Karlovič znovu postoupil. Znovu v tie-breacích

1. 8. 2008, 23:48
Aktuality 13
Den poté, co vyhrál dvě zkrácené hry nad Rogerem Federerem, postoupil díky dalším dvěma zvládnutým tie-breakům chorvatský tenista Ivo Karlovič už do semifinále. V něm se utká s Andym Murraym, který si ve třech setech poradil se španělským veteránem Moyou.
Ivo Karlovič

V souboji Iva Karloviče a Němce Philippa Kohlschreibera došlo na tie-breaky poté, co během zápasu ani jeden z tenistů nedokázal svému soupeři vzít podání. Kohlschreiber dokonce ani jednou nemusel odvracet brejkbol, ale ve zkrácených hrách mu to nebylo nic platné. Stejně jako včera proti Federerovi i dnes ovládl tie-breaky Karlovič, který nenasazenému Němci nasázel 24 es.

V semifinále se Chorvat utká s britským tenistou Andym Murraym. Ten dnes s Carlosem Moyou odehrál tři sety, na kurtu ovšem paradoxně strávil méně času než jeho další soupeř.

Zápas se pro Murrayho vyvíjel hodně nepříznivě. Jednatřicetiletý Moya využil slabé úspěšnosti Britova podání, které mu dvakrát prolomil a vyhrál první set 6-2. A bylo hůř: ve druhém setu mu Španěl vzal znovu servis a za stavu 0-2 musel Murray odvracet další dva brejkboly. "Prohrát set a potom ještě dvakrát podání, z toho už bych se těžko dostával," přiznal po zápase Murray.

Nebezpečí druhého brejku ale zažehnal a právě to ho zřejmě nastartovalo. Z dalších sedmi gamů jich vyhrál šest a vynutil si třetí set. V teplotách přes 30 stupňů Celsia mu pak už Moya nedělal větší problémy. Murray se ujal vedení 4-0 a šanci zahrát si popáté v kariéře semifinále turnaje Masters už si ujít nenechal.

"Myslím, že můžu vyhrát turnaj Masters, a byl bych moc rád, kdyby to bylo tento týden," nešetřil sebevědomím Murray. "Minulý týden jsem hrál dobře a odehrál vyrovnaný zápas s Nadalem. Tento týden znovu hraju dobře, tak už se mi to snad podaří."

Výsledky - Montreal:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Murray (8-Brit.) - Moya (Šp.) 2:6, 6:3, 6:1, Karlovič (16-Chorv.) - Kohlschreiber (Něm.) 7:6 (8:6), 7:6 (7:3).

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Andy s přehledem přešel přes Iva,snad se Roger díval!
Reagovat
smazaný uživatel
určitě se Roger dival, on stejně Ivana nechal, tak byl zvedavy co murray, jestli je taky tak slabej :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Andy,výborně,aspoň ukážeš Rogerovi,že lze Iva porazit !!!
Reagovat
smazaný uživatel
nemám rád takové hráče co umí jenom podání
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Mario, když si takovej inteligent, tak proč děláš za otázkou vykřičník? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ale na druhou stranu je fakt, že člověk se nad tvými příspěvky zasměje. jsi komický :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda,ýe mám IQ jen 155!Zajímalo by mě,kolik máš ty!
Reagovat
smazaný uživatel
Samožřejmě,že je to otázka pro Tomase,který když vidí Rogera,tak se mu roztahuje řiť!
Reagovat
smazaný uživatel
lhář lhář a zas jen lhář...už jednou sem ti řek že sem fanda Rafy,ale už jen kvůli tobě mu přeju aby dostal na prdel od Karloviče,takže doufám že se oba dostanou do finále...
Reagovat
smazaný uživatel
To píšeš taky trochu o sobě ne?? Když vidíš RAFU ....
Reagovat
smazaný uživatel
Mario, nabudúce si nemeraj svoje IQ tlakomerom.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))) TO JE FAKT DOBRÝ, já mám opravdu rád ten Váš slovenský humor, jo a vystihl si to velmi dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že postoupí do finále a tam porazí dementím Mariem zbožňovanýho Rafíka...VAMOS RAFA VAMOS...debile...stále si mi neukázal ani tiket ani adresu trvalýho bydliště odborníku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist