První singlové stříbro pro Česko. Vondroušová ve finále podlehla Bencicové

31. 7. 2021, 14:00
Aktuality 408
OH TOKIO - Markéta Vondroušová si jako první Češka zahrála olympijské finále ve dvouhře žen, premiérovou zlatou medaili pro český tenis ale nevybojovala. Švýcarce Belindě Bencicové v Tokiu podlehla 5-7 6-2 3-6 a z Japonska si odváží jako první česká singlistka stříbro.
Markéta Vondroušová (© AFP)

Markéta Vondroušová se na olympiádu dostala díky tzv. protected rankingu a velká část fanoušků jí vyčítala, že se současnou formou nemá v Tokiu šanci a zabírá místo jiným. V době uzávěrky totiž byla 'až' pátou nejlepší Češkou za Karolínou Muchovou, na kterou letenka nezbyla.

Markéta Vondroušová22letá rodačka ze Sokolova se ale nenávistnými komentáři a výhružkami nenechala znechutit a kritiky umlčila svými výkony a výsledky na samotném turnaji.

Jako jediná z českých singlistek se v Tokiu dostala přes osmifinále a nakonec se zapsala do historie. Jako první od vzniku samostatného Česka (od roku 1993) se dostala do finále dvouhry.

Cestou do něj Vondroušovou nezastavily s kariérou se loučící Nizozemka Kiki Bertensová, Rumunka Mihaela Buzarnescuová, domácí světová dvojka Naomi Ósakaová, Španělka Paula Badosaová, obrovské vedro, dusno, náročný program ani světová šestka Ukrajinka Elina Svitolinová.

Statistiky zápasu
Bencicová - Vondroušová
0 esa 3
2 dvojchyby 5
71 %
1. podání 'in' 61 %
59 %
úsp. 1. podání 62 %
59 %
úsp. 2. podání 57 %
29 winnery 38
30 nevyn. chyby 36
15/25 hra na síti 5/8
6/10 brejkboly 6/18
107 celkem bodů 101
čas: 2:30

Až v boji o historicky první zlato pro český tenis Vondroušová narazila a prohrála. Dvanácté hráčce světa Belindě Bencicové ze Švýcarska podlehla po dvou a půl hodinách boje 5-7 6-2 3-6.

Úvod zápasu byl plný brejbkolů. Vondroušová otočila z 0-2 na 3-2, ale druhý brejk nepotvrdila a za stavu 3-3 nevyužila další dva brejkboly. Vyrovnaný, bezmála hodinu trvající první set rozhodly ve 12. gamu chyby české hráčky, která je na žebříčku WTA o 30 příček za Bencicovou.

Teprve druhý prohraný set na turnaji ale finalistku předloňského French Open nijak nepoznamenal, po dvou brejcích získala druhou sadu a nadějně vstoupila i do třetího dějství.

Jenže brejk z úvodního gamu nepotvrdila a Bencicová otočila na 3-1. Vondroušová ještě vyrovnala, ale zbytek zápasu patřil Bencicové, i když ji trápil puchýř na noze. Češka při svém podání neuhrála ani fiftýn a byť měla v závěrečném gamu ještě tři brejkboly, Bencicová je zlikvidovala a při druhém mečbolu zápas ukončila. Return Vondroušové dopadl do autu a zápas o zlato půl hodiny před půlnocí skončil.

Vondroušová: Nevyšlo to, ale mám čisté svědomí
"Měla jsem brejk ve třetím setu a výhodu za stavu 3-3, ale ona zahrála dobře. Nic si extrémně nevyčítám. Bylo to těžké, protože ona šla do všeho po hlavě. Myslím si, že jí to fakt vycházelo," komentovala Vondroušová.

"Obě jsme odehrály skvělý zápas a muselo se na výměny pěkně dívat. Po všech těch zápasech ve vedrech jsme na kurtu nechaly všechno," prohlásila česká tenistka.

"Říkala jsem si, že do toho půjdu a budu makat, co to půjde. Nevyšlo to, ale mám čisté svědomí, že jsem tam nechala všechno. Bohužel, ona byla lepší. Nemůžeme vyhrát obě. Jsme kamarádky, takže jsem aspoň ráda, že mě porazila právě Belinda," řekla Vondroušová.

České tenisové medaile na OH:
0x zlato, 3x stříbro, 4x bronz
Atlanta 1996
bronz J. Novotná
stříbro J. Novotná/
H. Suková
Londýn 2012
stříbro A. Hlaváčková/
L. Hradecká
Rio de Janeiro 2016
bronz P. Kvitová
bronz L. Šafářová/
B. Strýcová
bronz L. Hradecká/
R. Štěpánek
Tokio 2020(21)
stříbro M. Vondroušová
zlato/stříbro B. Krejčíková/
K. Siniaková

Od roku 1993 je Vondroušová třetí českou medailistkou ve dvouhře a majitelkou dosud nejcennějšího kovu. Bronz slavily Jana Novotná v Atlantě 1996 a Petra Kvitová v Riu de Janeiru 2016. Celkově pro český tenis získala 7. medaili.

"Ještě mi to nedochází, ale když vidím medaili a znám ohlasy z domova, tak je to veliké. Kdyby mi to někdo řekl před turnajem, brala bych to na tisíc procent. Jsem ráda, že mám stříbro. Prohra je trošku smutná, ale chci si užívat," řekla Vondroušová..

Před rokem 1993 získal jediné zlato pro Československo Miloslav Mečíř, jenž triumfoval ve dvouhře mužů při návratu tenisu do olympijského programu v Soulu 1988.

První zlato pro český tenis se zítra pokusí získat ještě Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou, které v neděli čeká finále ve čtyřhře. Také ony budou čelit Švýcarce Bencicové, jež hraje debl s krajankou Viktorijí Golubicovou. 

Vítězka čtyř turnajů WTA Bencicová, jež má po rodičích slovenské kořeny, dokázala získat olympijské zlato ve dvouhře, což se nepodařilo například ani jejím slavným krajanům Rogeru Federerovi a Martině Hingisové.

"Dotáhla jsem to i pro ně. Nejsem si jistá, že toho v kariéře dokážu tolik co oni. Tohle je pro ně." Nepřijela jsem na olympiádu jen pro medaili. Byl to pro mě sen od začátku do konce a přála bych si, aby neskončil," řekla Bencicová. 

Švýcarsko má z tenisových dvorců třetí olympijské zlato: v Barceloně 1992 triumfoval Marc Rosset, v Pekingu 2008 vyhráli čtyřhru Roger Federer a Stan Wawrinka.


Singlový bronz v Tokiu získala Elina Svitolinová, jež po obratu zdolala 1-6 7-6 6-4 Kazašku Jelenu Rybakinovou a zajistila Ukrajině první tenisovou medaili z olympijských her.

• OLYMPIJSKÉ HRY, TOKIO 2020(21) •
Japonsko, tv. povrch
sobotní výsledky (31. 07. 2021)
• Dvouhra žen - finále •
Bencicová (9-Švýc.) - Vondroušová (ČR) 7-5 2-6 6-3
• Dvouhra žen - o 3. místo •
Svitolinová (4-Ukr.) - Rybakinová (15-Kaz.) 1-6 7-6(5) 6-4
• Dvouhra mužů - o 3. místo •
Carreño (6-Šp.) - Djokovič (1-Srb.) 6-4 6-7(6) 6-3
• Smíšená čtyřhra - o 3. místo •
Bartyová/Peers (Austr.) - Stojanovičová/Djokovič (Srb.) bez boje
• Čtyřhra žen - finále •
Pigossiová/Stefaniová (Braz.) - Kuděrmetovová/Vesninová (Rus.) 4-6 6-4 11-9
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

408
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Videl jsem ze zaznamu, aniz bych vedel, jak to dopadlo.
Ocenil jsem previjeni. Jako uz v prvnim setu me zacalo nudit to cilene taktizovani Bencic, kdy nechala Maky meditovat s mickem na servisu... ale to je proste Bencic... myslim, ze si v tom finale tyhle veci mohla i odpustit... Maky ji zna, takze bylo videt, ze az tak ji to nerozhazuje. A furt na to hrala...To MTO v dulezity moment, jako puchyr...no...videli jsme s puchyrem Cilice ve Wimbledonu. Krom to jeji hystericke afektovane chovani, ktere predvadi v kazdem zapase.

Fakt radsi uz tu Osaku, nez tohle...sice je svihla, ale na kurtu vzdy celkem vpohode.

Krom toho si fakt myslim, ze by vyhrala bez tech vsech rucnicku, satnicek, zdrzovanicek, a MTOcek. Na returnu je Bencic proste dobra, plus kamoska ve finale...maji se dobre prectene. S tim se Maky hralo dnes hur. V takovych zapasech jde spis o par micu, nevydreny servisgame atd. To jsou vyrovnane zapsy...a dneska Maky ve tretim delal proste vic chyb...

Kazdopadne me to skazilo celkem vydareny OH turnaj. Jinak herne finale bylo pekne, a urcite jedno z vydarenejsich.

Maky byla stastna, a to je asi nejdulezitejsi...urcite si finale zaslouzila skvelou hrou, a celkove musim vyzdvihnout jeji sportovni chovani behem celeho OH turnaje. Hodne me prekvapovala, celkove velky nadhled, tak si predstavuji Olympionicku:).

Snad tohle Maky pomuze herne dal. Gratulace k prvnimu stribru na OH, tak tvrde vydrenem. Po tak tezke ceste. Take Mertlovi a fans Maky. Predvedla paradni turnaj.

Jak se rika rurnaje maji sve viteze a ty, kteri davaji tumu turnaji lesk:) Bencic sice vyhrala OH se svym technicky peknym tenisem, a jsem rad, ze takove finale bylo, ale budu se dal drzet tradice, spis od tehle devy dal:)

Maky skvela, Karlicka skvela rozlucka s OH, sklap Ons, neskutecna. Sara tu sokla vyndanim Ash z turnaje, no a Pavlinka, tu si budu pamatovat asi nejvice po Maky. Jednak skvela vitezstvi, a bojovnost az do posledniho dechu...:) Az na tu finalovou tecku (nemyslim vysledek) Opravdu pekny turnaj OH.
Reagovat
horska.kraslice
Hezké zhodnocení. smile
Reagovat
rili
Moc gratuluji Maky i Belindě k obrovskému úspěchu v tak náročném turnaji. smile
Reagovat
rili
Moc gratuluji Maky i Belindě k obrovskému úspěchu v tak náročném turnaji. smile
Reagovat
horska.kraslice
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vondrousova-v-tokiu-ziskala-nejen-olympijske-stribro-ale-i-respekt-171071#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=6bBuy6zq7oK-202107312049&dop_id=171071&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Frick
To je od Taberyho pěkné. A je to aspoň roční předplatné?
Reagovat
hanz
No jinak řečeno, po posvícení (od Krpálka a Prskavce) přichází s.ačka, a dnes velmi průjmovitá - neúspěch beachvolejbalistů, basketbalistů ani Vondroušové. Škoda, ve všech odvětvích bylo na víc. Beachvolejbalisté měli smůlu na covid, basketbalisté neměli taktický plán, Vondroušová ho sice měla, ale zase jej pěkně mrvila - hlavně ty prachbídný dropshoty v celým utkání, zejména ve třetím setu, a chyb jak máku jí stály zlato, o kterým si už může tak leda zdát.
Reagovat
majkl005
jééééé, negativní hanzíček je zpátky, mne se tak stýskalo chlape smile copak? pustili tě z blázince na týden domů a vypli vám doma net, páč jste neplatili a proto jsem tě tu neregistroval? smile
Reagovat
hanz
Zdravím tě ty můj MM. :)
Reagovat
majkl005
hanzíčku čau...přemýšlím co by mohlo být to MM...milý Michal? miláček Michal? miláček Mišáček? povez smilesmile
Reagovat
hanz
Co si budeš přát.smile
Reagovat
majkl005
ježíš, ty jsi milouš...může být naše láska snad ještě silnější? smilesmilesmile
Reagovat
hanz
No podle toho, jak jí budem pěstovat. smilesmilesmile
Reagovat
majkl005
ne, teď bez prdele...vážně jsem tě tu postrádal, bloudil jsem tenisportálem jako tělo bez duše a duše bez těla (jak by řekla Lůca Bílá) a nevěděl jsem jak uchopit svůj život...stále jsem cítil v sobě prázdné místo...a najednou se objevíš ty a zase jsem sluníčkovej a šťastnej smile
Reagovat
hanz
Tak to mám neskonalou radost, že ti mé pravdivé komenty chyběly :)
Reagovat
majkl005
poznal jsem, že jsem se stal na tvých výblitcích závislej smilesmile
Reagovat
hanz
Jo, závislost je sv.ňa. :) :)
Reagovat
majkl005
tak vítej zpět, milášku smile
Reagovat
hanz
Jaj, ta mlaskla.smile
Reagovat
majkl005
smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
Házet do jednoho pytle stříbrnou medailistku s vypadnuvšími ve skupině je poněkud trapné.
Reagovat
hanz
Trapné to není, protože všichni měli na víc.
Reagovat
Nola
snad nejaku medailu pridas do ceskej zbierky, sportovec od klavesnicesmile
Reagovat
hanz
Mazej na sme.sk. :)
Reagovat
Nola
ked nemas kam a dochadzaju ti napadysmile
Reagovat
hanz
Nápady mám, ale neplejtvám jimi na Slovače.
Reagovat
horska.kraslice
Je to marný, je to marný, je to marný.....
Reagovat
majkl005
hele kraslice, vylez až na Velikonoce a nesahej mi na hanzíčka, ten je můj! smilesmile
Reagovat
hanz
Tak tak, ty můj kluku ušatý. :)
Reagovat
horska.kraslice
Tak bezva, příště už si dám pohov, a ráda :-)
Reagovat
majkl005
je to lepší, pro tvoje duševní zdraví, paní smilesmile
Reagovat
horska.kraslice
Přesně. smile
Reagovat
paprikovygulas1
Dufam že rovnakym spôsobom hodnotíš aj sám seba a nie len cudzích ľudí na internete.
Reagovat
majkl005
no další "čo bolo to bolo"...to je něco na mého hanzíčka smilesmile
Reagovat
paprikovygulas1
A čo bolo?
Reagovat
Patapuff
Markéta nemůže za to, že ti život nevychází podle tvých představ (ani basketbalisti za to nemůžou). Zkus si najít ženskou, kámoše, koníčky a bude líp. Zkus to a dej pak vědět.
Reagovat
hanz
Proč řešíš můj život? Píšu o sportovních výkonech našich reprezentantů. smile
Reagovat
Patapuff
Z tvých komentářů je evidentní, že ti tvůj život nevychází podle tvých představ. Tak proto o tom píšu. Aby ses nad tím zamyslel. Pomáhám ti. Evidentně si s tím sám nevíš rady.
Reagovat
majkl005
a zdarma, neuvěřitelné smile
Reagovat
hanz
Nevím, proč by mi neměl vycházet život. Jsem spokojený.
Reagovat
Patapuff
Kdyby si byl spokojený se svým životem, nezáviděl by si jiným.
Reagovat
hanz
Nezávidím, prohry určitě ne. O závisti tu nebyla řeč, řeč byla o nepovedených utkáních.
Reagovat
Patapuff
Závidíš jim, že se na rozdíl od tebe na tu olympiádu dostali a proto schazuješ jejich výsledky. Tohle nespokojení a neúspěšní dělají. Na víc se nezmůžou.
Reagovat
Pe3k
Švýcarský tenis má větší prestiž než Švýcarské hodinky smile
Reagovat
hanz
No potěš koště, jestli jsou stejně tak férový jako Benčič.
Reagovat
paprikovygulas1
Ako sa prejavujú férové hodinky?
Reagovat
hanz
Férovost vidím hlavně v tom, že jsou správně seřízené, ukazují správný čas, jsou nepokažené.
Reagovat
Mac
na ferovost maj bankysmile
Reagovat
hanz
Tak to potom jo, protože v lidech to nebude.smile
Reagovat
paprikovygulas1
A kto tie banky prevádzkuje kone?
Reagovat
paprikovygulas1
To je presnosť.
Reagovat
Petr_Fisk
No a co,
přijdeš do hodinářství a řekneš, že potřebuješ opravit hodinky, protože nejdou férově.
Reagovat
paprikovygulas1
Hej hej presne
Reagovat
Drzymalski
Vondrouš odvedla na své poměry maximum. Více než rok se plácala v nicotě. Sotva přelízala první kola. V Tokiu najednou překročila svůj stín. Já ji nepoznával. Hrála jako robot. Nemá se za co stydět. Finále nevyhrála lepší ale šťastnější Bel.
Reagovat
Fandina
Maky má letos dvě osmifinále na GS, AO a FO a pak ještě OF v Miami a Stuttgartu a také SF na přípravném turnaji na AO. Sice nic moc, ale hlavně na větších turnajích jí to celkem šlo.
Reagovat
hanz
To je sice hezké, ale sklízí se jen tituly a ty jaksi nejsou. Čas letí a vyhraný jeden turnaj a další finále promrhané... no nevím nevím.
Reagovat
Fandina
Kecy na entou.
Reagovat
hanz
Nikoli, kdo si bude pamatovat poražené finalistky? Myslím, že má na víc, než na jeden titul, bohužel zlatá ruka nestačí na výhru bez zarputilosti, touze vyhrát. Dala jí čuchnout a ta to na rozdíl od ní využila, protože tam byla větší dravost.
Reagovat
Fandina
Jsou to kecy. Kdo sleduje tenis, tak má přehled. Ví, kdo co vyhrál i kdo byl kolikrát ve finále. U GS zcela určitě. Kdo to nesleduje, tak vítěze neví, stejně tak jako poraženého.

Samozřejmě, že je lepší mít titul, ale i účast ve finále je hodně.
Reagovat
majkl005
jééé a Fandinu taky ve cvokhausu pustili k PC, stejně jako hanzíčka :) to je kouzelné :)
Reagovat
Fandina
Zalez blbečku.
Reagovat
majkl005
baba stará jak je nervní smile úsměv úsměv úsměv úsměv...tak jsi to psávala, že? smile
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák.
Reagovat
majkl005
ženy v klimakteriu nemají vůbec smysl pro humor :( komunikace s tebou mne hrozně moc obohacuje, jelikož poznávám tu stinnou stránku žen v plné parádě smile
Reagovat
Fandina
trapný a ubohý
Reagovat
majkl005
však počkej, ty si na mne v domově důchodců ještě vzpomeneš, má milá, bláznivá smile
Reagovat
Fandina
Na toho, kdo druhé uráží se nevzpomíná nikde a nikdy.
Reagovat
majkl005
smile řekni sestřičkám, ať ti dávají menší dávky těch léků děvče smile pak nezapomeneš, že první, kdo tu někoho začal urážet jsi byla ty :)
Reagovat
Fandina
Jsi trapný a ubohý. Tím bych diskusi s tebou uzavřela.
Reagovat
majkl005
měla by si se sebou začít něco dělat :) je to s tebou hodně špatné
Reagovat
hanz
Ty můj MM, pročpak na mě útočíš. Buď hodný. smile
Reagovat
majkl005
já na tebe útočím? :O jsi snad žena v klimakteriu? smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Žena nejsem, ani v klimakteriu. Nepleť si mě. :D
Reagovat
majkl005
tak neříkej, že na tebe útočím, když víš, jakou mám pro tebe slabost smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Ty jeden, nelži mi, psal jsi, že mi pustili z blázince. :)))
Reagovat
majkl005
to mělo být jen mezi náma? :O tak to se omluvuju :( ti to vynahradím, až tu budeme sami smilesmile
Reagovat
hanz
To jsem na tě zvědav.smile
Reagovat
vojta91
Nechapu proč ji leze do prdele?smile
Reagovat
paprikovygulas1
Sám by si do tej predele rad šiel.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
EllNino
Gratulace ke krásné stříbrné medaili, holt nemůžeme chtít vše - po včerejším zlatém dablu a střeleckém fablu z trapu nám prostě stříbro přijde "málo", ale tenis tu měl opravdu brutální podmínky a Markéta z nich odvezla cenný kov ...

Moc se mi líbilo, že ukázala svoji lidskou stránku - je to moc milá baba, která má českou reprezentaci hrozně ráda a myslím, že na ni můžeme být pyšní :)

A Bel byla skvělá v rozhovoru, fakt perfekt :)
Reagovat
Mayo
Kto vie či finále sledoval aj Roger.
Reagovat
paprikovygulas1
Najdôležitejšia otázka dňa.
Reagovat
Nola
vsak jej uz gratuloval, podla mna istotne
Reagovat
Drzymalski
Rogerovi se dneska bude v noci zdát jak byli s Bel spolu ve sprše. Při Hopman Cupusmile
Reagovat
Nola
Hopman Cup sa ma v roku 2022 obnovit, vzdy som ho rada sledovala
Reagovat
lars
LOH z 2016 byly pro CR tenisove bronzove 3x.
Letosni LOH naznacuji tenisove stribro 2x.
A pristi LOH 1 x zlato ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pocit, kedy ma Svajciarsko zlato zo stvorhry a zenskeho singlu ;)
Reagovat
lars
Ty mas rad svycarskou hymnu ? :)
Reagovat
Nola
cakala som kedy dorazis :D, pre tvoje info Svajciarsko ma aj zlatu zo singla, nejaky Marc Rossetsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Čím víc Švýcarska, tím víc Forehanda.

Swiss hopsmile
Reagovat
SydneyOpen
Čtyřhry?
Reagovat
Nola
panskej stvorhry, podla pan Zabloudila ho uz vlastne maju aj z tej damskej smile
Reagovat
paprikovygulas1
Ne trojhry
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Mac
takze pravidlo, ze mit cecha ve finale je jako vyhra v loterii se opet potvrdilo... a to jsem si rikal, ze slovaky normalne poražime...smile
Reagovat
lars
vzdyt Cech Prskavec Slovaka porazil :)
Reagovat
Mac
no dyt jo, to byl prave ten "normal"... vsude jinde, hokej, fotbal, slovaci se pred nama vetsinou podelaji, proto jsem necekal nic jineho od bencic... vondrouska ji asi moc brala za svycarku...smile
Reagovat
lars
BeBe neni Slovak
Reagovat
Mac
nepouzivam inkluzivni gramatiku...
a slovensky pas ma...
Reagovat
paprikovygulas1
Ako že podelají, však ako Česky futbal, či hokej je kvalitnejší. Prečo znehodnocujes kvalitu tvojich krajanov len tým, že sa slovenský oponenti posrali?
Reagovat
Mac
zas to tak nehrot... akorat mam dojem, ze od rozvodu, v jakychkoli "derby" cesi vetsinou vyhravaji a to i kdyz nejsou papirove favoriti. prikladu je spousta, posledni, ms v hokeji kde slovaci hrali lip nez nasi... podle me je to tim, ze slovaky bereme jako taky nase a proto netreba se klepat, kdezto vy to prilis chcete starsimu brachovi "ukazat" a to svazuje...
Reagovat
paprikovygulas1
Čo prežívam? Jednoducho vyhrava kvalitnejšie družstvo rovnako ako aj na tých tvojich spomínaných Ms v hokeji. Ty schovávaš kvalitu víťazného druzstva za podelavanim prehravajuceho druzstva.
Reagovat
paprikovygulas1
Čo prežívam? Jednoducho vyhrava kvalitnejšie družstvo rovnako ako aj na tých tvojich spomínaných Ms v hokeji. Ty schovávaš kvalitu víťazného druzstva za podelavanim prehravajuceho druzstva.
Reagovat
SydneyOpen
BeBe je Švýcarka to se nepočításmile
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/E7o3dzhXoAADsT_?format=jpg&name=medium smile
Reagovat
Frick
https://twitter.com/BlueFlash87/status/1421514849801093124

Krásné.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, bubák a a z ostudy nosí kabátsmile
Reagovat
smazaný uživatel
https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/olympijske-hry/tokio-2020/nejzajimavejsi-videa/bencicova-a-vondrousova-pred-zapasem-jsme-si-rekly-ze-jsme-to-daly-a-mame-medaile/6105819ad60dfef4a4905ded
Reagovat
Jan
Škoda. Markéta udělala zejména v závěru 3. setu více chyb. Také jsem měl dojem že už toho má fyzicky dost. Belinda byla o něco lepší a zaslouženě vyhrála. Gratulace na Slovensko. Nebo do Švýcarska ? smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile přeně začátek třetího setu napověděl (1:1)kdyby to Maky nepustila a bylo 2:0 odvíjelo by se to celé možná jinak a takových momentů v zápase bylo víc. Bylo to na těsno. Tak to chodí. Novak taky kolikrát o fous vyhrál, tentokrát o ten fous skončil.
Reagovat
Jan
Vzhledem k průběhu celého zápasu, i kdyby to Maky urvala na 2:0, nejsem si jistý, jestli by to tolik pomohlo. I v 1. setu vedla a pak zase ztrácela. Navíc už vypadala fyzicky vyčerpaná, nemusela Belindu porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
a co na to Hanz? smile
Reagovat
Mayo
Výborne Bel1nda smile
Reagovat
a.magerova
smile smile
Reagovat
Mr.Pink
presne tak, velky uspech
Reagovat
Frick
Zcela seriozně - měla by myslíte Kája proti BeBe více šancí? smile

Není secjenom nervově stabilnější?
Reagovat
Mr.Pink
a jak vis, ze by se do toho finale s bebe dostala?
Reagovat
Frick
Já neřikám, že by se tam dostala, jen mne zajímá, kdyby teoreticky jo, tak zda by by třeba ona mohla tu zbraň najít. Vybavujete si, že by třeba zkolabovala někdy v koncovce nějakýho velkýho zápasu takto na servisu?
Reagovat
dappe
Já si především nevybavuji, že by Muchová někdy nějaké velké finále vůbec hrála.
Reagovat
Matej4732
Bože to tvoje coby, kdyby. Nedá se to vůbec říct, změnil by se pavouk, hráli by se jiné zápasy, každý by byl jinak unavený atd.
Reagovat
Frick
Na AO k tomu chybělo fakt málo.
Reagovat
Alien
Muchová by jí smázla ve dvou setech!
Reagovat
smazaný uživatel
V zivote sem necitil takovou ostudu jako dnes. Stydim se za Marketu Vondrousovou. Tragicky vykon. Druhe misto je jako posledni misto.
Reagovat
Frick
Je horší. Pokud by padla před tejdnem s Kikinou tak si řeknem, že holt od ní nic mo čekat nedalo a jak šance na medaili bude v singlu od Petry, Káji nebo možná i Báry.
Reagovat
HAJ
Měl by ses stydět za ten komentář. Tragický jseš Ty.
Reagovat
Jon61
Měl byste se stydět, že jste takový ubožák. Markéta na turnaji předvedla skvělé výkony, aby se do finále dostala. Porazila hráčky TOP 10, domácí Naomi Osaku a Svitolinu.
Reagovat
Mr.Pink
to je jen troll, hraje si
Reagovat
Honza-K
Určitě jenom provokuje. Pokud by to myslel vážně - tak je to ubožák. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To musí být fuška se pořád za někoho stydětsmile. Máš taky někoho, kdo se stydí za tebe?smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mac
no, tak dnes to bylo posledni misto...
bohuzel si to opet sla hlavne "uzit". hrala dobre akorat kdyz dotahovala a v momente kdy mela vzit zapas do svych otezi zacala to tam placat nazdarbuh a tim dala bencic zpatky do sedla...
Reagovat
Frick
Je to vlastně tak trochu i nefér k tomu strašně velkýku úspěchu, co Maky dokázala. Ale nejde se přes to nyní úplně přenést. Nejde TEĎ chujat ze stříbra, když vidíme, jak to zlato bylo blízko. A Monča před 5 lety dokázala, že to jde!

Teda - zápasy se dají samozřejmě po.srat i z ještě těsnějších stavů, ale i tohle stačilo na to, aby to bolelo.

Nakonec i ten první set mohla Maky v klidu urvat, a že by bylo pak v tom druhym setu o tolik jiný momentum, že by ho nezvládla?! Nechce se mi věřit. smile
Reagovat
lars
A chtel bys , aby Maky mela ten. karieru jako M.Puig tj. bez CF na GS nebo finale na velkym turnaji ?
Reagovat
Frick
Chtěl jsem tim jenom naznačit, že zlato na LOH může vyhrát holka, u který by to nikdo nečekal. Nyní se to skoro povedlo znovu. Bohužel jen skore. I když vlastně BeBe zdaleka taky nebyla favoritkou.
Reagovat
Fransoas
Především obrovská gratulace k zisku stříbra na OH ! Nutno dodat,že Belinda byla více agresivnější.Škoda,že třetí set nekopíroval ten druhý.Možná to mohlo dopadnout obráceně.Drajv voleje od Švýcarky byly dominantní-bohužel jí toto vycházelo.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
škoda toho závěru, kterej Markétě vůbec nevyšel. Stříbro je sice taky velkej úspěch, ale to zlato bylo dneska hodně blízko ... smile
Bencicová sice dneska hrála dobře, ale gratulovat jí rozhodně nebudu. K rozhodujícímu brejku se dostala pomocí prasácký finty když Markétu před jejím podáním úplně rozhodila pomocí MTO. U Bencicový mě ale takový jednání vůbec nepřekvapuje ... smile
Reagovat
hanz
Přesně, Benčič jde přes mrtvoly.
Reagovat
paprikovygulas1
Tvoja absencia gratulácie smerom Bencicovej, jej pokazí cely dojem z olympijských hier, keďže ako je známe chodí hneď po víťazných zápasoch čítať komentáre na tenisportal, a tak by sa tvoja prípadná gratulacia k nej v tomto živote určite dostala.
Reagovat
Honza-K
Ale i tak VELKÁ GRATULACE Markétě smilesmilesmile
Reagovat
Frick
Já bych tohle nehrál. Nikdo Maky kamínek do bot nesypal. Fakt, že se 3 minuty nehrálo, ji prostě rozhodil neměl.

BTW: Může neošetřovaná hráčka si cvičně odpalovat míčky třeba?
Reagovat
Mr.Pink
muze
Reagovat
Frick
No, tak to by možná mohlo mít smysl. Bejt v tempu, v rytmu. Zkusit si zastřelovat Téčko...
Reagovat
turista
Bencicove taky gratulovat nebudu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Elina předvedla fantastický obrat. Škoda, že jsem ho nemohl sledovat. Záznam určitě dám, stejně jako Bustu.
Reagovat
Esgalnor
Gratuluju Marketce, stribro je vyborny! Tak 10 minut me to mrzelo, zlato bylo hrozne blizko, ale ta stribrna medaile je krasna, vyhlaseni se mi taky moc libilo a pro Marketu to snad bude vzpruha do dalsich turnaju.

Btw, krasny objeti u site po tom MB, jak mi obcas Marketa prijde po prohre nastvana a vuci vitezce neprijemna po konci zapasu u site, tady to bylo mile. Navic mi neprisla, ze by ji to nejak moc zlomilo, pri vyhlasovani BeBe neco rikala a obe se smaly, bylo to pekny:)

MTO bych neresil, i kdyby to bylo takticky, narok na nej Belinda mela (i kdyz pravidlo ze nemuze prijit pred podanim souperky by se mi libilo), ale prece jen, zachodove pauzy, ktere ma Barca po prohranych setech, taky nejsou pro rytmus souperky uplne idealni :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
V pohodě souhlasím. Ovšem Bebe by se nic nestalo, kdyby si ten MTO vzala o gem dřív. Vlastně možná stalo, možná by měla stříbrnou plackusmile
Ale jo, neřeším, asi byla o ten kousek lepší, Maky mohle své šance proměnit.
Reagovat
hanz
No to určitě měla šance, o tom žádná, ale klasicky je zazdila, když o něco jde.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zas těch UE udělala hodně málo na finále OHsmile
Reagovat
smazaný uživatel
taky se stalo že po mto dotyčný(á) prohrál(a). Jako výhodu MTO neberu, může být opačný průběh tzn. prohra. Ne.
Reagovat
Esgalnor
Gratuluju Marketce, stribro je vyborny! Tak 10 minut me to mrzelo, zlato bylo hrozne blizko, ale ta stribrna medaile je krasna, vyhlaseni se mi taky moc libilo a pro Marketu to snad bude vzpruha do dalsich turnaju.

Btw, krasny objeti u site po tom MB, jak mi obcas Marketa prijde po prohre nastvana a vuci vitezce neprijemna po konci zapasu u site, tady to bylo mile. Navic mi neprisla, ze by ji to nejak moc zlomilo, pri vyhlasovani BeBe neco rikala a obe se smaly, bylo to pekny:)

MTO bych neresil, i kdyby to bylo takticky, narok na nej Belinda mela (i kdyz pravidlo ze nemuze prijit pred podanim souperky by se mi libilo), ale prece jen, zachodove pauzy, ktere ma Barca po prohranych setech, taky nejsou pro rytmus souperky uplne idealni :D
Reagovat
turista
Je to škoda. Finále bylo vyrovnané. Bohužel u tenisu si lidi pamatují, že např. Kodeš 1x vyhrál Wimbledon a 2x Roland Garros. To že 3x hrál neúspěšně finále na Foro Italico si nikdo nepamatuje. Je škoda, že Markéta hrála 2 velká finále a titul z nich nemá ani jeden. Zasloužila by si ho. Je to hořký výsledek.
Reagovat
Jan
Kodeš ještě 2 neúspěšné finále na USO.
Reagovat
Jan
2 neúspěšná
Reagovat
horska.kraslice
Medaile z OH se pamatují, ať jsou kteréhokoliv kovu. Viz i naši tenisté z minulých olympiád. Maky už bude navždycky mít punc medailistky z OH. smile
Reagovat
Frick
Vše vyjít nemůže. Kdyby třeba Krpálek urval bronz, Lipták stříbro, Prskavec teda to zlato, z ženskýho singlu nic a těšili se jen na to finále debla, tak bychom pořád byli velice spokojení a považovali konec 1. týdne LOH ze velice úžasný.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
NA STUPNI VÍTĚZŮ zářila nejlépe Markéta smile
Reagovat
Frick
Ani se na BeBe neprojevila ta únava. Snad ale tenhle zápas do noci bude "poslední kapka" a i přes psychickou vzpruhu, to odpočatá Bára s Katkou dají.
Reagovat
Fandina
ale Belinda byla ve třetím lepší, Maky udělala nějaké chyby a celkově byla Belinda důraznější. Jinak ale stříbro samozřejmě super, dneska moc nechybělo.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Frick
Těch šancí na zlato z OH je 16x méně než na titul z GS, ale hlavně - to zlato prostě neviselo tak vysoko. To nebylo jak předloni na RG, kde si člověk mohl říct, že na tu Barty tehdy prostě neměla.

Opravdu za stavu 5:7 6:2 1:0 a *30:0 to vše bylo tak krásné a růžové. smile

Fajn, tak to ošetřování Maky rozhodilo, ale tak strašně jí to svý podání darovat. Ach jo.

I kdyby jeden z těch tří BB proměnila, tak bych se celkem bál toho, že by BeBe ukončila zápas na returny.

I kdyby ne, tak samozřejmě by to pořád bylo 5:5 a víceméně 50/50. S tím, že by pořád BeBe měla výhodu první servírující.

Řekl bych, že v tom 1. setu jí to určitě pomohlo.

Ještě, že před roky urvala ten Biel. GS finalistka a stříbrná medailistka z OH bez WTA titulu (který ve svých sbírkách mají mnohé hráčky, co to nedotáhnou ani třeba do TOP 30, TOP 40...). To by bylo poněkud... neestetické.
Reagovat
Nola
Belinda celkom zasluzene, udrzala nervy na uzde, obom akterkam gratulacia, postarali sa o pekne finale, obe maju medaile a to sa pocita, nejdem si Belindu privlastnovat, ale mam k nej predsa len blizsi vztah ako k Markete
Reagovat
hanz
Záleží, jestli je ti bližší ta prasárna od Benčič ve 3. setu. Nechutný a nedůstojný závěr.
Reagovat
smazaný uživatel
jdi někam na vzduchsmile, já půjdu taky. Dneska už to stejně nemá cenu. Sportu zdar!!! Dej si na sobě záležet.smile
Reagovat
Nola
aka prasarna? obcas si tam sice ponadavala, mlatila s raketou o kurt, ale to ja za prasarnu nepovazujem, to k tenisu patri
Reagovat
hanz
S tou haksnou, pak běhala, jak čamrda. Tohle se nedělá a zejména ne u soupeřek, s nimiž má dobré vztahy.
Reagovat
Nola
si si isty, ze nemala problem s nohou? odohrala kopec dlhych zapasov ako vo dvojhre, tak aj vo stvorhre..... neporusila ziadne pravidlo, Marketa mala kopec sanci ako zapas zvratit, Belinda bola na zaciatku setu predsa brejk dole
Reagovat
hanz
Tak se podívej, jak pak běhala - stejně jako předtím. Takže jí to evidentně nelimitovalo. Prostě akorát využila toho, že medical se bere k rozhození soupeřky, to už je vcelku obvyklé, jen píšu, že to není důstojné a férové.
Reagovat
tommr
a to načasování MTO před servisem Markéty bylo taky perfektní. Od Bencicový to bylo nechutný, ale pro některý lidi holt účel světí prostředky ... smile
Reagovat
Mr.Pink
vzala si mto, kdyz byla psychicky nahore, vyhrala tezky game, odvratila bb, za takoveho stavu se urcite berou mto, aby rozhodila souperku
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak mohla ještě gem uhrát, zas tak velký bebe Bebe nemělasmile
Reagovat
Mr.Pink
vsak to bylo 4:3, za stavu 5:3 by to vypadalo mnohem hur a mto se vetsinou bere v pauze. btw kazde mto by se tu probiralo :)
Reagovat
Nola
nepochopil si o co ide.... ak by si nevzala MTO, tak by zrejme bolo zrovnane 4:4 to chceli vsetci naznacit ohladne MTO
Reagovat
Mr.Pink
pochopil, ale nikde neni napsano, ze by to i tak nebylo 5:3. jak jsem psal, nemela duvod si brat mto, aby rozhodila souperku. byla pschicky nohore, vyhrala tezky game, odvratila bb, za takoveho stavu se takticke mto proste nebere
Reagovat
Nola
jj, ale mne to nevysvetluj..... Belinda mala velmi slabucky servis oproti Markete, musela si vacsinu uhrat cez vymeny o i na kurte stravila skoro dva krat tolko ako Marketa, ale to tu nevysvetlis...
Reagovat
Mr.Pink
vim, je to tu tezke, uroven kazdym rokem klesa, bohuzel

kdyz se na ten prohrany game podivas, tak marketa v nem udelala jen jednu nevynucenou chybu, belinda do toho sla, honila ji, s tim slo tezko neco delat
Reagovat
Nola
Marketa ma ale striebornu medailu, je to obrovsky uspech, na celom turnaji hrala skvele, trebars na GS sa za prehrane finale ziadne medaile nedavaju...
Reagovat
Mr.Pink
samozrejme, je to obrovsky uspech. teniste sice rikaji, ze pro ne olympiada neni az tak dulezita, ale pak vidis, jak jsou favorite premotivovani, nervozni...medaile z olympijskych her je velka vec, v jakemkoliv sportu
Reagovat
Nola
jj, teraz davali rozhovor oboch finalistiek, objimali sa a obe boli stastne, Marketa absolutne nic Belinde nevycitala, tesila sa, ze hrali spolu finale, su totiz velke kamosky
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dovolil bych si nesouhlasit. Samozřejmě to 3:5 mohlo být i tak, ale (a první na to upozornila komentátorka) je to zkrátka zásah do hry druhého - rozdíl v koncentraci na servis a return snad rozebírat nemusím.
Jestli to byl úmysl nebo ne je věc jiná. Já jen rozporuji váš názor, že snad dokonce před servisem Bebe by to bylo pro Maky nevýhodnější... Je to prostě blbostsmile
Reagovat
Mr.Pink
ale o tomhle ja se vubec nebavim, samozrejme, ze to nejaky zasah je, s tim souhlasim. ja jen reagoval na tommra s hanzem, ze to byl jasny umysl rozhodit souperku, coz v jejim pripade nedavalo smysl, kdyz byla psychicky nahore
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ok, pochopil jsem to jinak...
Úmysl je samozřejmě spekulace a případně si ho musí vyřešit Bebe sama se sebou. Dál bych se v tom nehrabal. Holky jsou rády za medaile a tak to má býtsmile
Reagovat
Mr.Pink
ano, spatne jsi me pochopil, ale my se dva se vzdy nakonec pochopime, horsi je to se zbytkem (ne vsichni, samozrejme) :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Šlo jen o puchýř na palci. Renée to nazvala něco jako kicker freezing, nechat vytuhnout podávající 3min...
Jestli to nebylo úplně košér, tak jí to dají holky sežrat, ostatní jí popřejí ke zlatu.
Už to tak je a neřešil bych tosmile
Reagovat
Nola
aka Renee? myslis Stubbs? tak ta mi je odjakziva nesympaticka, ta este za tu hlasu dostane od Fedexa riadne vyzrat, takto ohovarat spoluhracku s Hopman Cupu smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Rennae použila obrat ...Icing the kicker...

https://en.wikipedia.org/wiki/Icing_the_kicker

což bylo naprosto přesné.
Reagovat
paddy
po tolika zápasech na turnaji už neměla sílu se nervovat smile
Reagovat
paddy
a to ještě Benčič okradli švýcarští muži o zlato v mixu smile
Reagovat
Dobry-den
Jedno zlato jí stačí. Zítra už prostě musí padnout! smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
naši muži svojí neschopností taky připravili naše holky o jinak skoro jistou medaili v mixu ...
Reagovat
dadaft
Gratulace Belindě, na betonu, když se rozjede, je výborná, a těžko k poražení.
Zlato z OH, ještě přihodit jeden dva GS, a je hotovo. Času má zatím dost. :))))

Gratulace Markétě. smile
Bez keců co by kdyby... --- stříbro je prostě super!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Poslední podání tam spalo jak uschlý listsmile Divnej závěr, škoda.
Je to teď na holkách zítra. Maky Bel unavila, i když ji naopak nabudí vítězství.
Maky měla pár šancí na zlom, určitě přesně ví které. Za stříbro bude ráda. Bel byla možná o fous jistejší a o ošetření zvýhodněnější.
Maky velká gratulace k olympijské medailismilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
to ošetření, odpočinuli si obě. že by Maky vychladla?
Reagovat
lvicek
Tak snad to zítra dopadne. Říkali, že debl bude jako první, tak to je zase nějaká nevýhoda pro Bencic. Dneska šance byly, ale bohužel se je nepodařilo využít... :/
Reagovat
smazaný uživatel
byly jednu chvíli jsem věřil, au smile
Reagovat
lvicek
Jojo, to jsme si přečetli! A to se nedělá!
Reagovat
smazaný uživatel
já mám generální pardon
Reagovat
hanz
Doufám, že nám Benčič předvedeš tu tvojí prasárnu i zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
smile tak tohle je úplnej konecsmile to bych nikomu nepřál. Smutné.
Reagovat
hanz
To měla být ironie. Benčič evidentně nevadí, že vyhrála po prasárně. Ryzí to charakter.
Reagovat
Mr.Pink
to jsou zase nesmysly, co tu pises
Reagovat
hanz
Nesmysl jsi ty, podívej se občas, co vůči sobě soupeřky předvádí. Z letošní roku např. Tomljanovic - Ostapenko na WB, z minulých let Yastremska - Tomjanovič kdesi v Asii. A nikdo s tím nic nedělá.
Reagovat
Mr.Pink
ona dnes hrala ostapenko, yastremska nebo tomljanovic?

belinda nemela duvod si brat mto, aby rozhodila souperku. kdyz uz, tak mozna proto, aby si odpocinula, psychicky se uklidnila
Reagovat
tommr
že neměla důvod? Dokonale tím rozhodila Markétu před veledůležitým servisem tak že ta při něm neuhrála ani míček a získala tak rozhodující brejk. A ty napíšeš že neměla důvod. To je prostě neuvěřitelný ... smile
Reagovat
Mr.Pink
meles nesmysly jako vzdy, nikdy jsi nesportoval, nehral tenis, vubec o te hre nic nevis, tak mi nic nepis, prosim
Reagovat
tommr
zato ty si děd vševěd co má všechno v malíčku a musí se neustále předvádět jak je dokonalej a jedinej spravedlivej ... smile
Reagovat
Mr.Pink
presne tak, proto mi uz nepis, reagovat na tebe mohu jen ja, ty musis byt ticho, jasne?
Reagovat
smazaný uživatel
Hele dívej sluníčkosmile
https://pbs.twimg.com/media/E7o3dzhXoAADsT_?format=jpg&name=medium
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je ironie: https://twitter.com/BlueFlash87/status/1421514849801093124
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Mrzí to, ale na Markétě bylo vidět, že už se plouží. Škoda, že si taky neudělala pauzičku na regeneraci. Za nás všechny, co si mysleli, že je škoda, že Maky jede, se jí omlouvám a gratuluju ke stříbru! Časem ho ocení. Byla nej z Češek a vedla si skvěle i dnes! smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
paddy
stříbrnou si ve skutečnosti odvážejí obě, protože ta zlatá je jen pozlacená smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Markétě ke stříbru a k celkovému přístupu. Bylo to důstojně odehrané finále. Dala do toho všechno smile super
Reagovat
zfloyd
no jo no stříbro taky dobrý a taky nečekaný , Markéta zaslouží velký dík za předvedenou hru
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
taksmile
Reagovat
hanz
Jojo, placka dobrý, ale mohla mít zlatou, kdyby to nemršila víc než bylo zdrávo.
Reagovat
vojta91
Největší radost kromě Slovenska které tradičně si přivlastňuje úspěchy bude jistě i u Hrdličků neboť Kaja tímto zůstává 3. nejúspěšnější tenistka současnosti
Reagovat
Blondie
Ale no tak. Jako sorry, ale az tak bych teda Karoline psi hlavu nenasazovala.
Navic jsou s Maki kamaradky.
A byt je to vec nazoru, Karo je DRUHA nejuspesnejsi tenistka v CR. Jejich 16 titulu, roky v TOP10 by fakt nemely vymazat dva exztremne vydarene tydny Bary K.
Reagovat
vojta91
To je úplně jedno? proste nic velkého nikdy nevyhrala.. takže je to trojkasmile
Reagovat
Blondie
Jen podle tebe.
Reagovat
lvicek
Fakt škoda :(. Ale Markéta má aspoň tu stříbrnou :).
Reagovat
com
Muchova by tu zlatou medaili dala smilesmile
Reagovat
d@ve
Tak určitě.. smile
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
Petr_Fisk
To ošetřování palce byla od Belindy "prasárna".
Reagovat
hanz
Přesně, tohle byl od ní hnus. Nicméně i Vondrouška ukázala, že na velké tituly nemá hlavu a její ruka na to nestačí, protože ve vypjatých momentech to vždycky zprasí.
Reagovat
petrulinka
To tedy nevím proč. V tu chvíli vedla, takže nepotřebovala pauzu a hlavně, pokud jsem si všimla, když ukázali zblízka její nohu, tak měla na palci velký puchýř. To si jako vážně myslíte, že když už by taktizovala, že si nech? obalit palec, aby se jí to tlačilo v botě? To by si snad nechala masírovat záda či něco podobného.
Reagovat
Petr_Fisk
Ten puchýř se jí neobjevil za 10 sekund. Mohla si to nechat ošetřit o něco dříve.
Problémy s pohybem vůbec neměla a v podstatě se ukázalo, že její taktika zafungovala skvěle a Markétu to vyvedlo z rytmu.
Celkově ale vůbec neříkám, že si Belinda nezasloužila vyhrát, jen že tenhle manévr v danou chvíli si prostě mohla odpustit.
Reagovat
hanz
Měla si to nechat to svém servisu a né rozhodit soupeřku před jejím servisem. Holt jí to zlato za tu ubohost stálo.
Reagovat
hanz
BEBE, JSI NESKONALEJ NEFÉR ČLOVĚK. TFUJ TFUJ TFUJ!
Reagovat
Alien
Nééééééééééé, to nééééééééé!!!
Reagovat
Blondie
Belinda byla lepší :(
Ale Markéta strašně, pekelně bojovala a zaslouží si poděkování a obrovský respekt! Skláním se. A jsem ráda, že na OH si i poražená odnese nádherné ocenění....
Reagovat
smazaný uživatel
tak, důstojně odehrané finále, nezalekla se)PAŘÍŽ 2019) nA STUPNI VÍTĚZŮ zářila nejlépe Markéta.smile
Reagovat
vojta91
Kráva rozhodčí teď 2x přetáhne čas a nic?smile
Reagovat
Dobry-den
No, ale šancí měla víc než dost, takže jen na MTO bych to nesváděl. smile
Reagovat
Mony
To jsou strašné rozdíly jak ty holky hrajou na výhodách a při nevýhodách
Reagovat
Blondie
PROMĚŇ TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, Maki
Reagovat
Blondie
To mě mrzí :( 2 BB
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nebyl fér ani trochusmile
Reagovat
turista
Ano. Souhlasím. Byl to taktický manévr, který Markétu rozhodil.
Reagovat
hanz
P..... Bebe je humus, taktický timeout. HNUS!
Reagovat
com
otocka z 3:5 na 7:5 bude?
Reagovat
Kub1s
tleskám markéto
Reagovat
Petr_Fisk
Rennae ostře kritizuje Belindu za tohle ošetřování, že by to před servem soupeřky měli zakázat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlas, pokud to není akutní po rozplácnutí se, smůla.smile
Reagovat
lvicek
No ale ta pauza je vždycky před servisem té jedné z nich - takže by teda nemohl být MTO během setu vůbec.
Reagovat
Dobry-den
Poposedni si.
Reagovat
lvicek
No co? V tomhle setu přece vždycky Markéta podávala po pauze a změně stran, takže MTO kdykoliv by bylo před jejím servisem...?
Reagovat
Serpens
Nedáš, dostaneš.
Reagovat
Serpens
Nedáš, dostaneš.
Reagovat
Jon61
Pokud bude Markéta tak pasivní, nemůže vyhrát. Belinda si odpočinula a uklidnila se, teď po Markétě půjde.
Reagovat
lvicek
Tak Marketo, ještě se trochu kousni a vydrz!
Reagovat
smazaný uživatel
chtělo by tosmile
Reagovat
vojta91
Jsem zvědavý jestli se případně ukáže naplno slovenska národní vlastnost a to ze si privlastni úspěch někoho kdo vlastně ani slovenka není. Viz. Kuzmina
Reagovat
com
brejk nepotvrzen, vyhazela se a tim si myslim prohrala i finale smile
Reagovat
hanz
Přesně, nemá to v kebuli v pořádku. Přitom na Bebe stačí vracet, což by Vondroušce mělo vyhovovat, a přesto ze snadných pozic kazí, co se dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Trpělivost Markéty a ledový klidsmilesmilesuper
Reagovat
hanz
Jojo, ted to bylo evidentní. Lehké chyby.
Reagovat
Petr_Fisk
Rebrejk...huh...
Začíná to být nevhodné pro kardiaky.
Reagovat
Jon61
Bylo by škoda ztratit vedení 40:0, Belinda by další šanci už nemusela nabídnout. Teď udržet servis.
Reagovat
hanz
Vondrouška se zes.ala a promrhala vedení, TFUJ. Česká labilta úřaduje.
Reagovat
Petr_Fisk
Tohle nemá s labilitou nic společného.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně je pořád při síle.
Reagovat
smazaný uživatel
labil jseš ty
Reagovat
Jon61
Česká labilita? Jste nějak duševně nesmělý, podívejte se na vývoj skore zápasu o bronz.
Reagovat
Blondie
Hladit kočku! :D prosím!
Reagovat
Jon61
Honey je u zpátky matky. Zřejmě spí někde zalezlá.
Reagovat
Mr.Pink
ty bys potreboval od nejake labilky dostat pres hubu
Reagovat
zfloyd
dvě hodiny hry začne se projevovat únava , teď u koho víc ??
Reagovat
Petr_Fisk
Teď bylo jasně vidět u koho.
Spousta nevynucených chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Vondrousova se rozpada jak maso od kosri
obrovska ostuda, a voda na mlyn pro ty, co chteli radeji Muchovou
Reagovat
Blondie
hele, děláš to veřejné ztrapňování dobrovolně, nebo ti někdo platí?
V prvním případě máš podivného koníčka, v druhém případě trolíš tak očividně, že to děláš blbě a nic bych ti neposlala.
Reagovat
Petr_Fisk
Nekrm ho.
Reagovat
Blondie
pravda.
Popravdě jsem ho už nahlásila, tak uvidíme, co redakce :D
Reagovat
com
ty ses takova bonzacka smile uz ti psat nebudu smilesmile
Reagovat
Blondie
Ty bys mi chyběl, sluníčko.
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Blondie
Kruci... tak snad teď rebreak
Reagovat
Dobry-den
Tak bohužel, už jí došlo.
Reagovat
Blondie
nenenenenenennenene
Reagovat
smazaný uživatel
ne
Reagovat
fujtajblick
Pojď, pojď, pojď
Reagovat
com
hmm a uz prohrava smile
Reagovat
paddy
Všimne si někdo, co je na ní špatně (u skóre) ? smile
Reagovat
paddy
správně má být čtvercová smile
Reagovat
smazaný uživatel
Strasne pateticky dropshoty.
Reagovat
Petr_Fisk
Markétina obrana je fakt skvělá.
Reagovat
Mony
Hlavně konečně skvělý servis! S ním může jít hodně vysoko
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
com
no uz teda moc neni smile
Reagovat
Petr_Fisk
Bohužel zase začíná být příliš pasivní.
Reagovat
Blondie
To sou nervy!
Reagovat
smazaný uživatel
nejsou, zlato se blíží. Belinda jen žasnesmile
Reagovat
Blondie
nezakřikávat! :D
Reagovat
Petr_Fisk
Že Tě nahlásím!!!
Reagovat
smazaný uživatel
1:1 už neni třeba.
Reagovat
lvicek
HUŠ!
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle gem jí stál sil a přišla o něj. Škoda.
Reagovat
Blondie
*lomí rukama*
Reagovat
horska.kraslice
Ale ne, medaili má, tak u mně pohodička :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo vracečka, ale docela dobrá. Belina už nedobíhala.
Reagovat
smazaný uživatel
1:0 a mohutný řevsmile
Reagovat
zfloyd
Belindě se pěkně blejskají stehna
Reagovat
smazaný uživatel
potí se víc než Maki.
Reagovat
Petr_Fisk
M vs B 14:4 na winnery ve druhém setu.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lvicek
Teď to byla fakt škoda, krásný return Markéty po prvním podání do autu a téměř ta samá situace na druhý servis, ovšem ten return nadzvedla páska do autu.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, no viděli jsme. třetí set je tu. Belinda má obavy no a já taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět že průběh prvního setu jí nezlomil. Druhý set si užívá. No prostě pohodářka. Co by za to někdo dal.smile
Reagovat
com
dejte nekdo Bencic kapesnicek smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
asi by to chtělo. Markéta jí pomalu leze do hlavy.
Reagovat
Petr_Fisk
Yes...4:1
A musím uznat, že se Rennae v těch komentářích teď už srovnala, takže možná měla Markétu jen v "blbým šuflíku".
No a Markéta vypadá už fyzicky o něco lépe než před chvílí, snad už se její tělo s tou vlhkostí nějak vyrovnalo.
Reagovat
com
uz na me nemysli, tak uz vlhka neni smilesmile
Reagovat
Blondie
nebuď nevěrný Karolínce, co by dělala?
Reagovat
com
tady se hraje o zlato smile dneska bych fandil i Kvitove smilesmile
Reagovat
Blondie
Slza mi ukápla! smilesmile
Co s tebou dělá ten olympijský duch! smile
Reagovat
SydneyOpen
Jedeme Maky
Reagovat
smazaný uživatel
smilejde to
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Markéta šanci má a velkousmile
Reagovat
smazaný uživatel
jde na to s úsměvem. Hravé kotě hadr.smile
Reagovat
zfloyd
pěknej míček ten poslední , Markéta se pěkně culila smile
Reagovat
smazaný uživatel
jo, je to hračička. To Belindu trochu bolí
Reagovat
lvicek
To jsou taky vocasi na tom Eurosportu, skončí set, jedná reklama za druhou, pak najednou je tam basketbal verze slova a když prepnu na Eurosport 1, tak už se tam rvou o první gem druhého setu...
Reagovat
lvicek
Beze slova
Reagovat
smazaný uživatel
smile taky beze slova2:0
Reagovat
SydneyOpen
nejhorší to je třeba v biatlonu, cyklistice nebo klasickém lyžování tam Eurosport cpe reklamu prakticky každých 10-15 minut a pak člověk úplně ztrácí přehled o závodě...
Reagovat
lvicek
Biatlon se vždy koukam na ČT Sport a to i přes Rejmana - už jsem si na něj celkem zvykla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rejman? co to je?
Reagovat
Petr_Fisk
Cruise + Hoffman.
Reagovat
smazaný uživatel
dík
Reagovat
Petr_Fisk
Rádo se stalo.
Reagovat
zfloyd
třeba to nedělaj vocasi ale vocasky
Reagovat
smazaný uživatel
já to tam mám pořád
Reagovat
lvicek
No nejdřív to běželo na Eurosportu 2 a pak to nevím proč přehodili na Eurosport 1, aniž by na to vůbec upozornili. Myslela jsem, že některá šla na WC a tak se přestávka prodlužuje a ono prdlajs.
Reagovat
smazaný uživatel
oni to avizovali už před zápasem že to přepnou tak jsem si to přepnu rovnou na anglický komentář. Jinak 3:1
Reagovat
Petr_Fisk
..."Vocasi"...smile
Reagovat
smazaný uživatel
páni
Reagovat
petrulinka
Tak by mě zajímalo, co to tu je v té tabulce nahoře za nesmysl? Prý čtyřhra žen finále, jo? To pokud vím bude až zítra a hrají ho naše holky se Švýcarkami.
Reagovat
Kub1s
Belinda Lajnovic
Reagovat
zfloyd
Belinda hraje dobře , jestli bude Markéta pokračovat ve stejné taktice tak se akorát uhoní a odpadne a prohraje
Reagovat
hanz
Taktika byla uhonit Bencicku, zatím se uhnala jen ta naše.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak tak, musí tlačit a zkracovat. Tenisové myšlení má lepší než Petra.
Reagovat
hanz
Vondroušová předvádí pasivní hnus! TFUJ, zase prohrané finále. Ta nemá hlavu na velká utkání.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rádi tě tu zas vidímesmile
Reagovat
hanz
Též též.
Reagovat
com
chceme zlato smile stribrnou medaili si muze strcit do smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Připadá mně, že se Markétě špatně dýchá. Belinda je na tom dnes určitě fyzicky lépe.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taky mi přijde, že s dýcháním je na tom líp Bel.
Myslím, že Maky má taky astma, ale nevím to stopro.
Reagovat
Petr_Fisk
Tak o tom jsem nikdy nic nezaslechl.
Reagovat
SydneyOpen
proti Belindě jen vracet nestačí na konci už Markéta začala dělat i hodně jednoduché chyby. No snad ještě zkusí zabojovat
Reagovat
Dobry-den
Navíc zase podává jako druhá. Všechno špatně. smile
Reagovat
PetaM
Kdo řekne Markétě, ať nehraje jako žena vola?
Reagovat
lvicek
Teď teda podání moc neslouží, ajaj!
Reagovat
smazaný uživatel
no, je to jasné jak to bude. Stříbro má.
Reagovat
Dobry-den
Kdepak, Belinda se nevyhází. Markéta bude muset předvést něco navíc než jen vracet.
Reagovat
com
proste vracecka no smile
Reagovat
smazaný uživatel
a bídná. Paříž 2019 byla podobná.
Reagovat
Dobry-den
Belinda byla hodně dobrá. Uvidíme, jestli jí tohle vydrží.
Reagovat
SydneyOpen
teď to bude těžký servis, Markéta také toho má celkem dost. Snad ještě zabojuje
Reagovat
Petr_Fisk
První velká pochvala od Rennae za Markétin kraťas a následný prohoz.
Reagovat
Serpens
Markéto začni tlačit a vykašli se na ty čopy
Reagovat
SydneyOpen
strašný štěstí na lajny má BeBe v těch důležitých momentech
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Palmface
Reagovat
Jon61
Markéta se tomu už směje.
Reagovat
Petr_Fisk
Jakmile musí Markéta do druhého podání, tak se dostává pod tlak. Naštěstí ji levácké první drží.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak teď to byla volba strany a la Petrasmile a Bel trestala. Naštěstí 5:5
Reagovat
Jon61
Belinda je agresivnější, Markéta se víceméně brání, snad bude soupeřka chybovat.
Reagovat
zfloyd
je hodně pasivní asi naordinovaná taktika čekat na chyby ale moc jich není
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kvůli té hře na jistotu se až moc naběhá.
Reagovat
Jon61
Přesně tak, ale jestli má prohrát, tak ať je to ve třech setech, pomohlo by to našim holkám ve čtyřhře.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tam bude jen podávat a stát u sítěsmile
Reagovat
Mantra
Benčičová.

To už je masakr.

Když tak jim napište, že Benčíková by asi bylo fajnsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prostě Číčasmile
Reagovat
smazaný uživatel
Vondrousova jen vraci micky a ceka, co udela Bencic.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně běhá
Reagovat
SydneyOpen
Velká škoda 3:3 smile Maky občas až moc pasivní, hodně čopů Belinda v pohodě zabije
Reagovat
smazaný uživatel
jestli ta Markéta neodpadne fyzicky tak to bude dobré. Urvat první set a psychika soupeřky bude nalomenasmile
Reagovat
Blondie
Mám takový dojem, že BeBe to chce trochu víc.
Ale může ji to svazovat.
Každopádně Maki zatím chytře a bojovně!
Reagovat
SydneyOpen
to určitě, ale nesmí nechávat Belindě tolik prostoru, každopádně pokud Markéta bude trpělivá šance ještě přijdou
Reagovat
smazaný uživatel
Markéta to chce taky, ale to nestačí. Kde skončil Novak? A není většího hladovce.
Reagovat
Mantra
Krpálek na place. Opět o zlato.

Bel zhubla a je to modelka
Reagovat
com
Vondrousova celkem nuda smile skoro spinkam smile
Reagovat
smazaný uživatel
už toho má docela dost naběháno. Zatejpované koleno. No stříbrná je taky medaile. Chce to zlomit za tu Paříž 2019
Reagovat
Mantra
Vodskoci pro pivo a ejchuchusmile
Reagovat
lvicek
Bencic uz se tam zacla trochu vztekat, to by bylo fajn, kdyby se trochu vypsychovala ;).
Reagovat
Petr_Fisk
Na Olympic channel v akci Rennae Stubbs a kroutí se jako had, když má Markétu pochválit.
Reagovat
Blondie
Je nějaký známý důvod, proč ji nemá ráda?
Dneska hraje MV dobře, chytře, neklackuje...
Reagovat
SydneyOpen
taky by mě to zajímalo, hlavně že kecala jak Elina má jisté finále a že jasně postoupí... blbka
Reagovat
Petr_Fisk
Netuším, ale něco se tam muselo stát, protože je to snad poprvé, co mně přijde že není úplně nestranná.
Markéta zahraje třeba krásný prohoz po lajně a ona mlčí, jen to komentuje její spolukomentátor.
On pochválí její kraťas a ona začne obecně rozebírat, kdo všechno hraje kraťasy atd. atd.
Reagovat
SydneyOpen
Důležitý gem, jedem
Reagovat
Blondie
Yes! Dobře, Maki!!!
Reagovat
Atoidi1
Nevíte někdo, kde je finále k vidění?

Na ctsport dávají ty jejich góly do branky i.e. přestávka - což je mi naprosto nepochopitelné...

Díky za link!
Reagovat
Blondie
Minimálně na webu ČT sport to je...
Reagovat
SydneyOpen
na čt sport dávají Markétu
Reagovat
Blondie
https://sport.ceskatelevize.cz/#live

Kdybys na to klikl a v tu chvíli to tam nedávali, tak je pauza a n´pár vteřin přepnuli jinam. Ale Markétu dávají...
Reagovat
Jon61
V přestávkách tenistek přepli na košíkovou.
Reagovat
lvicek
Ono jim to casto zlobi, ty jejich stranky jsou dost zoufale. Stavalo se mi vickrat, ze nekdo proste neprepnul zpet na vysilani, pripadne to mozna zlobi jen na nejakych serverech, kdo vi...
Reagovat
lvicek
Tak už hrajou! A manžel se divil, proč má Bencic vedle jména (vpravo) českou vlajku :D. Jestlipak ji tam taky najdete ;).
Reagovat
ludolf
;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist