Kar. Plíšková vyhrála derby se Šafářovou. V osmifinále ji čeká další Češka Strýcová

20. 1. 2018, 04:23
Aktuality 163
AUSTRALIAN OPEN - České derby ve třetím kole Australian Open vyhrála favorizovaná Karolína Plíšková. Česká jednička ve dvou těsných setech zvítězila nad Lucií Šafářovou a svou krajanku porazila už potřetí v řadě. O vyrovnání svého melbournského maxima si světová šestka zahraje s další krajankou Barborou Strýcovou, které před sezonou 'přebrala' trenéra. Strýcová dnes snadno potvrdila roli favoritky proti Bernardě Peraové a v Melbourne postoupila do 4. kola třetí rok po sobě.
Kar. Plšíková a L. Šafářová

Karolína Plíšková zahájila letošní sezonu stejně jako tu loňskou na turnaji WTA v Brisbane. V australské metropoli skončila loňská vítězka v semifinále na raketě pozdější šampionky Svitolinové, ale i tak mohla být se svou přípravou na Australian Open spokojená.

Na úvodním grandslamu sezony začala nepříliš přesvědčivou výhrou nad Paraguaykou Cepedeovou. Ve druhém kole ovšem z kurtu smázla Brazilku Haddadovou Maiaovou. V dnešním českém derby porazila 7-6(6) 7-5 Lucii Šafářovou, kterou zdolala potřetí v řadě a i v pátém souboji na tvrdém povrchu.

Obě hráčky si v úvodním dějství suverénně držely servis. Plíšková na podání ztratila pouhých šest fiftýnů, Šafářová jen o čtyři více. Rozhodnout tak musela zkrácená hra. V té měla zpočátku lehce navrch Šafářová a vypracovala si setbol. Hrozbu však česká jednička zlikvidovala vítězným forhendem, získala i další dva body a tím i první set.

Teprve až druhá hra další sady nabídla vůbec první brejkbol. Šafářová ho odvrátila vítězným forhendem a o tři gamy později měla sama šanci odskočit o dvě hry. Tehdy ale zaúřadovala Plíšková a ztrátu servisu nedopustila. Přetahovaná pokračovala. Vůbec premiérový a nakonec i klíčový brejk slavila po skončení jedenáctého gamu Plíšková, která od stavu 30-0 pro Šafářovou předvedla výborné returny a v následující hře využila v pořadí jedenáctým esem hned první mečbol.

"Proti krajance je to vždy těžké. Lucie je velmi nebezpečná hráčka, odehrála tu několik dobrých zápasů, takže jsem počítala s tím, že to bude bitva," řekla loňská čtvrtfinalistka Plíšková. "Jsem ráda, že jsem ani jednou neztratila podání. To mi k výhře hodně pomohlo. Je to moje největší zbraň a jsem ráda, že dnes fungovala," dodala pětadvacetiletá Češka.

Šafářová znovu potvrdila skvělou formu v úvodu letošní sezony. Třicetiletá rodačka z Brna měla v prvním kole v Sydney dva mečboly proti letos zatím neporažené Kerberové a oba duely v Melbourne Parku zvládla bez ztráty setu.

"Bojovaly jsme, obě jsme chtěly vyhrát, ale v kamarádském rozpoložení. Prohra mě mrzí, ale na začátek sezony je úroveň mého tenisu vysoká. Snad vítězství přijdou," řekla Šafářová serverům iDNES, Tenisový svět a Radiožurnálu.

Plíšková se v osmifinále potká s další krajankou Barborou Strýcová (h2h 2-1), s níž oba vzájemné duely na tvrdém povrchu vyhrála. Na o šest let starší rodačku z Plzně nestačila jen na trávě.

Jednatřicetiletá Strýcová dnes v Melbourne porazila snadno 6-2 6-2 Američanku Bernardu Peraovou, která se do hlavní soutěže dostala jako lucky loser a v předchozím kole vyřadila světovou desítku Kontaovou.

"Podařilo se mi do utkání dostat brzo, pak jsem ji už k ničemu nepustila. Zatím je to tu zápas od zápasu lepší," řekla Strýcová, jež nečelila jedinému brejkbolu a zvítězila za 68 minut hry.

V osmifinále grandslamu je Strýcová počtvrté v kariéře a třetí rok po sobě na Australian Open. Jediné čtvrtfinále si zahrála ve Wimbledonu 2014.

Utkání fedcupových vítězek Plíškové se Strýcovou bude zajímavé i tím, že si hráčky po minulé sezoně 'vyměnily' trenéry. Plíšková se v létě rozešla s Davidem Kotyzou a na podzim se dohodla s tehdejím koučem Strýcové Tomášem Krupou. Strýcová to tehdy nesla těžko, než se dohodla s Kotyzou, mimo jiné bývalým trenérem Petry Kvitové.

"Máme čistý stůl. Trochu jsme si o tom promluvily. Čas ukáže, jak to bude, ale teď je to v pořádku. Když se potkáme v šatně, normálně se pozdravíme. Každá máme svůj tým a jsme s ním spokojené," řekla Strýcová.

• AUSTRALIAN OPEN 2018 •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 55,000.000 australských dolarů
sobotní výsledky (20. 01. 2018)
• Dvouhra žen - 3. kolo •
Kar. Plíšková (6-ČR) - Šafářová (29-ČR) 7-6(6) 7-5
Strýcová (20-ČR) - Peraová (USA) 6-2 6-2
Halepová (1-Rum.) - Davisová (USA) 4-6 6-4 15-13
Garciaová (8-Fr.) - Sasnovičová (Běl.) 6-3 5-7 6-2
Keysová (17-USA) - A. Bogdanová (Rum.) 6-3 6-4
Ósakaová (Jap.) - Bartyová (18-Austr.) 6-4 6-2
Kerberová (21-Něm.) - Šarapovová (Rus.) 6-1 6-3
Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - A. Radwaňská (26-Pol.) 6-2 7-5
• Čtyřhra žen - 2. kolo •
Peschkeová/Melicharová (13-ČR/USA) - Bringleová/Puigová (USA/Portor.) 6-2 6-2
Krejčíková/Siniaková (16-ČR) - Dijasová/Linetteová (Kaz./Pol.) 6-4 6-2
Kičenoková/Rodionová (Ukr./Austr.) - Kr. Plíšková/Vekičová (ČR/Chorv.) 1-6 6-3 7-6(2)
• Smíšená čtyřhra - 1. kolo •
Sestini Hlaváčková/Roger-Vasselin (6-ČR/Fr.) - Shuai Peng/Mirnyj (Čína/Běl.) 6-4 6-4
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

163
Přidat komentář
Nola
sledovala som po ocku, ale vyzera, ze je spat, tlak je neskutocna s.ina, nielen ona sa o tom presvedcila, snad sa bude darit nadalej, Marus mi je luto, dopriala by som jej lepsi vysledok, ale Angie mam radsej
Reagovat
Chrenda
super, super, super. Škoda, že ty naše holky ten los svedl tak všechny dohromady.
Reagovat
Haitik
Tak i když Maria dneska dostala pořádně na prdel, tak věřím, že Marii to ještě víc namotivuje a vrátí se ještě lepší.. :-) V tom druhém setu to chvíli vypadalo, že by to mohlo být zajímavý, obrovská škoda toho BP v sedmém gemu..
Ale když to srovnám se zápasy v Číně, tak myslím, že se Maria zlepšila, líp se pohybovala, líp returnovala.. Tak snad její výkon bude mít dál vzestupnou tendenci! I tady na AO ukázala, že pořád dokáže hrát parádně, ale dnešní výkon moc dobrý nebyl.. Myslím, že si i sama na sebe vytváří ohromný tlak, že musí, chce ukázat mediím atd. že dokáže být ještě mezi těmi nejlepšími a strašně jí to svazuje.. :D Ale od PC se to lehce říká.. Kerber byla dneska ale hodně dobrá, hrála parádně, gratulace, doufám, že to tam buď ona nebo Hsieh vyhraje.. :D
Celkově jsem rád, že se Masha dostala aspoň do toho 3. kola a hlavně, že je zdravá!! :-) Její plány jsou teď Dubaj a Doha, ale teda ani na jednom entry listu jí nevidím.. :D
Reagovat
Frick
Já nevěřím. No meldonium. No fun.
Reagovat
EllNino
no protože by se tam nedostala :) dostane podle mě WC
Reagovat
Haitik
jj, uvědomil jsem si to pár minut potom co jsem to napsal.. :DD
Reagovat
vrabejka
Hsieh životní forma :)
Reagovat
brixner
Fakt mám neskutečnou radost!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
byla neskutenčná. A ten rozhovor po vyhraném zápase, když jí řekli, že je další souperka Kerber :D ...neskutečně sypmatická, Kerber bude asi nad její možnosti...ale v tenise nikdy nic není nemožné:)
Reagovat
historik
Výborně Hsieh!Tak jen takhle pokračovat!
Reagovat
Torn
Šiješ to možná dá! :D
Reagovat
lars
spis to usije :)
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(GS 2000 Australian Open R128, 10 b.)

Ač by to měl být GS, který by jí po Wimbledonu měl skýtat největší šance na úspěch, tak opak je pravdou a od roku 2013 si Petra v Melbourne zapisuje bilanci R64-R128-R32-R64(-X)-R128. A to je bohužel silně pod její možnosti. Po čtyřech letech Petra končí na AO již po prvním kole, když po bitvě podlehla Petkovičové. Hráčce, která sice byla v TOP 10, ale zároveň i hráčce, které se už téměř dva roky nedaří a její pozice na konci TOP 100 je celkem věrným obrazem její současné výkonosti. I její nepřesvědčivé výsledky z Austrálie to jen potvrdily.

ZNÁMKA: 4 (3/10)

2) Lucie Šafářová
(GS 2000 Australian Open R32, 130 b.)

Lucka bez problémů potvrdila svou pozici nasazené hráčky, když v prvních dvou kolech práce tolik neměla. Bohužel los k ní už dále nebyl příznivý a i když s Kájou srdnatě bojovala, tak bohužel v každém setě bojovala za ten o fous kratší konec povazu. Nedá se nic dělat.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

3) Kateřina Sinaková
(GS 2000 Australian Open R64, 70 b.)

Katce se konečně povedlo zlomit prokletí prvních kol na GS, bohužel hned v tom dalším přišel těžký los a Elina jí vystavila stopku. První sadu ještě dokázala urvat, pak již ale otěže zápasu Ukrajinka převzala pevně do svých rukou.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

4) Markéta Vondroušová
(GS 2000 Australian Open R64, 70 b.)

V prvním kole Maky dokázala využít příznivého losu a hladce postoupila. Světové #8 pak více než vyrovnanou soupeřkou, bohužel v závěru třetí sady kousíček chyběl.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

5) Kristýna Plíšková
(GS 2000 Australian Open R128, 10 b.)

Měla z Češek nejtěžší los do 1. kola v podobě Agy a bohužel v zápase dala opět vyniknout té staré bolesti v podobě prohry v zápase i přes vyhranou první sadu. :-(

ZNÁMKA: 3- (4/10)

6) Mirian Kolodziejová
(ITF12 Antalya QF, 2 b.)

Miri bohužel propadla s hráčkou z 9. stovky :-(

ZNÁMKA: 4 (3/10)
Reagovat
blixa
Hounu rozumíš, podle největšího experta Kvěše to byl s Petko vynikající zápas a prohrála ta lepší :D :D
Reagovat
EllNino
ostatně jako každý zápas Petry, který prohraje
Reagovat
Fandina
tak tak :-))
Reagovat
Torn
Petra je vždycky lepší, i kdyby na tom turnaji, protože kdyby tam byla, tak by ho určitě vyhrála, ale ona řekla NE! :D:D
Reagovat
Torn
//I kdyby na tom turnaji nebyla
Reagovat
Frick
V Andree se probudil svérázný balkánský přístup k fair play a strčila lajnovým do kapsiček po 100 AUDech
Reagovat
blixa
To ne , to by Kvěš řval že "lajnoví" ale o těch tentokrát ani nepíp :D
Reagovat
themimone
https://twitter.com/quesch/status/953185268080750592
https://twitter.com/quesch/status/953191500388753408
Reagovat
blixa
Ahhhh, no nečtu všechny zdroje, moje chyba. Já četl jen jeho bláboly na iDnesu.
Reagovat
Kozoroh
Je evidentní, že Angie z roku 2016 je zpět. Pokud v následujícím průběhu turnaje nepředvede podprůměrný výkon, ovládne AO.
Reagovat
Frick
Případný SF s Kájou by bylo hezkým šteplem na to, že losovací zařízení se Lucce fakt evidetně za něco mstí.
Reagovat
EllNino
Nebreč
Reagovat
vrabejka
Angie fsntazie :)
Téměř bezchybný výkon. Prekvapil mě jak hodně hrala aktivna jeji sebevědomí je evidentně zpět. Velmi cenné vítězství a 12 výhra v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, dneska byla Masha úplně bez šance. Vůbec bych se ale nedivil, kdyby to byla prohra s pozdější vítězkou turnaje... První set byla opravdu jednostranná záležitost. Masha se na každý bod strašně nadřela a navíc Kerber vůbec nechybovala. Během 2. setu už jsem teda zároveň koukal i na lyžování (aspoň tam to dopadlo dobře :)), ale nadějně to pro Mashu vypadalo jenom chvíli po tom rebrejku. Po ztrátě podání v osmém gemu bylo rozhodnuto...

Hned po losu jsem psal, že by byl tak trochu zázrak, kdybych měl ještě komu fandit ve druhém týdnu. Doufal jsem, že se budu mýlit, ale bohužel to dopadlo podle předpokladů... Je mi jasný, že hateři Mashy teď mají škodolibou radost, ale není všem dnům konec. Už v Shenzhenu bylo vidět, že Masha zatím herně není tam, kde by mohla být. Ale je to začátek sezony a věřím tomu, že Masha ještě zdaleka neřekla poslední slovo.
Reagovat
Pedronegro
no jasně, je fajn, že je meldoniová uřvaná podvodnice out, na druhou stranu bylo dnes očividné, že nějak povadla, asi náhrada není to pravé, ale ne, nebylo mi jí líto ...
Reagovat
smazaný uživatel
Potrefená husa se ozvala...
Reagovat
Pedronegro
na tvoje adorativní kecy reaguju rád :)
Reagovat
Frick
Když se člověk podívá i na výsledky Kerber, tak je celkem patrno, že ona je prostě magnet na hráčky s optimální formou...
Reagovat
Torn
A vybírá si špatně turnaje a určitě je neobhájí, musí dojít do čtvrtfinále...blá, blá, blá...dej jí na vysvědčení pětku a konec už. :D
Reagovat
EllNino
přesně
Reagovat
Frick
Hele, v únoru jí bude 31, může hrát rok, v lepším případě dva roky a kus.

Tak bych jí třeba přál ještě nějakej úspěch, ať už turnajovej vavřín (byť jen z INTu) nebo třeba posun rankingem vzhůru nebo nějaký zajímavý postup prestižním turnajem potrzený zajímavým skalpem spičkové hráčky, která by ale nemusela mít ten den 110% formu. That's all.
Reagovat
EllNino
a proč se tady hroutíš po dvou turnajích, když sezona teprve začala ? :D
Reagovat
Frick
Začala, ale tam nevyjde los, tak Lucka zatahá stehno atp.

Fakt bych jí chtěl vidět ještě nějakej turnaj vyhrát, ale nevim, nevim, zda je v jejich silách vyhrát Premier a INT asi bude hrát v první půlce sezony jen v Praze. A v ní to asi vyhraje Petra. Tak nějak je na ní řada.
Reagovat
EllNino
navíc když Lucka hraje dobře
Reagovat
Frick
Hraje dobře, o tom není sporu. Ale bohužel na pořádnou výhru to bylo málo. :-(
Reagovat
EllNino
ty jsi hrozná plačka :D v lednu brečet, že letos nevyhraje žádný turnaj :D
Reagovat
Torn
To nevíš, Lucka už nemá šanci, sezóna je skoro za ní! :D
Reagovat
Fandina
Nestěžuj si pořád na ní. Je to trapné.
Reagovat
Fandina
Berďulka, je to táááááááááám. A to jsem se DelPa tak bála. Gratulka!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Torn
Vážně nechutná atmosféra, ty latino people se neumí chovat nikde a nikdy. Rozhoděj Tomáše, stejně jako del Potro, co najednou začal vytahovat jestřába.
Reagovat
smazaný uživatel
Ma ju na lopate a zahra uplnu kravinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ten berda toho. Delpa pěkně roz.ebal
Reagovat
Lunej..
Juana je mi lito, evidentne nebyl ok
Reagovat
blixa
Ještě neprohrál ...
Reagovat
blixa
Třeba ještě otočí ...
Reagovat
Lunej..
Pochybuju
Reagovat
blixa
Tak ne, no ...
Reagovat
Torn
To, že to nakonec byl 6:2 byl spíš faktor toho, že se Tomáš nechal rozhodit, DelPa fanoušci otřesně chování a tak tochu vytahování jestřába za stavu 6:3, 6:3 a 5:1 (nebo koli kto bylo), jako chápu, ale stejně...
Reagovat
kada.tom
Meldoniovová je zatím naprosto k smíchu ... nebo pláči :-D
Kerber si s ní vytírá p*del :-D
Reagovat
kada.tom
no, Ruska se malinko zvedla ve 2. setu, ale to nezmírnilo fakt, že Kerber ji krásně vyfackovala z Austrálie :-)
Reagovat
r176
Meldoninová :-))))))))
Reagovat
VlS
jede jako pila. To je neuvěřitelný, co nejen doběhne, ale ještě agresivně odehraje.
Zápasu Lucky s Kájou ( i dalšího Báry s Kájou) je mi líto, blbec los.
Jinak, když se podívám na Frickovi komenty k programu Lucky - Fricku, proč někomu neděláš managera? Zkus své služby nabídnout třeba Rafovi, strejda Toni mu určo takovej program neuvaří.
Reagovat
Fandina
Los mě naštval převelice. Holky hrají dobře a takhle se musí vyházet. Jako kdyby nebylo x nadlších možností v losu.
Reagovat
smazaný uživatel
Marus uz je za zenitom ;/
Reagovat
Krisboy
Post-drugs career.
Reagovat
smazaný uživatel
ale mohla by to otocit
Reagovat
Fandina
Nike a Adidas se asi domlouvají :-), že na AO hraje hodně jejich holek v šortkách připomínajících sukynku.
Reagovat
Krisboy
Komm Jetzt Angie!!!!!
Reagovat
Andrew89
hraje velmi dobre. Hraje presne jako v roce kdy vyhrala dva gs...s timhle tenise. Ao vyhraje
Reagovat
themimone
Angie hraje parádně, snad jí to vydrží až do konce
Reagovat
Haitik
Kerber zatím hraje neskutečně.. Tohle bude strašně těžké.. :-/
Reagovat
Haitik
Tak první set strašný debakl, Kerber fakt neskutečná, neudělá chybu.. Naopak Maria nehraje nic zatím.. Pojď Maruš, zabojuj!! :-)
Reagovat
Haitik
Maria ve druhém setu už trochu zabrala, začala hrát o trochu líp.. Pojď, ono to půjde!! Teď si jen udržet servis..
Reagovat
sprchon
Moc jí to sluší... A je tam ta jiskra. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera, nádhera, nádhera.
Reagovat
historik
Já nevím fakt. Berdych set a brejk a pořád se tam hádá. I to ukazuje, proč pořád nevyhrál grandslam. Místo aby jel dál a soustředil se a využil toho, že delPo je dneska zatím mimořádně špatnej. Asi ho Chačanov načal
Reagovat
Fandina
Třeba ty hádky potřebuje, aby se vyhádal a rozjel.
Reagovat
Lunej..
Nehada se vzdy, ale je to zbytecne. Navic kdyz vyhrava.
Reagovat
dadaft
Angie Marii bije jako žito zatím...
Reagovat
dadaft
uff uff,
holky se nám rozehrály,,,,,,,,,,,,,, teď brutální výměny...
Reagovat
Pe3k
Stream na Berdycha pls.
Reagovat
Krisboy
http://live.livewidget.net/streamvideo10/benneteau-vs-fognini-hisense-arena-live-stream-4568822.html
Reagovat
Krisboy
Ale není o co stát, zrovna měl svojí hádavou pětiminutovku :)
Reagovat
historik
Berdych už se zase hádá, to dělá snad v každým zápase a teď si ještě celkem korektní publikum poštve proti sobě
Reagovat
smazaný uživatel
on je prostě neskutečnej arogant, navíc zase nebyl v právu, což je 99% případů, kdy se hádá, je to blbeček namistrovanej, co sice dokázal v tenisu hodně, ale chová se tak, jak kdyby byl nejlepší ever
Reagovat
historik
ale tak stejně i kdyby měl pravdu tak se na tom rozhodnutí stejně absolutně nic nezmění
Reagovat
Krisboy
Jj, to je škoda, to mi na něm vadí fakt hodně. Myslel jsem, že už to má za sebou, ale evidentně ne :(
Reagovat
smazaný uživatel
každopádně dneska má velkou šanci, Delpovi nejde nic
Reagovat
Krisboy
Já jsem mu věřil před zápasem a věřím stále.
Reagovat
Torn
Omg, z toho zase děláte kovbojku. Hlavně, že Murray na kurtu běžné předvádí ty svoje divadla, o Djokovičovi, co hází po lidech míčky, rakety atd. nemluvě...fakt zlatej Berdych a jeho tupé hádky. :D
Reagovat
Lunej..
Znas to, kdo chce psa bit.....:)
Reagovat
smazaný uživatel
my se bavíme o Murraym nebo o Djokovicovi? Tady je téma jasné a to, že Berdych se pořád hádá a většinou v neprávu, to je jasná věc... A tady těch holí, kterými se dá pes být je fakth hodně a hledat se nemusí...
Reagovat
smazaný uživatel
bít je fakt dost :-)
Reagovat
blixa
... bigbít či nebýt ... ;-)
Reagovat
Fandina
Zahraje :-))
Reagovat
kada.tom
paráda, Zverev a Barty venku, to je příjemné probuzení :-)
naopak naše enkláva žije na turnaji dál, ten souboj Báry s Karol bych rád viděl, ale je mi jasný, že to bude v pro mě nevhodnou hodinu :-/ :-D

a samozřejmě mám radost z postupu Doma, snad využije easy soupeře i v dalším kole :-)
Reagovat
EllNino
Gratulace k dalšímu 4. kolu na AO, už potřetí zasebou :) Super ! Profesorsky, nedala čuchnout Bernardě, mistrovsky dopodáváno :)

Tak a teď souboj na ostří nože s Kájou :D
Reagovat
mahycek
Toma asi dlouho neuvidíme, protože Zverev dostal kanára !!!!!! a přednost dostanou asi dámy a Djoko.
Reagovat
vrabejka
Wtf Berda s kšiltem dozadu? :D
Reagovat
vrabejka
Naomi fantazie!! Postarala se o první upset dne. Výborný výkon hlavne hra na bigpointech a ze těch vyrovnanych gemu bylo. Zapamatujme si tohle jméno do konce sezony klidně může být v TOP 20 :)
Na osmifinále Osaka - Halep se už teď těším :)
Reagovat
Krisboy
Hmm, dobře Chung. Saša a GS, to fakt nějak nejde dohromady.
Reagovat
mahycek
Takže Tom - Delpo. Jde se na to. Tome, doufám, že vyhraješ !!!
Reagovat
mahycek
Ano, Toma s Delpem snad uvidíme déle, než do devíti, protože Kerberová s Šarapovovou nastoupí až kolem desáté, protože zápas v Laver areně A. Zvereva se protahuje. Takže na jednom programu Djoko a na druhém Tom.
Tím pádem Roger, může klidně začít až po 12 hodině našeho času.
Reagovat
vrabejka
Chung to urychlil :D Saša je fakt na GS marný.
Reagovat
vrabejka
Berda bude po Báře na E2.
Reagovat
mahycek
Tak to vypadá, že Toma s Delpem moc dlouho neuvidíme, na Eurosportech, když se s tím s prominutím Zverev tak se.e. Snad to Fognini co nejdřív dokončí, aby mohl jít Tomáš. V 9.05 to s největší pravděpodobností přepnou na Kerberovou s Mášou a Djoka s Ramosem. Kéž by udělali změnu. Uvidíme. Taky se dívám na plán EU 1 a EU 2.
Reagovat
dadaft
bez prohraného prvního setu by to nešlo Ashleigh?
Reagovat
dadaft
a navíc se opět necháš brejknout v první hře. ((((((((
Reagovat
EllNino
nehraje bohužel dobře celý turnaj :/
Reagovat
smazaný uživatel
S Naomi nehrála zas až tak špatně. Naomi jí totiž nedovolila hrát. Viz poslední gem. 30:0, naděje na brejk a pak eso, další dva body přímo po podání a mečbol proměněný esem...
Reagovat
smazaný uživatel
a navíc si Naomi pomáhá při těch důležitých míčích servisem (odvracený bb za stavu 4:5)
hmmm a ztracený další podání :-(
Reagovat
dadaft
to je konec. (((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň jedno podání jí vzít...
Reagovat
tommr
Lucka hrála dneska velice dobře, ale Karolína je prostě lepší ... :)
Lucka doplatila na špatnej los. Zbývá jí ale ještě debl ve kterým by mohla dojít daleko ...
Reagovat
Frick
Nejhorší je, že člověk ví, jak to dopadne, už předem. :-/

Kdy měla nějaká dobrá hráčka proti Lucce naposledy slabší chvilku?
Reagovat
Mayo
Ako najzaujímavejší zápas tohto hracieho dňa vidím Kerber vs Sharapova
Reagovat
tommr
zápas Halepový s Davisovou to ale překoná jen těžko ... :)
Reagovat
vrabejka
Zas tak uzasny zapas to nebyl. Byl dramaticky a napinavy to ano ale Angie x Maria bude o level lepší tenis.
Reagovat
George_Renel
Nechval dne před večerem....
Také to může být přehlídka marnosti.
Reagovat
vrabejka
Nebud naivní.
Reagovat
FulnekUltras
a na světovou jedničku s normálním estrogenem je to heroický výkon - leckterá jiná už by to dnes zabalila. Tohle není žádný prázdninový omyl, ale tvrdě vydřená a zasloužená pozice. Jen tak dál až k titulu.
Reagovat
Fandina
to jsou kecy
Reagovat
FulnekUltras
velké hráčky vydřou i takovéhle velké bitvy - trpaslíci volí drahouše
Reagovat
EllNino
strach? takhle lidi kolem sebe kopou, když si sami sebou nejsou jisti :)
Reagovat
Fandina
Nechceš jít dělat politickou propagandu jinam? Jsi trapný
Reagovat
FulnekUltras
jste rychlí - zpoždění 1:00 ;)
Reagovat
Torn
A neměří Halep náhodou jen něco přes 160? :D
Reagovat
Frick
Bohužel Doha+Dubai. Pokud nebude mít slušněj los, tak klidně tam může vyhrát v součtu 0-1 zápas.

A obahajoba 290 bodů za dveřmi.

Věřil jsem, že se Taipei ještě zastaví. Aspoň když vynechala první týden, tak jsem věřil, že je to právě kvůli tomu.
Reagovat
Frick
Bohužel, pokud se chce dostat do TOP 20, tak do toho výběru turnajů prostě MUSÍ dát nějakou taktitku.

Apaticky se hnát dát tam, kam ostatní, taktické není. Zvláště se svým mentálním blokem z Petry a Karolíny.
Reagovat
EllNino
loni tuším dostala WC na Taipei, tak třeba :) Ale myslím, že s touhle hrou může klidně uspět v Dubaji i Doha, není třeba se bát
Reagovat
Frick
Už to vidim, jak dostane v prvnim nebo druhym kole Petru nebo Karolínu.
Reagovat
Frick
..šanci, že do konce první půlky sezony vyhraje nějakej turnaj, považuju za minimální. Škoda. Ne protože je tak špatná hráčka, ale protože si neumí správně vybrat.
Reagovat
EllNino
Zbytečně panikaříš ... buď rád, že se Lucka nebojí větších turnajů, to je znak sebevědomí ... když má na Premiery žebříček, proč by je nehrála
Reagovat
Frick
Protože když na nich neuhraje to, co si loni uhrála na těch Internationalech, tak zace ta body mít přestane.
Reagovat
EllNino
hele nebudu se tu zase dohadovat o programu, nemá to cenu, je to její rozhodnutí, nic s tím neuděláme, taky bych rád, kdyby jela do Taipeie třeba, ale je to její věc, věřím jí a Robovi, že dělají to nejlepší :) navíc Doha a Dubai má hodně ráda :)
Reagovat
George_Renel
No a taky je to trochu o penězích, ne?
Reagovat
EllNino
hele tak samozřejmě :) Já nevím, já s tim nemám prolém, že tam jede
Reagovat
Frick
O penězích je to na GS.
Reagovat
Frick
Nj, větší turnaje. Kolik jich Lucka hrála za kariéru? Možná i 200? Z kolika odešla neporažena. Z jednoho. Z JEDNOHO!!!
Reagovat
EllNino
Nekřič, nemá to cenu ...Lucka je prostě ve fázi, kdy chce hrát tyhle turnaje, protože neví, jstli je nehraje naposledy :) a chce si to užít, protože loni je hrát nemohla
Reagovat
Frick
Já bych zase nedělal z Dubaje nebo Dohy druhej Wimbledon, proboha.

V součtu je to o pár změnách.
Reagovat
Frick
Vlastně se přiznám, že jsem na players list do Taipei neměl ani chuť koupat, abych nebyl otrávenej. Tak jsem se "nechal otrávit" až nyní.

Prostě mne to štve víc jak ta prohra s Kájou. Nebo je to spojený. Naštvání z toho, jak to zase nevyšlo + z toho, že Lucka dělá svým programem všechno proto, abychom takovýhle zápas zase brzo viděli.
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že seš neplavec :-)
Reagovat
bIbec
tvl, kdo by chtěl koukat na nějaký Taipei? Ještě že bude hrát pořádné turnaje.
Reagovat
bIbec
ještěže
Reagovat
Fandina
gratulka. Potvrdila roli favoritky a já jí víc věřila. V prvním setu přitlačila až v závěru TB, jinak to bylo vyrovnané a ve druhém byla lepší. Škoda losu, hra Šafinky se mi tady líbila.
Reagovat
EllNino
Lucka měla šance ve druhém setu, ale nakonec si to Kája uhrála, v koncovkách rozhodl lepší servis, Karolína se tu jeví v dobré formě, ale až druhý týden ukáže, jak na tom opravdu je :)

Zápas, kde rozhodne jeden ztracený servis, opravdu u žen není zrovna rutinní :)

Lucka nemusí smutnit, hrála zde pěkně, potvrdila nasazení, z její hry mám zase dobrý pocit, naštěstí jí to zranění po herní stránce neuškodilo, tak snad na delší dobu zase zdravotně fit :) A doufám, že s Bárou dojdou v deblu daleko
Reagovat
Frick
Jako dobrej pocit je hezkej, ale udělala v Austrálii stejný pendrek jako loni.

A pokud neudělá v Arábii více jak 2x ČF, tak bude mít po dvou měsících stejně bodů jako loni.

Je to o schopnosti to prodat. Bohužel, porazila jen dvě hráčky, který porazit MUSELA. Nic víc.
Reagovat
EllNino
Negativista, místo toho, abys byl rád, že hraje a její herní projev se pod Robem zase zvedá, opět nespokojenost ... s tímhle tenisem může porážet ty nejlepší
Reagovat
Frick
Může, ale ale bohužel ani jednou ze svou pokusů se jí to nepovedlo.

Nyní k singlu nenastoupí zřejmě nějakých dalších 24 dní. Dost času aby zase vychladla. :-(
Reagovat
Frick
*ze dvou
Reagovat
tommr
Lucka pokračuje na AO v deblu a skoro jistě bude hrát i FC proti Švýcarsku. Takže určitě "nevychladne" ...
Reagovat
Frick
Petru by Pála neposadil. Do singla se nedostane. Takže bez ostrýho singla fakt bude více jak tři tejdny.
Reagovat
bIbec
Tohle byl takový blbý mač. Ale teď už Karolínu tlačím jako blázen. I ve finále proti Denise.
Reagovat
Fandina
Jj. Ve finále proti Denise mi to také bude fuk, která vyhraje.
Reagovat
FulnekUltras
tak příští sobotu ať to hlavně projede drahouš
Reagovat
EllNino
začínáš se měnt v trapného trolla, dřív jsi aspoň mluvil k tématu portálu, aspoň občas
Reagovat
blixa
No já nevím, že by byl něčím jiným než trapným trollem ...
Reagovat
FulnekUltras
málo času, tak řeším jenom důležité věci
Reagovat
d@ve
Admine, prosím o ban pro F-U.
Reagovat
FulnekUltras
kavárna už zdá se propadá hysterii ;-))) smiřte se s jediným malým modrým flekem uprostřed čechie - howgh
Reagovat
Frick
+1
Reagovat
Frick
Musíme doufat. Sice už jsem chtěl nástupce, leč opět je nutné #ZEMANZNOVU2018 Ač, vím, že je to velmi zlé.
Reagovat
d@ve
Jdeš taky do ignoru, říkal sis o to.. Tohle je TP.
Reagovat
Frick
Lucka si jistě držela servis, Karolína bohužel ještě o něco jistě (viz. ten hrací čas gemů - Kájin servis lehce přes dvě minuty, u Lucky cca o minutu delší).

Ale vedení 30:0 si prohrát neměla. Nicméně ten případný TB by asi šel za Karolínou i tak.

Bohužel, proti Lucce se každý vždy vytáhne.

Los jeden deb*ilní.
Reagovat
blixa
Hroznej pech, že na sebe holky narazily tak brzo. Lucka hrála fakt dobře. S Bárou to bude asi ostřejší, ještě že pohledy nemůžou vraždit :D
Reagovat
EllNino
no Bára zatím ještě nepostoupila :)
Reagovat
Jabadu
Vona Karča ji vyklidní. Bařislava se svou pinkanou nebude mít šanci a bude to úplně erőmű .
Tak to tady vohlídejte a já jdu za chvíli budovat ten rozvinutý kapitalismus s lidskou tváří.
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist