Karolína Plíšková v Dubaji prohrála s Rybakinovou a potřetí v řadě končí ve čtvrtfinále

20. 2. 2020, 12:50
Aktuality 162
WTA DUBAJ - Karolína Plíšková třetím rokem po sobě v Dubaji nepřešla přes čtvrtfinále. Česká jednička v něm letos nestačila na Jelenu Rybakinovou. Dvacetiletá Kazaška, která má na začátku letošní sezony životní formu a při svých třech předchozích vystoupeních na turnajích WTA vždy došla do finále, si připsala už 18. letošní vítězství. O postup mezi nejlepší kvarteto si zahraje s Petrou Martičovou, nebo Anett Kontaveitovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková potřetí v kariéře zahájila sezonu triumfem v Brisbane a získala celkově 16. titul. Na úvodním grandslamu sezony Australian Open proto byla jednou z největších favoritek. Tuto roli však nepotvrdila a pod vedením nového kouče Daniela Vallverdúa skončila překvapivě už ve třetím kole.

Další etapu sezony zahájila česká jednička v Dubaji, kde před pěti lety hrála finále. Ve Spojených arabských emirátech začala suverénním vítězstvím nad kvalifikantkou Kristinou Mladenovicovou a postoupila do čtvrtfinále.

V něm ovšem už třetím rokem v řadě neuspěla. Letos byla nad její síly rozjetá Jelena Rybakinová, která za hodinu a 41 minut zvítězila 7-6(1) 6-3 a připsala si premiérový skalp hráčky Top 5.

Plíšková nechala soupeřku diktovat tempo, 20letá Kazaška zaznamenala téměř dvojnásobek vítězných úderů. Česká jednička měla své šance. V úvodním dějství se dostala do vedení 4-2, ovšem brejk nepotvrdila a set ztratila v tie-breaku, v němž uhrála jediný bod.

Ve druhé sadě, ve které měla celkem šest brejkbolů, si nechala moskevskou rodačku utéct na stav 0-3 a manko brejku smazat nedokázala. Rybakinová si poradila s devíti z deseti brejkbolových hrozeb.

Rybakinová, jež v Dubaji vyřadila čerstvou vítězku Australian Open Sofii Keninovou a českou kvalifikantku Kateřinu Siniakovou, má letos na kontě nejvíce výher ze všech hráček (bilance 18-3). Světová devatenáctka letos startovala na třech turnajích WTA a pokaždé prošla do finále, v Hobartu slavila druhý triumf na hlavním okruhu.

O postup do finále si Rybakinová, která byla loni touto dobou v žebříčku až na konci druhé stovky, zahraje s Petrou Martičovou. Osmá nasazená Chorvatka dnes ve svém prvním letošním čtvrtfinále porazila 7-6 6-1 Estonku Anett Kontaveitovou.

Jennifer Bradyová si v Dubaji zahraje své první semifinále mimo nejnižší podniky International. Čtyřiadvacetiletá americká kvalifikantka po obratu zdolala 6-7(5) 6-3 6-4 finalistku letošního Australian Open Garbiñe Muguruzaovou.

O své první finále na turnajích WTA se popere s nasazenou jedničkou Simonou Halepovou (h2h 0-2) Jediná bývalá šampionka v soutěži v Dubaji zdolala i svou druhou soupeřku navzdory prohranému prvnímu setu, dnes porazila 3-6 6-2 6-2 Bělorusku Arynu Sabalenkovou a oplatila jí porážku z lednového Adelaide.

• WTA PREMIER DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 2.908.770 dolarů
čtvrteční výsledky (20. 02. 2020)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Rybakinová (Kaz.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 7-6(1) 6-3
Halepová (1-Rum.) - Sabalenková (7-Běl.) 3-6 6-2 6-2
Martičová (8-Chorv.) - Kontaveitová (Est.) 7-6(4) 6-1
Bradyová (USA) - Muguruzaová (9-Šp.) 6-7(5) 6-3 6-4
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Strýcová/Su-Wei Hsieh (1-ČR/Tchaj-wan) - Keninová/Matteková-Sandsová (USA) 6-3 6-0
Krejčíková/S. Zheng (5-ČR/Čína) - Melicharová/Y. Xu (3-USA/Čína) 6-4 5-7 13-11
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

162
Přidat komentář
freeteepek
Ještě pár takových turnajů a Valverdu půjde od válu.
Reagovat
Mantra
Já vůbec nechápu jak on to dělá, škube je na okruhu atp a teĎ i wta jak slepice. Dovedl to teĎ k ideálu, dokonce dvě kavky najednou. To ti hráči nevidí? Manažeři nic? On sám nic nevymyslel a s nikým nevyhrál nic většího, jen s Ivanovi nosil propisky, přesto má pořád zajímavé kousky, kterým předpokládám může dát pěknou cenu do smlouvy.
Reagovat
Nola
aj to je kumst, vytazit z minima maximum....
najvacsie uspechy zaznamenal s Grigorom, zhoda nahod bola tiez naklonena na jeho stranu - 2 z B3 nehrali, Fedex v Cincy nestartoval.... TM bol iba ceresnickou na torte, Grigorova naj sezona

nedokazem si ho predstavit ako nejaku autoritu u Stana, skor ako sparinga, kamosa, je dokonca mladsi od Stana....
Reagovat
tommr
Karolína si angažováním Vallverdua pěkně naběhla. Předpokládám, že to bude asi hodně drahej omyl ...
Reagovat
Alien
Trenér po semifinále!
Reagovat
sojka1
tak nejen, ze zrovna nas by ty prachy trapit nemusely, ale my predevsim vubec nevime, jak vypada jejich smlouva a vypracovany trenikovy plan se nemusi kontrolovat osobne, ten se musi osobne plnit... :-) Kdyz Dani nosil Ivanovi ty propisky, mohl neco zajimaveho v priprave omrknout.... sparinga taky vubec nemusi delat trener, analyza se taky da v pohode udelat na dalku, pro pokec, dohled, okamzitou radu a primy kontakt je tam Savcuk... vam se porad neco nelibi.... :-)) Ale treba mate pravdu a Dani pujde od valu, me to zily trhat nebude, jen bych tomu dala alespon nejaky cas....
Reagovat
EllNino
Jenže tady se chce vse hned. Pritom se nemohlo ještě nic pořádně usadit, měl jit podle jistych chytraku od valu už oo AO, a znova opakuji, trener pomoci může, ale turnaje za hráče nevyhraje
Reagovat
sojka1
to predevsim.... k tomu casu, Kaja a kazdy zraly :-) top hrac je na takove urovni, ze uz ho prilis nepotrebuje, jde jen o vyhmatnuti pripadneho problemu, spravneho vyladeni nebo nasmerovani. Ale ani to technicky nejde stihnout za mesic, jasne a pokud jde o psychicke "nastelovani", tak uz vubec.... :-)
Reagovat
FulnekUltras
jediné, co jde lidem typu Hrdly, je vyhazování peněz za NIC - a následné chvástání se NIČÍM - a tak si čecháčkové spokojeně hnijí už léta ;-)
Reagovat
rybicka
..., tak jako Moravan-kové z Růžové, že? Oč lepší jsou "zapšklí Moravané", než ti jmenovaní "čecháčci"? Hlavně stavět lidi vzájemně proti sobě, že? Aby neviděli...
Reagovat
FulnekUltras
čecháčkové je ageografický terminus technicus ;-) na stavění lidí proti sobě máme mainstreamová média a milion chcanek... jdu si dát ještě jednoho lososka bez míši ;-)
Reagovat
Fandina
Nevšimla jsem si, že by někdo kromě tebe tak rád používal výraz Čecháčci a maloměšťáci. Zjevně s tím máš problém, jinak bys to nepoužíval.
Reagovat
FulnekUltras
míval jsem problémy - s nimi... teď už ale na ně seru ;-)))
Reagovat
Jaaa1978
https://sport.aktuality.sk/c/435956/otec-novaka-djokovica-slovne-zautocil-na-federera-ziarli-na-mojho-syna/?utm_source=pokec.azet.sk&utm_medium=box-magaziny-sport&utm_content=clanok1
Reagovat
FulnekUltras
zastrč si to do ATP
Reagovat
Mantra
to se nehodí, co? :-D chudáčku malej
Reagovat
FulnekUltras
ve WTA rozhodně
Reagovat
Grape
No hlavně že se blbec diví, že je jeho syn méně oblíbený než Roger či Rafa. I toto může být důvod...
Reagovat
FulnekUltras
po plechovi venku i brojler - nasraná kavárna vždy potěší... ;-)
Reagovat
Blondie
Ty máš dost. Málo.
Reagovat
FulnekUltras
čajovna samozřejmě taky ;-)
Reagovat
aape
Jak souvisí výhra Simony s kavárnou nebo čajovnou můžete mi vysvětlit ..
Reagovat
rybicka
Nemůže, není...
Reagovat
Vlk-v-trave
na tom neni nic k vysvetlovani....
...je to typicky projev burzousta 21. stoleti...ktery je lapen nudou... nevi kudy z nudy...tak vymysli cypoviny. To je cele.:)
Reagovat
gigin
Jedním slovem - pičus.
Reagovat
FulnekUltras
Děkuji, že se ozvali všichni, kteří v práci i po roce 2000 přežívají s dostatkem volného času. ;-)))
Reagovat
gigin
Tenis prací nenahradíš.
Reagovat
FulnekUltras
příroda je spravedlivá ;-)
Reagovat
fretek
Rybakina proti Karolíně má lépe zafixované, že má hrát co nejméně na raketu soupeřce
Reagovat
FulnekUltras
myslet se muší... u všeho ;-)
Reagovat
sojka1
snad uzmuti si brejku zpet ted potvrdi a celkove se uklidni... a musi to palit taky prava - leva, kez nezapomene... :-)

Ty topy s projmutymi zady povazuju docela za nevkus, hlavne si holky do nich berou nevhodne pradlo. Jedina, kdo pochopil myslenku tvurcu je nase Marketka a zada ji tvori pri pohledu kamery (divaka) z vysky hezkeho smajlika.... ;-)
Reagovat
sojka1
ajaj, mam pomaly net, vidim na livku, ze dejiny jsou uz dal.... :-))
Reagovat
Nola
Reagovat
sojka1
diky.... zas nejak moc rychle ale... :-))
Reagovat
Nola
Aryna sa musi naucit pouzivat hlavu.... hit or miss, ak to nejde silou, pridam este viac na sile a agresivite, ale nic samozrejme nie je stratene....
Reagovat
Jon61
Ona je jako hammer, brutální síla.
Reagovat
FulnekUltras
rozbíječka atomu
Reagovat
sojka1
neni, ale Halepka se zbytecne nadechla.... :-)
Reagovat
Nola
Simonu mam rada, aj Arynu, Sofiina volba pre mna :DDD
Reagovat
Nola
obidve vydavaju zvuky ako v bycej arene, Aryna zatial vedie....
Reagovat
sojka1
to je bojovy zapal... :-)
Reagovat
Nola
bojovy zapal stal za velke .... Simona uplne zasluzene, Aryna je vysoka amazonka, ktora mohla a mozno este moze dosiahnut na velke tituly, ale musi zacat pozivat hlavu, mlatenie z kazdej aj nevyhodnej pozicie je cesta do pekiel, ja radsej vyznavam dokonalu rovnovahu - obrana vs utok, Simona nema servis, ktory by ju podrzal, ale je inteliegentejsou hrackou
Reagovat
sojka1
tak hrat prava - leva mi neprijde zas prilis objevne, ale je velky kumst to udrzet, to priznavam... :-)) Aryna je misuge, bez pochyby! A premyslim o vymene Dmitrye uz.... :-)) A nejotravnejsi jsou pro me rvouci Rumuni....
Reagovat
Nola
pamatam dovcu v Rumunsku - vlacikom za komancov, deticky, ktore zobrali o cukriky a sladkosti v kazdej stanici, tulave psy k tomu.... ale ti Rumuni si urobili poriadok so svojim vladcom celkom rezolutne, Simona je doma bohyna celkom opravnene, nema ziadne hviezdne maniere, ziadne podcenovanie superiek prostrednictom medii, dnes musim priznat, ze si ma ziskala svojou nekonfliktnou povahou, aj ked som k nej mala v minulosti vyhrady
Reagovat
sojka1
vidim, ze bych se mela zamyslet, palim slepymi, v zivote jsem v Rumunsku nebyla... ;-) Ale fandit ji nezacnu, s tim nehnu, neni "salek meho caje".... :-)
Reagovat
gigin
Ani nemá tak pěkný tvar hlavy jak někdo.
Reagovat
sojka1
egyptska lebka? Ty mas pamet jako slon, giginku! :-)))
Reagovat
gigin
Ano, ale jenom na kravinky :))
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
tommr
si nezdary v singlu vynahrazuje aspoň v deblu. Dneska to odnesly Kenin/Mattek-Sands, který ve druhým setu schytaly potupnýho kanára. Škoda, že debly z Dubaje není možno někde sledovat ...
Reagovat
jirkaS
to mi uniklo, koukam na anett
Reagovat
Jon61
Na Anett se dobře kouká. :)) Ale výhrou nepotěšila.
Reagovat
Jon61
Hlavně že jsou v nabídce srteamů čtyřhry ze Challengerů.
Reagovat
misa
Od zítřka je všechno na centrkurtu, tak by streamy být mohly.
Reagovat
smazaný uživatel
Vedeli ste ze je povoleny coaching Z hladiska na wta ? :o ani som tuto info nezachytil v ziadnom clanku
Reagovat
fandorin78
https://www.espn.com/tennis/story/_/id/28571753/wta-tour-allow-coaching-stands-2020-trial-period

Dubai je první turnaj, kde je povolen.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to cetl na strankach WTA uz v polovine ledna.
Reagovat
smazaný uživatel
Rybakina to je nejaky novy objav? nevidela som ju zatial vobec hrat, snad sa mi zadari nabuduce

Valverdu vs Kaja
https://sport.aktualne.cz/tenis/je-tezke-ho-ziskat-pro-sebe-pliskova-se-dal-deli-o-trenera-s/r~faecc074516411eab59d0cc47ab5f122/

netusim, ci je tazke ho ziskat iba pre seba, v dnesnej dobe plati, kto maze ten jede....
Reagovat
tommr
at ho klidně přenechá Wawrinkovi nebo s kým se o něj dělí. Nevšim jsem si na její hře absolutně žádnýho posunu k lepšímu - spíš naopak. Podobný pocity jsem už měl ostatně i u Tomáše Berdycha když ho Vallverdu trénoval ...
Reagovat
misa
Zbatečný trenér.
Reagovat
misa
*zbytečný, spolupráci s Berdychem ukončil po debaklu 2 x 0:6 v Římě 2016.
Reagovat
Jon61
To byl, tuším, zápas s Goffinem?
Reagovat
Nola
Tomasa by som do tejto debaty netahala, mal smolu, ze chytil eru B4, napriek tejto smole, ich dokazal vsetkych vyradit, vzdy som mala k nemu respekt, Karolina nehra v ere dominantnych hracok, dnes moze vyhrat snad kazda..... mozno je na svojom strope, ale to neznamena, ze nemoze GS vyhrat - vid Sofia Kenin
Reagovat
sojka1
dobry postreh, Nolko, jen pripominam, ze na uvod spoluprace s Danim mel Berda impozantni nastup a byl jako polity zivou vodou..... ale mel sve limity, rychla, utocna hra ho psychicky vycerpavala, nebyla uplne jeho parketou....
Reagovat
Fandina
Přesně, Dani u Berdi zabodoval a pak i u Grigora. Vždycky, když přišel, tak kluci šli nahoru.
Reagovat
FulnekUltras
A ještě nějaké mají. Růžovoučké jemně pepřené plátky lososa s křenovou omáčkou v Lidlu za pouhých 68,90. Ke spokojenosti mi dneska už opravdu ničehož nic nechybí.
Reagovat
rybicka
Jako zákusek mají tvarohového "Míšu", jen se v Lidlu jmenuje jinak. Ale se severní Moravou to nemá nic společného :-))
Reagovat
Mantra
Valverdu má další zářez do pažby. Jak on to dělá, že si vždycky najde kavku? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza dnes strasne tragicka pri dolezitycj bodoch. Kolkokrat mala 00:30 v zapase a vzdy tam dala potom same ue
Reagovat
smazaný uživatel
Bavi vas jeste ten tenis? Ja to sleduju od utery a uz mi z toho hrabe. Sleduju to jen z povinnosti.
Reagovat
rybicka
To proto, že ani tenisově dokonalá Mugu nepředvedla nic dokonalého?
Reagovat
smazaný uživatel
To ani ne. Nemam ji rád, jen se ni libi její sportovní postava.
Reagovat
aape
Povinné sledování tenisu no prosim to musí bolet :)
Reagovat
smazaný uživatel
Boli, uz jsem prepnul :D
Reagovat
Jon61
Bolelo více povinné sledování jiných věcí než tenisu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Treba jakych? :)
Reagovat
tommr
tebe za to někdo platí? Co znamená to "z povinnosti" ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ale dal to nemuzu specifikovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza totalne mimo na brejkboloch. Same UE
Reagovat
jirkaS
bára k. uhaluzila 3.set v deblu
aspoň něco ;-)
Reagovat
tommr
touto výhrou se Bára v deblovým žebříčku bodově dotáhla na Katku Siniakovou. Pokud vyhrajou i příští zápas (a to je velice pravděpodobný) tak se dokonce před Katku posune ...
Reagovat
jirkaS
možná to bude impuls pro katku
ale vevim s její náturou :-/
Reagovat
tommr
já se spíš bojím, aby se Katka na debla úplně nevykašlala a nezkoušela to zlomit pouze v singlu ...
Reagovat
EllNino
Bojis? Ja v to naopak doufam, tento tyden se ji to povedlo skvěle :)
Reagovat
tommr
zas taková sláva to nebyla. Za kvaldu získala pouhých 25 bodů a v hlavní soutěži porazila jen trápící se Muchovou. Od pak Rybakiny schytala výprask a ještě si při tom pochroumala záda ...
Reagovat
Holahej
...
Vyhrála jsem dost turnajů, nemusím vyhrát každý turnaj, na který přijedu.
Karolína
Reagovat
smazaný uživatel
Odkud to je? Z tiskovky? :D
Reagovat
Holahej
Na facebooku tenisového webu, je tam i...Karolína Plíšková potvrdila start na OH v Tokiu ! Chci pro Česko medaili.
Reagovat
FulnekUltras
Hrdla už bere i dotace z ČOV.
Reagovat
Fandina
Nezáviď maloměšťáku.
Reagovat
FulnekUltras
Máš tady vejš nového kolegu. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
vedle
Reagovat
FulnekUltras
tady
Reagovat
LukasH
To fakt řekla?
Reagovat
lars
Jak si vysvetlujes, ze ti Holahej - hater Pliskove stale neodpovedel ?
Reagovat
EllNino
třeba protože tady nebyl? :D
Reagovat
lars
aut. Holahej napsal o nekolik komentaru vyse svuj komentar v 16:49

"Neser se" tam, kde nemas . (single vymena) :)
Reagovat
EllNino
ti říkám, že jsi akorát špeh, kterej tu ostatní sleduje a nemá na konstruktivní komentář :D

jinak tady nikde není napsáno, že bych se nemohl přidat do vlákna, zvlášť pokud někdo dokáže vyprodukovat něco tak zvláštního, jakou jsou tvoje komentáře, smeč, 15:11
Reagovat
EllNino
15:15
Reagovat
lars
Muj dotaz , byl urcen LukasH. Bylo to napsano na zacatku meho komentare.
Nevymyslej si !
Reagovat
EllNino
Opět mimo
Reagovat
George_Renel
Jestli to fakt řekla tak jen potvrzuje to co jsem si o ní vždy myslel. Ona je opravdu prostě a lidsky blbá.
Reagovat
Kozoroh
Od Karolíny velice nezralý komentář.
Reagovat
FulnekUltras
tak tohle by jim šlo

https://www.super.cz/686525-jako-dve-modelky-karolina-pliskova-pozovala-po-boku-sveho-dvojcete-kristyny-slo-jim-to-lepe-nez-na-kurtu.html
Reagovat
Vlk-v-trave
Vám, duše sbratřené, ať kterýmikoli hoříte léty,
ať kterákoli matka počala kdekoli život Váš řídký
?a slavný, jak bozi jej mívali, však stlaný jen hořkými květy,
Vám, Pyšní, na oltář házím svých krvavých květů kytky...
Reagovat
rybicka
Toto se bude míjet... :-))
Reagovat
rybicka
U něj možná spíše: A hrdý buď

A hrdý buď,
žes vytrval,
žes neposkvrnil ústa ani hruď
falešnou řečí.

Takový byl můj lid
s kosou a kladivem.
Na jitřní čekal svit,
čekal a věřil.

Úrodu novou sklidí sám,
sám se svými.
Jděte mu z cesty. Staví chrám
bratrské doby.
Reagovat
Frick
Nevíte, co s ní je? Nějak se mi to s ní nelíbí...
Reagovat
Alien
Kdo?
Reagovat
Frick
Osmifinalistka grandslamu ty bambulo!
Reagovat
Mantra
kdysi se jí povedl Wimbledon, tak jí hned narval Pála do FedCup týmu, sorry, ale to je hráčka která nemusí být ani nikde psaná - někoho mi to připomíná letos :-D
Reagovat
FulnekUltras
nerecyklovatelný odpad - šup do černýho kontejneru
Reagovat
Alien
s.Fricek Teď sis mě teda namazal na na chleba, Ichtyle!
Reagovat
d@ve
Hm, Jelena absolutně bez respektu. :()
Jsem zvědav, kam až to dotáhne.. Jen jestli to taky nebude jeden z meteoritů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena Jankovic? :D
Reagovat
Alien
Jankovič už zase hraje?
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, a to je škoda :D
Reagovat
tommr
ještě loni jí naše holky porážely: Bára Strýcová jí dokonce v Istanbulu nadělila kanára a Karolína Muchová jí porazila ve dvou setech na USO.
Letos už naopak poráží ona naše holky: Kristýnu Plíškovou v Shenzhenu a ted Katku Siniakovou a Karolínu Plíškovou v Dubaji.
A myslím, že ještě není ani zdaleka na vrcholu a že se bude ještě dál zlepšovat ...
Reagovat
FulnekUltras
to je tak, když se moc nekecá a o to víc dělá
Reagovat
dadaft
další parádní zápas, tentokrát s kvalitou na obou stranách.
Reagovat
tommr
vypadá to, že z Dubaje je zakázáno streamovat debly. Od začátku turnaje jsem ještě žádnej stream z deblů nenašel a to už se hrajou čtvrtfinále ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ani O2 nevysila, takze ze 4her nejsou streamy
Reagovat
smazaný uživatel
Neberte ted spatne, co ted napisu, ale podle me je Mugu lesbicka. Hodne tomu nadvedcuje. Zadni chlapi kolem, zadni ex, na jachte byva vzdy jen se zenskyma a dost mozna jim to funguje s Martinez prave proto. I ona prej je. Ale jinak pohoda, jen podle me bude.
Reagovat
Enterprise
Já se mimo jiné zajímám, kdo s kým chodí v tenise a kromě 3 holek, které se tím netají, mám u dalších cca 7 holek z TOP 100 mám napsáno lesbička s třemi otazníky a jednou z nich je i Gabrine :-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak někdy v létě na Hoher Fricken... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=ul0-bOo2xOY
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujte Muguruzu. To je postavička. Eno nuno. Vypada, jak gladiatorka.
Reagovat
Fandina
Na můj vkus je dost vysoká. Ale líbí se mi, jak se pohybuje, vznosně, až majestátně.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre oznaceni :D Bombove :D Palec nahoru
Reagovat
FulnekUltras
samice, která ví, o co jde ;-)
Reagovat
tommr
proti "ošklivce" Bradyový jí to ale moc nepomáhá ... :)
Reagovat
aape
Tak postavu ošklivou nemá..
Reagovat
Krisboy
Pěkně dravá letos, tahleta Rybka :)
Reagovat
Alien
A na včerejší výhru Kárči, kdy vyřadila nebezpečnou Mladenovič, jste už zapomněli? Ahá!
Reagovat
smazaný uživatel
Nebezpečnou? Tak to jo :D :D
Reagovat
George_Renel
Že prohrála, to mi nevadí, ale ten výkon, to byla opravdu tragédie. Neschopnost něco změnit, neschopnost ani napodruhé zakončit nalité míčky - fakt špatné.
Jsem zvědav, kdy se bude měnit realizační tým.....
Reagovat
tommr
no ten její trenér je evidentně k ničemu takže jeho vyhazov se přímo nabízí. Otázka je ale koho místo něj. Pokud bude mít Karolína takovej přístup k zápasům jako dneska tak jí stejně žádnej trenér na světě nepomůže ...
Reagovat
Krisboy
Lendla na ní.
Reagovat
FulnekUltras
a to si opravdu vychutnám ;-))) jenže ani ten hroznýš se nechce zbytečně nasírat...
Reagovat
rybicka
To by musela změnit manžela :-). Myslím, že v dnešní době by jí místo ambiciózního a zarputilého, prospěl nějaký s větším klidem a nadhledem.
Někdo, kdo s ní "uzavře" kariéru. Kdo z ní nebude chtít dostat další VÝKON.

Ona lhostejně působí, ale nyní by jí myslím trochu nadhledu a té "lhostejnosti" mohlo být přínosem.
Reagovat
Petr_Fisk
Ta lhostejnost je jen ochranná maska před vnějším světem.
Reagovat
rybicka
To souhlasím, jen dnes by jí možná více toho nadhledu mohlo pomoci. Také jí roky přibývají, jako i soupeřky a moc toho na sobě už nezmění.
Reagovat
FulnekUltras
od mládí pěstovaná - lidmi, kteří duševně uvízli v devadesátkách
Reagovat
Fandina
Od té doby co je s nyní manželem, tak šla nahoru. Možná ten přínos je opačný.
Reagovat
ivecka
Ona se vdala?
Reagovat
jirkaS
kde jsi byla dosud?
Reagovat
Fandina
Kája Plíšková ano, podle Wikipedie je její úřední jméno Hrdličková. :-)

A mně se líbily její svatební šaty, byly zajímavé ve stylu řeckého božstva. :-))
Reagovat
Petr_Fisk
Karolíně možná škodí i její paličatost. Když jí Kotyza říkal, že se nesmí bát a musí hrát útočně pokud chce GS, tak bylo zle.
I dnes tam byla spousta jakýchsi polovičatých úderů, kdy to chtělo větší razanci, zariskovat umístění a tvrdé zakončení s klidnou hlavou. Paradoxně tohle uměla Karolína před třemi lety lépe než teď.
Reagovat
rybicka
... chce hrát na jistotu. A to ne vždy funguje.
Reagovat
Andrew89
Ma skvostnou formu...fakt wow. Tady ma s jeji formou dalsi finale skoro jisty:D
Reagovat
dadaft
poslední dobou hraje vážně skvěle .........
Reagovat
George_Renel
Připomíná mi Petru za mlada.
Reagovat
EllNino
Petra určitě nebyla takhle klidna :))
Reagovat
George_Renel
Když napíšu připomíná, neznamená to, že je identická.
Ale ty se tak strašně rád vymezuješ.....
Reagovat
EllNino
Asi sis nevsiml tich smajliku no
Reagovat
tommr
dneska to bylo opravdu žalostný představení od světový trojky. Zdálo se, že zápas pro Karolínu skončil v okamžiku kdy v prvním setu nedokázala potvrdit brejk na 5:2. Od té chvíle se ani nenamáhala předstírat, že se snaží. Pokud o sobě na AO tvrdila, že hrála jen na 40% jak ohodnotí svůj dnešní výkon? 30%? 20%?
Už jsem tu psal, že Rybakina má obrovskej potenciál a že to během pár let může dotáhnout na nejvyšší příčku. Dneska to opět potvrdila a to ani nemusela hrát naplno a k jasný výhře jí stačil jen průměrnej výkon ...
Reagovat
lars
nojo tommrismus z pohodli domova
Reagovat
Mantra
jedná hrála na 20-30procent a druhá nehrála naplno, do prčic, jak by to vypadalo, kdyby hrály na 100 obě? :-D
Reagovat
tommr
u Karolíny jsem stoprocentní nasazení zaznamenal naposledy letos v Brisbane a tam získala titul ...
Reagovat
lars
A ja jsem u tebe nezaznamenal behem 5 let ani 50 % snahui zapojit se nejak uzitecne do pracovniho procesu v CR :)
Reagovat
tommr
vážně? A jak to posuzuješ?
Reagovat
lars
Podle toho , co pises
Reagovat
Pavol
Rybakina ide ako motorová píla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist