Ken Skupski: Na trávě se podle mě hrát nebude. Letos se už možná na kurty ani nedostaneme

27. 3. 2020, 11:49
Aktuality 10
S černým, ale rozhodně ne nemožným scénářem zbytku letošní tenisové sezony přišel deblový specialista Ken Skupski. Brit pochybuje o tom, že se na tenisovou scénu vrátí už v červnu na trávě. V ohrožení je podle pětinásobného šampiona celá sezona a letos možná už žádné zápasy neuvidíme.
Profily hráčů
Ken Skupski

ATP dne 12. března informovala, že je sezona přerušena na šest týdnů, před týdnem přišla informace, že hrát se kvůli pandemii koronaviru nebude do 7. června. Restart sezony by tak měl proběhnout 8. června na travnatých turnajích. O tom však Skupski pochybuje.

"Podle mě budeme mít pauzu minimálně šest měsíců, a dokonce se možná letos na kurty už nedostaneme," řekl deníku Daily Mail. "Nemyslím si, že se travnatá část sezony uskuteční."

O osudu slavného Wimbledonu, jenž je na programu od 29. června do 12. července se má rozhodnout v příštím týdnu. Britský deblový specialista nevidí optimisticky ani US Open, kde má hlavní soutěž začít 31. srpna.

"Musíme být realisté a uvědomit si, co se ve světě děje. Pro nikoho to nebude snadné. Já mám alespoň děti, se kterými přijdu na jiné myšlenky, ale mladí hráči se pauzou budou muset spíše protrápit," řekl vítěz pěti turnajů ATP ve čtyřhře.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
paddy
Jeden z mála, kterému to už došlo
Reagovat
Nola
kto to je? nedavno dostal slovo klokan, teraz sa o slovo hlasi Brit, ktory bol na rebricku v druhej 500-stovke, snad by sa mohol este vyjadrit nejaky hrac Futures, nech mame info z prvej ruky
Reagovat
Patik
Ich názor môže mať váhu keďže títo hráči hrávajú predkvalifikácie a kvalifikácie ďaleko skôr než top hráč začne vôbec baliť doma veci na turnaj.
Reagovat
EllNino
hraje čtyřhru ...
Reagovat
hippos
ty asi tenis moc nesledujes...
Reagovat
Nola
stvorhu nesledujem, vynimkou je trebars finale DC, FC. nejake zapasy som sledovala na ATP cupe, Hopman cupe, ale to su vsetko kolektivne sutaze, poznam vase deblistky, kedze sa tu o nic casto pise a vacsina hra aj dvojhru, niektorych hracov evidujem, ale vacsinou su to ti, ktori nieco velke dosiahli...
Reagovat
steve79
Wimbledon se bohužel hrát nebude. TO už je jasný ted. Podle mě to nevypadá ani na US OPEN a French Open.
Reagovat
Patik
jasné že sa nebude..ako som povedal myslím si že nakonci sezóny spravia nejaké tie exibície a výťažok alebo nejaký dar pôjde obetiam rodín nejakým sirotám nemocniciam..Nadal s Thiemom si zahrajú exibičný zápas na antuke Federer Djokovič zbúchajú niečo na harde a hotovo koniec sezóny..alebo Laver Cup na konci sezóny ktorí by prilákal top hráčov ktorí celú sezónu nehrali a davy ľudí ktorým chýbal tenis..oslava tenisu ktorí tu celý rok nebol..ale aj to je podľa mňa nereálne..
Reagovat
Patik
*ktorý
Reagovat
No-le
Tohle asi docela možné je. I Rolan Garros. Ale do září se hrát nebude, hádám...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist