Japonci si poprvé zahrají Světový pohár družstev

3. 4. 2012, 11:51
Aktuality 0
Čeští tenisté už znají jména všech možných soupeřů pro květnový Světový pohár družstev. Seznam osmi účastníků zkompletovali Japonci, kteří dostali divokou kartu. Na antuce v Düsseldorfu se představí i 17. hráč světového žebříčku Kei Nišikori, který loni v listopadu v Basileji vyřadil Tomáše Berdycha i Novaka Djokoviče.
Kei Nišikori

Japonci budou na Světovém poháru nováčkem, spolu s Nišikorim bude hrát Go Soeda. České barvy by měli hájit daviscupoví reprezentanti Tomáš Berdych a Radek Štěpánek, kteří si tuto soutěž mohou zahrát společně vůbec poprvé. Dalšími účastníky jsou domácí obhájci titulu Němci, Argentinci, Chorvaté, Rusové, Srbové a Američané.

Sedmý tenista světa Berdych bude patřit k největším hvězdám antukové generálky na Roland Garros. V elitní desítce pořadí ATP aktuálně jsou ještě osmý Srb Janko Tipsarevič a devátý Mardy Fish z USA. Světový pohár se bude hrát od 20. do 26. května.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist