Karolína Plíšková ukončila spolupráci s trenérem Kotyzou

15. 9. 2017, 13:56
Aktuality 224
Karolína Plíšková se před odjezdem na asijské turnaje dohodla na ukončení spolupráce s Davidem Kotyzou, s nímž začala spolupracovat loni v prosinci. Důvodem nejsou sportovní výsledky. "V některých ohledech se naše názory a pohled na věc rozcházely," vysvětlila Plíšková. Nového trenéra má v plánu bývalá světová jednička oznámit nejpozději před startem nadcházející sezony.
Profily hráčů
David Kotyza a Kar. Plíšková

Karolína Plíšková loni po dvou a půl letech ukončila spolupráci s trenérem Jiřím Vaňkem, který převzal Petru Kvitovou, a v prosinci začala spolupracovat s bývalým koučem Kvitové Davidem Kotyzou. Jejich spolupráce však netrvala ani rok, přestože byla velmi úspěšná.

Hned na prvním turnaji pod vedením Kotyzy to Plíšková v Brisbane dotáhla až k titulu. Dařilo se jí i dále. Na Australian Open došla poprvé do čtvrtfinále, v Dauhá získala další trofej pro vítězku, zahrála si semifinále v Indian Wells a Miami, premiérově postoupila do semifinále French Open, na trávě v Eastbourne slavila třetí letošní triumf a po Wimbledonu se na osm týdnů stala historicky první českou světovou jedničkou.

Sportovní výsledky ale důvodem k rozchodu Plíškové a Kotyzy nebyly. "V některých ohledech se naše názory a pohled na věc rozcházely. Neshodli jsme se na strategii mého dalšího tenisového vývoje," uvedla Plíšková v tiskové zprávě. "Panu Kotyzovi děkuji za vše, co pro mě udělal," dodala.

"S Karolínou to byla příjemná práce a věřím, že to pro ni do další kariéry bylo přínosné. Budu jí samozřejmě dál držet palce," řekl padesátiletý Kotyza, jenž loni několik měsíců spolupracoval s Dánkou Caroline Wozniackou.

"Za celý tým přejeme Davidovi hodně štěstí v jeho další práci a zůstáváme dál v přátelském kontaktu," řekl za zastupující agenturu PR Stars Michal Hrdlička, snoubenec Plíškové. "Prioritou je teď úspěšné dokončení aktuálního ročníku, kvalifikace na Turnaj mistryň v Singapuru, což je vrchol sezony, ke kterému se upínáme," doplnil.

Plíšková tak na asijské turnaje do Tokia, Wuhanu a Pekingu poletí bez trenéra. Bez kouče se bude muset pravděpodobně obejít i na Turnaji mistryň v Singapuru. Jméno nového trenéra má bývalá světová jednička a aktuálně čtvrtá hráčka světa v plánu oznámit nejpozději před startem nadcházející sezony.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

224
Přidat komentář
drabona
Kar. měla před US open od sebe příliš velká očekávání, vůbec si nepřipouštěla, že se obhajoba nemusí podařit, to ji zřejmě svazovalo a její hra šla dolů. Věděla, že musí něco udělat a myslím, že zvolila to nejméně šťastné řešení. Od Kot. se ještě rozhodně měla čemu naučit, trenéra jeho formátu rozhodně potřebuje, taktika bum bum od základní čáry nebude stačit ani na velkých turnajích natož na GS. Doufejme, že na to příjde brzy sama a své zázemí si vhodně upraví.
Reagovat
freeteepek
Marian Jelínek jí posílal maily, které třeba psal i 3 hodiny. Kopie Kotyzovy. Zkrátka to řešili ve třech. Pokud bude Karolína mít trenéra cizince, tak to asi bude pro Mariána dost náročný, protože nepředpokládám, že bude s Karolínou komunikovat v angličtině, ale pak bude muset ten mail, kde záleží na každém slově, přeložit ještě do angličtiny, což může zabrat další 3 hodiny:-))
Reagovat
VlS
Nemyslím, že by zrovna on měl s anglinou problém.
Reagovat
freeteepek
Tak pokud mail v češtině tvoří 3 hodiny, protože bazíruje na každém slově, tak překlad do angličtiny nebude žádná sranda vzhledem k rozdílům mezi angličtinou a češtinou. Bude to muset dost zjednodušit, protože není rodilý mluvčí.
Reagovat
freeteepek
Jestli chce Kája trenéra, který jí nebude do ničeho nutit, tak to bude hledat hodně dlouho. Vaněk takový byl, ale toho jí přebrala Petra. Ostatně když sleduju na kurtu během zápasu radit trenéry hráčkám, tak jsem tam takového pohodáře nikdy neviděl.
Reagovat
letityfanousek
vrků vrků a Kotyza je odejit. Tak nějak mi to připomíná případ Djokovic
Reagovat
tmora
Jen at Karolina najme Hrdlicku za trenera. Pak bude take kralovna, ale challengeru..
Reagovat
FulnekUltras
hlavně do poslední chvíle hogo fogo
Reagovat
dadaft
tak teď jedině Carlos Rodriguez,,,,,,,,,,,,, udělá sice z Karolíny monstrum, ale vyhrávat se svými svěřenkyněmi grandslamy, to on umí.
Reagovat
Jabadu
Hřebec měl se svými tvrdými pravdami jistě pravdu. Rodriguez i Kotyza určitě nejsou nosiči raket a profesionální pochlebovači. Nemají to zapotřebí.
Nicméně Kotyza se nebojí říci na rovinu, jak by hráčka určitého somatotypu měla hrát.
Jestli se Karolína domnívá, že při 186 cm výšky stačí na kurtu chytračit, nikdy nic nevyhraje.
Já jí samozřejmě fandím, ale taktika vysokých versus malých hráček je daná fyzickými předpoklady.
V tom žádná velká věda nikdy nebyla, není a nebude.
:-)
Reagovat
Davor1
Kotyza je štatisticky v podstate megaúspešný tréner. S dvoma rôznymi hráčkami dokázal dosiahnúť prakticky všetky podstatné méty v tenise, jednu doviedol k dvom Wimbledonom, TM plus takmer dvadsiatke ďalších titulov, s tou druhou zase Nr.1 plus ďalších pár turnajov. Koľko trénerov má niečo podobné? Myslím, že by si mohol kľudne dať od trénovania nejakú prestávku a trochu sa povenovať rodine, myslím, že mu to môže pomôcť a o robotu isto nebude mať núdzu ani o rok.
Reagovat
blixa
Já věřím že vytáhne Maky.
Reagovat
Davor1
Neviem, či Markéta bude chcieť niečo meniť. Videl som ju v Trnave s tým Kubíkom, sedeli rovno predo mnou na zápase Alexandrovej so Schmiedlovou a vyzerali, že im to celkom klape a aj výsledky Markéty sú zatiaľ famózne. Ale perspektívne tam určite tá možnosť je a myslím, že by to celkom mohlo fungovať...
Reagovat
EllNino
Kubík už ji ale celkem dlouho netrénuje, trénuje ji Hřebec
Reagovat
blixa
Jo, to ji trénuje pořád, Kubík byl pak tím který s ní jezdil po turnajích, což už Hřebec většinou nechce. Hřebec v jednou rozhovoru řekl, že pro ni hledá trenéra. Takže Kotyza by byl řešením.
Reagovat
George_Renel
Já bych to spojení viděl tak na 2 roky, aby ji otrkal v té tenisové high society a ve dvaceti vypustil k metám nejvyšším.
Reagovat
lars
Davor1, statisticky ti roste chybovost v tvych komentarich na TP, takze bys mel tu 1 u svyho nicku odstranit :)
Ale Kotyza se Safarovou velky uspech asi nemel.
Reagovat
Frick
Sezóna špatná neni, ale velký úspěch, který sec jenom čekal, zkrátka nepřišel.
Reagovat
petrulinka
To jsem nevěděla, že post světové jedničky není úspěch, tak to pak jo
Reagovat
lars
A jak casto na TP nemyslis spatne ? 1x/mesic? :)
Reagovat
misa
třeba časem dojde, koho by měla vyhodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno tady byl článek s Kotyzou, který ji nabádal, že má při hře více zariskovat v některých výměnách. Evidentně to Karolína vzala doslovně a tímhle krokem asi překvapila i sebe. I když to spíš zavání unáhleným managerským rozhodnutím. Z nedávné minulosti víme, že takové kroky spíš vedou ke stagnaci. Při pohledu na okolní trenérské týmy je zřejmé, že se budují dlouhodobě, aby i při určitém poklesu byly schopné ustát své pozice. Osobně jsem zvědavý, jaké výsledky do konce roku předvede, bez trenéra a v mladém týmu. Pracovitá asi bude, když ji duo Vaněk-Kotyza dokázali během jednoho roku dovést k No.1, a to za nejvyrovnanější výkony z ženského pole. Štěstíčko tam zahrálo velkou roli, a bylo to o fousek, ale takový už je sport. Připomenu případ Kerber, která měla fantastickou jednu sezonu, kde šlapala na 100%, ale je patrné, jak je tenis náročný sport, kdy letos je evidentně psychicky a fyzicky opotřebovaná. Nevšiml jsem si, že by hned měnila trenéra, je to dan za úspěch. U můžu lze pozorovat stejný průběh, po jasné dominanci dua Djokovic-Murray, následuje velké opotřebení, jak fyzické, tak psychické a hluboký propad ve výkonu. Snad bude mít Karolína štastnou ruku ve výběru trenéra, snad na delší dobu, protože to je jediná cesta k úspěchu.
Reagovat
FulnekUltras
a nenechat si do tenisu kecat chorobně ambiciózními amatéry
Reagovat
bIbec
Kájo, ukaž všem pochybovačům, že to jde i bez Kotyzy (a s Hrdličkou). Ty to nějak upinkáš ten GS. Já věřím. A né jeden GS. Deset!
Reagovat
bIbec
a když né deset, tak aspoň šest. Tu Mášu dáme.
Reagovat
Krisboy
Ne ne ne...nejdřív deset a potom ještě šest! Žádný sr.ní s tím!
Reagovat
slacker
tady bylo opet veselo, Fandira s formy Ikvak pryc tak se role fanatickeho blba zhostil Tommr
Reagovat
Torn
Zase bych to tak nedramatizoval....Fanďulka vyloženě trollí....:D
Reagovat
Fandina
Já nejsem žádný troll, jsem na světě nejchytřejší tvor.
Reagovat
blixa
A dokonce veršuješ ! ;-)
Reagovat
Fandina
Proto píšu veršem, aby to bylo jasné všem.
Tvorům i trollum.
Reagovat
tommr
urážky od dementa jako si ty jsou vlastně pochvala. Cítil bych se opravdu divně kdyby si se mnou v něčem souhlasil ...
Reagovat
Padme
Hodně zdaru holka. Snad víš, co děláš a máš to z vlastní hlavy...
Reagovat
littlegeorge
Kotyzovu oprávněnou kritiku její hry, pravděpodobně nechce na své hře nic měnit
Reagovat
EllNino
mám podobný pocit ...
Reagovat
com
Hrdlicka dostane Kotyzuv plat a bude ji koucovat sam no, pak treba Karolina procitne
Reagovat
lars
A co ji Kotyza presne rikal po zapasech na USO ??
Reagovat
pockerface
Že by měla občas v důležitých chvílích zariskovat, nebát se jít do rizika, že pinkáním (nevím přesně jestli použil slovo pinkání) přes síť GS nevyhraje. A příklad dal Ostepnkovou, že tvrdou a rizikovou hrou vyhrála RG.
Reagovat
lars
toto bylo spis vyjadreni ke sdelovacim prostredkum ( mediim)
Reagovat
pockerface
Jo takhle, já to blbě pochopil. Ty jsi myslel mezi čtyřma očima. No, tak to bych taky rád věděl :-)
Reagovat
lars
mozna mezi 6 ocima :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemate nekdo chut na dobrou brazilskou kavu?
...nez se nam tady ten pripad s K-P-H vyresi...
Reagovat
FulnekUltras
jakože Kočička, Hrdlička a Pyrrhova Jednička? ;)
Reagovat
Jabadu
"Ta se vám povedla - ta půdička. ...Tady se mi to bude "věšet" ..."
:-)
Reagovat
horska.kraslice
Ale Máňa říkala, že to není směroplatný...
Reagovat
FulnekUltras
https://www.super.cz/525680-hodne-otevrena-zpoved-herce-a-tenistky-o-vztahu-na-dalku-jak-to-david-kraus-s-barborou-strycovou-prozivaji.html

A samozřejmě přeji i zdárné přežití lednové volby prezidenta. ;)
Reagovat
petrulinka
Tak když se partner neplete partnerce do její práce, tak to může fungovat dobře. Doufám, že to Báře s Davidem vydrží
Reagovat
Torn
Jak dělá někdo něco jinak než pan Kraus, je to hned špatně. To není poprvé, co v rozhovoru na někoho útočí nebo se tváří, jakože se chová zcela správně.
Reagovat
VlS
Je to jeho pohled, nedělal bych z toho závěry. Tak si holt něco myslí. Mě je volnej a jeho taťku nemám rád. A co z toho? Nic!
Reagovat
Frick
Docela by mne zajímalo, kolik času Bára tráví ve svém domově v Dubaji.

Jako Kája, Lucka nebo Petra se v tom Monaku aspoň občas zastvaěj.
Reagovat
blixa
Ty seš fakt postiženej mozkovou obrnou ...
Reagovat
Frick
Jasně, Jsem Češka, mám tu rodinu, přítel je Čech v Česku pracující, v rozhovorech zmiňuju, jak bydlím v Praze (resp. okolí) ale bydliště mám nově v SAE. Logika jak prase.
Reagovat
blixa
A kdy ty tupá skopová hlavo konečně pochopíš, že to jsou věci, které spolu absolutně nesouvisí ? Možná by sis mohl nastudovat rozdíly mezi slůvky "residence" a "home".
Reagovat
Frick
Ale jistě že jo. Kdyby hrála v SAE většinu nějakou místní tenisovou ligu (něco jako český hokejista v NHL), tak bych plně chápal, že je residence v SAE a domov v Plzni nebo Praze. Stejně jako Džegr měl residence na Floridě (předtím Jersey, Boston, Dallas, Philadelphia, Omsk, NY, Washington a Pittsburgh) a doma je na Kladně. Ale to tak v Bářinym případě není.
Reagovat
Frick
*většinu roku
Reagovat
blixa
Jenže ona, na rozdíl od "Džegra" nehraje většinu roku na jednom místě, ale po celém světě. Tudíž si jako "residence" může zvolit jakékoliv místo, které jí to umožní. Tak jí to umožňují i naše zákony. Což jsou všechno věci, které dobře víš, ale stejně budeš dupat nožičkou v zajetí svého myšlenkového "národoveckého socializmu". Prostě dement.
Reagovat
Frick
Ano a to je chyba našich zákonů. Občan ČR, který tu žije od narození, by se měl stát českým daňovým nerezidentem až prokáže, že existuje na světě se kterou má intenzivnější sepětí než s ČR. Zkrátka by se mělo zde aplikovat to omýlané "středisko životních zájmů"?

Chceš být rezidentem v SAE - dobře, ale musíš prokázat, že se v SAE zdržuješ jednoznačně častěji než v České republice. Třeba 2x tolik.
Reagovat
Frick
*...existuje na světě *ZEMĚ* se kterou...

Tj. aby se člověk stal českým nerezidentem, tak by nemělo stačit, aby se v ČR zdržoval méně než 183, ale naopak musel by A) dokázat existenci země, kde zdržuje 183 dní a více nebo B) dokázat existenci země, kde se převážně zdržuje v čase mimo turnaje či přípravný tréninokvý kemp.
Reagovat
blixa
Jasně, socánku. Což v praxi znamená donutit české "světoběžníky" stát se občany jiných států, tedy emigrovat. Co všechno chorobná socanská závist nevyrobí v dementních mozečcích tvého typu. Ne, tady jsou naše zákony ještě zaplať bůh v pořádku.
Reagovat
slacker
svetobeznici at si klidne emigruji, to je takova skupina potencialnich zradcu co budou na strane cizaku a jejich zajmu proti domacim zajmum.
Reagovat
blixa
Ale abych uklidnil tvoji socanskou dušičku, ono to tak jak si představuješ v podstatě funguje. Ošetřují to právě ony mezistátní smlouvy o dvojím zdanění, které obsahují ony šílené formulace o středisku životních zájmů a pod. Na základě toho se pak určuje, kde jsi rezidentem. Naštěstí jsou stále státy, kde v takové smlouvě žádná taková ustanovení nejsou (případ SAE), nebo s danými státy žádnou smlouvu uzavřenou nemáme (Monaco). Ještě že tak. Poslední únikové prostory před socanskou daňovou zlodějnou.
Reagovat
Lina
Co je na tom nelogickeho, ze lide vlastni vic nemovitosti? A proc si ji neporidit nekde u more, kdyz jsme vnitrozemsky stat. Divim se, ze ti jeste nepraskla hlava z tech zbytecnych starosti. Jsi horsi nez neidalni tchyne.
Reagovat
Dobry-den
tohle je skvělá příležitost!

A nebo Týna ;-)
Reagovat
blixa
Týna asi ne. Ale Maky, to by se mi líbilo. To by mohlo fungovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to urcite dobra zmena...

Říkají, že jsem odborník...
https://www.youtube.com/watch?v=5gOTs4dBcCk&feature=youtu.be&t=1m50s
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi. :-.) :-)
Reagovat
Torn
Těžko soudit, jak to bylo, zda v tom figuroval Hrlička nebo kdokoliv. Stejně tak tvrdit, že Karolína udělala dobře nebo blbě. Kotyza měla své pro a proti, osobně si myslím, že kdyby měla třeba ty papírky i na dalších GS, než jen na FO, mohlo jí to psychicky pomoct. Tady není moc co měnit, Karolína je kvalitní hráčka, ale mozek má občas na zemi, i když se na kurtu moc neprojevuje.

Osobně si myslím, že šlo čekat, at má Vanka nebo Kotyzu, že ještě nějaké tituly přidá. Byla na začátku sezóny nažhavená, US Open bylo daleko, necitila tlak jedničky atd.. Na jaře přišla neoblíbená antuka a první černé myšlenky, W a US Open se blíží, na konci antukové sezóny se trochu zvedla, tráva před W jí šla, myslim si, že tam byla stále ještě v pohodě. Byla namotivovavá z FO atd. Ten W se jí těžce nevyvedl, stala se tou jedničkou, to jí nikdo nevezme, ale jak sama říká, stalo se a díky patřil Simoně. Po W se už dle mého na plno projevil všechem možný stres, co mohl, i když trvdila, že si to moc nepřipouští. Trochu mi to nesedí, když Kotyza nebo kdo to říkal, že je hrozně taková přemýšlivá atd., dle mého jí to šrotovalo a asi ne málo. Fakt se pomalu během sezóny vytrácela ta její jiskra a celkově jsem si říkal, zda je úplně ve své kůži. Tlak jedničky obhájit Cinci, finále GS. Jako reálně, moc hráček není, co dokáže něco podobného. Podobnou deku měla letos i Mugu a před W to z ní asi spadlo. Já odufám, že Kája to změnu udělala fakt, že jí David nevyhovoval v někerých věcech a že najde někoho vhodného, i kdyby jí jen pochleboval a dělal jí rozhožku, když to pomůže, tak proč ne.

Co mi příjde jako zajímavá dvojice, co už tu padlo, je Bára a David. Sice úplně nevim, jak by reagoval na ty její výlevy, ale aspon zajímavé to vidět. Péťu, Maky a Šafi, ať radši nechá být. :D
Reagovat
horska.kraslice
Netrenoval už kdysi Šafářovou?
Reagovat
horska.kraslice
Jo,už to tu je zmíněno. Já myslím,že Lucka by neměla dvakrát vstupovat do téže řeky.
Reagovat
a.magerova
No... vidno, že Kotyza nějak nevychází s dominantními muži svých svěřenkyň... Radek-Petra, Karolína-Michal, Caro-otec... je třeba si najít tenisové děvče nezadané, s otcem mimo tenisový svět a bude TO klapat... ;-)

http://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/220210/spor-expritele-stepanka-trenera-kotyzy-valka-o-kvitovou.html
Reagovat
pockerface
Já bych to viděl na Lucku Šafářovou. Docela bych si je uměl představit. Lucka klidná holka a to by možná Kotyzovi taky vyhovovalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze on ji uz trenoval, a nejak to nedopadlo... celkem pochybuji, zeby se k ni vracel, a Lucy k nemu...
Reagovat
pockerface
No, ale zkusit by to mohla. Přece jenom jí trénoval v začátcích, teď je Lucka tenisově i "lidsky" jinde. Otázka je jestli by chtěla Lucka jít ještě výš a výš. Přijde mi, že je takhle spokojená. V deblu jí to jde a v singlu má asi cíl se posunout do top20. Taky přece jenom díky nemocem trošku přehodnotila své priority a tenis si víc užívá.
Reagovat
misa
Top 20 je pro tebe málo?
Reagovat
bella
To uz neni normalni a mel by ses jit lecit!!!
Jses tim uplne posedlej a hlavne ses dost mimo. Realita ti uplne unika. Ona opravdu jen prehazovanim site a zevlovanim bez pohybu GS nevyhraje, v tom mel naprostou pravdu a jestli to nejsi schopny videt a budes se do nej jen takhle navazet, tak doporucuju to vysetreni v Bohnicich, to magorum, jako jsi ty, pomaha.
Reagovat
tommr
skvělá argumentace po který jsem se málem rozbrečel. Smím se zeptat zda mluvíš z vlastní zkušenosti?
Reagovat
bella
Mam dlouholetou zkusenost s tebou a to mi naprosto staci k tomu, abych si byla jista, ze ti to pomuze. Duverum mi ;).
Reagovat
smazaný uživatel
..."Prioritou je teď úspěšné dokončení aktuálního ročníku, kvalifikace na Turnaj mistryň v Singapuru, což je vrchol sezony, ke kterému se upínáme," doplnil.
Nepamatuju se, že bych za svůj dlouhý život četl něco tak "úžasnýho" a moudrýho. To je opravdu muž na svém místě. Běda Kájo !
Reagovat
petrulinka
100 bodov, souhlas
Reagovat
Lina
Trenéra má. Že by s tím Kotyza nesouhlasil? Budu věřit,že je to její rozhodnutí správné a nebudu se bát. Stačí,když vidím náš mužský tenis.
Reagovat
FulnekUltras
manažer v pozadí jak má být... ;) no ještě snad Kája úplně na lopatě nesedí
Reagovat
bIbec
Tak když to úplně názorově nelícuje, tak je tenhle krok logický. Držím palec ať Kája vybere správně náhradu :-) Good luck :-)
Reagovat
bIbec
jinak trošku mě přišlo, že David by měl rád z Karolíny druhou Petru Kvitovou, aby prostě víc riskovala, snažila se zakončovat dřív i za cenu těch 5 metrových outů :-) Tak sem si vzpomněl, jak se nechtěla úplně srovnávat s tou Coco :-)
Zkrátka rozdílná alchymie. Tak nějak nebudu soudit, co je vlastně lepší, k cíli mohou vést 2 nebo víc cest a žádná z nich nemusí být vyloženě špatná. Ale prostě tam musí být ta názorová schoda.. pokud tam už není, tak to může jen těžko klapat.
Reagovat
bIbec
jo a BH měla hezčí pod Vaňkem.
Reagovat
tommr
jj hra na náhodu je to jediný co Kotyza umí a jsem rád, že Karolína poznala včas, že tudy pro ní cesta nevede ...
Další z věcí ve kterých se asi neshodli je neskrývaná snaha Kotyzy udělat z ní blbku, která o tenise nepřemýšlí a s takovejma "zbytečnostma" jako jsou taktika nebo rozbor hry soupeřky se vůbec nezabývá ...
Reagovat
EllNino
jasně a proto má na spoustu zápasů papírky s radami a takticky rozebranou má každou hráčku ... jsi fakt ubohej ...

A jak řekl, přehazováním na druhou stranu GS nevyhraje, koukni na Halep, Wozniacki, Aga vs. Stephens, Ostapenko, Kvitová, Serena
Reagovat
tommr
copak, copak? Dochází ti argumenty tak nastupujou urážky?
Ona je taky otázka co na těch papírkách je a jak to Karolíně pomáhá. Na velkejch turnajích a v zápasech se silnejma hráčkama to nějak není vidět. A Kotyzovy kecy do novin už se nedají vůbec brát vážně ...
Reagovat
EllNino
tak co na to mám říct, když tu píšeš nesmysly ... srovnatelný se zaujatostí Kvěše a Petry nebo Fricka a daní ...
Reagovat
smazaný uživatel
Že by někdo chtěl dělat z Karolíny Plíškové blbku ??
Reagovat
VlS
dáváš ( nebo partner dává) krásný tiskový zprávy, jen by nesmělo bít do očí, že takový změny se dělají po sezóně a ne z ničeho nic. Holt jste se ( nebo chlapi se ) pěkně rafli. To se stává.
Reagovat
Marduch
Peeetr Korda ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza jí k ničemu nepotřebuje. Ale Petr Korda ? To by se mi líbilo.
Reagovat
tommr
jsem rád, že se Karolína rozhodla zbavit se Kotyzy dřív než jí stačil stáhnout do podprůměru. Pod jeho vedením se Karolína nedokázala dostat do finále ani jednoho velkýho turnaje a její herní projev se pomalu ale jistě zhoršoval ...
Volbu novýho trenéra není třeba uspěchat. Karolíně bych doporučoval poohlédnout se po něm i v cizině ...
Co se Kotyzy týče tak jen doufám, že si pro další působení vybere nějakou zahraniční hráčku - nejlépe nějakou velkou konkurentku Karolíny a Petry. Tím by našim holkám aspoň trochu pomoh ... :)
Reagovat
petrulinka
A číst umíš? Pokud to nevíš sám, tak si alespoň přečti, čeho všeho Karolína pod vedením Kotyzy dosáhla, jestli ti to je málo, tak to už fakt nevím. A že se jí zrovna teď nevedlo? Prostě nikdo nedokáže udržet skvělou formu celý rok, snad kromě Sereny, která to umí. Ale většina hráček hraje ve vlnách, což je normální.
Reagovat
tommr
pokud narážíš na post jedničky tak na tom nemá Kotyza žádnou zásluhu. Karolína toho dosáhla hlavně díky lonským výsledkům v USA kdy hrála ještě pod Vankem a letos pod Kotyzou je nedokázala obhájit a z trůnu se rychle poroučela ...
A pokud by Karolína někomu konkrétnímu za tu krátkou epizodu na postu jedničky měla opravdu poděkovat tak by to měla být nejspíš Halepová, která post jedničky několikrát odmítla a Karolíně ho víceméně vnutila ... :)
Reagovat
EllNino
jasně díky loňským výsledkům ... a proto vedla dost dlouho letos Race ... bože tommre, otevři oči ... nejlepší by bylo, aby Kotyza začal s Bárou, to by byla dvojice snů pro tebe
Reagovat
lars
vsak mel zacit se Stefkou :)
Reagovat
tommr
ted si na to přišel! To by byla opravdu skvělá kombinace! A Bářin současnej trenér by to moh zkusit u Karolíny pokud by o něj měla zájem ... :)
Reagovat
Andrew89
mluvíš to o jedno turnaji...a to US a ty výsledny předtím jsou nic? SF French open, čf - austrálie, SF IW , miamy..atd..myslim, že toho letos hodně dokázala opoti jiným sezonam....to je neoddiskutovatelný fatk, že se na větších turnajích zlepšila.
Reagovat
tommr
mluvím hlavně o Cincinnati a USO. A za dobrý výsledky v první půli letošní sezóny taky ještě může setrvačnost a dozvuky práce Vanka ...
Reagovat
EllNino
a nebo taky nemusí ...
Reagovat
R01316
Navic loni se ji hralo mnohem lip, protoze hrala bez tlaku a nebyly od ni tak velky ocekavani. Kdyz se pak ale dostane na spici a vsichni od ni cekaji, ze bude kazdyho pod ni porazet, tak to uz se hur hraje....
Reagovat
R01316
takze na Kotyzu bych vinu nehazela
Reagovat
VlS
Tobě ten davit snad musel přetáhnout nějakou babu, nebo rozbít autícko, pomalovat podepsanej plakatbSpidermana, nebo něcopodobně strašnýho. Tak neobjektivní útoky se vidí málo kdy.
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
Lunej..
Jj, tommr nam svou nenavisti pekne konkuruje iqemu.
Reagovat
tommr
o jaký nenávisti to mluvíš? Já Kotyzovi naopak přeju co nejlepší angažmá pokud to nebude u českých holek. Líbila by se mi třeba jeho štace u Halepový nebo u Svitoliny ... :)
Reagovat
Lunej..
Vzdyt si ho porad beres do "huby" a vecne na nej nasazujes a davas mu za vinu pomalu treti svetovou, tak pokud tomu rikas "sympatie", tak se tedy hluboce omlouvam:) nejak jsi opomnel, jak se tu vicekrat psalo, ze je to vzdy o hracce, protoze na kurtu stoji sama. A ja osobne Kotyzu obdivuju, co s Petrou vsechno vydrzel.
Reagovat
tommr
když je to jenom o hráčce tak proč se o nějakým trenérovi vůbec dohadujeme?
Jen at se Kotyza radši věnuje svý rodině a nebo at ty svoje geniální rady předává konkurentkám našich holek ... :)
Reagovat
Lunej..
Je videt, jak jsi evidentne spokojeny s touto zpravou, jak malo staci nekomu k radosti:) Takze ty, Kaja a Hrdlicka jste stastne trio. Jsem zvedava, na koho to budes svadet, az se Kaje nebude darit podle tvych predstav. Jestli zase potkam Kotyzu v Prostejove, tak mu vyridim, jak te ucinil stastnym :)
Reagovat
dunphy
To je tak neuvěřitelně trapný, když ty se snažíš být vtipnej, bych se pomalu styděl aji za tebe :DD
Reagovat
tommr
další krysa vylezla z kanálu. Dneska tu máte nějakej sraz?
Reagovat
bella
Ne, dneska tu perli tommr a ostatnim neda na to neregovat, protoze to jsou opravdu vyplody choreho mozku.
Reagovat
dunphy
No já se omlouvám, nebudu to hrotit tak moc jako bella, ale dneska tady podle svých příspěvků vystupuje jako krysa z kanálu někdo trochu jinej :D
Reagovat
Marduch
Souhlas, je s podivem, kde tommr bere tu suverenitu posuzovat kompetentnost a odbornost a "vhodnost" Kotyzy. Nebo tommr sam tenis vrcholove hral ci hraje a Kotyzuv koučink osobne zazil?
Reagovat
tommr
to se trenéři smí kritizovat jen v případě, že člověk má za sebou úspěšnou kariéru vrcholovýho sportovce? To by na diskusích asi moc lidí nezbylo ...
Mě stačí vidět výsledky. Petra se pod Kotyzou trápila dlouhý léta a její kariéra šla pomalu ale jistě do kopru. Stejnej osud by čekal i Karolínu ...
Reagovat
EllNino
dukaz ?
Reagovat
tommr
výsledky na amerických betonech jsou jasnou indikací co by asi následovalo. Karolína to naštěstí pochopila včas a nenechala věci dojít tak daleko jako předtím Petra ...
Reagovat
EllNino
Výsledky na amerických betonech nebyly o moc horší než sezonní standard, čtvrtfinále Toronto, semifinále Cinci, čtvrtfinále US Open ... loni po US Open taky šla do kopru a chtěl jsi hned vyhazovat Vaňka ?
Reagovat
tommr
proč to ale nesrovnáš s lonskejma výsledkama? Loni titul v Cincinnati a finále na USO kde dokázala porazit i obě Williamsky. A letos? Takový srovnání se ti ale nehodí do krámu, co?
Reagovat
EllNino
ehm ... to byl opravu výjimečný měsíc, který Karolína zopakovala například letos v na Indian Wells a v Miami, kde loni po semifinále vypadla v Miami hned, a co třeba srovnání ... pod Vaňkem 1. kolo RG, pod Kotyzou semifinále ? :) ...
Reagovat
tommr
a nechceš rovnou začít vytahovat výsledky z jejích juniorských let abys dokázal jak se pod Kotyzou zlepšila?
Reagovat
EllNino
ne, stačí srovnání loňská a letošní sezona ... a s výsledky jsi začal ty, navíc ty turnaje nebyly ani před pulrokem, tak se klidni s nějakýma juniorama ...a vubec nevím, jak by mi juniorské výsledky pomohly ke srovnání Kotyza - Vaněk, když ji trénoval úplně někdo jinej ...
Reagovat
tommr
srovnání Vaněk vs. Kotyza jsi vytáh ty v zoufalý snaze udělat z Kotyzy nejlepšího trenéra všech dob. Nechceš založit nějak Kotyzův fanklub? Mohli by jste mu třeba začít vybírat na ušlej plat aby moc nestrádal ...
Reagovat
EllNino
Kotyza je mi volnej, jen neám rád bezmyšlenkovitý napadání z plezíru, což ty Kotyzovi děláš
Reagovat
tommr
já nikoho nenapad jen jsem vyjádřil svoje uspokojení nad tím, že Karolína chce se svojí kariérou ještě něco dělat a zbavit se Kotyzy byl k tomu nutnej předpoklad ...
Reagovat
EllNino
dukaz ?
Reagovat
tommr
co máš pořád s těma důkazama? Pomát si se na rozumu nebo co? Ty připojuješ ke každýmu svýmu příspěvku nějaký důkazy?
Reagovat
EllNino
no pokud tady vytáhneš nějaký tvrzení, tak by mělo bejt podložený důkazem, že to je pravda ... a to opravdu postrádám, protože zatím jsou to jen prázdná slova plná nenávisti vůči Kotyzovi
Reagovat
tommr
nenávist se tu projevuje akorát vůči mě od několika profláklejch nicků včetně tebe, který nemůžou unést to, že někdo kritizuje jejich idol. Já jsem jen vyjádřil uspokojení nad tím, že se Karolína zbavila Kotyzy a věřím, že to pomůže restartovat její kariéru. Důvodů proč si to myslím jsem už uved v týhle diskusi dost a nemíním je donekonečna opakovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína Plíšková potřebuje restartovat kariéru? To je teda perla :-)
Reagovat
EllNino
jistě, pane ublížený, nikdo mě nemá rád a nikdo si se mnou nechce hrát
Reagovat
tommr
já jsem ale neřek, že nikdo. Mluvím jen o pár chudácích jako jsi třeba ty ... :)
Reagovat
EllNino
jojo, jakmile má jiný názor než ty, tak jsem chudák ... to je typický :)
Reagovat
tommr
tak nevím kdo z nás dvou s tím dneska začal, ale myslím si, že já jsem to nebyl ...
Reagovat
Lunej..
já jsem taky chudák, ale žíly mi to netrhá :)
Reagovat
tommr
promin, že jsem tě neuved jmenovitě ...
Reagovat
Lunej..
Neboj, u tebe se umím sama zařadit. :)
Reagovat
tommr
tak hlavně že si dobře rozumíme ... :)
Reagovat
Lunej..
My dva vždy a všude. :)
Reagovat
bella
Fakt uz si bez pro ty prasky a neutravuj nas takdy tvym kotyzo-bludama!!!
Reagovat
tommr
tak to nečti ty krávo ...
Reagovat
EllNino
ale, dochází argumenty, tak se snížíme k urážkám ?
Reagovat
tommr
omlouvám se krávám ...
Reagovat
bella
Aaaa pan je navic gentleman, no na to jsou taky v Bohnicich specialni kury, neboj ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko si umím představit, že by Kája dokázala tak hluboce přemýšlet či předvídat.
Reagovat
tommr
co máš pořád proti Karolíně? Dokázala toho snad málo?
Reagovat
EllNino
na světovou jedničku opravdu ano ...
Reagovat
EllNino
co máš pořád proti Kotyzovi ? Dokázal toho snad málo ?
Reagovat
tommr
dokázal zkazit nejlepší léta Petře a jsem rád, že u Karolíny se mu to nepodařilo ...
Reagovat
EllNino
důkaz ... a podotýká, relevantní, protože výsledky měla letos lepší než loni
Reagovat
Lunej..
To je ale hovadina cos napsal. Nezkazila si to Petra nahodou sama? Kolikrat ji dobre radil a ona presto jela podle sebe. Pripadas mi dite s temito argumenty. A jak ses tetelil, kdyz vyhrala 2. Wimbl. Ty mas opravdu divne mysleni, ze nic neuznas.
Reagovat
Lunej..
Jako dite..
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
bella
Taky by me to zajimalo!!! Zatim nikdy nerekl NIC konkretniho, co ho k tem silene ujetym nazorum vede.
Reagovat
VlS
Chtěl vidět královnu Petru jako No 1 a neviděl. Nemůže říct, že to neuhrála Petra, tak musí mít jinýho viníka. No, tak to je Kotyza. On může za zkažený míče v SF AO s Šarapkou, kdy to byl zápas, kterej jí od tý pozice No 1 dělil. Petra jak známo zrovna seděla u kadeřníka a podělal to David :-)
Reagovat
VlS
Petra pod Kotyzou utrápila 2x Wimbl a Masters a cca 20 titulů a permanentní pozice v top ten po řadu let. Za takový trápení by 990 hráček první tisícovky rankingu upsalo duši ďáblovi, natož Kotyzovi.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že David Kotyza dovede nějakou svěřenkyni k úspěchům.
A líbilo by se mi, kdyby ve finále vypráskala Karolínu Plíškovou.
Reagovat
tommr
to je ale ubohost přát Karolíně neúspěch jen proto, že se rozešla s tvým miláčkem ...
Reagovat
smazaný uživatel
David Kotyza není mým miláčkem.
To spíš tommr trpí mindráčkem :-)
Ale když David Kotyza povede hráčku, který budu fandit, tak ať Karolínu vypráská.
Reagovat
dunphy
tommr není člověk. tommr je diagnóza.
Reagovat
bella
presneeee ;)
Reagovat
lars
A me by se libilo, kdyby ta Ceska pod Kotyzou vypraskala T.Bascinzky
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále RG by mi to bylo celkem jedno :-)
Podle toho, která Češka by hrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Timea je BacSinSzky. Pomocí mnemotechnické pomůcky lehce zapamatovatelné :-)
I Garbi je na její příjmení krátká :-)
https://www.youtube.com/watch?v=Is48ommJYz4
Reagovat
Andrew89
Maky, Katka, Lucka?...nebo někdo jiný? Celkem by se mi líbil k Maky...mladá, tvárná, mohl by z ní vypiplat šampionku:) hold by ale ted neplatila zlatem:D uvidíme:)

Koho si Karolína zvolí bude celkem zajímavé sledovat...uričtě Hrdla už má někoho v hledáčku:D
Reagovat
tommr
Kotyza by byl pro Markétu nejhorší možná volba. Pokud tedy nechce Markéta zůstat věčná naděje českýho tenisu ...
Reagovat
Andrew89
v tom s tebou uplně nesouhlasím:)
Reagovat
tommr
já jen doufám, že Markéta není hloupá a že Kotyza nikdy nedostane šanci, aby se v praxi ukázalo, že jsem měl pravdu ... :)
Reagovat
Andrew89
Popravdě si ale nemyslim, že by ho ted Maky angažovala:)) takže můžeš být v klidu:D
Reagovat
tommr
v klidu nebudu dokud bude Kotyza volnej ... :)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
bella
v klidu nebudes, dokud nedostanes svou denni davku leku :D
Reagovat
Pedronegro
tvl, ten Kotyza ti snad vojel mámu nebo tak něco?
Reagovat
Jabadu
Tak dva skutečné trenéry už měla. Zřejmě chce nějakého nosiče raket, který ji bude pochlebovat a chválit.
Proč ne? Je to její věc.
Ale nutno dodat, že ve všem co ji zdobilo a bylo její zbraní, se zhoršila.
Už ji nedrží ani ten servis.
Já bych doporučil Markétě, aby pouvažovala.
Reagovat
tommr
to opravdu chceš, aby Kotyza zničil Markétě kariéru v samým zárodku?
Reagovat
pockerface
No tak hlavně, že jí zničil Petře co? Byla s ním snad 9 let. A při něm dosáhla svých nejlepších výsledků. Nechceš mi říct, že se koučovala celých 9 let sama a David jí nosil rakety!
Reagovat
tommr
Petra je vzhledem ke svýmu obrovskýmu talentu jasnej underachiever a vinu na tom nese hlavně Kotyza pod kterým promarnila svoje nejlepší léta. Má sice 2 Wimbledony, ale GS titulů mohla získat mnohem víc a v posledních létech pod Kotyzou na GS už jen paběrkovala ...
Reagovat
FulnekUltras
už nepřeháněj prosím ;)
Reagovat
tommr
co je na tom přehnanýho? Myslíš si, že Petra nemá talent na to aby vyhrála i jinej GS než Wimbledon nebo že by se na GS nemohla pravidelně dostávat aspoň do druhýho týdne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 2 x SF 2012 uhrála taky pod Davidem.
Reagovat
tommr
umíš číst? Víš co to znamená "v posledních létech"?
Reagovat
FulnekUltras
Ani teď - když se to zdá trochu jednodušší - není vyhrát GS mezi ženami jen tak. Kongové a spol. jsou kapitola sama pro sebe. Proto z toho třetího GS titulu pro Peťu budeme mít ještě větší radost, než kdykoliv předtím, a nemusí být ani nutně ve Wimblu. ;)
Reagovat
Lunej..
A proč ho teda nevyhrála? Je profesionálka a talent má. Co máš pořád potřebu to svádět na Kotyzu? Je a bylo to vždy jen a jen o Petře, tak už si pořád nehledej argumenty pro svoji šílenou antipatii. Děláš, jako kdyby ti Kotyza zkazil celej tvůj život je proto, že hráčky nehrají podle TVÝCH představ.
Reagovat
tommr
tak když je to jen o hráčkách tak proč tak šílíš, že Kotyza dostal kopačky? Hrozí mu smrt hladem nebo o co ti jde? :)
Reagovat
Lunej..
Opět jsi úplně mimo, já tady snad šílím, že Kotyza dostal kopačky? Já tady reaguju na tvoji úchylnou posedlost Kotyzou, toť vše.
Reagovat
EllNino
myslím, že Petra může bejt ráda, že má ty GS 2 :))
Reagovat
Lunej..
Nakonec co, Kotyza může být spokojený, jedna jeho svěřenkyně má 2 GS a druhá byla pod jeho vedením světovou jedničkou, všem tommrům navzdory :)
Reagovat
tommr
a ještě si zapomněla napsat, že Kotyza trénoval i bývalou světovou jedničku Wozniackou. Prostě trenérskej génius ... :)
Reagovat
EllNino
no kdo to může říct, ty rozhodně ne :) ...
Reagovat
Lunej..
Jasně, sice tobě při vyslovení jeho jména praská cévka, ale to je skutečnost. A že ty máš z něho osypky ještě neznamená, že to není pravda. :)
Reagovat
VlS
A proto, že se zhoršila vede statistiku es. Super úvaha. Lidi, kdy vezmete na vědomí, že udržet super formu ve všech ohledech 12 měsíců v roce asi nejde?
Reagovat
tommr
statistika es je dost zavádějící. Esa jsou k ničemu pokud si hráčka nedokáže udržet podání ...
Reagovat
George_Renel
Kotyza k Markétě?
Reagovat
FulnekUltras
V 50 už se člověk nemusí nechat nutně vláčet přes třetí osoby ovládanými buržoazními nanynkami typu Wozniacki či Rasken. Cesta je volná, Dejve... ;)

Slečně Idě I bych pak doporučil, aby se pokud možno nenechala vláčet také. Bude to možná chvilku bolet, ale nedá se nic dělat. Bez té zamaskované kukačky v hnízdě to ještě na No.1 můžeš časem vytáhnout.
Reagovat
janek_da
Hrdlička to vzal pevně do perutí.
Reagovat
FulnekUltras
anděla zkázy
Reagovat
petrulinka
Tak to přesně bude, bohužel
Reagovat
Lina
Tak snad se s Kotyzou názorově rozcházela Kája a ne manažer? Teď vybrat dobře,ať si vše sedne.
Reagovat
petrulinka
To se řeklo v médiích, ale kdo ví, kde je pravda. Mně to přijde tak, že se Kotyza s Karolínou něco domluvil, ta to předložila Hrdličkovi, tomu se to nelíbilo a Karolína určitě byla mezi nimi a neuměla to rozhodnout jinak, než rozchodem s Kotyzou. Bohužel se obávám, že s tím slizounem po boku to dopadne podobně s každým trenérem. Ale třeba se pletu, jen to jen můj pocit.
Reagovat
FulnekUltras
ženská intuice na první dobrou bývá často velmi přesná ;)
Reagovat
Lina
Jj a ta mně to říká.Já beru, že si ho vybere jako životního partnera,do toho nikomu nic není,pravda ani do ničí kariéry. Ale názory na kariéru lidí o které se zajímáe jsou logické zvlášť,když si myslíme, že máme pravdu :)...Nesouhlasím s Krausem, když už chce Hrdlička Káju představit jako vtipnou holku tak raději u Šípa. :)
Reagovat
tmora
Ted zacne boj o Kotyzu.. Lucka, Katka. Me by se libila spoluprace opet s Petrou.
Reagovat
petrulinka
Nemyslím si, že by to byl dobrý nápad a Petra je podle mě s Vaňkem spokojená
Reagovat
PetaM
Petra je spokojená s Vaňkem a tak to má být. Kotyza ať se věnuje rodině.
Reagovat
Krisboy
Nebo by si mohl vyhlídnout nějakou mladou holku a vytáhnout ji jako Petru...ale to by se musel samozřejmě finančně veeeeelice uskromnit.
Reagovat
FulnekUltras
Bude to ještě chvíli trvat, a nějaký čas bych nevylučoval ani trenérské duo na střídavý úvazek. ;)
Reagovat
Lina
Říká se dvakrát nevstupuj do stejné řeky, tak by i Lucka měla být mimo.
Reagovat
horska.kraslice
Markéta.
Reagovat
petrulinka
Jo hold když do toho remcá Hrdlička, tak se není co divit. Aby to u ní nedopadlo, jak u Carol Wozniacki, kde tomu velí otec Piotr a žádný trenér se tam dlouho neohřeje. Já tedy moc Karolínu nemusím, ale myslím si, že zbavit se trenéra, který ji dotáhl na post No.1 není dobrý nápad. No ale Hrdlička je asi chytřejší, ví co je pro Karolínu nejlepší, i když v životě nikoho netrénoval.
Reagovat
FulnekUltras
Jak dospělý člověk přestane rozhodovat především sám za sebe, bývá to pravidelně v pérdeli. Pravda pomalu vyplouvá.
Reagovat
Krisboy
Já to po Dejvovi vezmu, Kájo, chceš číslo?
Reagovat
Andrew89
proč mám pocit, že je zatím manažer všech manažerů pan Hrdlička....no to se nedozvíme

Každopádně jsem velmi zvědavý kdo přijde na Davidovo místo. Je fakt, že ale v poslední době velmi ubrala na razanci uderů. A zlenivěla v pohybu...
Reagovat
petrulinka
Řekla bych, že je to správný pocit, mám ho taky
Reagovat
pockerface
Třeba si pan velký manažer myslí, že Káje sežene nějakého zahraničního trenéra a bude se bušit do hrudi, jaký je top manažer a za chvíli asi i manžel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
z tech treningovych videi z USOpen bylo videt ze si uplne nerozumi...
mohlo by se rict, ze asi meli blby den, ale asi uplne nemeli.
Mozna se z toho stane tradice, ze po USOpen vymeni trenera...:)
Reagovat
com
že by zase Čermák :D
Reagovat
Fandina
-:)))
Reagovat
Aussie
No, zbavit se kouče, který mě přivedl na místo světové jedničky, i když jen nakrátko, není myslím právě nejmoudřejší.
Tak nějak se nemohu zbavit pocitu, že vrcholu bylo dosaženo a že cesta odtud už povede jen dolů...
Reagovat
tommr
cesta dolů už byla nastoupená právě pod Kotyzou a je jen dobře, že se ho Karolína zbavila včas a nečekala až jí stáhne do tenisovýho suterénu ...
Reagovat
Grape
tommr dnes bude slavit :D
Reagovat
tmora
Za tim je Hrdlicka, uz na konferenci se do nej navazel ohledne systemu treninku apod. Ta Karolina je na.na ze Hrdlicku posloucha. Good Luck!
Reagovat
d@ve
Hmm, celkem rychle.. Jsem zvědav co to Karolínš přinese..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist