Ivo Minář v Sunrise postoupil do čtvrtfinále

20. 3. 2008, 22:51
Aktuality 0
Tento týden se hraje challenger ve floridském Sunrise. V pavouku jsou jména jako Gonzalez, Nieminen, Starace nebo Tipsarevič. Z českých tenistů se představil Lukáš Dlouhý, Jan Hernych a Ivo Minář. Dlouhý vypadl už v 1. kole. Henrycha dnes zastavil Srb Tipsarevič a Ivo Minář jako jediný Čech postoupil do čtvrtfinále - poradil si s Rusem Kunitsynem.
Ivo Minář si v Sunrise zahraje čtvrtfinále

Challenger v Sunrise je taková menší generálka na další podnik série Masters, který příští týden začíná v Miami. V Sunrise nechybí Fernando Gonzalez, Jarkko Nieminen, Potito Starace nebo Janko Tipsarevič. Ti všichni vypadli v Indian Wells v úvodních kolech a mohli tak zkvalitnit challenger dotovaný částkou 100.000 dolarů.

Teplé floridské podnebí vyhovuje třiadvacetiletému Ivu Minářovi, jenž si po včerejší výhře nad Izraelcem Levym poradil i s Rusem Kunitsynem. Český tenista vyhrál i dnes ve dvou setech a po hladké výhře 6-1 6-4 se v pátek střetne s Jürgenem Melzerem z Rakouska. Ten vyřadil turnajovou dvojku Nieminena a dnes ztratil jen tři gamy s Yen-Hsun Luem z Tchajwanu.

Naopak Jan Hernych se dnes musel sklonit před 41. hráčem světa, Srbem Jankem Tipsarevičem, kterému podlehl dvakrát 2-6. Srbského tenistu ve čtvrtfinále čeká Nizozemec Robin Haase, jenž si poradil s loňským finalistou - Italem Seppim.

Challenger Sunrise - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Haase (Niz) - Seppi (4-Itá) 6-4 3-6 6-4
Tipsarevič (5-Srb) - Hernych (ČR) 6-2 6-2
I. Minář (ČR) - Kunitsyn (Rus) 6-4 6-1
Melzer (Rak) - Yen-Hsun Lu (Tchajwan) 6-1 6-2
Guccione (Aus) - Schüttler (Něm) 5-7 6-3 6-1
Starace (3-Itá) - Berlocq (Arg) 6-4 6-2

Zbylé zápasy 2. kola:
21:00 Grosjean (6-Fra) - Nišikori (Jap)
23:55 F. Gonzalez (1-Arg) - Vliegen (Bel)

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist