Je čas skončit, rozloučila se Hantuchová s kariérou

6. 7. 2017, 18:20
Aktuality 15
Slovenská tenistka Daniela Hantuchová ukončila v 34 letech hráčskou kariéru. Během ní vybojovala na okruhu WTA sedm titulů ve dvouhře a vyšplhala na páté místo světového žebříčku. Ve sbírce má i kompletní sbírku grandslamových triumfů ve smíšené čtyřhře. První z nich získala v roce 2001 ve Wimbledonu s českým tenistou Leošem Friedlem.
Profily hráčů
Daniela Hantuchová

Naposledy se na kurtech představila koncem dubna v Rabatu, kde neprošla kvalifikací. "Nastal čas na odchod z profesionálního tenisu. Neznamená to však, že tenisu dám definitivně sbohem. Život mě naučil, že není možné rozloučit se s lidmi a věcmi, které milujete celým srdcem," uvedla na facebooku Hantuchová během Wimbledonu, kde pracuje jako spolukomentátorka pro americkou televizní stanici Foxsports.

"Jsem vděčná za všechny neuvěřitelné věci, které jsem zažila na kurtu i mimo něj. Bez nich bych nebyla takovým člověkem, jakým dnes jsem. Zažila jsem hodně dobrého i zlého, vítězství i pády. Byla to součást neuvěřitelné cesty, která nekončí, ale teď už bude pokračovat bez tenisové tašky na zádech," uvedla slovenská hráčka. K jejím úspěchům patří i triumf ve Fed Cupu v roce 2002.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
brixner
Ale kušnu při servisu měla vždycky protaženou jako Vřískot :-))
Reagovat
HutaGalung
good luck ale nikdy ti nezapomenu prohru se schiavone kdys me pripravila o vic nez 50 tisic ????
Reagovat
aligo
Kdy
Reagovat
HutaGalung
myslim to byl nejaky turnaj v asii zhruba 6 let dozadu
Reagovat
HutaGalung
tak to nebyla schiavone, nemuzu to najit ale vim ze vedla a mel jsem too posledni zapas, v te dobe zadne cashouty nefungovali a nemel jsem penize jak to pojistit a prohrala dostala ve tretim sadu
Reagovat
a.magerova
50 tisíc jsi vsadil nebo to byla potencionální výhra?
Reagovat
Krisboy
Aut wiedersehen, Daniela. All the best for the future!
Reagovat
smazaný uživatel
Takových 10 let zpátky moje nejoblíbenější tenistka... Tohle rozhodnutí mě překvapilo, protože ještě nedávno říkala, jak si tenis na menších turnajích užívá a že už nemusí nikomu nic dokazovat. Podle mě už měla skončit daleko dřív a ne se takhle plácat...
Reagovat
dunphy
Ve videu pro WTA říkala, že zranění, která ji provázela už byla opravdu vleklá (což jí asi i ty cesty po pouťácích znepřijemňovalo) a navíc během nich měla čas přemýšlet a věnovat se jiným aktivitám, díky čemuž si uvědomila, že tenis jí už vlastně nechybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, to video jsem si nepouštěl...
Reagovat
letityfanousek
poslední dobou jsem jí neviděl, ale pamatuju si jí jako opravdu sexy kočku
Reagovat
HutaGalung
tak tak
Reagovat
svetova.dvojka
fuj anorektička...
Reagovat
Pe3k
jj není nad pořádnou cikanskou maminu :D
Btw, náhodou je moc pěkná, aspoň tady na těchto fotkách.
Reagovat
svetova.dvojka
Ale "Svého" času vypadala fakt hrozně..., dostala se z toho no.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist