Kolář na challengeru v Nizozemsku své letošní maximum nevyrovnal, skončil ve čtvrtfinále

19. 7. 2019, 13:24
Aktuality 2
ATP CHALLENGER AMERSFOORT - Zdeněk Kolář končí na antukovém challengeru v nizozemském Amersfoortu ve čtvrtfinále. Dvaadvacetiletý Čech nenašel recept na nasazenou trojku Blaže Rolu a své letošní maximum nevyrovnal.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář kvůli svému žebříčkovému postavení musí stále objíždět challengery a pořád čeká na debut v první dvoustovce žebříčku ATP. Dvaadvacetiletý Čech byl letos nejdále v semifinále antukového challengeru v portugalské Braze, které zůstává jeho letošním maximem i po vystoupení v Amersfoortu.

Rodák z Bystřice nad Pernštejnem na nizozemské oranžové drti v úvodních zápasech neztratil jediný set, ale dnes ve čtvrtfinále nestačil 5-7 4-6 na nasazenou trojku Blaže Rolu, jenž s 22letým Čechem srovnal vzájemnou bilanci.

Kolář měl přitom v obou sadách šanci na zisk setu. V úvodním dějství dvakrát nedovolil slovinskému tenistovi potvrdit brejk a za stavu 5-4 podával. Ve druhé sadě se jako první dostal k brejku, za stavu 3-5 odvrátil mečbol a mohl skóre na vlastním servisu srovnat.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
turista
Tak oni z toho nakonec udělali challenger. Kdysi to byl turnaj ATP250 a Novak Djokovič tam v roce 2006 získal svůj první ATP titul podobně jako Rafa Nadal v roce 2004 v Sopotech.
Reagovat
FulnekUltras
A čo vy si, súdruh Zverev, predstavujete pod takým slovom "lendloidný" ?

https://www.sport.cz/tenis/wimbledon/clanek/1125767-tvrda-kritika-lendl-resi-hlavne-golf-a-sveho-psa-stezuje-si-jeho-sverenec.html
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist