Isner vykročil za pátým titulem z Atlanty hladkou výhrou. Ve čtvrtfinále ho čeká neoblíbený sok

26. 7. 2018, 06:54
Aktuality 11
ATP ATLANTA - Poprvé od porážky v semifinále Wimbledonu se na kurtech představil John Isner a na domácím podniku v Atlantě nezaváhal. Čtyřnásobný šampion porazil 6-3 6-2 australského mladíka Alexe De Minaura a postoupil do čtvrtfinále. V něm se čtyřnásobný šampion utká s Němcem Mischou Zverevem, s nímž loni třikrát prohrál.
John Isner

John Isner si před dvěma týdny ve Wimbledonu zahrál poprvé v semifinále grandslamu a po vyčerpávající bitvě v něm podlehl 24-26 v pátém setu Keinu Andersonovi. 

Minulý týden se omluvil z turnaje v Newportu, dal si pár dnů na odpočinek a na kurty se vrátil na oblíbeném domácím turnaji v Atlantě, kde devátý rok po sobě zahajuje přípravu na poslední grandslam sezony US Open.

Devátý hráč světa Isner, který v Atlantě ještě nikdy nechyběl v semifinále, sedmkrát si zahrál finále a čtyřikrát triumfoval, i letos svůj vstup do podniku ATP 250 zvládl. Devatenáctiletého Australana Alexe De Minaura porazil snadno 6-3 6-2, když po svém podání ztratil jen deset míčků a nemusel čelit brejkbolu.

"Myslím, že to byl dobrý návrat na betony. Pár dnů jsem nechal raketu ležet a mé hře to prospělo. Jsem rád, jak sem tady začal," řekl třiatřicetiletý Američan, který letos na jiném turnaji než Masters 1000 nebo grandslamu nevyhrál víc jak jeden zápas. 

Poprvé se mu to může podařit v oblíbené Atlantě, ve čtvrtfinále ho ale čeká neoblíbený soupeř. Vyzve Němce Mischu Zvereva, s nímž loni prohrál na Australian Open, v Ženevě i na US Open a v celkové bilanci tak prohrává 2-3.

"Vím, že se mu proti mě loni dařilo. Mischa je velmi dobrá hrář a má nepříjemnou hru. Musím se na ten zápas dobře připravit, abych měl šanci ho porazit. Věřím, že s podporou publika to tady dokážu, i když to nebude snadné," dodal Isner, který by se měl někdy v září stát otcem.

• ATP 250 ATLANTA •
USA / Georgie, tv. povrch, 748.450 dolarů
středeční výsledky (25. 07. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Isner (1-USA) - De Mionaur (Austr.) 6-3 6-2
Čong Hjon (3-Korea) - Fritz (USA) 6-4 7-6(5)
M. Zverev (7-Něm.) - Južnyj (Rus.) 6-4 6-2
R. Harrison (8-USA) - Lacko (SR) 2-6 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
Fandina
Mischa je velmi dobrá hrář ... to mě rozesmálo ... některé překlepy, přepisy, jsou úžasné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy to ma dobre rozohrané na TM.

Ale bude to náročné. Nadal, Federer, Djokovic, Cilic, Zverev, Thiem, Delpo maju viac menej istý spot...A Anderson to má rozohrané este lepsie ako Isner..Skoda toho semifinále..
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal,Federer a Djokovič jsou na TM téměř tutovka. Ostatní to mají dobře rozehrané.

Zverev může vyhučet 3x v prvním kole a nepojede nikam. Sleduju ho na sociálních sítích a ten kluk má hodně velkou sebedůvěru. Zrovna dneska sdílel článek z novin, kde se o něm píše jako o budoucí N.1...aby mu to nevlezlo na mozek. Nejdříve by se měl snažit udělat druhý týden GS alespoň 2x po sobě.

Thiem se tam dostane protože hraje turnaj týdně bez pauzy, takže to po těch dvoustovkách nasbírá.

Juan pokud bude zdravý, tak asi taky a ostatní je ve hvězdách.
Reagovat
smazaný uživatel
megaaaa, ten si mysli, ze je majster sveta :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám z něj smíšené pocity. Jednak mu celkem fandím a byl to můj nový kůň, ale první vroubek je odmítnutá selfie ve Wimbledonu - to bych mu ještě odpustil, ale pak nepřišel za fanoušky v Halle a ještě se chová jako fracek. Takže u mě spadl z lopaty. Tenista výborný, ale čím dál více se bojím, že si to nesrovná v hlavě.
Reagovat
Nola
medzi 2 Fedexom a 3 Zverevom je rozdiel 500 bodov, ma viac bodov ako Sock, ktory vlani koncil rok na 8. mieste, pises bludy.....
Zvereva moze zastavit jedine zranenie
Reagovat
Nola
to patrilo pod Kamilosa
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, na turnaj majstrov vacsinou staci 3300-3500b...

Ale tento rok to stacit nemusí, Isner musí urobit cca 1500b a viac, to bude tazké..Rozhodne severná Amerika..

Tá sedmička, ktorú som napisal to podla mna uhra, ma velky naskok. Anderson este moze vyhucat, ale na 80% tam bude skor on, nez Isner..
Reagovat
Kozoroh
Je tu ještě jeden faktor - Izzy očekává s chotí dítě, které se narodí v září. Izzy se tak nezúčastní asijských podzimních turnajů a sebe samého o body, které tam mohl získat. Dokonce by odstoupil z US Open, kdyby během jeho konání choť rodila.

Černý Petr zbyde evidentně na něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale Zverev na 99% neobájí titul v Torontu, takže to máme mínus pár set bodů a nevím, co obhajuje do konce roku. Nechce se mi to hledat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ja pisem o rebricku Race..

Tam sa body neodravatavajú ;)

A ma velky naskok
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist