Karolína Plíšková končí ve Wimbledonu v osmifinále

9. 7. 2018, 14:25
Aktuality 159
WIMBLEDON ŽENY - Karolína Plíšková potřetí v řadě své wimbledonské maximum nevylepší. Světová osmička končí v osmifinále na raketě rozjeté Kiki Bertensové, která zvítězila a i nadále pokračuje v životním turnaji na trávě. Její další soupeřkou bude Görgesová, nebo Vekičová.

Karolína Plíšková i přes nepříliš vydařenou generálku ve Wimbledonu dosáhla na svůj nejlepší výsledek. Šestadvacetiletá Češka v All England Clubu porazila domácí Dartovou a v souboji bývalých světových jedniček Bělorusku Azarenkovou, čímž přerušila sérii nezdarů a poprvé v kariéře ve Wimbledonu přešla přes druhé kolo, ve kterém skončila v posledních pěti letech.

Na premiérový postup navázala obratem proti Rumunce Buzarnescuové, ale další obrat už se světové osmičce nepovedl. Plíšková v osmifinále podlehla 3-6 6-7(1) Kiki Bertensové, jež na trávě prožívá životní turnaj a české tenistce vrátila letošní porážku z Madridu.

Plíšková měla problémy hned v úvodu. Češka se nedokázala vypořádat s ofenzivní a hlavně přesnou hrou Nizozemky a prohrávala 1-3. Skóre však dokázala po chybách Bertensové srovnat, jenže v sedmém gamu nevyužila dva gameboly a prohrála šest her v řadě, jelikož měla velké problémy ukončovat jednotlivé gamy.

Za stavu 1-4 ve druhé sadě se nadechovala k obratu, když opět srovnala skóre a druhé dějství dovedla do tie-breaku. V něm ovšem Bertensová zahrála výborně a po necelých dvou hodinách si naprosto zaslouženě došla pro postup.

"Ctila jsem se o hodně líp než v minulém zápasu, i když to asi nebylo vidět," komentovala Plíšková. "Ale servis jsem necítila vůbec dobře. Proto jsme byly často ve výměně a ona byla ve svém živlu," uvedla Češka.

"Měla jsem strašně šancí, výhod na můj servis i na její, ale proměnila jsem jen dva brejkboly z deseti, což je fakt hrozně málo," litovala Plíšková a uvažovala: "Ona někdy dobře zaservírovala, občas jsem vybrala blbý úder. Tak se to sešlo."

Za stavu 2-4 přidala stejně jako o kolo dříve proti Rumunce Buzarnescuové na agresivitě. "Ale teď už bylo pozdě," řekla Plíšková. "Úroveň druhé sady byla dobrá, ale ona v tie-breaku zahrála skvěle, tam nebylo co. Já jsem nezaservírovala a jí vyšlo pár úderů," hodnotila Plíšková, jejímž dosavadním wimbledonským maximem bylo druhé kolo.

"Jsem zklamaná, ale snažím se najít pozitiva. Takhle daleko jsem tady nebyla, těžko se mi to připomíná, ale časem to zhodnotím jinak. Nechci to zahodit kvůli tomuhle zápasu," dodala.

Plíšková, která byla poslední zástupkyní deseti nejvýše nasazených hráček, mohla v případě dnešního vítězství v žebříčku WTA přeskočit Petru Kvitovou a znovu usednout na postu české jedničky. Po dnešní porážce zůstává ve virtuálním žebříčku na osmé pozici.

Poprvé od zavedení nasazení ve Wimbledonu v roce 1927 se tak do čtvrtfinále dvouhry žen nedostala ani jedna z deseti nejvýše nasazených. Z Top 10 je ve hře už jen světová desítka Angelique Kerberová, která je nasazenou jedenáctkou.

Bertensová, jež v minulém kole vyřadila loňskou finalistku a pětinásobnou šampionku Venus Williamsovou, před startem letošního ročníku nejslavnějšího turnaje světa na trávě vyhrála jen 7 z 21 zápasů a na nejrychlejším tenisovém povrchu hraje vůbec svůj nejlepší turnaj. Její další soupeřkou bude Julia Görgesová.

Devětadvacetiletá Němka přehrála 6-3 6-2 Donnu Vekičovou, na šestý pokus prošla branami grandslamového osmifinále a poprvé v kariéře si zahraje čtvrtfinále grandslamu. Oba dosavadní souboje včetně toho letošního ve finále v Charlestonu vyhrála Nizozemka.

Statistiky zápasu

Jako první postoupila do čtvrtfinále Jelena Ostapenková. Jednadvacetiletá Lotyška v osmifinále porazila 7-6(4) 6-0 Aljaksandru Sasnovičovou, přestože v úvodním setu prohrávala o dva brejky už 2-5, a obhájila loňské čtvrtfinále. O teprve druhé grandslamové semifinále a první od loňského triumfu na French Open si zahraje s Dominikou Cibulkovou, se kterou oba předchozí duely prohrála.

Slovenská tenistka v osmifinále přehrála 6-4 6-1 Su-Wei Hsieh, přemožitelku světové jedničky Halepové, a po dvou letech postoupila do čtvrtfinále grandslamového turnaje a znovu v All England Clubu. Zítra bude bojovat o své třetí grandslamové semifinále, první ve Wimbledonu.

Camila Giorgiová dosáhla na premiérovou čtvrtfinálovou grandslamovou účast. Italská tenistka v osmifinále porazila 6-3 6-4 Jekatěrinu Makarovovou. O znovu vylepšení svého grandslamového maxima bude bojovat proti Sereně Williamsové (h2h 0-3).
Sedminásobná šampionka Serena Williamsová dnes porazila hladce 6-2 6-2 Rusku Jevgeniji Rodinovou a bez ztráty setu postoupila do čtvrtfinále, v němž je poprvé od loňského porodu dcery. Jako máma na grandslamech vyhrála všech sedm zápasů, ve Wimbledonu neprohrála už poosmnácté v řadě.

Angelique Kerberová i nadále splňuje roli favoritky. Světová desítka zdolala 6-3 7-6(5) Belindu Bencicovou, kterou na turnajích porazila vůbec poprvé, a počtvrté v kariéře postoupila na posvátném pažitu do čtvrtfinále. V něm ji čeká Darja Kasatkinová.

Kasatkinová si stejně jako na letošním French Open a podruhé v kariéře zahraje čtvrtfinále grandslamu a bude útočit na premiérové semifinále. Jednadvacetiletá talentovaná Ruska po obratu přetlačila 6-7(6) 6-3 6-2 překvapení letošního ročníku Alison van Uytvanckovou, proti níž musela zápas otáčet i nedávno v Eastbourne. S Kerberovou má vyrovnanou bilanci.

• WIMBLEDON 2018 •
Londýn, Velká Británie, tráva, 34,000.000 liber
pondělní výsledky (09. 07. 2018)
• Dvouhra ženy - osmifinále •
Bertensová (20-Niz.) - Kar. Plíšková (7-ČR) 6-3 7-6(1)
Kerberová (11-Něm.) - Bencicová (Švýc.) 6-3 7-6(5)
Ostapenková (12-Lot.) - Sasnovičová (Běl.) 7-6(4) 6-0
Görgesová (13-Něm.) - Vekičová (Chorv.) 6-3 6-2
Kasatkinová (14-Rus.) - van Uytvancková (Belg.) 6-7(6) 6-3 6-2
S. Williamsová (25-USA) - Rodinová (Rus.) 6-2 6-2
Cibulková (SR) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 6-4 6-1
Giorgiová (It.) - Makarovová (Rus.) 6-3 6-4
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

159
Přidat komentář
kada.tom
Tak OF dneska dopadlo docela dobře, teda z mého hlediska :-)

Hodně mě potěšila Serena a Ostapenko, jejich výhry jsem si přál. Samozřejmě je dobře, že ty nasazené až na Karolínu (která to teda slušně pokonila) zvládly, alespoň bude mít to QF nějakou úroveň.

Zklamala mě Hsieh, čekal jsem, že Cibulačku potrápí víc, ale tak uvidíme, s Ostapenko to bude mít Čobolačka už o něco těžší, asi.

Na zítřejší QF se těším, zejména pak na program na CC :-)
Reagovat
Auckland
Ahoj, jak bys zhodnotil hru Sereny? Neměl jsem čas koukat.
Reagovat
kada.tom
já to dneska bohužel taky neviděl, nicméně ve 3. kole s Mladenovic hrála dobře, přijde mi, že se kolo od kola zlepšuje a nabírá na úderové jistotě :-)
Reagovat
Kozoroh
Dává esa, přímé body, mlátí do míčů, jak předtím. Pohybově je na tom víceméně stejně, tedy slabší pohyb (v porovnání s ostatními hráčkami) ale esy a silovými winnery tuto slabost zakrývá.
Reagovat
Auckland
Ano dekuji, tak to jsou pozitivní zprávy, samozřejmě uz asi nebude lítat jak vâžka jak ve dvaceti, ale má to pořád v ruce ??
Reagovat
Marduch
Acequeen s dvema esy na trave? Karolinu proste Wimblas nikdy nebral, takze 4 kolo je az necekany uspech:)
Reagovat
slacker
jo jasne nikdy nebral ani kdyz to tu jako juniorka vyhrala.
Reagovat
smazaný uživatel
Kristýna, ne Karolína
Reagovat
slacker
pravdu dis
Reagovat
lars
na netypickem travnatem kurtu
K.B byla na prijmu dal za BL
Reagovat
Marduch
Tak pomalejsi nez stredni hard to snad neni ne?
Reagovat
Patik
No kdeže je ten Veselý..dvojmetrové drevo so silou úderu ako Junior WTA Amateur..zober mu servis a je..Smutný..zas všade články a zas ništ :)
Reagovat
Auckland
Tak jaký byl zápas mezi S. Williams a Rodinou? Myslíte si, ze paní Williams ma šanci na výhru turnaje?
Reagovat
George_Renel
Ta její reakce je až úsměvná svou hloupostí:
https://sport.idnes.cz/wimbledon-karolina-pliskova-ctvrte-kolo-rozhovor-kiki-bertensova-1dd-/tenis.aspx?c=A180709_172311_tenis_ten
Reagovat
smazaný uživatel
...Dneska dobře podávala, některé balony trefila, ani možná neví jak...
Reagovat
horska.kraslice
Mluví otevřeně, bez vnitřní cenzury.
Reagovat
George_Renel
Říká, že zabrala pozdě. Proč tedy nezabrala dřív?
Určitá autocenzura je součástí osobní inteligence....
Reagovat
misa
Asi si řekla, že takovou hráčku musí porazit, i když zapne až ke konci druhého setu.
Reagovat
bIbec
ona Karolína měla vždycky pomalejší rozjezdy. To je u ní normální už od pradávna. Jakoby si oťukávala soupeřku, co předvede. Ale pak byla schopná vážně tu hru zagresivnit. Z poslední doby mi ale přijde, že když se náhodou do toho zápasu třeba dostane, tak je to spíš blbostí soupeřky než že by něco extra změnila.
Uvidíme co hardy. Ale nějak už jí nevěřím.
Reagovat
lars
Radsi se vic zajimej o L.Safarovou. Uz nema zadny problem v tenisu?
Reagovat
horska.kraslice
Po odehraném osmifinále: Kája vypadla, takže teď přeji titul 1) Sereně, 2) Julii.
Ovšem vítězku stále tipuji z horní poloviny pavouka - nejsilnější se mi jeví klíště Kasatkina, pak Ostapenko, nezapomínám ale ani na rozjetou Cibulkovou.
Reagovat
Patik
Aké nečakané..celá Plišková..to je ako Veselý..všade samé články..len na kurte akosi nič.
Reagovat
Krisboy
J1rka nikdy nebyl sv. jedničkou ani se dlouhodobě nedrží v Top10. U něj jsou ty očekávání přeci jenom nižší, než u Karolíny. Srovnání mimo mísu.
Reagovat
Patik
tak to je pravda..ale aj tak..Plišková bola premňa taká jednotka..ozaj že len na papieri asi..v ženskom tenise sa tie posty menia dosť často posledné roky.
Reagovat
EllNino
Měli jsme deset žen v hlavní soutěži ku jednomu muži, ta pravděpobnost, že v soutěži zůstane z Čechů poslední Jirka, byla hooodně malá ... ale zázraky se dějí :D
Reagovat
EllNino
tak nasazené 11,12,13,14 (Angie, Jule, Aljona, Dasha) jsou ve čtvrtfinále, tak to zase není taková hrůza :) + nejspíše 25. Serena, pak 1. nenasazená Dominika, 20. Kiki a hráčka mimo jakékoli žebříčky a tabulka Camilka :) ž tak překvapivá jména v tom čtvrtfinále nejsou
Reagovat
Herbert_Hoover
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36860763_1899000570121611_7692384051742638080_n.jpg?_nc_cat=0&oh=6c6c2517efbf167ce085b1bcb55d0c8d&oe=5BA7AF09

:)) Ten Rafův výraz..asi bych se tvářil dost podobně :)
Reagovat
dadaft
Sereně to bude trvat tak tři čtvrtě hoďky.
Reagovat
EllNino
škoda, že tam není Madison, ten zápas by byl náramnej ...:/
Reagovat
dadaft
tak nebude -- Rodionovou vidím letos poprvé a překvapuje,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
tak bude --- Rodionova jen trochu víc zabrala, aby se Serenou stíhala, a začala se okamžitě fyzicky hroutit,,,,,,,, teď už skoro nechodí...
Reagovat
smazaný uživatel
S Mad taky skoro nechodila.
Reagovat
Auckland
Jaký to byl zápas? Je herně zpátky?
Reagovat
dadaft
Darja, ta malá chytrá a šikovná mrška, už Alison přečetla a je asi hotovo,,,,,,,,,,, :-))
Reagovat
janek_da
Škoda, že zrovna s Belindou...
Reagovat
Herbert_Hoover
Slušná čísla Kiki, Karol přehrána na winnery, na esa, na průměrnou rychlost podání i na výtěžnost prvního servu..to už něco znamená :) s Julčou to bude zajímavý match :) aspoň budu mít komu upřímně fandit v semifinále..v horní polovině buď Cibule nebo Penko, obojí jde :) nakonec to nedopadá úplně tak špatně, poměrně sympaťandy se probily do závěrečných kol.
Reagovat
janek_da
a jak ji Petra brutálně splachla před pár lety
Reagovat
EllNino
to jo, to bylo naposledy, kdy Petra hrála ve Wimbledonu skvěle :) od roku 2015 a zápasu s Jelenou to jde od 10 k 5
Reagovat
Herbert_Hoover
"Vždycky jsem tě přepral Toníku, vždycky.."
"Ale dneska už bys mě nepřepral."
"Dneska? Dneska taky!"

:)
Reagovat
janek_da
Ale dneska bys mě už nepřepral.
TEBE? Vždycky
Reagovat
Hector21
tak to tam vyhraj celý Kerberos...

Furt lepší než když to urve nejmenovana Američanka...
Reagovat
dadaft
škoda, že zápas nešel do třetího setu, byl to parádní tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
BeBe trochu zbrklá, ale neskutečná řežba. Kdyby každá pinkala jako Angie, to by se na to dívalo :-)
Reagovat
Krisboy
Julii by ten talíř slušel, když o tom tak přemýšlím...
Reagovat
dunphy
Mega moc!!!
Reagovat
sharon
Celá nasazená desítka venku, ale i tak mám takové tušení, že Serena nevyhraje a budeme mít překvapivou vítězku.

A mám radost z Bucie, přeci jen jsem jim to přála o chlup víc než Báře s Andreou.

A pojď Keii, srovnáme na sety!!
Reagovat
Hector21
Belindo, ty trdlo...
Reagovat
Hector21
4sp v kyblu... mohlo to být zajímavé, lamka jedna
Reagovat
tommr
jj mohla to pěkně zdramatizovat. Ted už to Kerberová uhaluzí ... :(
Reagovat
dunphy
:(((((
Reagovat
Hector21
Angie je velká hracka, marná sláva...
Reagovat
EllNino
Jule super :) Poprvé v grandslamovém čtvrtfiále, na hráčku jejích kvalit obdivuhodné, že se to povedlo až ve 29 letech :)

Gratulace !!!
Reagovat
dunphy
Jule - Kiki velmi sympatické čtvrtfinálové obsazení! Snad to bude i dobrý tenis. :)
Reagovat
dadaft
Kerber - Benčič ----- dost dobrý zápas

Van Uytvanck - Kasatkina ----- tak Alison se na rozdíl od Sasnovič psychicky nehroutí a zatím to vypadá, že si jde pro postup...
Reagovat
Krisboy
Lord Gulbis si chce s GOATem zahrát finále?
Reagovat
jackiec
co by to lotyšské trdlo dělalo ve finále
Reagovat
Kytka
A proč ne? Aspoň jednou.
Reagovat
Marduch
Co asi? Taťulda zřejmě zabavil kreditku..
Reagovat
Krisboy
Stejně Karolína prohrála schválně. Z respektu k Petře, aby ji nepřeskočila na žebříku a nestala se českou jedničkou. Ví, že jí stejně není :D
Reagovat
dunphy
Teda Belindina lóže už je skoro stejně otravná jako lóže Cibulkové. Furt samé "Pome pome pome!" Dejte ty mikrofony dál! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na síti tak nějak edbergovská.
Hezky se na její hru dívá.
Při sb Darja pomohla dvojchybou.
Reagovat
tommr
vyhrál ve "skoročeském" derby a má doufejme namířeno k poslednímu GS titulu, kterej jim ještě chybí ... :)

Mrzí mě jen, že to bylo na úkor našich hráček a Andrea Hlaváčková tak přišla o možnost stát se novou světovou jedničkou ...
Reagovat
misa
vydřela zápas proti Báře s Andreou obrovskou bojovností (dva odvrácené mečboly a smazaný brejk ve třetím setu) a jde do čtvrtfinále. Holky chtějí ten titul asi fakt hodně. Škoda, že zápas nebyl k vidění...
Reagovat
EllNino
ostuda, že nebyl k vidění, nasazené dvojky + několikanásobné GS vítězky
Reagovat
horska.kraslice
Tak tak, tady je slovo ostuda opravdu na místě.
Reagovat
jackiec
není to ostuda, debly nikoho nezajímaj, takové pinkání můžou předvádět do padesáti, i na finále grandslamu tam bude sedět dohromady 50 lidí, rodinní příslušníci a zoufalci co se nedostali na singly.je to poprávem na okraji zájmu
Reagovat
misa
Jenže všechny ostatní debly se vysílaly.
Reagovat
Kytka
Paráda, Bucii jsem fandila trošku víc než Báře s Andreou, po tom co si obě prožily na zdravotní trable.
Reagovat
Kytka
Když už na sebe ty páry musely narazit
Reagovat
d@ve
Paráda.. Příště snad už stream bude.. :)
Reagovat
dadaft
Belindu benčič už jsem dlouho neviděl, vím že měla nějaké zdravotní problémy,,,,,,,,,,, teď vypadá dobře, tak snad už je to v pořádku... - ona je z těch, které by jednou mohly vyhrávat GS.
Reagovat
com
dneska me Karolina nasrala :( tak at to tam teda vyhraje Serena
Reagovat
tommr
mě už je to po dnešku šumák. Hlavně aby to nevyhrála Kerberová ...
Reagovat
Kytka
Mně už je jedno kdo vyhraje. Ale pravda, Kerberová by byla nejméně přijatelnou vítězkou.
Reagovat
dunphy
To jistě. To by byla opravdu hrůza, kdyby se kvůli ní Plíšková a Kvitová propadly v žebříčku o celé JEDNO místo!!! :O
Reagovat
Kytka
Tak tohle mně zrovna nenapadlo. Kerberová je mi prostě nejmíň sympatická, moc jí nefandím ani jindy.
Reagovat
EllNino
ale tommr to bere jako hlavní důved, proč to nepřeje Kerber
Reagovat
tommr
hlavně že víš co si myslím já ... :)
Reagovat
EllNino
a říkám snad něco, co není pravda ? :)
Reagovat
tommr
hlavním důvodem proč nepřeju Kerberový je to, že případnej titul z Wimbledonu by z ní udělal historicky lepší hráčku než je Petra ...
Kromě toho nesnáším její herní styl a není mi ani jinak sympatická ...
Reagovat
janek_da
díky jejímu stylu je ve WTA dvojnásobek špičkových řežeb
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
slacker
tohe by byl "argument" od Kvese, lhari v uzkych
Reagovat
dadaft
Kiki Bertens hrála skvěle, to se musí nechat.
Dobrý servis, dobrý return, dobrý forhend do útoku, dobrý pohyb a obrana, málo chyb i přes velkou razanci. A fyzicky je silná.
Klidně to může vyhrát.
Reagovat
Kozoroh
Nevadilo by mi to, ale Serena to stejně nedovolí.
Reagovat
dadaft
ano, faktor Serena asi Kiki zastaví...
Reagovat
EllNino
ještě tam je Julie
Reagovat
Kytka
Jo KiKi by měla vyhrát.
Reagovat
svetova.dvojka
no konečně..., na ten její tenis se nedá koukat, i když zrovna dnes to bylo nejlepší..., uhaluzila tři kola , ale napočtvrté už to nevyšlo, tenisová spravedlnost existuje...
Reagovat
raron
s Bertens "prdnout" na trávě?...k smíchu..
Reagovat
EllNino
letos je to spíš antuka než tráva :D
Reagovat
lars
k smichu jsi ty. Venus taky prohrala s Kiki ve Wimblu
Reagovat
EllNino
omlouvat neúspěch jiným neúspěchem není moc chytré ;)
Reagovat
peggy
Karolino,Karolino,moc jsem verila,ze to dokazes a vyhrajes cely Wimbledon.Stejne jsi pro mne Ceska jednicka.Nejsi namyslena,proste zlato.Ani ten skritek Rafovo Ti nepomohl,ten osklivka.Snad pomuze Fafovi!!!
Reagovat
misa
Tohle je už dadaismus.
Reagovat
Krisboy
Spíš demence.
Reagovat
smazaný uživatel
Čistá recese :-)
Prej zlato :-DDD
Reagovat
Pavol
Dnes si prehrala s lepšou hráčkou.
Reagovat
Pavol
A tá Cibulková mala takú marnú súperku že až hrôza. Ostapenko sa už teší.
Reagovat
smazaný uživatel
domca to tam cele vyhra, vsad pokial je dobry kurz
Reagovat
tommr
velký zklamání. Karolína bohužel hrála stejně špatně jako proti Buzarnescu a silnější soupeřka už jí nedovolila podobnej obrat jako ve třetím kole i když se k němu Karolína nadechovala. Zápas rozhodla především tragická bilance Karolíny na brejkbolech ...

Karolína promarnila obrovskou šanci na solidní výsledek. Takhle dobře rozehranej Wimbledon už nikdy mít nebude ...
Reagovat
Kytka
Karolína by měla začít svůj nejlepší tenis začít hrát od prvního gamu, ne až když už je to téměř ztracený. proti slabším hráčkám to ještě otočí, ale na silnější to nefunguje. No máme po parádě. Jirka sotva porazí Nadala, i když se čepejřil, že chce vyhrát. No ale lepší, než kdyby tam šel dopředu jako spráskaný pes.
Reagovat
svetova.dvojka
Nemá na to..., už v 1.kole vypadala na vyřazení...
4.kolo je ještě úspěch pro ni.
Reagovat
Andrew89
je zdarma...a to pro všechny...vid com(e)?
Reagovat
tommr
dovolil bych si připomenout, že Karolína letos došla nejdál z první desítky nasazenejch a že byla nejlepší Češka. Zejména příznivci Petry by měli bejt proto zticha ... :)
Reagovat
EllNino
Ano, stala se jednookou mezi slepými, již po několikáte v její kariéře, je to tak nějak pro ni typické
Reagovat
PetaM
Proč? Petra má letos 5 titulů a teď se opaluje u moře. Ostatní tragédky hrají Wimbledon :D Myslím, že Petra se z nich má nejlépe :D :D
Reagovat
Andrew89
240 bodů...nic moc Tommre. Navíc to bylo přímo namíření na něho, toho který se jen vysmívá. A opravdu není žádná výhra,že byla nejlepší češka. Její hra je tragická už delší dobu..rozhodně to není o jednom turnaji. U Petry je to naopak ;)
Reagovat
Andrew89
a skutečně nikoho nebude za týden zajímat, že byla poslední top 10 a vypadla ve 4 kole
Reagovat
Kytka
No jo, Kvitovci aby hned nevyletěli jako hejno sršní.
Reagovat
EllNino
:D :D :D Tohle není o Kvitové, tohle je o Karolíně
Reagovat
cabuna
Klasika :-D Nic jiného jsem ani nečekala ,mrzí mě že Kája prohrála,ale i tak došla ze všech našich holek nejdál ,at si tady melou to svoje klidně dál
Reagovat
EllNino
a co je to za výhru ? :) Kdyby došla do semifinále a řekla bys to, tak to beru, ale ona vypadla ve čtvrtém kole a to opravdu není nějaký důvod k chlubení se, že byla nejlepší Češkou
Reagovat
cabuna
Hele co se Karolíny týká na ní je to dost daleko ,když nepřekročila nikdy ani 2 kolo,to nemění nic na tom ,že mě moc mrzí že to nedala ,ale na rozdíl od Petry došla do 4 kola ,a pořád na ní budete mít někteří plno keců ,ale když vám to dělá dobře tak si poslužte .
Reagovat
EllNino
pokud jde o mě, tak je mi Karolína dost volná, tenis nudný, bez servisu na trávě absolutně nulový, takže asi tak ... že po delší době na jednom z x turnajů došla dál než Petra, je sice fajn, ale pro ni je to 4. kolo v tomto případě stále málo, vzhledem k otevřeném pavouku a tomu, co říkala před zápasem, že ten zápas bude o ní, přitom hraje pasivněji než Kiki
Reagovat
misa
Chtělo by to trochu života do jejího tenisu, pak bychom třeba přestali :)
Reagovat
Kytka
A Petra letěla hned v prvním.
Reagovat
EllNino
mám začít jmenovat, kde Kája letos vypadla předčasně ? Já jen, abysis kdyžtak připravila argumenty
Reagovat
tommr
určitě to nebylo častějc než u Petry ...
Reagovat
EllNino
tak vidíš :) ale Petra má narozdíl od Karolíny letos 5 titulů a ne malých, Kája 1, tak o co se tu hádat, i v Race je výše, to, že má Kája ČF na AO to moc nevytrhne
Reagovat
tommr
v žebříčku jsou na tom zhruba stejně. Úspěšnost hráček se ale posuzuje hlavně podle GS a v tom je zatím letos Karolína jednoznačně lepší ..
Reagovat
EllNino
úspěšnost hráček se přece posuzuje podle získaných bodů, to jsi vždycky hlásal, najednou se ti to nehodí do krámu :)
Reagovat
Andrew89
Vážně? a to jsi četl kde? Když koukám na race...tak tam nikde nevidím - uspěšnost se posuzuje podle výsledků na GS. At koukám, jak koukám..nikde to nevidím....Kde je to napsané prosím? Rád se podívám
Reagovat
EllNino
a jedoznačně ... čtvrtfinále, 3. kolo, 4. kolo vs 1. kolo,3. kolo, 1. kolo zase není takový rozdíl a rozhodně to nevyrovná porovnání výsledků těch dvou na ostatních turnajích, kde Petra jednoznačně vede
Reagovat
Andrew89
ale atk to je v pořádku. Káje je tento rok na GS lepší, to nikdo nezpochňuje (ani ty ani já), ale tommr to asi moc nechápe. ale dyt se přece uspěšnost pozná jen podle a hlavně GS výsledků! Chápeš?:D
Reagovat
PetaM
Ostuda to byla pro celou top 10. Žádná si nemá s tou druhou co vyčítat :D Nevím, kde je problém :D
Reagovat
tommr
s tím, že Karolína nehrála dobře souhlasím. Pořád ale byla nejlepší Češka takže vysmívat se jí není zrovna nejchytřejší. Wimbledon je pro naše holky v poslední době bohužel zakletej ... :(
Reagovat
EllNino
Karolína si ale o to vysmívání vyloženě říká svým přístupem, hrou a před a pozápasovými rozhovory
Reagovat
Kytka
Co ty víš, je introvertní. Ale aspoň hloupoučce nevyřvává do světa, jak ráda masakruje právě Češky. Nop letos holt Petra o žádnou Češku v prvním kole nezakopla, tak letěla domů.
Reagovat
EllNino
prosímtě, kde to Petra vyřvává do světa ? :) ...celkem mimo, tvé argumenty ...
Reagovat
Kytka
Pořád říká, jak ráda hraje Češkami a jak je ráda poráží. je to minimálně beztaktní, ale spíš je hloupoučká.
Reagovat
EllNino
ne, to neříká, takže nelži :D
Reagovat
Kytka
Minimálně na turnaji v Praze to říkala. I když tomu hodně přispívají kecy Vaňka.
Reagovat
EllNino
vůbec nevím, o čem to mluvíš :D ... to, že řekne, že ráda hraje s Češkami (nevím, kde by to sama o sobě vykládala, soupeřka jako každá jiná), z ní nedělá hloupučkou, to spíš tyhle kecy dělají hloupoučkou tebe
Reagovat
LukasH
V zivote Petra nerekla, ze rada porazi Cesky.
Reagovat
EllNino
Kytka si ráda vymejšlí, takže to ber s rezervou ... má hrozné nedostatky, ale ráda to vydává za obecná moudra
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tady člověk ještě nedozví, co?? :))
Reagovat
Andrew89
to víš, že ne..jen vyřávává do světa, jak FED cup musí přetrpět a podobný nesmysly....to je skutečně velmi duchaplné
Reagovat
Kytka
Pořád ale Karolína na GS jde dál než Petra, jen na RG vypadly obě ve stejném kole.
Reagovat
EllNino
a co to s tím má společného zase ? :D ...ty mluvíš o chování a najednou předeš k výsledkům
Reagovat
Kytka
Asi nesnesu, když se někdo vysmívá Karolíně. Stejně jako ty neunášíš, když se někdo posmívá Petře. Nakonec bychom měli být rádi, že máme 2 holky v TOP 10. To máme jen my a USA. I když pravda, že Petra má na slabé nervy větší nárok než Karolína. Toho hajzla, co jí zranil, sice už konečně chytili, ale Petra právě před Wimbledonem musela na vyšetřovací úkony, na rekognici, znova ho vidět, na výslechy, to zacvičí i s otrlými povahami. Psalo se sice, že se jí muselo ulevit, ale až tak docela si to nemyslím. A to mám z pracovních zkušeností. Znovu tím procházet je psychicky velmi náročné. Pak to naše hašteření tady postrádá smysl.
Reagovat
EllNino
To už jsi mi jednou psala, díky, ale nemám Alzheimrovu chorobu... začalas argumentovat Petrou, která má letos vynikající sezónu a tys z ní udělala slepičku, která prohrává jeden zápas za druhým :D Mohl bych s tebou pokračovat, ale nebaví mě to, nefandím jen Češkám, narozdíl od tebe :)
Reagovat
Kytka
A co takhle ve FedCupu, tam taky fandíš i jiným než Češkám?
Reagovat
EllNino
jistě, třeba Holandsku, Slovensku, Rusku, Austrálii
Reagovat
tommr
když nemáš argumenty tak začneš trucovat jako malej ...
Reagovat
EllNino
ty se do toho pleteš proč ? :D Ona tu plácala nesmyslný argumenty, tak nemělo cenu se s ní dál hádat
Reagovat
tommr
co na tom jejím příspěvku z 15:37 bylo nesmyslnýho?
Reagovat
EllNino
to, že to chtěla najednou zamluvit, když viděla, že napsala nesmysly předtím :)
Reagovat
Kytka
Nic jsem zamluvit nechtěla. Jenom my už ty naše žabomyší války tady (moje i tvoje), v podstatě "jen o tenis" už přišly malicherné a chtěla jsem to ukončit v trochu smířlivém duchu.
Reagovat
EllNino
:) Však jo, není problém
Reagovat
dunphy
Říká ten, co bez argumentů umí jen nadávat a brečet. Nic jiného.
Reagovat
tommr
neotravuj demente ...
Reagovat
dunphy
Přesně to o čem mluvím. Ale úplně přesně! :D
Reagovat
tommr
jsem rád, že jsem ti udělal radost demente. Závidím lidem jako si ty, že jim k dětinský radosti stačí tak málo ...
Reagovat
Krisboy
Svatá pravda!
Reagovat
Kytka
Vloni letěly všechny naše holky domů už po druhém kole, kdyby nebylo Tomáše, měly bychom po Wimbledonu hned po prvních třech dnech, takže, ostatní holky většina letěla domů po prvních dvou kolech. Jen díky Lucce, Katce, Báře a hlavně Karolíně se tam letos zdržely trochu déle. Netřeba Karolínu urážet. Pořád hrála lépe než Petra, na tu se nedalo vůbec koukat jak to práskala všude možně, jen ne do kurtu.
Reagovat
EllNino
:D Zajímavé, že předchozí úspěchy Petry smeteš pod koberec jedním prohraným zápasem ... to bys Karolínu letos vůbec zpod toho koberce nemohla vytahovat
Reagovat
LukasH
O to vubec nejde. Petra se tu uz probirala. Nebyla schopna se hnout. Ze je to Wimbledon a tim padem velka skoda, je pravda. Jde o pristup. Karolina zdola slabsi souperky do 4. kola a pak postupne odpadne. Pritom ma takovy parametry. Servis, umi na siti, krosy, kdyz chce. Ale ona jako by se rozhodla, ze nejbezpecnejsi je do toho jen placat. Zadnej zapal pro hru. Petra ve finale Madridu malem zvracela vycerpanim. A proto ma ty tituly. Asi ted dost lidi nastvu, ale zajimavejsi zapas by byl Bertens-Buzarnescu.
Reagovat
slacker
no 2 dny maskaru ceskych tenistek jdou ciste na tvoji hlavu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist