrácenou hru.

Američan nemusel za celý zápas odvracet jediný brejkbol, ve druhém setu naopak svou další šanci využil a za 94 minut zvítězil 7-6 6-4.

Pro Isnera, který ve svých dvou předešlých vystoupeních v Newportu vypadl vždy v 1. kole, to znamená další vylepšení jeho maxima. Ve městě, v němž sídlí Mezinárodní tenisová Síň slávy, se o finále utká s německým tenistou Tobiasem Kamkem.

Loňský nováček roku okruhu ATP bojoval o první semifinále ve své kariéře s Francouzem Edouardem Rogerem-Vasselinem. S ním prohrál oba dosavadní vzájemné zápasy a ani ten třetí se pro něj nevyvíjel dobře. Po prohraném úvodním setu ale Kamke jasně ovládl druhou sadu a díky dvěma brejkům v rozhodujícm setu se po 98 minutách radoval z vítězství 3-6 6-1 6-3.

Výsledky - Newport (tráva, dotace 442.500 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Isner (1-USA) - Bogomolov (5-USA) 7:6 (7:5), 6:4, Kamke (8-Něm.) - Roger-Vasselin (Fr.) 3:6, 6:1, 6:3.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist