Kirilenková znovu neztratila set, je v semifinále

26. 9. 2008, 10:59
Aktuality 5
Nejvýše nasazená hráčka turnaje v Soulu Maria Kirilenková postoupila už do semifinále. V dnešním utkání nedala jednadvacetiletá Ruska šanci Francouzce Pauline Parmentierové, kterou porazila 6-3 a 6-2.
Maria Kirilenková

O postup do finále se Kirilenková, která v Soulu ztratila zatím pouhých 13 gamů, utká s turnajovou trojkou Kaiou Kanepiovou z Estonska. Ta si dnes hladce poradila s Belgičankou Wickmayerovou, kterou porazila 6-1 6-4.

Jedinou z nasazených hráček, která dnes nepostoupila mezi nejlepší čtyři, je izraelská tenistka Shahar Peerová. V souboji s americkou veteránkou Jill Craybasovou využila jen tři z osmnácti brejkbolů a prohrála 2-6 5-7.

Výsledky - Bangkok:

Výsledky:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Kirilenková (1-Rus.) - Parmentierová (5-Fr.) 6:3, 6:2, Craybasová (USA) - Peerová (2-Izr.) 6:2, 7:5, Kanepiová (3-Est.) - Wickmayerová (Belg.) 6:1, 6:4, Stosurová (Austr.) - Makarovová (Rus.) 6:3, 6:4.

Semifinálové dvojice: Kirilenková - Kanepiová, Stosurová - Craybasová.

Komentáře

5
Přidat komentář
skott
MaKiri si vybrala dobre, ze nejela do Pekingu, ale i tak je to prekvapeni.Mimo antuku je obvykle polovicni.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, se vším souhlas, také jsem nečekal tak jednoznačný výsledek... Proti Estonce to bude mít těžší, možná to bude konečná..
Reagovat
smazaný uživatel
V čem překvapení? U nasazení vidím číslo 1. Dnes každý, kdo chce být úspěšný, musí hrát dobře na betonu. Specialisti antukáři už nahoře, tak do #50 (M i Ž), snad ani nejsou. Vadí mi, že často ti nasazení papírové předpoklady vůbec neplní.
Reagovat
smazaný uživatel
Kirilenková letos odehrála 14 turnajů na hardu a v polovině případů vypadla v prvním kole. Často se trápí nebo prohrává s hůře postavenými soupeřkami..letos jí ten povrch prostě nesedí. Pro mě je trochu překvapení, že postupuje tak hladce.
Jinak se o ní nedá říct, že by byla antukářka, i když letos má na červené hlíně velmi dobrou bilanci. Minulý rok to bylo jinak. Na antuce neuhrála nic a naopak na hardu výsledky měla. Maria je zajímavá, každý rok jiná.
Reagovat
skott
Myslim, ze Kanepi by mela vyhrat, forma hovori jasne pro ni a i na hardu je lepsi.Bude asi zalezet jak ji pujde podani, ma s nim pri sve postave trochu prekvapive problem.Prat budu ovsem Marii.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist