Ivanovičová schytala dva kanáry od Vinciové, Radwaňská odvrátila mečbol

10. 8. 2012, 08:15
Aktuality 193
WTA MONTREAL - 'Všechno je jednou poprvé', říká se. Bez toho, co se včera stalo Aně Ivanovičové, by ale Srbka jistě dokázala žít dál. Bývalá světová jednička totiž na turnaji v Montrealu poprvé v kariéře schytala dva kanáry, které jí uštědřila Italka Roberta Vinciová. Z mečbolu utekla druhá nasazená Agnieszka Radwaňská.
Ana Ivanovičová

V roce 2008 vyhrála French Open a byla světovou jedničkou. Nyní je v žebříčku na slušném 12. místě, spokojená ale Ana Ivanovičová není. A optimismus v hlavě čtyřiadvacetileté Srbky rozhodně nepřevládá po včerejším debaklu na turnaji v Montrealu.

Ivanovičová totiž na okruhu WTA musela skousnout ostudnou porážku 0-6 0-6, kterou ji uštědřila 28. tenistka světa Roberta Vinciová. Italka, se kterou na Rogers Cupu vypadla i před rokem. Sympatická Srbka měla v zápase celkem tři gameboly, ale ani jeden nevyužila a po 44 minutách hry byla ze soutěže venku.

"Opravdu jsem se moc snažila, abych našla svůj rytmus. Přišlo to jako blesk z čistého nebe, protože v tréninku jsem se cítila opravdu dobře," nedokázala si Ivanovičová vysvětlit drtivý debakl. "Když prohrávátě 4-0, 5-0, 6-0, tak začínáte panikařit. Bylo to pro mě opravdu těžké," dodala Srbka, jež si prý na žádný takový debakl nepamatuje. "Nevzpomínám si, možná v dětství."

Devětadvacetiletá Vinciová, jež měla namále už v prvním kole proti Wickmayerové, proti které prohrávala ve třetím setu 1-5, smetla soupeřku dvěma kanáry už podruhé; před pěti lety rovněž na Rogers Cupu (tehdy v Torontu) zničila Španělku Nurii Llagosteraovou Vivesovou.

"Byla jsem velmi překvapená. Není to jednoduché vyhrát 6-0 6-0 proti tak velké hráčce jako je Ana. Ale hrála jsem opravdu konzistentně s hodně 'slajsovánými' údery - ona (Ivanovičová) mé 'slajsy' nemá ráda a to bylo klíčové," uvedla Vinciová.

Úvodní kolo nezvládla ani další bývalá světová jednička ze Srbska Jelena Jankovičová. S domácí Kanaďankou Aleksandrou Wozniakovou, kterou ve všech čtyřech předchozích duelech porazila, prohrála 2-6 3-6 a už na 12. z posledních 16 turnajů vypadla hned ve svém úvodním zápase.

"Nemohlo to být lepší - být tady před domácím publikem a postoupit do 3. kola tak velkého turnaje," radovala se Wozniaková, kterou nyní čeká Američanka Christina McHaleová. Ta udolala ve třech setech Kazašku Galinu Voskobojevovou, jež nahradila nemocnou Marii Šarapovovou.

Radwaňská odvrátila mečbol, Kvitovou čeká Bartoliová
Po finále ve Wimbledonu se minulý týden nepovedla olympiáda Agnieszce Radwaňské, jež málem vypadla po úvodním vystoupení i v Montrealu. Němce Moně Barthelové ale utekla z mečbolu a nakonec vyhrála 4-6 6-3 7-6.

České tenisty si postup do 3. kola zajistily už ve středu - Lucii Šafářovou dnes čeká Australanka Stosurová a čtvrtá nasazená Petra Kvitová se utká s Marion Bartoliovou, která smetla 6-1 6-3 Číňanku Shuai Peng.

Před duelem s českou jedničkou říká: "Určitě to nebude zápas o dlouhých výměnách. Ona (Kvitová) ráda diktuje tempo hry," předvídá Bartoliová a slibuje přestřelku. "Věřím, že vyhraje ta, která bude mít lepší poměr vítězných úderů a nevynucených chyb. Pokud ji nechám udělat krok do kurtu, bude to pro mě hodně těžké. Proto musím hrát tvrdé údery. Důležitý bude také servis," dodala Francouzka, kterou Kvitová porazila na letošním Hopman Cupu, na turnajích WTA ale vyhrála obě třísetové bitvy Bartoliová.

Tři zápasy 2. kola (Azarenková - Paszeková 3-3, Bertensová - Wozniacká 5-7 0-4 a Kerberová - Makarovová 6-3 1-3) se kvůli dešti dohrát nestihly.

- WTA PREMIER 5 MONTREAL -
(Kanada, tv. povrch, 2.168.400 dolarů)
čtvrteční výsledky (09. 08. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
A. Radwaňská (2-Pol.) - Barthelová (Něm.) 4-6 6-3 7-6(5)
Bartoliová (9-Fr.) - Shuai Peng (Čína) 6-1 6-3
Na Li (10-Čína) - Bouchardová (Kan.) 6-4 6-4
Vinciová (It.) - Ivanovičová (11-Srb.) 6-0 6-0
Lepchenková (USA) - Cibulková (12-SR) 6-4 6-4
Wozniaková (Kan.) - Jankovičová (13-Srb.) 6-2 6-3
Suárezová (Šp.) - Lisická (15-Něm.) 3-6 6-3 6-4
McHaleová (USA) - Voskobojevová (Kaz.) 7-5 3-6 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

193
Přidat komentář
freeteepek
Tak mě se zase moc líbí tenhle článek:
http://www.wtatennis.com/news/20120810/safarova-edges-stosur-kvitova-unstoppable_2256076_2877927
Už ten začátek o těch sundanejch opicích je super:-) A pak to co říká Bartoliová o Petřiný hře je parádní. Komentátorka na Eurosportu zase říkala, že P. hraje jako Linsey Davenportová, která s touhle hrou v USA vyhrávala - narozdíl od Petry v minulosti. A že s tímhle Petra může vyhrát US Open. Tak hlavně, aby to Petře vydrželo:-)!
Reagovat
tommr
vzhledem k tomu, že se tu pořád ještě neobjevil článek k dnešním zápasům z Montrealu tak sem dávám aspon odkaz na jednu reakci na dnešní zápas Petry na zahraničním tenisovým webu:
http://blogs.tennis.com/racquet_reaction/2012/08/montreal-kvitova-d-bartoli.html
Reagovat
smazaný uživatel
tek konečně letos porazila hráčku top ten (mimo HC)
Reagovat
freeteepek
Ale tu samou, jako na HC:-)
Reagovat
tommr
ještě štěstí, že si Petra a Lucka stihly odehrát zápasy včas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je nepříjemná zpráva. :( Snad to není nic vážného a Vika bude brzy v pohodě. Nevím, kdy se jí to koleno ozvalo, ale asi měla ten program opravdu nabitý. Já vím, že Vika to chce vždycky zkusit a není lehké to vzdát, ale jsou prostě důležitější věci než turnaj v Montrealu... Přeju brzké uzdravení! :)

Montreal je z mého pohledu hodně smolný, tak snad aspoň Caro uhraje nějaký pěkný výsledek. :)
Reagovat
tommr
pro Caro to musí bejt jako splněnej sen - z cesty jí odpadly skoro všechny nebezpečný soupeřky ... :)
To samý si asi říká i Aga, která má ted navíc i jedinečnou šanci dostat se na pozici světový jedničky pokud získá v Montrealu titul ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to nedramatizoval. Odehrála 6 gamů a skreč/odstoupení přišlo až dlouho po vynucené pauze, takže spíše než na nějaké extra vážné zraněné to vypadá na taktickou variantu "odehraju, co musím, pak se na to vybodnu - budu mít pauzu a vyhnu se penalizaci." Něco podobného už párkrát udělala. Neříkám, že se mi podobný přístup líbí, ale nevyčítám jí to - pravidla jsou nastavená tak, že jí to umožňují, tak proč by toho nevyužila ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, jak to říkají fotbalisti? Jdeme zápas od zápasu! :D Teď je pro Caro důležitý zápas proti Varvaře a pak se uvidí... Soupeřka pro případné čtvrtfinále (na 99% Wozniak) taky nebude jednoduchá. Je doma, na betonech umí... Jinak já bych byl mnohem radši, kdyby všechny holky byly zdravé a Caro určitě taky nikomu nepřeje zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky doufám, že to nebude nic vážného. Přesně tak, to je třeba rozdíl mezi Vikou a Mashou. Masha tohle nedělá a v případě zranění na turnaj vůbec nejede. Proto taky v jednom rozhovoru trochu kritizovala tenhle přístup Viky... Vika určitě není jediná hráčka, která to tak dělá. Ale mně je to jedno, hlavně ať je zase brzy v pořádku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máša totiž moc dobře ví, co to je, když se na či v těle něco podělá, proto je tak opatrná. Vika naštěstí za sebou žádnou takovou lapálii nemá, asi proto je mezi nimi v přístupu rozdíl a asi proto se Máša skrz to do Viky trochu opřela. Ale myslím, že ty znáš "svá" děvčata lépe, než já, tak mě třeba vyvedeš z omylu. ;-) Jinak Vika nepochybně není jediná, která to tak dělá, jen je to u ní jako u světové jedničky více vidět. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, napsals to docela přesně... Masha si po tom zranění ramena dává pozor a to je pochopitelné. Vika už si taky prožila nějaké nepříjemné chvíle (např. omdlení na kurtu), ale naštěstí to nebylo nic dlouhodobého... Prostě Masha má na tuhle problematiku jiný pohled než Vika, a tak to vyjádřila v rozhovoru, když se jí na to zeptali. Ale zase bych z toho nedělal žádnou aféru...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kolaps jsem viděl, nedávno jsem na něj narazit na YT, ale ten byl patrně spíš z horka a vyčerpání, takže naštěstí pro Viku nic vážného.
Aféru netřeba z toho dělat, novináři se ptali, Máša odpověděla, toť vše. A ani já z toho nechci dělat nějaké haló, jen jsem chtěl naznačit, že za tím odstoupením Viky vidím spíš taktizování než nějaké vážné zdravotní trable. Což by koneckonců byla ta lepší varianta, není-liž pravda? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně. Ale já věřím, že kdyby to aspoň trochu šlo, tak by Vika hrála. Takže problém s kolenem tam podle mě je, ale snad to nebude nic hrozného.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, kdyby byla úplně zdravá, tak by to nevypustila. Ale nic vážného to nejspíš nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je quesh dnes blahosklonný k soupeřkám a jejich případným prohřeškům.....
Pročpak asi? Že by měl dnes nějakou speciální radost?:-))

Jaké omdlení Viky a kde? Na TM nebo v Austrálii?
Reagovat
smazaný uživatel
Na US Open 2010.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, z určitých důvodů jsem dneska v dobrém rozmaru. ;-))

K té Více, video třeba zde: http://www.youtube.com/watch?v=pBOy8KZzgVA
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz. To si vůbec nepamatuji, já ženské USO 2010 skoro nesledoval, jenom finále.

Vždyť já ti ty dobré rozmary vážně přeju! Konečně jsi se dočkal klidného a přesvědčivého zápasu.:-))
Reagovat
freeteepek
Zdá se, že pan admin si odskočil do hospůdky, protože je pátek večer, tak kam jinam? Možná oslavuje ty dnešní výhry našich favoritek!
Reagovat
Fandina
... tak na zdraví :-)))
Reagovat
dadaft
ze začátku to vypadalo hodně dobře
pak se to nějak začalo kazit, ale do stavu 5:5 ještě ušlo
pak nemastný neslaný tajbrejk
a teď už je to jakési rozštelované.
Reagovat
VlS
holky dneska jedou a tady máte furt ubrečenou Anči s plnou klíckou. Co s tím?
Reagovat
petrulinka
Taky si říkám, že tady někdo spí. Postoupila Petra, pak i Lucka a tady pořád brečící Anička.
Reagovat
rib
i já si říkám - asi admin odjel na zaslouženou dovolenou, zdá se, že se o to víc oživily komentáře včetně aktuálních zpráv :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je patek, take si chteji dachnout:)
Reagovat
Fandina
Ana je hezká a slzičky také ... příště se zadaří ... má na to
Reagovat
dadaft
jak říká Medvědí tlapa - je pátek večír, odpočinku čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tusil, ze psat prodlouzeny nick je dvousecna zalezitost:D
Dobry!
Reagovat
smazaný uživatel
Aně to sluší mnohem víc, když je šťastná. Věřím, že brzy zase bude. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že každé ženě i dívce to sluší více, když je šťastná než když pláče. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale Aničce obzvlášť... Jinak naprosto souhlasím. :)
Reagovat
Fandina
Ana si poplakala, všimla jsem si, že ona je hodně citlivá a jede se dál. Žádné neštěstí, to patří ke hře, dostala dva kanáry, koukla jsem tam trochu no a prostě v těch koncovkách to neuhrála. Číselně to vypadá blbě, ale úplně mimo Ana nebyla no.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucka to nakonec dala ve dvou TB! Jsem moc rád! V příštím kole to proti Kerber nevypadá nadějně, ale to se uvidí až na place. Doufám, že to dají na centr, aby byla k vidění.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
jak to rikava VLS, zalezi jak si Lucka nabije sve pistole:) Bud ji vystrili, nebo se sama vystrili.:)
Reagovat
tommr
už sám postup do čtvrtfinále je velkej úspěch ... :)
Reagovat
VlS
Jo, ale dneska si potichu slavím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace a oslav to poradne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to VIS vystihl trefně! Já jí dost fandím, tak jsem rád, že jí snad uvidím zase hrát live a snad bude mít nabité pistole tím správným střelivem.:)
Jo, postup je úspěch. A porazila hráčku top 10, to se cení. I přesto, že ona na Sam docela umí. A Stosur přijde o dost bodů....
Reagovat
tommr
jj to je správná připomínka. Lucka dneska hodně pomohla i Petře, protože Stosurová neobhájí lonský finále a příjde tak o 495 bodů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Lucce Pistolnici - oci mela urcite jak kousky ledu.. :-)) To ja musim jeste chvilku se zlatavou tekutinou kourove vune pockat. ;-)
Reagovat
petrulinka
Tak to by Lucka ještě měla smést Kerber, protože ta ztrácí na Petru jen 50 bodů
Reagovat
tommr
momentálně ztrácí Kerberová na Petru už 75 bodů, protože Petra dneska 25 bodů získala ...
Pokud by ovšem Kerberová večer porazila Vinciovou a postoupila do čtvrtfinále tak by se už před Petru dostala na šestý místo o 20 bodů ...
Takže já dneska budu držet palce Vinciový a kdyby to nevyšlo a Kerberová jí porazila, tak budu mít zítra o to větší důvod přát Lucce, která by pak bojovala proti Kerberový nejen za sebe, ale i za Petru ... :)
Reagovat
VlS
Bohužel jsem to nenašel ani na streamech, ale určitě měla ledovej pohled zabijáka a trefovala většinou do černýho. Tzhle její chvíle miluju a ty, kdy pálí bezhlavě do všech stran kvůli tomu vydržím.
Reagovat
freeteepek
7:6 7:6!
Reagovat
petrulinka
Tak Stosur si vzala podání zpět, doufám, že to Lucka vyhraje!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já to teda nevidím, ale určitě se Lucka vyhazuje, ach jo. Jestli to nechá jít do třetího setu....:-(
Moc jí fandím a tolik bych jí to přál a potřebuje to i kvůli obhajobě bodů.
Reagovat
Fandina
Lucieeeeeeeeeeeeeeeeee .... je to tam
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka skvěle, jde podávat na vítězství v zápase. Kurňa to by bylo skvělé, moc bych jí to přál!
Reagovat
petrulinka
Mám pocit, že Samantha má s Luckou vždycky problém. Držím Lucce palce!!! Ale když se tady nahoře dívám na plačící Aničku, tak je mi jí neskutečně líto. Teda dostat 2 kanáry od Vinci, to bych se taky rozbrečela. Tak jsem Aničce fandila:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Já naštěstí viděl jen poslední gem. Podíval jsem se mimochodem na livescore a šokovaně zjistil, jaký je stav utkání....
Ana vypadal opravdu na mokrý hadr, ale vzhledem ke stavu utkání se ještě držela. Snad se brzy oklepe.:))
Reagovat
freeteepek
Tak L. smazala brejk ve druhým setu! Sam mám letos dost problémy s hlavou. Tak doufám, že jí neopustěj:-)
Reagovat
petrulinka
Petra dnes super!!! Ale chvíli jsem sledovala Tomáše a to bylo děs běs!!! Ještě, že začala hrát Petra, protože bych se stejně nedodívala. To by mě zajímalo, co se s ním děje. Ještě nedávno hrál naprosto skvěle a od Wimbledonu je to hrůza.
Reagovat
tommr
jj Tomáš je ted bohužel úplně z formy. Ten jeho pokles se ale datuje už od French Open ...
Reagovat
dadaft
teď jsem koukl na záznam - hrála s chutí a zaujetím. docela bez chyb a přesně. příjemné překvapení. mohla by dojít daleko...
Reagovat
smazaný uživatel
Bomba! Azarenka se odhlasila z turnaje - zraneni kolene. Paszekova by nemela byt problem a finale je nase! Zprava z tennisforum.com - cerstva
Reagovat
rib
Paszek musí nejdřív porazit Suarez Navaro, pak teprve potká Petru :-)
Reagovat
tommr
Paszeková v dobrý formě je velikej problém - i když samozřejmě ne tak velkej jako Azarenková ... :)
Reagovat
ludolf
Azarenka odstoupila pro zranění.
Reagovat
tommr
oproti jejímu poslednímu zápasu to byl dneska až neuvěřitelnej rozdíl. Od prvního míčku hrála sice velice aktivně, ale přitom téměř s minimálním rizikem a často i technicky - hned v první hře předvedla dva nádherný kratasy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Coby, začala hrát to, co umí. ;-)
Reagovat
tommr
a co to že tak najednou? Máš pro to nějaký racionální vysvětlení? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, já myslím, že hraje to, co je v ní a k čemu má předpoklady. Akorát to není schopna stabilně prodávat.
Tak doufám, že dneska slavíš. Psal jsi, že budeš mít tři důvody k oslavě...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pro hru Petry zatím racionální vysvětlení není, alespoň podle mě.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám a ani ho hledat nebudu - podle mě hledat ve sportu racionální vysvětlení dost dobře nejde. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě měla svůj den a padalo jí to. Zejtra to ale u ní může bejt uplně naopak, takže bych to nebral tak, že se dostává do formy.
Ale zklamal mě docela Berdych. Po tom skvělym obratu v minulym kole byl dneska trochu ospalej, jakoby vubec hrát nechtěl. Asi jako to počasí tam
Reagovat
smazaný uživatel
Co, chcete na tom vysvetlovat. Proste si to Petra chtela zahrat podle sveho:D))) V prvnim zapase ji to jeste tolik nevychazelo, ted uz ji to vyslo:)
Jen tak pro zajimavost. Minuly rok po Wimblasu jela Aga na prvni turnaj na betonech take sama, aby si vycistila hlavu;) Nemusim pripominat jak hrala;) Jak vymenena:)
Reagovat
smazaný uživatel
Videl si ten zapas? petra zas tak na riziko nehrala, zeby dnes slo jen o to, jestli ji to tam pada nebo ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Já vysvětlení nehledám a nepotřebuju, to tommr se ho ze mě snažil dostat. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, že nemusíš....Na jeden turnaj jela bez táty a co z toho pak bylo do konce roku za skvělou jízdu! Hodně jsem jí v té době fandil:))
Petra ukázala, že to v sobě stále má a to je super, zbytek se doladí a je jedno, jak d.
Je hezké tady číst ty vaše komenty (nemyslím fanatické fans zvané "Kvitisti"), jakou máte upřímnou radost, opravdu gratulka, bylo hezké jí takhle vidět.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem, že je jedno, jak dlouho to potrvá, to ladění konzistence, nějak se mi to smazalo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
bavis:D)))) Kvitisti:) Tos mne dostal;)
Jo Agnieszce jsem fandil do Wimblasu...ted mam k ni takovy jisty odstup:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prej Kvítisti :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sledoval sem spíš Berdycha, to je fakt. Ale viděl sem jí v minulym kole, tam to bylo zase nahoru dolu jak je zvykem.
Dneska musela hrát teda s minimem chyb, ale i to jí většinou stačí
Reagovat
smazaný uživatel
Jo? Proč, něčím tě otrávila? Já jí fakt dost přál v druhé půlce min. roku. Třeba to, jak bojovala v Pekingu i přes zranění proti Petko., mě dostávalo.
Ale tento rok mi někdy přišla jako herečka a jak se stále tváří tak otráveně na tom kurtu...., trochu jsem jí ve fandění opustil. Vím, že je to její způsob projevu, ale člověk si neporučí a taky mi trochu přišlo, že jí šel nosánek kapku nahoru....v některých vajádřeních mi přišla, jako kdyby věděla vše nejlépe, ale výkon nahoru nejde.
Reagovat
tommr
slavit samozřejmě budu - jen nebudu mít tři důvody, ale rovnou čtyři:
1. Petra poprvé vyhrála v Kanadě dva zápasy za sebou ...
2. Petra poprvé porazila Hopsandu ...
3. Petra po dlouhý době získala nějaký body do žebříčku ...
4. Petra konečně zahrála tak jak bych to od ní očekával: žádný bezhlavý bušení do míčku, ale aktivní hra a přitom poměrně spolehlivá a místama i chytrá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Z tech duvodu, ktere popisujes + jeji divna aktivita v Krakove na srazu nacionalistu. Podivna zraneni, ktera nevim jestli byla nebo ne. Dorazila mne ve Wimblasu, nechala Ursulu ve stychu v deblu. Hvezda se pripravovala a soustredila na postup do SF. Ursuly mi bylo lito, mely to hezky rozehrane...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hezké slavení a přeji, aby jsi mohl slavit i v dalších kolech.:) Zatím co se týká losu, to začíná vypadat zajímavě a vůbec ne beznadějně. Cesta se pěkně otevírá....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tu demonstraci jsem ani už nezaznamenal, ale nějak to vystihuje ten dojem z ní v poslední době.
S těmi zraněními to mám právě stejně, myslel jsem tím, že mi někdy připadala jako herečka.
Tu čtyřhru jsem zaznamenal. Ne, že bych sem chtěl nějak zatahovat Serenu, ale zaimponovalo mi, jak se přes nabitý program ve W. i na OH, za Venus byla, aby mohla mít také radost.
Jinak Ula je jak takový Agy klon, i když zatím ne tak dokonalý, jsem zvědav, jak to s ní bude pokračovat.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Na minule kolo zapomen;) a na posledni zapasy na trave take. Fakt se snazila hrat trpelive, pokud u toho zustane, uz to tak nahoru dolu nemusi byt:)
Fakt to bylo dnes jine, a ne o tom jestli ji riziko vyjde nebo ne.
Reagovat
tommr
jj Petře po odstoupení Azarenkový a Sharapovový odpadly dvě nejtěžší soupeřky ... :)
Je to ale tak trochu dvojsečný - pro Petru se na jedný straně krásně oteřela cesta do finále, ale na druhý straně ted bude pod větším tlakem a případný vyřazení od slabší soupeřky bude bráno jako další neúspěch ...
Reagovat
smazaný uživatel
To se uvidí až dál. Jak píše nahoře Potkal Vlka, dnes opravdu hrála jiný tenis než obvykle. Nebylo to o tom, že by jí to třeba padalo jako proti Flavii a pak zase v dalším kole ne.
Změna herní strategie a pokus o něco jiného tam vidět bylo, to je fakt dobře.
Je to šestá hráčka světa, už je v QF, má splněno. Myslím, že si nebude brát do hlavy nějaké nervy.....snad! Už to, že vyhrála dva zápasy na betonech po sobě, je úspěch a na to další bych nehleděl.
Uvidí se dál.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak jenom dobře. Ale hlavně aby na to navázala, z toho mam trochu strach
Reagovat
Fandina
jak vlastně hrál Tomáš? viděla jsem jen závěr a tam byl Richard lepší ale ne tak kardinálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Bomba! Azarenka se odhlasila z turnaje - zraneni kolene. Paszekova by nemela byt problem a finale je nase! Zprava z tennisforum.com - cerstva
Reagovat
freeteepek
Soupeřky nic nevydržej. Petra ještě nedávno lavírovala s achilovkou a břichem. A přesto do Montrealu odletěla. Vika se podle mě spíš cítí unavená a s tím zraněním to nebude tak horký...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyjadreme to peknym pristavkem: Vika, "the absolutely injured one".
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo viděla Petřin zápas a dostala strach :-))
Reagovat
smazaný uživatel
SEEMS TO BE MORE THAN TRUE, SHE IS AFRAID OF BEING BEATEN BY AN ON-FIRE-PETRA LEADING THEIR h2H SERIES BY 4:2!!!!
Reagovat
tommr
aby na to její odhlášení měl vliv dnešní výkon Petry tak to by se Azarenková musela odhlásit až během uplynulý hodiny čemuž nemůžu dost dobře uvěřit. A předchozí výkon Petry proti Pervakovový musel bejt pro Viku spíš povzbuzující ... :)
Reagovat
freeteepek
YES
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmíš to všechno brát tak strašně vážně. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš???
Reagovat
smazaný uživatel
Nemelu, je to jen racionalni konstatovani faktu, ze Vika ma z Petry vitr - v poslednich 4 zapasech na ni nenasla prazadnou ucinnou zbran. Navic mi to trochu smrdi beloruskou sazkovou mafii - v te souvislosti uz Vika parkrat zminena taky byla. A radsi si neprej slyset, co si o fair play Azarenky mysli Petrin tata...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to ani nezajímá, co si kdo o kom myslí a drby už vůbec ne! Jsem zvědavý, zda vylezeš z doupěte i v případě, až Petra někdy prohraje....
Reagovat
smazaný uživatel
Jen trotl nemuze nevidet tak objektivni ukazatel vzajemne bilance hracek jako jsou jejich H2H, tim spise, uvazime-li posledni 4 z nich. Je to jasne, Petra : Vika = 4:0, a to v dobe, kdy uz obe mely solidni vykonost. Je klidne mozne, ze Petra s Paszekovou ci Suarez Navarro v dalsim kole rupne po prisernem vykonu, to vsak nemeni nic na tom, ze z ni ma Vika proste a jednoduse velky vitr!!
Reagovat
tommr
ta bilance je sice poměrně jednoznačná, ale letos spolu ještě nehrály. A letos je Vika v mnohem lepší formě než kdykoli předtím, zatímco Petra se proti lonsku naopak dost zhoršila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem taky nejaky trotl:D)))

Letos s ni jeste nehrala, Petra navic tolik nedominovala. Posledni dva zapasy s ni prohrala ve trech setech, v hale a na trave. A nebyl to to takovy narez jak od Sereny, ktery dostala.
Tady bych spis veril, ze je po tom programu na OH trosku unavena a vystavena. Vzdyt hrala az do konce na OH mix + singl.
Pokud ,vim, tak finalistez OH chybeji, nebo uz jak DelPo vypadli...
A jestli s ni vitr ma, tak moc neverim, ze ted v Torontu o to slo. Spis bych tipl, ze si chce trochu dachnout. Udelala to lisacky, prijela, neco zahrala a jde odpocivat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzájemný zápasy nehrají takovou roli. Viz. dnešní výkon Petry proti Marion, která s ní má negativní bilanci.
Je důležitá aktuální forma hráček. Kdo má z koho vítr, jsou jen nepodložené spekulace.
Dalo se prostě čekat, že jak v Montrealu, tak i Torontu, ti nejlepší, co se dostali do posledních kol OH, buď nepřijedou vůbec nebo odpadnou v průběhu turnaje.
Také bych se klonil k názoru, že něco odehrála, aby nevyfásla nulu a potřebuje si pořádně před USO odpočinout a nabrat síly.
Navíc tam obhajuje pouhé třetí kolo, určitě dojde letos dál, takže si to zase bodově trochu může vynahradit.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes Petra na kurtu opravdu vyucovala. Pokud bude takhle s tim pestrym tenisem pokracovat, tak rozhodne zmeni svou betonovou historii:)

Uvod zapasu a ty dva dropy, jeste ted mi beha mraz po zadech, kdyz si na to vzpomenu. Souperky se maji na co tesit, uz nebudou moct tezit a cekat jen na jeji chyby, aspon doufam.

Petro jen vydrz:)!!!

Jinak mi prisla Marion trosku nevyrazna, mozna byla prekvapena, ze petra vraci az prilis casto:) tezko rict. Ale dnes by se hralo proti Petre asi kazde blbe:)
Reagovat
Fandina
Petra se prostě na Marion dobře připravila ... super
Reagovat
freeteepek
Marion si ještě pamatuje tu porážku z Hopm.Cupu. Petra měla drtivej nástup a tím dostala Marion od počátku pod tlak. Proto i tolik dvojchyb na její straně.
Reagovat
Fandina
Petra super holka ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
jj ty dva kratasy hned na úvod to byla lahůdka ... :)
Rozhodující moment zápasu byl ale podle mě ten proměněnej brejkbol ve třetí hře. Marion tu výměnu sice rozehrála velice dobře, ale její smeč z jasný pozice Petra neuvěřitelným způsobem vrátila forhandem podle lajny a to znamenalo nejen druhej brejk ale i pořádnou ránu do sebevědomí hopsandy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja znam Marion spis tim, ze dokaze otocit i z 1:5 :) Je to bojovnice.
Jo to obhozeni bylo pekne. Ale tech momentu tam bylo vic, ktere by se daly asi urcit jako rozhodujici. ja si myslim, ze ji nejvic porazila svou trpelivou a pestrou hrou.
Na uvod druheho setu mela Marion 3brejky a nevyuzila je. To muselo bolet mozna jeste vic...
Reagovat
tommr
jj to máš vlastně pravdu. Ta první hra druhýho setu byl asi jedinej moment v celým zápase kdy se ještě mohla Hopsanda vrátit do zápasu. Petra ale tou dobou už byla v laufu a ty tři brejkboly odvrátila ve velkým stylu - pětkrát za sebou krásně zaservírovala ... :)
Reagovat
rib
Petra hrála nááááádherně, tohle jsem ještě neviděla - běhala, trpělivě, žádné hektické UE, prostě si vytvořila prostor pro útok a bylo to...
Nevíte někdo, jestli by se dala vidět Lucie? Vyhrála první set!
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn taky jednou na kurtu vidět Petru a trápící se hráčku a vědět, že se poslední dobou výjimečně nejedná o jednu a tutéž osobu. ;-) Ale vážně, viděl jsem teda až druhý set, ale Petra dneska hrála velmi dobře, přesně to, co potřebovala. A přineslo to výsledek.
Reagovat
dadaft
v prvním hrála ještě o level výš.
Reagovat
Fandina
no tak to je super, já to moc neviděla, jen jsem přepínala a vždycky Petra ukončila game ... tak super dívala jsem se na Toma no tak hlavně že vyhrála Petruše ... super gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je moc dobře!
Reagovat
freeteepek
Tak to nemělo chybu! Opět parádní představení od Petry. Taky se těším na zápas s Vikou. Vika ovšem má v tuhle chvíli 2 zápasy manko na Petru. Bude muset ještě máknout a mohla by se cestou i trochu unavit, zatímco Petra bude odpočívat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby Petra do té doby nevychladla..
Reagovat
dadaft
blahopřeji.
doufám, že dojde na zápas s Azarenkovou. ))
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že to na těch betonech nepůjde! Dneska hezký výkon, určitě jí to pozitivně nakopne.:-))
Ale Marion, ta vypadá pěkně odvařeně....
Reagovat
smazaný uživatel
rada se pridavam, pekny! :-)
Reagovat
dadaft
tak v prvním setu Marion neměla šanci, ve druhém by jí nepomohlo ani kdy by ji měla.
a opět skvělý přechod na síť od Petry. )))
Reagovat
tommr
dneska hraje opravdu dobře a v prvním setu nedala Hopsandě žádnou šanci - snad jí ten výkon vydrží až do konce zápasu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak alespon ten zazdenej volej, vid..... :-)))
Reagovat
freeteepek
To zíráš škarohlíde! Já Petru naopak poznávám. Stará dobrá Peťa Kvitová...:-)
Reagovat
freeteepek
To nebyl volej, ale parádně nahranej míč na backhand. Pěkně ho Petra zpackala:-))
Poslouchal jsem anglický komentář. Prý Petra Marion ještě nikdy neporazila! Ale jinak jen slova chvály. A rada hrát víc čtyřhru opět padla.
Reagovat
tommr
o tom jestli to byl volej nebo ne by se dalo diskutovat, ale jedno je jasný - byla to strašná hrubka - dneska naštěstí skoro jediná ... :)
Jinak komentátoři měli samozřejmě pravdu - dneska to bylo poprvé co Petra Marion porazila na oficiálním turnaji. Lednový vítězství na HC se totiž do statistik nezapočítává ...
Reagovat
gigin
Janek jede jak pila !! Fanaticky dominuje !! :-O
Reagovat
hatatytla
ty to vidíš někde živě? To že vyhrál deštěm rozkouskovanej set 6:2 žádnej zázrak není.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, co Janek, ja jsem se koukal na vyucovani z tenisu Petry K.:)
Reagovat
dadaft
jupííí jou
Reagovat
Andrew89
hraje kráááásně:)
Reagovat
dadaft
sportovně je třeba přiznat, že Marion to má zatím zatrachtěle těžké.
Reagovat
Andrew89
Peťa jí vůbec k ničemu nepustí...krása na toto koukat.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk hned v uvodu a fantasticke 2 dropshoty petry. No kraaaasa. Tak jsem dlouho Petru nevidel pinknout gem. Pekne na jistotu, technicky. Toz koukam jako blaazen. takovy zacatek.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim Petra paradne. Ale zatim Marion trosku nejaka pribrzdena:) Ani moc holcina nehopsa:)
Reagovat
dadaft
jj, perfect. ))))))))))))
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Briliant:D Wow. Koukam jak blazen. Krasnej winnrowy volej na siti. To zakonceni ve tretim gemu no paradne ji obhodila. Toz dalsi brejk. A uprimne skvele pestry tenis Petra hraje. Zadne ultimatni rizika. Kdyz chce zahrat agresivneji, jde to do autu, hned potom uklidni, prodlouzi prohozy...Neskutecne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to, ze je to 4:0, ale Petra hraje tak, ze mne to az dojima:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tomto gemu se Petra trosku vyhazela, ale tim dobrym starym zpusobe, pekne chtela zakoncit viteznymi udery, ale vzdy kousek trosku chybel. No je to srdecna holka - gem pro souperku:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny gem. Jednodyche a ucinne. Peknej winner do protipohybu, boze ten byl. Zakoncene esem.
Reagovat
dadaft
zatím very gooooooooood. ))))
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny set. Petra poctive, trpelive, pestre, genialne...Hraje opravdu krasny tenis, kteremu nechybi technicke udery, obcas zahraje agresivne. Je videt, ze i servis je obcas vic technicky. Marion asi dost prekvapena, ze ji to petra vraci:)
Zatim neni schopna na pestrou hru reagovat. Se nedivim, takhle Petru tolik nezname:)
Jednoduchy, pekny, poezie:)
Celkem mne to dojima:D Petra zacla hrat na betonech.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutecny, uhajila tri brejky, gem urvala. uf to je jizda:)

winners 12/0
Petra UE 5
Reagovat
smazaný uživatel
Marion v depresi. Petra i liftuje na zadni. Sice ta smec na siti Petru zabolela, ale to asi bylo stejne jedno slo to do behu na raketu Marion. Marion v depce dvojchyba a je tu dalsi brejk...:)
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu se neda ani nic rict:) Je videt, ze kdyz chce, tak pestra hra s trochu jistoty ji jde fantasticky:)!!!
Reagovat
tommr
to měla Petra trochu štěstí - ten zazděnej volej by jí jinak moh hodně mrzet ... :)
Reagovat
dadaft
přesně. Petra je hravá. měla by jít za svým srdcem. teď tam dala parádní slajs, šla na síť a Marion ji musela přehazovat a dala ven...
to co Petra zahrála, to přesně ta výměna chtěla.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuji, hraje soustredene, kdyz se ji neco nepodari, jde hned dale bez rizika:)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasa, pekny. Zaver gemu paradni, P. rozpinkala Marion a potom sup genial do protipohybu.
Toz jsem uplne u vytrzeni:D
Reagovat
smazaný uživatel
Totalni dominace. To prodluzovani vymen a winnrove zakonceni do protipohyby...genialni. Toz opet brejk:)
Reagovat
smazaný uživatel
Toz uplne krasnej tenis....toz petro vitej na betonech!!!
To bylo predstaveni.
Doufam, ze se petra nevrati k tem travnatym strileckam a takhle bude pokracovat na betonech dale. Dnes vyuzila neskutecne svuj technicky potencial.
Videli jsme:

Liftovane mice, dropy, voleje, copy, agresivni returny, prohozy, a mezihru:D))))))

Krasny:)
Reagovat
gedzitka
Díky za report, zápas jsem neviděla, popravdě myslela jsem, že aspoň třetí set stihnu a tohle mě hodně překvapilo. Fakt je mi líto, že jsem to neviděla.
Reagovat
tommr
to je asi nejdůležitější otázka dne - pokud tam bude tak mizerný počasí jako včera tak toho asi moc neuvidíme ...
Kdyby se ale počasí umoudřilo tak je dneska k vidění tolik zajímavejch zápasů, že se to všechno ani nedá stihnout. Velká škoda je hlavně to, že všechny zápasy našich začínají skoro ve stejnou dobu - od 17:00 Tomáš Berdych, od 18:00 Petra Kvitová a Lucka Šafářová a od 19:00 Radek Štěpánek. Bude proto nejspíš třeba přepínat a přepínat ... :)
Reagovat
dadaft
ten záběr na oblohu nebyl nic moc.
Petra opět zvolila přiléhavý model světlé barvy. asi na to moc není, myslím módu a tak. to nemá nějakou kamarádku, aby jí nějak nenápadně poradila?
zatím dobrý...
Reagovat
smazaný uživatel
v nove kolekci ma asi jen tyhle dve verze, tmava lepsi, ale s Pervak to v ni bylo dost utrapeny, zvolila zmenu a myslim, ze to byla super volba, spicky za zatim herni pohodu, to beru.... :-))
Reagovat
Fandina
A co měla dneska na sobě ta Peťula?
Reagovat
smazaný uživatel
vrsek uplne stejny strih, kontrastne tmava raminka, jenze cely v modre barve, zrejme jako je ten pruh z cerne verze. Cerna byla k Petre laskavejsi.. :-) Samozrejme vubec nevadi, super vykon!
Reagovat
Fandina
aha tak to jo ... stihla jsem jen párkrát přepnout a vždycky Petra zahrála dobře tak jsem jen zavnímala stále nové oblečení a detaily v těch chvilkách už nevnímala ... úsměv
Reagovat
gerd
Nehrabe vám v makovicách vy obdivovatelé fotbalistek USA?bože buž sem viděl moc blbů,ale vy dva jste unikát!radovat se řvát při záznamu--ústav?
Reagovat
dadaft
si nás prokouk.
Reagovat
dadaft
nemůžu sledovat všechno, omezil jsem to na WTA a olympijskou házenou, ale měl jsem teď chvíli a pustil TV - zrovna jde finále žen ve fotbale USA - Japonsko.
třicátá minuta a už byla k vidění spousta parádních akcí, jeden gól, tři naprosté tutovky (Hope čarovala:-)) a několik standardek...
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za připomenutí! :) Teď jsem to pustil, akorát začal 2. poločas... Jo, Hope je úžasná brankářka i žena. :) Já to ani nedokážu popsat, jak moc se mi líbí. Prostě takové charisma nemá hned tak někdo... Včera tam chytila dva jisté góly. V prvním poločase vytáhla tu hlavičku na břevno a jak už jsem včera psal, deset minut před koncem předvedla skvělý zákrok proti obrovské šanci Japonek. To byl podle mě rozhodující moment celého zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Góóóóóóól!!! :D
Reagovat
dadaft
2:0
2:1
.......???
živě to musela být paráda. ))
finále jak má být...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam! :)

dadaft: Musím říct, že i takhle ze záznamu jsem měl obavy, aby to holky udržely. Akorát už jsem tolik netlačil čas jako včera. :D Ten zákrok od Hope v 83. minutě, to byl prostě moment zápasu... Jak včera napsala na twitter basketbalistka Ticha Penicheiro: "HOPE SOLO SAVES THE DAY!!!!" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, stane se. Důležité je, že to Ana nebere nějak tragicky a snad na to brzy zapomene... Někdy to tak prostě bývá, že v tréninku se člověku daří, pak najednou přijde zápas a nic. Na druhou stranu si říkám, že "lepší" je prohrát takhle než 7:6 ve třetím... Ana určitě udělá všechno pro to, aby se příště zadařilo líp. :)

K dalším zápasům: Caro vypadá velmi dobře a věřím, že nebude mít problém s dokončením toho zápasu. Výsledek prvního setu ale naznačuje, že Kiki opravdu není slabá soupeřka... Co se týká Viky, tam je to zatím vyrovnané, takže těžko soudit. Doufám, že bude semifinále Caro - Vika, když už mi tam zbyly jenom ony dvě. :)
Reagovat
tommr
a já zas doufám, že ti to nevyjde i když pravděpodobnost, že k tomu dojde je bohužel velmi vysoká ...
Je skoro neuvěřitelný jako kliku má Caro. Původní los pro ní sice nevypadal zrovna nejlíp, ale postupně jí odpadly vechny nejtěžší soupeřky (Sharapova, Petrova, Cibulkova, Hantuchova, Jankovic) a cestu do semifinále má ted krásně umetenou. Pokud by toho nevyužila tak by to bylo znamení, že je to s ní opravdu špatný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, ale jak pro koho. :D Ty jsi takový nepřející, že mě to ani nepřekvapuje... Ne, samozřejmě chápu, že je tam Petra. :) Jinak jsem taky čekal postup Dominiky, nakonec postoupila Varvara. Jak známo, já nikoho nepodceňuju. Možná se Varvaře nepovedly její letošní zápasy s Petrou, ale to nemusí nic znamenat. Pokud vím, tak letos má celkem slušnou sezonu... Caro musí hlavně dotáhnout ten dnešní zápas a pak se teprve můžeme bavit o dalším kole. To samé Vika. :)
Reagovat
tommr
no ten první dnešní zápas má Caro tak dobře rozehranej, že ho snad nemůže prohrát ani kdyby chtěla ... :)
Jinak s Lepchenkovou máš pravdu. Proti Petře sice hrála pokaždý dost nevýrazně, ale jinak se jí letos překvapivě daří a už se dostala do první čtyřicítky. A vítězství nad Cibulkovou jen dokládá, že je momentálně v dobrý formě. Nicméně Caro by si s ní měla hravě poradit, protože její herní styl jí musí maximálně vyhovovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, proti Kiki to už vypadá dobře... Jinak se ještě vrátím k tomu, jak píšeš, že Caro má vzhledem k těm okolnostem kliku na los. Ono by taky bylo dobré připomenout, kolikrát už letos kliku neměla. Třeba v 1. kole Wimbledonu...
Reagovat
smazaný uživatel
ViKi < Tamira
Marion = Petra
Alex < Christina
Karolina > KiKi
Varvara < Karolina/KiKi
Karlicka < ViKi/Tamira
Lucka > Sam
Cjanelle < Aga
Sara = LI
Angelika > Ekaterina
Roberta < Angelika/Ekaterina

Doufam, ze kazdymu to je jasne:) Jsem to dnes zjednodusil na maximum:)
Reagovat
gigin
Línej Vlček !! Marion s Petrou bude plichta ??
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem vedel, ze se nejaky bambus chytne:) ale netusil jsem, ze ty gigine:D

rovna se znamena, ze se tezko odhaduje, neb jsou treba rovne sance. Proste nevis koho tipnout, takze tim vyjadris 50/50 a tak:P

P.S. Samozrejme vim, ze jsi se jen tak provokativne zeptal, abys dal se mnou rec. Angeeeeeelaaaaa!!!!
Reagovat
gigin
No s tebou je mi tak zapotřebí plkat !!! :))))))))
Jinak jas - Angéééééééééééla :)))
Ještě mi natipuj Djokárnu. Anebo raději ne, ty jsi tam schopný dát plichtu !! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djokarna vyhuci s Johnem, zadna plichta.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker > Sam
Djoker < Tommy si pohraje se Stepcem. Potom ukaze Djokerovi jak tenis hraji legendy:)
Mardy > Juan
John > vsichni
Janko < Marin

Doufam, ze si spokojen, ze nebylo zadne rovnitko:)
Reagovat
gigin
Vlček = sojka !!
Reagovat
smazaný uživatel
ja zarim a uz se divim, jak jsem jen mohla byt tak laskava.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nebot sojky jsou prirozene laskavejsi nez vlci, ci jinak - zeny jsou laskavejsi nez chlapi:)
Reagovat
smazaný uživatel
to ma hacek, teda nee jeden :-))), ale mam ted na mysli, ze ty vlastne vubec nejsi Vlk, ale Potkal.. Trochu jsem si tu cetla a tusim Oskar (Broz uz driv) maji pravdu a je to hlavne logicky! Navic mnohem bohatsi, zvire mine, jen clovek potka.. :-)
Zustavam vsak u vlka, co taky cekat od sojky.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
vidim, ze je to tak trochu nekonecny pribeh. Sakrys mel jsem pouzit jeste neco delsiho a poradnejsiho > treba > Potkal vlka v zime behem prosincoveho uplnku, kdy krvi se navzdy zbratrili v pritomnosti medvedi tlapy a moudreho smrku, kdy mraz zmrazil zrak lstiveho rysa loviciho krvacejici lan.

To by byl teprve hukot:D Celkem bych byl zvedavy jak by to nekteri zkracovali.:D Ale tohle by nekteri asi uz fakt neprezili:) Jasne, kdyz jsi sojka, budes to zkracet na Vlk, u psa to je jeste vic pochopitelnejsi:) A logika je na to kratka:)
Reagovat
a.magerova
Hej Ty co mu říkaj : Potkal vlka v zime behem prosincoveho uplnku, kdy krvi se navzdy zbratrili v pritomnosti medvedi tlapy a moudreho smrku, kdy mraz zmrazil zrak lstiveho rysa loviciho krvacejici lan

No jo a teď už zas nevím co jsem chtěla :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Ted jeste lituji vice:) Nekdo by mi chtel vynadat, a nez by vypsal osloveni, tak by zapomnel v cem by mi chtel vynadat:D))) a diskuse by se slusne filtrovala:) Takze vsichni menit na poradne nicky:)!
Reagovat
VlS
by se ti nelíbillo? Z toho rysa lovícího krvácející laň jsem totiž jelen.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký den přeju, to tvé přání v noci jsem už bohužel nestihla..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
no neni jelen jako jelen:)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny den tobe take:)
Reagovat
dadaft
jinak škoda, že v textech kromě té úvodní fotky není častěji jeden dva pěkné obrázky, jako třeba tady:
http://www.tenisportal.cz/zpravy/safarova-zastavila-karatancevovou-kvitova-mela-namale-10651/
softwarově je určitě správa webu jednoduchá a vložení obrázku do textu není žádná dřina - a výsledek s obrázky je přece jen pro oko o dost lepší...
Reagovat
gigin
To jsou ty nedojeté orgasmy !!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak! :D
Reagovat
gigin
Fakt monty !! Minulý týden jsem dostal taky kanára, vím, o čem mluvím :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jo. Když máš osobní zkušenosti... :D
Reagovat
gigin
S kanárama ano :)))
Reagovat
dadaft
to nic Ano. stane se. lepší 2 x 6:0 než zlomená noha. trénink a zápas je zkrátka něco jiného, nejsi sama, kdo má problémy...
to se poddá...
Aleksandře gratuluji, Christina je soupeřka na úrovni Daniely, navíc je Chris i případná další soupeřka pro QF z těch hráček, s jejichž herním stylem si dokážeš poradit Aleks. přeji Ti na domácím turnaji aspoň SF proti hráčce ze sv. desítky. (sorry Caro, někdy příště)
škoda, že kromě Petry neuvidíme i Lucku. její zápas se Sam bude asi hodně zajímavý...
Reagovat
tommr
hlavně abychom viděli aspon tu Petru. Pokud bude počasí stejně mizerný jako včera tak se taky může stát, že neuvidíme vůbec nic ... :)
Reagovat
nouma
no byl to zdrcující hra od Vinciové ale i to se děje v tenise, lepší hold vyhrává
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist