Klidný Berdych postoupil přes německé soupeře bez ztráty setu do osmifinále

12. 3. 2013, 00:11
Aktuality 163
ATP INDIAN WELLS - Tomáše Berdycha menší zemětřesení v Indian Wells nevykolejilo. Český tenista si ve 3. kole po drobných potížích na začátku zápasu poradil s nasazeným Němcem Florianem Mayerem a může se již chystat na souboj o čtvrtfinále. O to se utká s Francouzem Gasquetem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych si během posledních 14 dnů zahrál finále v Marseille a Dubaji, odkud odletěl se skalpem Rogera Federera na první turnaj série Masters 1000 do Indian Wells, kde se mu příliš nedaří. Maximem české jedničky v Kalifornii je čtvrtfinále z roku 2010. Letos však musí myslet při nejmenším na semifinále, neboť po nečekané porážce Ferrera s Andersonem je ve své čtvrtině pavouka nejvýše nasazeným hráčem.

A zatím soutěží proplouvá bez vážných problémů, neboť hladce ve dvou setech již porazil dva Němce. Po Zverevovi si dnes poradil 6-4 6-1 s Florianem Mayerem, kterého tak porazil i v pátém vzájemném souboji na okruhu ATP.

Tomáš BerdychZhruba tři hodiny před zápasem se v Kalifornii otřásla zem. Těsně před polednem místního času totiž udeřilo zhruba 22 kilometrů od Palm Strings zemětřesení o síle 4,6 a 4,7 Richterovy škály. Berdycha to ale z přípravy na utkání nevykolejilo.

27. nasazený Mayer vzdoroval pouze v úvodu zápasu. V prvním gamu brejkbol ještě nevyužil, po brejku z páté hry se už ale vedení 3-2 ujal. Dlouho se ale neradoval. Šestý hráč světa Berdych si ztracený servis vzal okamžitě zpět, do konce střetnutí prohrál už jen dva gamy, svou hru uklidnil, tenis si užíval a z postupu se po sebevědomém a ve druhém setu i vynikajícím výkonu radoval již po 69 minutách hry.

"Začátek nebyl optimální, jak bych si představoval, ale tak to bylo. Necítil jsem se fyzicky tak dobře, v minulých dnech jsem byl trochu nachlazen, ale byl jsem schopen se zlepšit a hrát, co jsem potřeboval," řekl Berdych, který po ztraceném servisu odvrátil všechny čtyři brejkboly a sám využil čtyři ze sedmi. "O tom to je, detaily rozhodují zápasy. Forhend a bekhend umějí skoro všichni stejně, ale v důležitých okamžicích rozhoduje psychika," dodal. 





V osmifinále se rodák z Valašského Meziříčí utká s Richardem Gasquetem, se kterým má na okruhu ATP bilanci 2 výher a 4 porážek. Francouzský tenista si v pondělí v zápase 3. kola poradil po setech 6-1 6-4 s Polákem Jerzym Janowiczem.

"Je to skvělý hráč a sezonu letos začal výborně. Už vyhrál dva tituly a hraje solidně. Musím proti němu hrát svůj nejlepší tenis a chci postoupit," řekl Berdych, kterýs Gasquetem prohrál naposledy loni v létě v Torontu.

Pokud česká jednička zvládne i osmifinálový souboj s nepříliš oblíbeným soupeřem, střetne se ve čtvrtfinále s vítězem duelu mezi Kevinem Andersonem a Gillesem Simonem. Oba hratelní, nicméně nebezpeční soupeři: Jihoafričan má výbornou formu, Francouz se zase prezentuje velkou psychickou odolností. 

Šestadvacetiletý Anderson v Indian Wells po výhře nad světovou čtyřkou Ferrerem smetl 6-3 6-1 Fina Jarkka Nieminena, kterého porazil i ve čtvrtém vzájemném duelu. 

13. hráč světa Simon měl v Kalifornii už několikrát namále. Proti Italu Lorenzimu odvrátil tři mečboly a ve třetím kole proti krajanu Benoitu Pairemu byl pětkrát dva míčky od vyřazení, navíc vždy při servisu soupeře. Paire ale zápas za stavu 6-3 a 6-5 při svém podání ukončit nedokázal, stejně tak jako v tie-breaku za stavu 5-4 při svých dvou servisech a Simon tak nakonec utkání otočil a na třetí pokus o pět let mladšího krajana konečně udolal.

Když by Berdych v příštích dvou zápasech potvrdil pozici papírového favorita, může v případné semifinále čelit Federerovi, Nadalovi či Gulbisovi.

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.030.408 dolarů)
pondělní výsledky (11. 03. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Berdych (7-ČR) - F. Mayer (27-Něm.) 6-4 6-1
Federer (2-Švýc.) - Dodig (Chorv.) 6-3 6-1
Nadal (5-Šp.) - Mayer (Arg.) bez boje
Gasquet (10-Fr.) - Janowicz (24-Pol.) 6-4 6-1
Simon (13-Fr.) - Paire (Fr.) 3-6 7-6(5) 6-4 
Wawrinka (18-Švýc.) - Hewitt (Austr.) 6-4 7-5
Gulbis (Lot.) - Seppi (20-It.) 5-7 6-3 6-4
Anderson (JAR) - Nieminen (Fin.) 6-3 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

163
Přidat komentář
Chrenda
Jsem to asi nějak zakřikl, jen jsem to dopsal, začal prohrávat, tak snad je to jen menší útlum a zase se rozjede! Petra padla, tak aby aspoň někdo do toho semi došel v tý poušti!!
Reagovat
Chrenda
No to je mazec, Tomáš ho drtí jako rambo. Už jsem ho dlouho neviděl hrát tak dobře. Je takový nějaký klidný a sebevědomý. Pokud mu to vydrží tak ho semifinále nemine!! Jen tak dál. Myslím, že přichází jeho zlomová sezóna a mohl by vyhrát nějaký GS!!
Reagovat
smazaný uživatel
Niši :OOOO
Reagovat
smazaný uživatel
Ta reklama uprostřed gamu byla fakt prasárna:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
O to větší, že to byl jediný game, který Grigor ve 2.setu uhrál:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom šíleném začátku, kdy měl Novak snad už po třech gamech 8 UE, jsem už nedoufala...:-D Ne, překvapivě jsem byla v klidu:-) Možná je tohle pro Noleho lepší, než když začne dobře, aspoň je od začátku do konce v pozoru.
Reagovat
Nola
Nole hrozný rozjazd do zápasu, nesledujem WTA, ale Maruš som pozerala, podobný priebeh zápasu, v prvom sete hrala hrozne, len tak tak vyhrala a druhý celý v jej réžii... už by nemali točiť spolu reklamy :D na druhu stranu radšej kolaps v prvom sete, ako v zbytku zápasu
Reagovat
Vojtiik
Grigor ukazal kolaps hlavou v cele sve krase, 4 DF kdyz jdes podavat na set, to je WTA hadra:)) v tiebreaku zase zacal bojovat az za stavu 0:5, djoko ukazal velke sportovni srdce a velice sympaticky priznal grigorovi eso za stavu 2:6 (je mozne ze za jineho stavu by to neudelal, ale to uz neni predmetem debaty)... nicmene skoda, ted mam trochu strach koukat druhy set:(
Reagovat
spaniel
Bylo to 3:6. Ale Grigor jeste neni na takove urovni, aby mohl porazit Novaka. Bylo to jen cekani, az se Novak zesteluje. Klasicky pomaly rozjezd.
Reagovat
VlS
Ty brďo, to jsem viděl snad prvně v životě
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, jestli opravdu dal 4DB v jednom rozhodujícím game. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vážně dal...ne v řadě za sebou, ale dohromady v tom gamu byly čtyři.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fandina
Sonja ... díky moc za odkaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommyyyy! Pánes prostě, společně s Izzym a Rustym tak nastejno moje dvojka prostě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro 35 a je schopný porážet hráče okolo desítky, tedy ten druhý až třetí sled. Neuvěřitelný hráč, krásně se na jeho hru dívá, ty loby, to bylo pohlazení na duši.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, Tommy je koukatelný a přeji mu to. Každopádně jsem slyšela, že se Almagro zas zes*al při MB:-D
Reagovat
SwissMaestro
Omg Dimitrov....to snad není možný co zahodil O.o
Reagovat
smazaný uživatel
Krááása Grigor :D
Reagovat
Vojtiik
Podělal se, ale set jeste ztraceny neni, tak at jede:)
Reagovat
SwissMaestro
Tak zajímavej zápas a oni tam dají nějakou světovou jedničku...chjo
Reagovat
smazaný uživatel
O jedničku nejde, cítěj senzaci...
Reagovat
SwissMaestro
Senzace přijde zítra s Gulbisem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Novak by dnes taky mohl huknout, hraje zatím hodně zle...
Reagovat
SwissMaestro
Upřímně by mi nevadilo kdyby Nole i Rafa vypadli takhle brzo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Omg Tommy, celý set o kousíček lepší, víc šancí na brejk, Almagro byl zralý na prášky a pak to zazdit takhle v TB. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy je na to expert, ne? V Delray Beach si to taky náramně zazdil:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam jsem nekoukal, vlastně skoro nic od AO, nebyl čas ani chuť pořádně. Ale zazdít on umí pořádné věci, to zase jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to buď rád:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Maruška už zase otvírá klícku...:-D
A pak Nole. Snad vyměnil cvičky, proti Grigorovi to určitě nebude snadný...a jestli zezačátku bude, tak hlavně neusnout na vavřínech...zas:-/
Reagovat
spaniel
Haas je pan.
Reagovat
Heather_Fedex
*panes
Reagovat
Heather_Fedex
*panes
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nico se nedá:-)))...Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tsonga mi dal rázně zabrat. Na tiketu mám jeho výhru 2:0 na sety, tak ještěže to dopadlo tak jak do to dopadlo, mohl sem trhat tiket po první příležitosti. Ale Fish překvapil, rozhodně má na čem stavět už v Miami, kde se mu daří.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska bez nervů, přišla jsem rovnou k výsledku a ten potěšil. Gratulace Petře a doufám, že to bude čím dál lepší.
Reagovat
tommr
no úplně bez nervů to zase taky nebylo. Ve druhým setu za stavu 5:0 to vypadalo jakoby Petra najednou přestala hrát - Klára rychle snížila na 5:3 a už to vypadalo na tradiční krizi. Pak se ale Petra naštěstí zase vzpamatovala a zápas doservírovala ... :)
Reagovat
VlS
chytá rytmus. Na QF jí věřím a dál se uvidí. Petro, pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k postupu, teď čekají už jen asi ty "topky". Hodně štěstí, budu zase fandit. A lidi, vy jste pořád nespokojení, škoda zaváhání v druhém setu atd. a tak podobně... Vždyť Petra vyhrála, ve dvou setech! 6:2, 6:3! ! ! ! Za necelou hodinu!
Reagovat
pepin
Já nevím co sem zanášíte, že je někdo nespokojen, silver jen napsal "škoda zaváhání" to je přece normální, to není o žádné nespokojenosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže výraz škoda zaváhání, je výraz spokojenosti! To jsem nevěděla. On si může psát, co chce, ale já Pepine asi ne, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně se Petře zadařilo na turnajích Premier Mandatory...(jen jednou byla ve čtvrtfinále, V Madridu, když vyhrála celý turnaj)
Reagovat
petrulinka
Tak Petra vyhrála! Super, jen škoda, že to bylo s Klárou, a že jsme to nemohli vidět :-)
Reagovat
Fandina
Mám radost, že Petra jde dál a mrzí mě, že Klárka vypadla. Lepší by byl jiný los. Gratulka Peťo a pojď!
Reagovat
pepin
No tak máme takovou poloviční radost, ale Petra má daleko větší ambice jít dále než Klárka.
Reagovat
Bob
pepin má pravdu, pro Klárku je to taky dobrý výsledek. Prohrála až z top hráčkou.
Reagovat
tommr
Kláru ta dnešní porážka nemusí moc mrzet. Postup do osmifinále je pro ní velice dobrej výsledek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak hurá!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji.. škoda toho malého zaváhání ve druhém setu, jinak jen tak dál!!
Reagovat
pepin
Tak těžko se může předpokládat, že celý zápas proběhne úplně hladce. Zdá se, že se Petra pomalu rozjíždí.
Reagovat
tommr
na mě to dělalo dojem jakoby Petra nechtěla dát Kláře kanára a na jednu hru trochu polevila a pak se jí to málem ještě vymklo z rukou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na kurte c. 7 se bez asistence kamer zrejme odehrava mensi cesko-cesky masakr. :-) Chudak Klara.
Reagovat
Titan
Zajímavé je, že Klárka získala ve druhém setu jedenu bod čistou hrou :-)
Reagovat
Titan
A následně čistý break. Petra má asi krizi...
Reagovat
PetaM
Chápal bych, kdyby to bylo 5:1, aby Klára neodešla s kanárem. Ale 5:2 už je moc :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky na to tedka koukam, Petra je na tydle krize ve druhem setu expert, a prichazej kdykoli a zcela necekane
Reagovat
smazaný uživatel
pojd.. chci Tě vidět v semi s Mášou!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra proměnila první setbol, zatím jednoznačné.
Reagovat
smazaný uživatel
ano a v 2.setu hned break super tka POjd ! :)
Reagovat
Titan
Pěkně to tam hvízdá. Zatím to vypadá na vymalováno do 50 minut...
Reagovat
PetaM
Vidím to tak, že Peťa se chytla a Klára prostě nemá odpověď na její hru. Jako asi nikdo do TOP 3, pokud je Peťa ve formě ... Vidím to na ČF :D Peťo POJĎ!! :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
4:0 hodně by mě zajímalo co se na kurtu děje :D:D
Reagovat
Bob
No a my to nemůžeme vidět!
Reagovat
PetaM
Já myslím, že je to jasné. Bum bum a je po výměně :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak Péťa vyhrála první set 6:2, ještě jeden, pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOO....dobře, Milošku, nedej se!!:-)))
Reagovat
Bob
Myslím, že teď už to bude jeho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám:-)...ale děsně moc chyb na obou stranách, nic moc atraktivní zápas:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Výhraaa...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrál cenu Laureus za breakout year!
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/482194_10151343631916966_1506585710_n.jpg
Reagovat
Heather_Fedex
gratulace vitezum!!
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně přeji více vítězství Petře, protože si myslím, že má větší šanci se probojovat do dalších kol a potřebuje body. Docela mne naštvalo, že je to na kurtu číslo 7! Jako dát nasazenou 5 na kurt bez kamer? tss!! se jim asi budeme muset složit na kameru, abychom ten zápas viděli. Takže opět nervy u čísel!
Reagovat
tommr
Petra tak trochu doplatila na to, že hraje s další Češkou což není pro Amíky moc atraktivní. To ale pořadatele nijak neomlouvá - aspon na Stadium 3 je mohli dát ...
Reagovat
petrulinka
Já si myslím, že snad by mělo být jedno, s kým Petra hraje. Přece pokud je to nasazená hráčka č. 5, tak nemá na nějakém odstrčeném kurtu č. 7 co dělat. Je to prostě ostuda. Kromě toho si myslím, že Klárka je kvalitní hráčka a může to být hezký zápas. A jako dát na kurt č. 1 Wozniackou s Petrovou, to už je vrchol drzosti, když jsou obě dvě v žebříčku za Petrou.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, Petra je top hráčka, hraje tenis, u kterého se nikdo nenudí a Amíci ji odstrčí na zapadlej kurt. Nezaložíme sbírku na kameru?... úsměv
Reagovat
petrulinka
No asi budeme muset, jelikož to není poprvé, co Petru takto odstrkují. Nechápu, proč nemohli na 7 strčit třeba Barthel se Stosur. Teď jen musíme fandit a doufat, že Petra vyhraje a příště už ji uvidíme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bychom měli, jelikož pravděpodobně bude hrát z Agou.. pokud nedojde k překvápku..
Reagovat
smazaný uživatel
oprava : s Agou.. omlouvám se..
Reagovat
smazaný uživatel
Za vše hovoří to, že holky "šoupli" mezi čtyřhry. To je tedy přístup...
Reagovat
Karl
Berlock - Nishikori... skutečně neskutečné ...úsměv
Petra i Klára jsou v první dvacítce nasazených a odsunout je někam na "sedmičku", je neskutečná drzost, navíc, když na dvojce hraje nenasazený Berlocq s Nishikorim, který je nasazený jen o tři výše než devatenáctá nasazená Klára.
Reagovat
Fandina
Možná, že televizní společnost také kouká na velikost trhu, dva tenisti z různých zemí je větší potencionál do sledovanosti. Nejde jen o neplacené streamy, ale také o placenou komerci jak na internetu tak televize. Ale nevím, může to být i tento důvod.
Reagovat
George_Renel
Dobře to svého času vyřešil Tomáš. Jestli mě paměť neplete, a nechce se mi proklikávat do minulosti, tak po výhře ve Washingtonu ho další rok také strčili někam bokem. Okomentoval to a další rok tam nejel.
Reagovat
Fandina
Fotka nahoře je moc smutná. Určitě tu máte jinou Tomovu. Ta na videu je o moc lepší a koukám že má Tomáš má zas na bradě nějaké strniště. To se mi líbí! Berďo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
carolyn
tak kdy už nám ukážeš tu bombu od HM? Už to nějak trvá.
Zatím pořád vypadáš jak hadrák. To je děs
Reagovat
smazaný uživatel
Taky čekám, kdy bude konečně vypadat jako TOP tenista, papírově slabší mají lepší vohoz jak on. Hlavně ty bílý spodky, to je lahůdka :)
Reagovat
Fandina
Mě dost zajímá, proč ta spodní vrstva kalhot je v jiné barvě a ta horní jen o něco delší. Zvláštní.
Reagovat
carolyn
Zatím vypadá jak malej kluk co si jde zapinkat tenis někam s kámošema.
Jsem zvědavá zda si všichni z toho vohozu sedneme na zadek :-D Ale pochybuju
Reagovat
Fandina
Je jasné, že jako my tak i firma a Tom vědí, jak toto vypadá, bílá vylézá z kalhot a pořád v tom hraje. Bude to účelové. Jinak ono se těžko něco nového může vymyslet. To triko je standard, tak mě opravdu zajímají ty kalhoty ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ten "spodek kalhot" jak vy říkáte, tak ten nosil vždy, jen to nebylo vidět, bylo to vidět třeba jen při ošetřování nebo tak, ale každopádně to nosí už hodně dlouho
Reagovat
carolyn
Mě je úplně někde, co mu vylézá z kalhot. Já chci vidět pořádný pěkný vohoz a né triko zděděné a vytahané po starším bráchovi :-D
Když tak chválil jak je spokojený s tou značkou, tak chci vidět jak to bude hezčí a lepší než u Nike!!
Reagovat
a.magerova
Očekávám od HM pro Toma nějakou luxusní bederní roušku v rajcovní barvě... :-))))
Cokoli jiného bude pro mne velké zklamání!!!!!
Reagovat
Fandina
carolyn tak co se nelíbí tobě, může jiným. Triko je návrat ke klasice, límeček teď nosí málokdo a móda se vždycky opakuje, těžko něco vymýšlet, tělo je od nepaměti stejné, jen se mění materiály. V tomto je volba dobrá a jen tak dál. Kratší kalhoty mu moc nesluší a spodek snad také vyřeší. Jinak ono je lepší kratší kalhota neplandá to a nepřekáží.
Reagovat
a.magerova
Kalhoty překáží vždy...... ale to je na jinou diskuzi :-)))
Reagovat
Fandina
carolyn a když Tomáš chválil novou značku, tak ani není divu, jediný ambasador mezi tenisty a teprve se to vyvíjí.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... jasně. Kalhoty jsou nanic ... úsměv
Reagovat
carolyn
Kalhoty má zas po mladším bráchovi :-D
Reagovat
Fandina
carolyn ... úsměv
Reagovat
Fandina
Tomášovi moc slušelo oblečení od Nike, tak to je super tenisová firma, tady má zase exkluzivitu a celkově se uvidí, co z toho nakonec bude. Mě se líbí ve všem. Tenis teď je super a on je moc příjemný. Tome pojď!
Reagovat
a.magerova
Není Tomáš jedináček? :-)))))
Reagovat
carolyn
Joo asi je. Taky se pak chová jako idi*t, když ho někdo ťukne míčkem :-)
Tím nechci urazit zdejší osazenstvo bez sourozenců, to pardon
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba je ten vývoj tak unikátní a proto tak dlouhý! :-D Pokud si dobře pamatuju Berďova slova, měl mít na sobě nové hadry následující turnaj po AO.... A třeba je to unikum v tom, co má na sobě teď a my jsme to akorát nepochopili! :-D
Reagovat
Fandina
carolyn ... on každý rozumný člověk si vysvětlil, jak to bylo s tím, když Tomáš nepodal Nicovi ruku. A Tomáš si sám navařil a dodatečně pak uvědomil, že to byla chyba.
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... od té doby, co hraje v téhle značce, tak hraje super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mayerova žlutá noční košile byla taky dobrá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o tom sice řeč nebyla :-), ale bez debat. Tomáše čeká podle mě životní sezóna. I kdyby to nakonec třeba na ten GS nevyšlo, tak letos podle mě od něj uvidíme nejkonzistentnější výkony, pokud mu bude sloužit zdraví. Je na něm vidět, že (na své poměry) dospěl. A to i přesto, že proti Djokerovi v Dubaji se v konci zápasu úplně zbytečně vyházel sám...
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... co se týká oblečení, tak to je věc politiky té firmy, která je už na trhu zavedená a oblíbená a v tenise je díky Tomovy novinkou. Také se jedná o smlouvu pro Tomáše a to je asi podstatné, je to obchodní záležitost. Pokud se to datuje s tím jak teď Tomáš dobře hraje, také dobře. Přeji Tomovi, aby v tom pokračoval a je to i dost radosti nám fanouškům. V Dubaji moc nechybělo. Doufám, že už příště Berda Noleho dá. Podle mě už na něj herně chybí málo a je potřeba ty prohry s ním už prolomit.
Reagovat
Fandina
Oprava hrubka ... díky Tomovi ... sorry
Reagovat
VlS
Tak to hezčí nejspíš bude u účtu v bance a tak to taky u profesionálů je a má být. Pro tenistu jsou důležitý výsledky a když je má, tak je úplně jedno, co při nich měl na sobě, i kdyby to byly šusťáky od Vietnamců.
Je vidět, že na světě je houby zle, když se lidi pořád starají o takové pitomosti, jako jsou hadry.
Reagovat
VlS
Dostala jsi někdy pořádnou pecku tenisákem z 5 metrů? Nebo jsi jen další televizní teoretička?
Reagovat
VlS
No, pokud si pod tou bederní rouškou nechá ty "jégry", tak si to zase tak moc neužiješ :-)
Reagovat
a.magerova
Ale tak mám i určitou fantazii, takže pokud to pojmou (Tomáš i HM) nějak svůdně, nebudu ani proti kombinaci mého a Tvého návrhu :-))))
Reagovat
patriks
společné turnaje mužů a žen. Oceňuji na tom to, že se hodně zápasů musí hrát současně a tak mi to šetří čas, protože většinou ti hráči, které bych chtěl vidět, hrají na netelevizních kurtech a tak se na tenis nedívám. Jen více společných turnajů !
Reagovat
smazaný uživatel
? 1
19:00 Fish Mardy (USA) [32] < Tsonga Jo-Wilfried (FRA) [8]
21:00 Arruabarrena-Vecino Lara (ESP) [87] < Sharapova Maria (RUS) [3]
22:30 Djokovic Novak (SRB) [1] > Dimitrov Grigor (BUL) [31]
00:00 Azarenka Victoria (BLR) [2] > Radwanska Urszula (POL) [37]
03:00 Murray Andy (GBR) [3] > Lu Yen-Hsun (TPE) [79]
04:30 Petrova Nadia (RUS) [12] < Wozniacki Caroline (DEN) [10]

? 2
19:00 Errani Sara (ITA) [8] < Bartoli Marion (FRA) [11]
20:30 Querrey Sam (USA) [23] > Matosevic Marinko (AUS) [53]
22:00 Berlocq Carlos (ARG) [85] < Nishikori Kei (JPN) [16]
23:30 Phau Bjorn (GER) [121] < Del Potro Juan Martin (ARG) [7]

? 3
19:00 Cilic Marin (CRO) [12] = Raonic Milos (CAN) [17]
20:30 Almagro Nicolas (ESP) [11] < Haas Tommy (GER) [19]
22:00 Kirilenko Maria (RUS) [15] = Radwanska Agnieszka (POL) [4]
23:30 Barthel Mona (GER) [28] > Stosur Samantha (AUS) [9]
01:00 Kerber Angelique (GER) [6] < Muguruza Garbine (ESP) [95]

? 7
20:30 Kvitova Petra (CZE) [7] > Zakopalova Klara (CZE) [22]
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne nejzajimavejsi muze byt 3 kurt:)

Zvedavy jsem take na Urszulu, jako vyprovodit z turnaje Sloane a Jamie (i s kanarem) to neni malo, tady se muze fakt Viktorie zapotit...ale uvidime.

Andy ma sice zaporne h2h, ale i tak mu nejak verim...

Chudak Sara, Marion se v poslednim zapase fakt nakopla, a nakopla se i trenerka Jana...Sare nezavidim...urcite to muze byt zajimavy zapas...

MaKiri x Aga > podle mne ruleta, Aga ma lepsi h2h, ale obe mne nejak svymi vykony nepresvedcily...

Mona je muj dravy tip:)
ale ten nejdravejsi je na Garbinu.

Ostuda je, ze Petra pinka na sedmicce, ale treba ji to pomuze:) a Klaru prejede. Vitr s Klary mam, ale ta sedmicka mi rika, ze v ustrani to Petre pujde s Klarou lepe:)))
Reagovat
VlS
1: JWT nebude mít s Mardym moc práce; Maša nebude mít moc práce, Nole nebude mít moc práce, Vika nebude mít moc práce, Andy bude mít práci, jen když se bude flákat, takže na jedničce jedinej zajímavej zápas Caro - Naďa - tipuji Naďu (ale včera Caro hrála proti Vesnině dobře, opravdu dobře, takže klidně třeba i Naďu porazí)
2. Zajíček Duracell alias Hopsalka Marion porazí motorovou myš Sáru
Sam ppostoupí a Marinko ne, Berclog porazí Keie, Delpo se bude nudit a pokud usne, tak bude překvapení, jinak ne.
3. Milošek Marina utluče, Nico vyhraje, Makiri vyhraje, Mona vyhraje po boji a kolapsu Sam, Angie vyhraje.
7. Petra vyhraje
Reagovat
tommr
dalo se čekat, že souboj dvou českejch hráček nebude pro Amíky atraktivní a že je tudíž uklidí na nějakej zapadlej kurt. Nemyslím si, že by to měla bejt pro Petru nějaká výhoda. Spíš to pomůže Kláře, která přece jen není tak zvyklá hrát plnejma tribunama. I tak ale doufám, že to Petra zvládne ... :)
U ostatních tipů se s tebou většinou shodnu - dneska moc překvapení nebude. Na rozdíl od tebe jen doufám, že Petrovová vyklepne Wozniackou a obávám se, že Kerberová porazí Muguruzu ... :)
Reagovat
dadaft
Sára, Samantha a Angie ve dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypíšu jenom rozdíly:

? 1
04:30 Petrova Nadia (RUS) [12] > Wozniacki Caroline (DEN) [10], povrch sice sedí Caroline, ale poslední jejich zápas Caro povrch taky víc hověl a prohrála

? 2
22:00 Berlocq Carlos (ARG) [85] > Nishikori Kei (JPN) [16] - parádní kurz 7.9, tak slabý Berlocq není

? 3
20:30 Almagro Nicolas (ESP) [11] > Haas Tommy (GER) [19] - mistr drobných vítězství
22:00 Kirilenko Maria (RUS) [15] < Radwanska Agnieszka (POL) [4] - nezd8 se mi, že by Mária měla útok na rozebrání Agy
Reagovat
pepin
Pokud bude hrát Nada jako v posledním zápase, tak si myslím Caro dá. S Petrou je to škoda, snad poprvé by byla vidět pokud se dostane na Agn. nebo marfušu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejzajímavější je pro mě dneska program "na trojce". Petrova by mohla Caro dát, na dvojce vidím jako otevřený souboj mezi Sarou a Hopsandou, a kurt č. 3? Miloš a Angelique ve dvou, jinak zbytek Nicolas, Aga, Sammy nejspíš ve třech setech...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja poslal Mone tu tvou uvahu:D)))
Reagovat
tommr
Caro měla až doposud velmi lehkej los a Petrovová je vlastně její první vážná soupeřka. Jsem zvědavej jak se s tím vypořádá. Fandit budu ale jako vždycky proti ní ... :)
Co se týče Petry tak to se jen opakuje stále stejná písnička. Pořadatelé jí vždycky až do poslední možný chvíle odstrkujou na vedlejší kurty. Pokud chce bejt vidět tak Petře nezbývá nic jinýho než dojít na každým turnaji hodně daleko. Doufám, že jí to dneska proti Kláře půjde trochu líp než v předchozích kolech proti těm Ruskám ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co tě sleduju, tak přes počáteční divoké tipy ses dostal do skvělé tipérské formy. Vzhledem k tvým dnešním tipům doufám, že ti to ještě chvíli vydrží. :)

Djokovic - Dimitrov... Tak mě napadá: Komu asi bude přát Masha? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čtu : konečně sázíš na moje holky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čteš správně. :) Já ale taky narážím na to, že poslední dvě tipovačky vyšly Vlkovi hodně slušně...
Reagovat
pepin
Tak se snad Petra již zbavila jejích začátečnických nervozit a začne předvádět ten sebejistý tenis z Dubaje. Bylo by to jen dobře, aby se znovu dostala na Agn. a potom na marfušu. To by byla již opravdová zkouška. Víme, že pokud se vrátí do své aspon trošku formy, tak je schopná všeho a to jak v dobrím tak ve zlém.
Reagovat
tommr
já bych teda v případnejch dalších kolech jako soupeřky Petry preferoval Kirilenkovou (před Radwanskou) a Bartoliovou (před Sharapovovou). Nejde jen o to, že se zdají být jako soupeřky schůdnější, ale i o to že jim má Petra co vracet ... :)
Reagovat
pepin
Tak to já také, ale mám takovou předtuchu, že se to nenaplní i když hlavně Jane s Marion bych to opravdu přál.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Hezké video! :) Něco podobného jsem už viděl loni... Letos byly docela jednoduché otázky, ale nevěděl jsem, že Petra má ráda Pink. Tak jsem se aspoň něco nového dozvěděl. :) Jak řekla Masha, bylo to "very educational". :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné...taky jsem viděla to z minulého roku..:D a taky jsem našla další věc, co máme s Petrou společnýho..:) mám moc ráda P!nk...tak se možná v květnu uvidíme na koncertě :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=ishxkBYn3ps

1- Sam

2- Caro

3- Steve Simon, reditel turnaje IW
(plany na pristi rok)

4- Aga

5- Maria
Reagovat
smazaný uživatel
Paire to prý pěkně podělal, škoda, zajímavější hráč než tryskáč :-))

A škoda Rustyho, na zápas s Fedexem bych se těšil jako malý, takhle s ním bude hrát Stan, který je poražen už v šatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, porazí Lindstedta se Zimonjičem a pak nedají tu polskou opici s Hueyem. Škoda.
Reagovat
Bob
Koukám, že každý máme své pojmenování.
Reagovat
freeteepek
Tak Petra s Klárou budou jako jediný hrát na kurtu č. 7! Pravděpodobnost, že je uvidíme v TV je tudíž mizivá:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je neskutečná drzost pořadatelů, šoupnout světovou sedmičku na takovejhle kurt! Kde to do háje jsme?!
Reagovat
smazaný uživatel
a jake ma byt počasi dneska? aby nebyl velky pařak, to by petra mohla mit porblemy.. :(
Reagovat
petrulinka
Taky se nestačím divit. Těšila jsem se, že holky konečně uvidíme a zase nic. Hlavně, že na 1 hrají Petrova s Wozniackou nebo na 3 Barthel se Stosur. To je fakt neskutečné. Pátá nejvýše nasazená a hraje na tom nejzapadlejším kurtu.
Reagovat
petrulinka
má být cca 32°C a vlhkost 17%
Reagovat
tommr
a že jsme o tom ještě včera diskutovali. Skutečnost nakonec předčila i ty nejhorší očekávání. Amíci si vynalézavě našli možnost jak Petru úplně odstavit na vedlejší kolej a zajistit, že jí zase neuvidíme ...
Petře nezbyde než zase vyhrát a snad jí pak už v tom čtvrtfinále konečně uvidíme ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to neskutečně s..e, že jsem ji ještě ani jednou neviděla, u čísel se mi vysedávat nechce. Doufám, že až bude Petra ve finále, tak ji konečně dají to telky :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně přeji více vítězství Petře, protože si myslím, že má větší šanci se probojovat do dalších kol a potřebuje body. Docela mne naštvalo, že je to na kurtu číslo 7! Jako dát nasazenou 5 na kurt bez kamer? tss!! se jim asi budeme muset složit na kameru, abychom ten zápas viděli. Takže opět nervy u čísel!
Reagovat
smazaný uživatel
...se jmenuje Ula :)
Reagovat
dadaft
jj - škoda, že to nešlo do třetího, šance pro Jamie byly - 2 brejkboly na 5:3, setbol o dva gemy později.......
nevyužity.
Reagovat
dadaft
dějou se to věci
takhle po ránu
na těch indiánských kurtech - - -
Jamie dostala v prvním setu kanára a Vika na tom není o moc líp...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Paire je fakt magor...hraje 1000x líp než Simon a nakonec to úplně ......
Reagovat
tommr
Simon má takovej hnusnej styl, kterej na první pohled nevypadá nebezpečně, ale je velice účinnej. Třeba takovej Tomáš o tom taky ví svý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na první pohled jsem tam tak trochu viděl Bohdana Ulihracha :D
Reagovat
Fandina
Výborný zápas a jen tak dál! Tome pojď!
Reagovat
J.M.
Hm, Roger sice v snadno do dalšího kola, ale na konci se mu zase po čase ozvala záda (a podle toho i vypadal servis). To není moc povzbudivé do dalších kol.
Reagovat
Fandina
Gratulace Rogerovi. Aha. Dívala jsem se hlavně na začátku. Co bylo se zádama?
Reagovat
J.M.
Myslím, že to bylo ve 2. setu za stavu 4:1 a 30:15 (?). Hned po podání Roger trochu zavrávoral, výměnu sice vyhrál, ale začal se nějak kroutit a sahat si na záda. Pak už podával pomaleji. Po zápase v rozhovoru potvrdil, že tam něco v těch zádech pocítil, ale že má den odpočinku a bude se snažit jako vždycky skrze ty každodenní procedury s fyzioterapeutem na tom zapracovat.

Tak jsem zvědavý. Snad to nebude nic vážného.
Reagovat
Fandina
Díky za info. Také doufám, že to nic nebude. To by byla škoda.
Reagovat
Vojtiik
Tjyo prisel jsem po akci, nastvany ze jsem nevidel Rogihoa te djsi me docela polekal JM:).. na druhou stranu se mu to ozvalo i ve Wimby min rok a vyhral tam, tak kez by se histori e opakvoala:))
Reagovat
J.M.
Zrovna v tom Wimbledonu Roger říkal, že tyhle jeho problémy se zády (které má léta) rychle přicházejí i odcházejí, tak doufejme, že to bude i tento případ. Dnes po zápase říkal, že se mu na to podívají, co s tím má... No, snad to byla jen nějaká svalová křeč.
Reagovat
spaniel
Na tiskovku dosel s vice bez dvouhodinovym zpozdenim, snad se da dokupy.
Reagovat
Jiri
Je skvele videt Toma hrat v takove pohode. Dlouhodobe vykazuje vysokou kvalitu, ale az ted verim, ze by se mohl priblizit k "fantasticke" 4ce. V takove forme by jsme se mohli dockat i SF resp. finale GS. Snad se aspon na jednom zadari.
Reagovat
tommr
trochu se zapotil jen na začátcích obou setů. V závěru zápasu to už připomínalo spíš exhibici ... :)
V dalším kole Tomáše čeká nejspíš Gasquet, kterej zatím jasně přehrává Janowicze a to už bude trochu jiný kafe ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bezva, sice začátek nic moc, ale pak Tom opět ukázal jak umí hrát tenis :) souhlas s komentátorem, že to je jiný Tom, pohodovější, bojovnější.. hodně štěstí v dalších zápasech.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Tome :) Psala jsem to i vedle, ale musím ještě jednou :D Tom se krásně směje při zápasech poslední dobou, je vidět, že je v pohodě... takže nejlepší doba k postupu nahoru :)
Reagovat
Fandina
Tom je super pohodář a zračí se mu to v očích a obličeji a je to moc hezké je v pohodě buď proto dobře hraje nebo naopak hraje protože je v pohodě. Vypadá a hraje moc hezky a je super!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist