Janowicz má zraněnou nohu, odhlásil se z Hopman Cupu

18. 12. 2013, 18:39
Aktuality 3
Bez svého nejlepšího tenisty nastoupí polský tým v nadcházejícím Hopman Cupu. Wimbledonský semifinalista Jerzy Janowicz se musel odhlásit kvůli zranění nohy. V debutujícím polském družstvu ho vedle páté hráčky světa Agnieszky Radwaňské zastoupí Grzegorz Panfil.
Jerzy Janowicz

Jak Janowicz oznámil, nohu si poranil před pár týdny a jeho zranění mu v Perthu nedovolí nastoupit. "Polsko si na turnaji odbyde svou premiéru a já Agnieszce přeju hodně štěstí," uvedl 21. hráč světa.

Tradiční turnaj smíšených dvojic odstartuje 28. prosince a zúčastní se ho také český pár Radek Štěpánek/Petra Kvitová. Ve skupině B narazí na USA, Francii a Španělsko, v áčku se vedle Polska představí Kanada, Itálie a domácí Austrálie.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Škoda no, ten tým vypadal zajímavě. Rovnou by mu mohli i vyšetřit u toho :-))
Reagovat
tommr
mě je hlavně líto Agy, která je ted v podstatě bez šance na vítězství. Ale HC je stejně dobrej jen jako trénink na AO takže to zase tak nevadí ... :)
Jinak jsem ale moc nepochopil co si myslel tím vyšetřením?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Těšil jsem se na jeho zápasy s Tomicem a Raonicem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist