Jestli se nezlepším, tak skončím, uvažuje Dent

3. 11. 2010, 18:29
Aktuality 2
Více než dva roky se na okruhu ATP neobjevil. A kvůli vážnému zranění zad ho několik měsíců ani nenapadlo, že se k tenisu vrátí. Nyní už Taylor Dent zase dva roky hraje, s výkony však spokojený není a zvažuje konec kariéry.
Profily hráčů
Taylor Dent

"Pokud budu mít pocit, že dělám pokroky, budu v tenisu pokračovat," řekl Dent deníku Charlottesville Progress před blížícím se challengerem v Charlottesville . "Ale pokud budu dělat samé chyby - pak se rozhodnu skončit raději dříve, než bude pozdě."

Rodák z Kalifornie si po svém návratu na kurty jen jednou zahrál ve čtvrtfinále a v závěru loňské sezony vyhrál dva domácí challengery.

Devětadvacetiletý tenista ve své kariéře dosáhl nejvýše na 21. místo světového žebříčku ATP v roce 2005. Na dva roky musel tenis omezit kvůli opakovaných operacím zad a na tour se opět vrátil v roce 2008. Po návratu je jeho maximem 76. místo, nyní je devětaosmdesátý.

Dent spolu se svou ženou, bývalou profesionální tenistkou Jenny Hopkinsovou-Dentovou, vychovává devítiměsíčního syna Declana. "Je to výzva a životní změna. Ale s tenisem jsem zažil krásné chvilky," prohlásil Dent.

Zároveň přiznal, že již upustil od svého klasického stylu hry 'servis-volej' a že se snaží zlepšit svou hru od základní čáry. "Když jsem se opět vrátil k tenisu, snažil jsem se předělat svou hru a hrát trochu moderním stylem. A to je právě to, co mě frustruje. Zdá se mi, že s tímto problémem bojuji už rok a půl."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ze všeho nejdřív by to chtělo shodit tak 15 kg. Pak by nějaké zlepšení přijít mohlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Dent a bez Servis/Volley? To neni uplně Dent.. je pravda, že hrat jsem ho od navratu neviděl,ale vzpominam si na rok 2005 to byl šilenej bijec se servisem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist