Isner se stal otcem. Manželka mu porodila dceru

19. 9. 2018, 10:14
Aktuality 6
Zatímco američtí tenisté o víkendu ve Francii marně bojovali o postup do finále Davis Cupu, John Isner se stal v sobotu otcem. Jeho manželka Madison mu porodila dceru Hunter Grace.
Profily hráčů

Isnerovi se letos nedaří pouze na tenisových kurtech, ale také v osobním životě. Třiatřicetiletý americký dlouhán se v sobotu poprvé stal otcem, když mu jeho manželka Madison porodila dceru, které pár dal jméno Hunter Grace.

Isner tak vstoupil do klubu "tenisových otců", v němž figurují například Roger Federer nebo Novak Djokovič. "Když naše maličká přišla na svět, navždy se nám změnil život," napsal na svůj Instagram. "Nevěděl jsem, že je možné něco tolik milovat. Moje žena si po porodu vede výborně a bude nejlepší matkou na světě."

Poslední měsíce byly pro Isnera parádní. Na konci loňského roku se oženil, letos v Miami získal svou první trofej z Masters, ve Wimbledonu dosáhl na premiérové grandslamové semifinále a v Atlantě získal další titul. O víkendu bude reprezentovat Tým světa na letošním Laver Cupu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
Krisboy
Gratuluji, 1111! Jak je zdrobnělina od 1111? 11111111111? Nebo 1?
Reagovat
Frantz
Kolik měří, metr?
Reagovat
Andrew89
:D:D
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
ttopi
Tak, a odteď může Isner při rozepři říkat rozhodčím, že je otec (podobně, jako SW) :D
Reagovat
a.magerova
Tak tak... doteď si mohl zapodvádět jak chtěl, ale odteď čili jako otci, už mu to čest nedovolí... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist