Karolína Plíšková v Glasgowě popáté vyhrála turnaj ITF

25. 10. 2010, 15:58
Aktuality 0
ITF MONASTIR - Karolína Plíšková si ve skotském Glasgowě připsala páté turnajové vítězství na podniku kategorie ITF. Osmnáctiletá vítězka letošní juniorky Australian Open ve finále porazila Řekyni Georgatouovou a pomstila se za vyřazení své sestry Kristýny.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková na sebe letos upozornila hlavně triumfem mezi juniorkami na Australian Open. V Japonském Gifu pak získala svůj čtvrtý titul z okruhu ITF a v žebříčku poskočila do druhé světové stovky.

Na další výrazněji úspěšný týden si ale musela půl roku počkat. Ve skotském Glasgowě poprvé od května překročila brány čtvrtfinále a nakonec po finálové výhře 3-6 6-0 6-3 nad Řekyní Eirini Georgatouovou získala celkově pátý titul z turnaje ITF.

Soutěž na britských ostrovech byla dotována částkou 25 tisíc dolarů a osmnáctiletá rodačka z Loun byla nenasazená. Do turnaje zasáhla také její sestra Kristýna, juniorská šampionka z Wimbledonu ale vypadla už v prvním kole právě s finalistkou Georgatouovou.

- ITF GLASGOW (Skotsko, tv. povrch / hala, 25.000 dolarů) -
nedělní výsledky (24. 10. 2010)

Dvouhra - finále:
Kar. Plíšková (ČR) - Georgatouová (Řec.) 3-6 6-0 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist