Isner přehrál i Čiliče a je poprvé v semifinále antukového Masters. V něm narazí na A. Zvereva

19. 5. 2017, 16:07
Aktuality 138
John Isner si po skalpu Stana Wawrinky poradil s dalším hráčem Top 10. Ve čtvrtfinále římského Masters porazil 7-6 2-6 7-6 světovou osmičku Marina Čiliče a snížil vzájemnou bilanci na 2-6. Poprvé v kariéře si zahraje semifinále akce Masters na antuce. V něm vyzve Alexandera Zvereva, který vyřadil Milose Raonice.
John Isner

Hned v prvních dvou dnešních čtvrtfinálových bojích nedošlo k naplnění papírových předpokladů. Americký obr John Isner totiž přehrál favorizovaného Marina Čiliče, jehož porazil podruhé v řadě a teprve podruhé z osmi vzájemných duelů.

Isner dnešní výhrou navázal na skalp Stana Wawrinky z předchozího kola. Zahraje si tak první letošní semifinále a vůbec první na antukovém podniku série Masters.

Přitom před startem letošního ročníku římské akce si na antuce zahrál pouze v Houstonu a ani jednou nevyhrál dva zápasy v řadě. V hlavním městě Itálie už má na kontě čtyři výhry a hned dvě z nich přišly proti hráčům Top 10. Favorizovaný Čilič nedávno ovládl podnik v Istanbulu a v Římě byl ve skvělé formě.

V prvním setu byl k vidění jediný brejkbol. Čilič však hrozbu odvrátil a rozhodl tie-break, ve kterém Američan zvítězil poměrem 7-3. Poté převzal otěže utkání Čilič, jenž si ve druhé sadě bez problémů držel servis a soupeře dvakrát brejknul.

Rozhodující dějství probíhalo stejně jako úvodní set. Jediný brejkbol Čilič zlikvidoval a znovu rozhodovala zkrácená hra. Opět měl jasně navrch Isner. Američan si díky dnešnímu vítězství připsal jubilejní 20. skalp člena elitní desítky.

V semifinále bude čelit Alexanderovi Zverevovi. Rovněž talentovaný Němec se postaral o překvapení, když v premiérovém střetnutí porazil světovou šestku Milose Raonice a postoupil tak do největšího semifinále své kariéry. Mezi nejlepší čtyři se na takto prestižním turnaji nikdy předtím neprobojoval.

Zverev před dvěma týdny dobyl domácí antukovou akci v Mnichově. Titul dvacetiletého Němce evidentně povzbudil, jelikož v Madridu došel do čtvrtfinále a tento týden v Římě si ještě polepšil.

Také Kanaďan se na antuce prezentoval slušnými výsledky a výkony. V Istanbulu si zahrál finále, v Madridu osmifinále a v Římě před dnešním soubojem neztratil jediný set.

Úvodní sada byla ještě vyrovnaná. Zverev dvakrát nepotvrdil brejk, nicméně pro vedení 1-0 na sety si došel v tie-breaku. Druhé dějství bylo naopak jednoznačné. Němec ztratil na podání pouhé tři fiftýny a kanadského soupeře dvakrát brejknul.

Druhá semifinálová dvojice je známá jen z poloviny. O finále si zahraje Dominic Thiem, který vyřadil Rafaela Nadala, na jméno soupeře si ale musí počkat do soboty, neboť souboj Novaka Djokoviče s Juanem Martínem Del Potrem byl za stavu 6-1 a 1-2 při podání Srba kvůli dešti přerušen.

• ATP MASTERS 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 4,835.975 eur
páteční výsledky (19. 05. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (2-Srb.) - Del Potro (Arg.) 6-1 a 1-2 ... přerušeno kvůli dešti
Thiem (8-Rak.) - Nadal (4-Šp.) 6-4 6-3
Isner (USA) - Čilič (6-Chorv.) 7-6(3) 2-6 7-6(2)
A. Zverev (16-Něm.) - Raonic (5-Kan.) 7-6(4) 6-1
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

138
Přidat komentář
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
koment dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele a vis, ze v lyonu bude hrat Kokki?:)
Reagovat
gigin
Vím. A Ernie se odhlásil i ze Ženevy. Kokki hrál kvarteto v Bordó.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to ma Ernie s RG?
Reagovat
gigin
Nevíme.
Reagovat
svetova.dvojka
Jestli vás to zajímá, tak budu dělat lívance s máslem a skořicí a druhá varianta budou lívance s javorovým sirupem a čerstvým ovocem, to bude dětičkám chutnat, děti mají rády sladké..., ráno musím hned nakoupit borůvky,maliny,jahody atd. a javorový sirup , máslo a skořici mám doma, no snad se mi povede těsto...
NHL nevím jestli budu koukat , prý má za Pens chytat Murray, no tak to jsou proti Ottawě bez šance, vhledem k tomu co Murray předvádí v poslední době, před pár dny výprask od Fogniniho...
Reagovat
Pe3k
Pro Nadala škoda, že dostal takhle naprdel a ztratil sebevědomí těsně před RG :(
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si kedy stratil sebavedomie?...Keď vaši kúpili zrkadlo?...
Reagovat
Marduch
Možná prave naopak, podle me se ze sebe sejmul ten mozna az paralyzujici tlak neporazitelneho favorita pro RG..plus ma cas se zkoncentrovat a nadechnout se pred jeho nejdůležitějším turnajem za poslední 3 roky..
Reagovat
janek_da
KOnečně všichni vypadli a můžu sledovat déšť
Reagovat
Jabadu
?Pane Komárek, to nemůžete mít tu kozu uvázanou?! Šest buchet sežrala a tři nakousla.?
:-)
Reagovat
janek_da
Bylo tam království a všichni tam žili šťastně.
Tak to jsem ještě neslyšel.
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak zítra budu poprvé opravdu vařit, musím nakrmit 6 dětí, přijedou kamarádi a rodina...
Reagovat
Davor1
Ten Delpov BH je na antuke úplne nepoužiteľný, Djokovič nehrá žiadny zázrak, ale pohybovo je na tom stále úplne inde a keďže Delpo dnes zabudol servis asi v šatni, tak nie je o čom, stačí mu to hádzať všetko na BH, tie slajzy sú na antuke pre Djoka lahôdkou.
Reagovat
turista
Pokud Djoker vyhraje v Římě titul tak se psychicky tak zvedne, že Rafu v Paříži položí na lopatky.
Reagovat
gigin
Tvl uhrál set a ve druhém teče, lopatko.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda s tým Delpovým Backhandom. To je až nedôstojné na túto úroveň. Taký úder zahrávajú sparingpartneri Sáry Errani.

So zvyškom nesúhlasím. Djokovic sa zlepšil, nekazí a hlavne skvele returnuje. Delpo mal veľa podarených prvých servisov, ale Nole to všetko skvele vracia. Srb sa pomaly dvíha.
Reagovat
turista
No Delpo je patrně na BH limitován bolestmi operované pravé horní končetiny.
Reagovat
janek_da
Už začal kousat i servisem. Ze špatných stavů se často vyhrabal díky němu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale ten dest mozna prisel vhod...:)
Jinak Kvido zatim slusny trening v Heilbronnu, za posledni zapasy ztratil 5 gemu...ted staci uz jen mirne doladit, a neprehnat. 10 zapasu na tri vitezne behem tri tydnu v Parizi...no zadna sranda to nebude.
Reagovat
svetova.dvojka
Jinak co říkáte na tu ostudu Čechů s Rusy, no jo nedat ani gól, to je vážně bída..., ty české kašpary by snad porazila i romská hokejová reprezentace haha :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to okej. Všetko po starom. Slovensko, také 3-4 priečky v renkingu za Českom. Nič sa nezmenilo :)
Reagovat
svetova.dvojka
No nechybělo moc, a příští rok byste hráli s Polskem,Anglii,Slovinskem,Kazachstánem a Maďarskem... no aspoň byste konečně útočili na medaili...
Reagovat
smazaný uživatel
Máme striebro z 2012. To je posledný turnaj, kde Češi a Slováci získali medailu. Škoda finále s Rusmi.
Reagovat
janek_da
A jak je na tom ta romská hokejová reprezentace?
Reagovat
svetova.dvojka
Ve fázi budováni
Reagovat
Herbert_Hoover
Simmonds hraje ve Philadelphii, Donald Brashear bitkař už skončil a jinak nevím, jak jsou na tom kluci.
Reagovat
Jabadu
Hele, "neziskovkáři" nezkoušej to, jo?
Buď se bav o tenisu nebo jdi do prd ...
Reagovat
svetova.dvojka
Víš jak zapojit domácí kino 5.1 ?
Reagovat
panzer.dragon
delpo ví jak 6.1 :)
Reagovat
Jabadu
Nejsem sice nejmladší, ale považuji se za nadšence linuxu.
Nehodlám se s tebou měřit v nejnovějších technologiích, ale mám doma TV + monitor ve 4k.
K tomu desktop s core i7, grafikou Nvidia ...
Sice hry moc nepařím, ale mohly by být.
A to jsem ještě takový bazmek, že si na tuto sestavu (kromě jiných) instaluji Debian!
(což by zvládl i dinosaurus s nějakým celeronem).
Takovej jsem já!
(Když si na linux zvykneš, nelze jinak ...)
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Já mám Windows 10 , moc s ním spokojený nejsem, ale nic lepšího není...
Reagovat
Jabadu
Brk ... frk ... cheche ... muehehehéééé ... aááááááhahahahahaháááá ...
:-)
Reagovat
Mayo
Vostuda
Reagovat
ipko
prehrať 3:0 je na prvý pohľad celkom slušný výsledok.. ale ten výkon bol fakt bieda, za dve tretiny ani jedna gólová šanca.. Rusi dali dva góly a už bolo po zápase.. myslím si že mužstvo ste mali dobré, ale nenašli ste tú elitnú formáciu, ktorá by vás potiahla.. na druhej strane je pravda, že od hráčov ako sú Plekanec, Voráček a Sobotka sa očakáva viac.. možno to aj Jandač precoachoval keď nezmyselne striedal Mrázeka a Francouza v bránke..
Reagovat
Herbert_Hoover
Byl jsem pryč, zápas jsem neviděl..

Forehande? Nebo kdokoliv..

Jak to probíhalo? Imho jsem docela rád, páč si Rafa aspoň odpočine a fakt bych z téhle prohry drama nedělal. Ano, Rafa chtěl, ale vzdorovat Thiemovi donekonečna nejde. Je to nová antuková rivalita. Vzhledem k tomu, jaký ročník je Thiem (a jaký má antukový potenciál), tak je obdivuhodné, že mu byl Rafa schopen tolikrát vzdorovat. A pravděpodobně ještě vzdorovat bude (snad).
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj...

Dnes Rafa nezachytil úvod, Dom sa dostal rýchlo do doublebreaku. Herne to bolo z Nadalovej strany pasívnešie, málo winnerov, BH krížom neexistoval, nebodoval z neho a celkovo viac kazil. Dom naopak agresívneší, hral s vyšším rizikom a v prvom sete mu vsetko padalo. V druhom už nehral Thiem tak výnimočne, skor štandardne, ale na dnešného Rafu to stačilo. Ten bojoval, chcel vyhrat, ale potom čo premhral 40:15 na returne a prípadne break, tak už morálka klesla a vzapatí si prehral servis. V Paríži to bude otvorené, táto prehra može byť pred RG pre Nadala prospešnejšia, ako dalsie vitazstvo 2:0...Dnes by to zrejme na hocikoho stačilo, ale Thiem predviedol najma v prvom sete vysoký level..
Reagovat
smazaný uživatel
* prípadný rebreak
Reagovat
Herbert_Hoover
Díky moc za report.
Myslím si to samé, že to velkou roli hrát nebude. Přeci jen Thiem je letošní absolutní antuková špička a já jsem na jednu stranu rád za to, že uvidíme (dost možná) konfrontaci antukového prince s Nolem...i když i ten poslední dnešní zápas je hodně otevřený a dopadnout to může všelijak.
Reagovat
smazaný uživatel
V poho, rado sa stalo ;)

Zápas Thiema s Nolem si nenechám ujsť, zdá sa, že Djokovic stabilizoval svoju hru, aj dnes to už spĺňa vyššie kritéria. Stále si však myslím, že Dom celý turnaj vyhrá.
Reagovat
spaniel
Ty kecy, ze prohral umyslne, jsou komicke...nikdo z top neprohrava umyslne. U Nadala vyloucene.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa prohral umyslne...
...no zajimava myslenka.:)
Reagovat
janek_da
Umyslně? BYch ho vyloučil. Pro výstrahu.
Reagovat
smazaný uživatel
Plus vystrazna dutka, jestli se to bude jeste jednou v tomto roce opakovat, odebrani bodu z zebricku, dle kat. turnaje, na kterem se to stane. Priklad. Wimbledon minus 2000b. Queen's Club minus 500b. atd.
Reagovat
janek_da
Tu důtku by mu dal Bernades.
Reagovat
tito
Dobráci fakt. Srdce na dlani :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejsme nelidove:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jak se mu takhle vysvetli s tim Bernadesem, on si snad da uz pro priste pozor...ja si myslim, ze tady bude min prace nez s Kobrou, na neho je kazda dutka kratka.
Reagovat
Marduch
Vyraz prohrat umyslne je ve spojeni s Rafou samozřejmě nesmysl. Ale na hráče během zapasu působí různé vlivy a kdoví, co se Rafovi honilo aktualne hlavou. Tělo ma své limity, to vi Nadal mozna lepe nez kdokoli jiny a desatemu koralku na RG podridi defakto vse, tim si můžeme byt jisti.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnesni Rafanova prohra ma naprosto nulovou vypovidajici hodnotu, presne jak pise tito. Ale hlavne,ze prohral,ze jo, to se pocita...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vyhrat chcel, to zas né že ne...Ale ak sa stretnú aj v Paríži, tak ten rímsky duel bude počas celej antukovej sezóny ten najmenej podstatný. Navyše dnes prehra priniesla nezanedbatelné výhody...

Kazdopádne, klobuk dole pre levelom, co hrá Thiem na antuke...Zrejme, prvý po TOP 4, čo dokáže niekto niekde hrat na takejto úrovni...
Reagovat
Krisboy
Hmm, nějak se nám rozehrál, tendlencten Izzy. Jeho styl hry se mi sice moc nelíbí, ale je to sympaťák, tak mu to přeju.
Reagovat
turista
Isner hraje přesně tak aby dobře využil svých 210cm výšky.
Reagovat
janek_da
občas jako na 206cm
Reagovat
mahycek
Neblázněte, kdybych byl špičkovým tenistou, tak po Monte Carlu, Barceloně a Madridu, tak Řím tak nějak zakamafluju, abych měl 8-9 dní od Roland Garros, na regeneraci. Jinak zítra KISS v Brně. Není to úplně má krevní skupina, ale budiž.
Reagovat
svetova.dvojka
klauni...
V Brně je spousta vynikajících romský kapel, na ty si zajdu vždy, ale na Kiss ani kdyby to bylo zdarma, nebo kdyby mi za to někdo platil...
Reagovat
Jabadu
Jo, ten Bangabrácha, ten je fakt skvělej. Podle zájmu médií nám zde vyrůstá nový Queen, jenom jsme to doposud nepochopili.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Ono nemalá část majority toho nechápe víc...
Reagovat
Krisboy
Kiss? Sračka.
Reagovat
mahycek
Viděl jsem poslední 2 hry, ale zkrátím to. Nadal s rozumem prohrál, aby se šetřil na Roland Garros. Jistě, trošku jsem to přehnal, ale nemůže vyhrát vše na antuce. A to podepíši !!!!!!
Reagovat
fialka
On nie je z tých, ktorí prehrávajú s rozumom. Vždy ide na kurt s tým, že chce vyhrať. Takže si vedľa ako tá jedľa.
Reagovat
turista
Ano, Thiemovi nedaroval ani jediný fiftýn úmyslně. Rafa hraje vždycky na krev až do konce stejně jako kdysi Lendl.
Reagovat
Kozoroh
Tak jako většina jsem čekal postup Rafana, ale Domin dnes dokázal příjemně překvapit. Domova agresivní hra od základní čáry a nedůraz Rafana zapříčinily Rafovu první letošní porážku na antuce. A nebude poslední.
Reagovat
Franky
suhlas uz sa tesim jak dokonci svoju put aj na RG a Trollhandovi s Fartzom a Blabolatom sa rozsype ich domcek z karat :)))
Reagovat
Stan_Borowitz
zápasů bez porážky jako Roger na hardu? A symbolicky zatím jedinou porážku na příslušném povrchu utrpěli oba od vycházejících hvězd nové generace...
Reagovat
turista
To ano, ale Nadalova série je cennější, protože na rozdíl od Rogera Rafa nesl svoji kůži na trh i na tom hardu a v podstatě nic nevynechal. Fedex se antuku vykašlal přestože tisíce diváků se na jeho aspoň dva antukové turnaje těšilo. Holt ve svém věku už nic nemusí.
Reagovat
Kozoroh
Rogerův letošní úspěch je samosebou cennější proto, že zahrnuje GS titul. Rafan by mohl Fedexe předstihnout jen dalším GS titulem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Upřímně, obě jsou úplně bezcenné, žádné poháry se za ně neudělují, je to jen taková statistická zajímavost.
Reagovat
svetova.dvojka
Všichni jste úplně vedle... French Open vyhraje Andy Murray...
Reagovat
panzer.dragon
kdyt ten se nemůže hejbat :)
Reagovat
svetova.dvojka
Nadal prohrál... ajajaj to zítra nejspíš ani nevyjde slunce...
Reagovat
Meceon
uvědomte si jednu věc,že thiem hrál dnes už jen díky náhodě,včera už měl balit kufry...tak opatrně se soudy o jeho titulu z FO
Reagovat
PetaM
Proč by měl balit kufry? A proč měl včera prohrát? Odvrátil MB. Ano. Ale svůj MB využil. To, že svůj MB nedokázal využít soupeř, není jeho mínus. Právě naopak.
Reagovat
Meceon
takže soupeře nepřehrával...že? takže asi není tak dobrý...že?
Reagovat
spaniel
Ty jsi nejake nove vemeno, macoune?
Reagovat
Marduch
Slyšel jsi někdy o bigpointech, macoune?
Reagovat
fialka
Rafa všetko zle. Nevadí. Každá šnúra má svoj koniec. Jedno, čo ma teší je, že to nebol niekto iný, ale práve Dom. Hral úžasne a víťazstvo si zaslúžil. Má predpoklady byť úspešným antukárom. Mal by to už dotiahnuť až do konca. Titul by sa zišiel.
Reagovat
Meceon
příliš pasivní mi to přišlo,nevím...
Reagovat
fialka
Akože aj Dom bol pasívny? Nemyslím.
Reagovat
Meceon
nadal...thiem rozhodně ne
Reagovat
turista
No Dominic se vzepřel svému osudu. Ono prohrát dvě finále za sebou s Nadalem a ještě tenhle zápas to už by byl Thiem zralý na psychický blok na Rafu. Ono vyhrát tři finále za sebou za 3 týdny a ještě usilovat o další kousek to už muselo Rafu unavit.
Reagovat
fialka
Ja to Domovi prajem a azda to bolo tak predpovedané. Aspoň môžeme medzi nimi očakávať vyrovnanejšie duely.
Reagovat
Kozoroh
V předchozích dvou letech ten, kdo porazil Rafu v ČF Říma, následně vyhrál French Open:
2015 - Wawrinka 7:6(7), 6:2
2016 - Djokovič 7:5, 7:6(4)

Stane se tak i do třetice?
Reagovat
spaniel
Doufejme ;)
Reagovat
insanezy_
Ne sundá ho nějaký vemeno typu Dimitrovi či Querreyho, páč tomu mladýmu pazdrátovi co je neochotnej hrát i DC v mladým věku přestane konečně přát štěstí.
Reagovat
Meceon
taky mám pocit,že jeho hra na náhodu nevydrží 7 kol...počkám si na los,ale dávám mu max 4 kola
Reagovat
Kozoroh
DC jako měřítko tenisové morálky? To tak platilo za éry Arthura Ashe, ale dnes rozhodně ne.
Reagovat
Kozoroh
Pokud nevyhraje No1e, přál bych FO právě Dominovi.
Reagovat
Ondra979
no finale trebas Thiem Wawrinka by nebylo marne :)
Reagovat
turista
Možný to je.
Reagovat
safi1313
Dobrá zajímavost! "palec nahoru"
Reagovat
Meceon
on si tu někdo myslí,že tenhle rakušan letos vyhraje FO? ani čtvrtfinále neudělá...
Reagovat
Kozoroh
Lol, je to jeden z největších favoritů na vítězství a vyřazení před ČF by byl upset.
Reagovat
Kytka
No uvidíme. Šance bych mu dala. Rozhodně mám z toho všeho dojem, že stará garda třicátníků pomalu končí a mladí se tlačí dopředu. Tady kromě Noleho, a to večer ještě uvidíme, nezůstal kámen na kameni.
Reagovat
Meceon
já má úplně opačný dojem...už třeba z posledního GS finále...že staré časy se vrací...
Reagovat
Kytka
No jen aby to nebyla labutí píseň.
Reagovat
spaniel
Dom super. Nadal nepůjde na RG s takovým sebevědomím jak doufal...
Běhal běhal, hekal a samozřejmě doufal, že se soupeř začne vyhazovat....nestalo se :)
Bamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty žiješ?...Konečne si sa ukázal :)
Reagovat
spaniel
Thiemovi fandím dlouho...ještě v dobách, kdy jsi psal, že Coric je to pravé...kam vítr, tam plášť, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Si sa tu dlho neukázal. Dnes si ožil, povstal si jak bájny Fénix z popolu.

Ježis, Spaniel. Ty si tak čitateľný :D
Reagovat
spaniel
Ale prispivam, jen min. Nemam duvod :)
Reagovat
smazaný uživatel
Veď ja viem..Už som sa bál, že si tenis prestal sledovat. Ale vidím, že si videl celú antukovú sezónu :)
Reagovat
spaniel
Kdepak, videl jsem vetsinu zapasu.
Reagovat
steve79
Přesně jak tu někdo psal. Rafa nepůjde na French Open s takovým sebevědomím, jak se počítalo. Měl Řím uplně vynechat a v klidu si odpočinout a potrénovat. Každopádně vyhrá Thiema na Rafou je senzace.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nepôjde do Paríža s takým sebavedomím ako počítal.

Pravda, pôjde s oveľa vyšším ako pred mesiacom sám rátal, priatelia :)

Dnešná prehra bola tá dobrá, viac takýchto. Samozrejme Thiem dnes lepší, aktívnejší, Rafa oproti Madridu o poznanie pasívnejší. Ale v Paríži to bude zas iný zápas.
Reagovat
Pedronegro
nepiš, prosím, bamos - i vizuálně mne to uráží, díky
Reagovat
spaniel
Zjevne jsi mimo obraz... to je Thiemuv vyraz, ktery roky pouziva na FB.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak táto sezóna za zaokrúhľovacia sezóna. Rím sem teda nepatrí. O Rím bude mať Nadal záujem v budúcej sezóne, v tej nezaokruhľovacej. Navyše ten, kto vyhral v Ríme, posledné tri roky pravidelne prehráva vo finále RG. Všetko je tak ako má byť priatelia :)
Reagovat
Kozoroh
Zbytečně se utěšuješ, Rafa FO stejně nevyhraje, viz můj koment nahoře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ak Thiem vyhrá Rím, už prakticky nemá s kým prehrať. Tak sa skôr naplní, že víťaz Ríma = Finalista RG. To dáva zmysel, že?..:)
Reagovat
tito
Tak to je na úrovni petříka, který vždy, když si přeje prohru Rafy, tak ho zaříkává vítězstvím. Letos dávám Rafovi velkou šanci. Dnešní prohra má minimální výpovědní hodnotu
Reagovat
Mayo
Izzy je veľký tenista a som rad za neho. On alebo Juanco nech to vyhrajú.
Reagovat
Mayo
Rafa fajn ze prehral. Lenže cely Rím mal vynechať, takto sa posetri len o tie dva zápasy.
Reagovat
insanezy_
Plně souhlasím, každopádně Thiem měl prohrát už včera jenže tomu luckerovi vždy vše výjde
Reagovat
insanezy_
Řím je 1zzyho :)
Reagovat
turista
Je to klidně možné.
Reagovat
Stan_Borowitz
Dominic breakball na 4:3 byl tenis z jiné planety.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten level je úžasný. Momentálna výkonnosť Thiema na antuke je u mňa vyššie, než výkonnosť Delpa v severnej Amerike 09, alebo Wawrinky počas jeho triumfov. Ono, ten Djokovic vyhral RG naozaj za 5 minút 12. Dnes by už čelil dvom, na prvý pohľad neprekonateľným barikádam.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal ten zápas proste nechce prehrať a trošku sa pošetriť. To by ho museli vyviezť z kurtu nohami napred..Je to zapeklitá situácia.
Reagovat
Davor1
Zrejme tuší, aké zložité bude pre neho vyhrať veľký turnaj mimo antuky, preto na posledných dvoch antukových podnikoch vypustí aj dušu. A nemyslím si, že prípadné 2 zápasy naviac by mu mali nejako uškodiť, bude mať týžden voľna a prvý týždeň na RG je aj tak len rozohrievací...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nedostane do prvnich kol 1111ho
Toz nevim potom nakolik to bude rozehrivaci, ale trpelive cekam na odvetu na GS, tady na RG uz sestym rokem, tak snad to letos trebas vyjde:).
Reagovat
smazaný uživatel
No myslim, ze zaciatok sezony ukazal, ze ma realne sance aj na harde...

Dva zápasy, ale hlavne dva dni volna navyše. Ak by dnes Rafa vypadol, moze mat pred RG az 10 dni odpocinok, ak bude hrat do nedele, moze teoreticky len 6...Je to relativne samozrejme. Vela bude zalezat od zrebu, vysledkov prveho tyzdna..Ale ak Nadal citil unavu po Madride, po Ríme bude cítiť čo?...:)

Nadal a Thiem su vyrovnaní, kludne mozu rozhodovat detaily, kazdy jeden usetrený Kilojoule energie sa moze prejavit na dynamike, dlzke uderov..:
Reagovat
Kozoroh
Thiem má ale vůči Nadalovi jednu velkou výhodu - je mladší!
Reagovat
fialka
Často však skúsenosti vyhrávajú nad mladosťou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, to je obrovská výhoda..Ak by sa vsak stretli az vo finále, dolezitá bude aj psychika..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vlastne. Veď pre ten jeho chtíč ho máme tak radi...

Len by mohol niekedy mysliet na to, ze má borec tri krížiky na chrbte. A ak sa dnes budu hrat tri sety, to su tri hodinky a zajtra to moze byt podobné...
Reagovat
smazaný uživatel
jsem nevedel, ze ma na zadech nejake nove tetovani:)
Reagovat
smazaný uživatel
...ma svuj clanek na TP. I za sojku a janka dekujeme Ondreji Jirasku:)!
Reagovat
janek_da
jj. přešel jsem u 1111 na level, že když nenapisu u tenisového článku jméno, je to 1111.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa dnes kapánek nedorazný, s vačším počtom chýb..Aj ten zabijacky krizny BH postrádam. Dom to zatial vyuzíva, často hrá "all in" tennis a dnes je zatial lepší..
Reagovat
Stan_Borowitz
Připomnělo mi to zápas s Gulbisem, tuším taky v Římě, kdy génius Ernie v prvním setu Rafu vymazal z kurtu a vypadalo to na jasnou výhru. Ono ale to střílení dělových pecek k lajnám je strašně náročné na fyzičku i psychičku, Rafa si počkal až se Ernie unaví, druhý set vyhrál sice trochu se štěstím, ale ve třetím to už byla exhibice.
Reagovat
Davor1
Nadal hral s Gulbisom na antuke trikrát vo svojich najlepších rokoch a vždy s ním stratil set. V treťom to ale Gulbis nikdy nedokázal dotiahnúť, keđže hrať agresívne a presne je postupom zápasu stále ťažšie, obzvlášť s Nadalom. Dom je už ale výrazne ďalej, ako kedy Gulbis v kariére bol, ten by to mohol zvládnuť.
Reagovat
Stan_Borowitz
Měl jsi pravdu...
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis-arena.cz/djokovic-citi-formu-na-kurt-vytahl-i-syna-stefana-17615cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Juanovi s dedou...:)
Citim vitezstvi Juanovo v suchym.
Ale trebas me Meditator necim prekvapi.
Reagovat
turista
Novak dnes to je velká neznámá jak to dopadne. Pokud v Římě vyhoří, tak to bude mít na RG v Paříži těžký. Pokud v Římě získá titul a sebevědomí tak na RG vrátí Rafovi porážku z Madridu i s úroky.
Reagovat
svetova.dvojka
Pro Sašu žádný problém...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist