Jankovičová a sestry Williamsovy už znají jména soupeřek

4. 3. 2008, 12:18
Aktuality 0
Na turnaji v indickém Bengalúru se nejvýše nasazené Jelena Jankovičová a sestry Williamsovy dozvěděly jména svých soupeřek pro druhé kolo. Srbskou jedničku čeká Chorvatka Mamičová, Venus se pokusí napravit reputaci proti Číňance Pchengové a Serena narazí na Tziporu Obzilerovou z Izraele.
Jelenu Jankovičovou v Bengalúru čeká souboj s Chorvatkou Mamičovou

Nejvýše nasazená Jelena Jankovičová se na úvod tenisového turnaje v Bengalúru utká se Sandou Mamičovou. Zatímco srbská hvězda měla v prvním kole volný los, chorvatská tenistka si dnes musela postup vybojovat v zápase s tchajwanskou deblovou specialistkou Chan Yung-jan. Mamičová, která více než dva roky nehrála žádný turnaj okruhu WTA a nefiguruje ve světovém žebříčku, vyhrála hladce dvakrát 6:2.

Soupeřku v druhém kole podniku s dotací 600.000 dolarů zná už také Američanka Venus Williamsová. Starší ze sesterského dua bude v duelu s Číňankou Šuaj Pcheng usilovat o napravení týden starého výpadku z Memphisu, kde překvapivě nestačila na talentovanou Češku Petru Kvitovou.

Mladší ze sester Williamsových Serena se po čtvrtfinálovém vypadnutí na Australian Open s Jankovičovou vydala na operaci zubů. Kvůli ní se odhlásila z několika turnajů a po více jak měsíci ji mohou opět spatřit diváci v indickém Bengalúru. Po návratu ji čeká test proti 117. hráčce světa Tzipore Obzilerové z Izraele.

Serena s Venus společně do 2. kola čtyřhry
Sestry Williamsovy jsou v indickém Bengalúru velkými hvězdami. První zápas ve dvouhře je sice teprve čeká, ale v deblu už svůj úvodní duel zvládly - poradily si rumunsko-thajskou dvojicí třicátnic Ehrittová-Vancová/Tanasugarnová po setech 7-6 6-4. Ve druhém kole Serena s Venus narazí na Číňanky Sun/Pcheng, třetí nasazený pár.

WTA Bengalúr - výsledky 2. dne:

Dvouhra - 1. kolo:
Šuaj Pcheng (Čína) - Kremerová (Luc.) 6-1 6-2
Savčuková (Ukr.) - O'Brienová (Brit.) 6-4 2-6 7-5
Obzilerová (Izr.) - Bachmannová (Něm.) 6-2 6-3
Mamičová (Chorv.) - Chan Yung-jan (Tchaj-wan) 6-2 6-2

Čtyřhra - 1. kolo:
S. Williams/V. Williams (WC-USA) - Ehrittová-Vancová/Tanasugarnová (Rum/Tha) 7-6(5) 6-4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist